Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Aha értem. Egyenlőé a képregényezéshez .... számomra mindig kihívás egy képregény kajavitása. Anno ez az oldal azért tetszett meg mert átlátható és magyar,illetve látogató közönség is akad. Az is tény hogy az én általam készített műfaj sok embernek nem tetszik, ez van bele kell törődni. Most a színvonalról nem nyilatkozom mivel még csak most jöttem vissza.
Nézd meg a fórumot és a mostani felhozatalt képregény terén. (Már ha ezeket annak lehet nevezni.) Szerinted érdemes csinálni? 90%-át elérheted bárhol ingyenesen, egy képet nem tudnak magyarul megszerkeszteni. Így csak nevetek, mik kerülnek itt VIP-ben. Szerencse, hogy ezekből sok ingyenesen elérhető.
Legyen az a kérdés inkább, hogy hova szeretnél visszatérni? IDE?
Kedves piro01! Én ugyan kiszálltam és befejeztem ezt az egészet, de ismerek, valakit (valakiket), aki talán szívesen venné(k), ha csatlakoznál a csapatához. Persze, ha van kedved egy csapatban dolgozni és nem ilyen "minőségi" képregények közzé besüllyeszteni a munkáidat, mint amik ide felkerülnek.
Ha van kedved, a régi E-mail címeden elérhető vagy még?
Igen épp gondolkodom hogy ismét nekiállok és újból aktiválom magam. Az elmúlt időbe elég nyersanyagot szedtem össze hogy válogatni tudjak, közel 70 képregényt abból 20 már grafikailag kész. Illetve épp a minap fejeztem be egy rövidebb képregényt amit holnap be is küldök, habár ismét a határokat feszegetem a kategóriát illetően úgy mint anno a Furry műfajjal 🙂 A mostani egy "ANIMAL" leget hogy bukta lesz majd kiderül mit szól hozzá az olvasóközönség illetve a weblap üzemeltetője 🙂
Jó rajzoló volt, több könyve,füzete is megvan.Papír, eredetiben.
A néhai Trollbarlangból.
Legyen az a kérdés inkább, hogy hova szeretnél visszatérni? IDE?
Üdv: axelley
Én ugyan kiszálltam és befejeztem ezt az egészet, de ismerek, valakit (valakiket), aki talán szívesen venné(k), ha csatlakoznál a csapatához.
Persze, ha van kedved egy csapatban dolgozni és nem ilyen "minőségi" képregények közzé besüllyeszteni a munkáidat, mint amik ide felkerülnek.
Ha van kedved, a régi E-mail címeden elérhető vagy még?
Foglalkozol még képregényekkel?
üdv: axelley
5 pont