Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon jó, csak kicsit belezavarodtál a nevekbe. "Én továbbra is olvastam, Dani és Ildi aludtak (feltűnt mintha sikkantások hallatszottak volna onnan, ahol fürdésünk közben leültek), Tamás és Judit a kertben tettek vettek, Karcsi és a húgom továbbra is együtt voltak a fiú szobájában, Ildi pedig sportolóhoz méltóan eddzett kicsit a nappaliban." Ha van folytatása, azt ne titkold el.
"Én továbbra is olvastam, Dani és Ildi aludtak (feltűnt mintha sikkantások hallatszottak volna onnan, ahol fürdésünk közben leültek), Tamás és Judit a kertben tettek vettek, Karcsi és a húgom továbbra is együtt voltak a fiú szobájában, Ildi pedig sportolóhoz méltóan eddzett kicsit a nappaliban."
Ha van folytatása, azt ne titkold el.
szobályukba