Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Egy biztos rengeteg munka lehetett vele , a beíráson úgy lehet változtatni, hogy nem a balra tartó írást választod hanem a középre állítod be. Ha nem tudod, hogy kel keresd meg fen van 3 kis vonalakból álló jelzés az első a balra tartó a második a közép és a harmadik a jobbra tartó írásra jó a szerint vannak a vonalkák a jelen amire lehet kattintani . Legtöbbször a közép a legjobb csak néha van szükség a balra tartóra. Ha lehet akkor szerez photoshop-ot abban sok fajta betű típusból választhatsz nem csak két háromból. És meg látod sokkal szebb lesz a beírás. További sok sikert a képregény fordításhoz.
1
R
Rinaldo
2014. július 28. 08:00
Seggbe is baswzhatták volna.
1
p
papi
2014. július 28. 05:10
Kicsit zavaros az egész történet, a képek sem tökéletesek.
mintha hiányozna a vége. a képek minősége jó, a cselekmény bizonyos részei, főleg a párbeszédek, rendkívül ostobák néhol. a leány jellemén és elég sok hiba van. ha olyan alázatos és engedelmes, mint az aktusok alatt, akkor nem illik hozzá a nagy felháborodás és itt-ott a parancsolgatás, bár ugye ez nem a fordító-szerkesztő hibája. ellenben a szövegkép igen. talán helyesírási hibával nem igazán találkoztam, viszont a szövegkép, a megfogalmazás tudom, hogy töredezett volt, de még egyszer nem fogom elolvasni, hogy idézzek belőle. szerintem érthető, mire gondolok. összességében nem lenne rossz, de mivel hiányzik a vége, és néhol bántotta a szemem, ezért nem tetszik. legközelebb figyelj oda kérlek a szövegképre, amúgy más problémám nem volt benne