Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kár, hogy véletlenül is,de beleolvastam a véleményekbe,ahol rábukkantam a magyar nyelv kijelölt őreire. Na,ez nem az az oldal,ahol "ezekre"szükség van.Ezt az olvassa,aki valamilyen erotikus hangulatban ki akarja verni a farkát,vagy /lány /masztizna egy jót. A lényeg eléri nélkülük is a célját,....és most lehet máshol kritizálni!
Nem tudom nekem ez azért annyira nem tetszik , nem a forrás megadása hiánya és a helyesírás , ezeket én nem emiatt olvasom , de nem tetszik . Egy apa , aki kívánja a lányát nem így viselkedik és szerintem a lánya sem (nem alaptalanul állítom) . Na mindegy ez van , ez is azért jobb jó néhány itteni ismétlésnél !
Egy magyartalanra gyömöszölt gépi fordítás - "természetesen" a forrás megjelölése nélkül! Az igényesebb fordítók(ld.még: a jó fordítást készítők), meg szokták jelölni a forrást, ahogy az tisztességes...
Hemzseg az ilyen helyesírási hibáktól.