Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Köszönjük a bejelentést, az írót helyesbítettük, ezzel párhuzamosan az érte járó VIP tagságokat is helyretettük, illetve felvettük az íróval a kapcsolatot.
ami azt illeti, ezt még én fordítottam, úgy 3-4 évvel ezelőtt 😀 meglepett hogy itt látom viszont 😀 mentségemre legyen szólva, hogy mikor ez készült, akkor kezdtem angolul tanulni, és nem volt szó amit ne szótáraztam volna 😀 de amúgy viszont látom itt még 1-2 fordításomat, de annyi baj legyen 😀
Ezek szerint ez értéktelen egy munka, mert csak a feltöltőnek adnám a pontot és nem a készítőnek és ez csak nekem furcsa.
krodon: Minden tiszteletem a tiéd. Komolyan nagyon hálás vagyok neked. Megadtad a kérdésemre a választ, amit a szerkesztőknek tettem fel anno. "Mi kell egy plágium bejelentéshez?"
Te annyit tettél csak, hogy bejelentetted mindenkinek, hogy NEM A TIÉD A MUNKA. A "talált füzett" meg még mindig VIP-ben van és fent olvasható az oldalon.
Köszönöm krodon!
1
N
NinjaWolf95
2014. november 10. 23:48
8p
1
k
krodon
2014. november 7. 18:58
Szia nem én fordítottam valójában csak meg találtam neten és feltöltöttem.
Köszönjük a bejelentést, az írót helyesbítettük, ezzel párhuzamosan az érte járó VIP tagságokat is helyretettük, illetve felvettük az íróval a kapcsolatot.
Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
krodon: Minden tiszteletem a tiéd. Komolyan nagyon hálás vagyok neked.
Megadtad a kérdésemre a választ, amit a szerkesztőknek tettem fel anno.
"Mi kell egy plágium bejelentéshez?"
Te annyit tettél csak, hogy bejelentetted mindenkinek, hogy NEM A TIÉD A MUNKA. A "talált füzett" meg még mindig VIP-ben van és fent olvasható az oldalon.
Köszönöm krodon!