Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ennyi szar munka után, ha van egy kis önértékelésed érdemes feltenned ezzeket a kérdéseket magadnak: "Miért csinálom? vagy Tudom én ezt csinálni?" Mert mondom én NEM! Nem tudod csinálni.
Saját magadat járatod le és bebizonyítod, hogy egy pisis szintjén mozogsz, vagy még az vagy.
De komolyan, hol olvastad te ezt: (2 kép) "Prolog" Keress inkább egy másik hobbit, ahol talán sikereket is elérsz, mert a képregényeknél biztos, hogy nem fogsz. Csak a magyar képregény társadalmat égeted és húzod le.
Bocs macsek, de bár a képregény nem rossz, a magyar fordításon még lenne mit javítani. Nyelvezetében, szerkesztésében, de néha helyesírásában is borzalmasan zavaros tud lenni... :(
Mert mondom én NEM! Nem tudod csinálni.
Saját magadat járatod le és bebizonyítod, hogy egy pisis szintjén mozogsz, vagy még az vagy.
De komolyan, hol olvastad te ezt: (2 kép) "Prolog"
Keress inkább egy másik hobbit, ahol talán sikereket is elérsz, mert a képregényeknél biztos, hogy nem fogsz. Csak a magyar képregény társadalmat égeted és húzod le.
1 pont (De ezt is sokalom.)