Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Életemben először találkozva ilyen közel a kéjek kapujával. Szétrakott lábakkal támaszkodott a fához, combjai közzé állva igazítottam a bejárathoz farkamat, de gyakorlat hiányában nem sikerült betolnom.
Szemben velem az ölembe ülve egyből tövig ereszkedett farkamra. Elmondhatatlan gyönyört éreztem, mely nemsoká görcsbe rántotta egész testemet, több hullámban töltöttem meg nedűvel, forró punciját. Aranyosan vigasztalt lesz ez még másképpen.
Hát lesz munkád kicsim, szóltam Évának, mert ez a hideg víz nekem nem tett igazán jót
Ezek a példák csak mintái annak , mennyire gáz az egész
A csúcs a geci = életet adó váladék !!!!!!! Hihetetlen.
Nagyon gyenge és akkor még finom voltam .
1
zsuzsika
2015. február 3. 07:39
Ez a történet nem olyan mint amit veterán eddig írt. Ő ennél többet tud.Nekem most sajnos nem tetszett.Valahogy olyan hihetetlen.
Szemben velem az ölembe ülve egyből tövig ereszkedett farkamra. Elmondhatatlan gyönyört éreztem, mely nemsoká görcsbe rántotta egész
testemet, több hullámban töltöttem meg nedűvel, forró punciját.
Aranyosan vigasztalt lesz ez még másképpen.
Hát lesz munkád kicsim, szóltam Évának, mert ez a hideg víz nekem nem tett igazán jót
Ezek a példák csak mintái annak , mennyire gáz az egész
A csúcs a geci = életet adó váladék !!!!!!! Hihetetlen.
Nagyon gyenge és akkor még finom voltam .