Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
különben is mindenféle családszex és ehhez köthető sógornő-sógoros szex tetszik, hiszen tiltott és tabu, ezért talán annyira kívánatos is. 10p és szerintem keresd meg volt sógornődet és dugjatok megint egyet...
"Megmarkoltam sógornőm feszes fenekét és irányítani kezdtem a mozgását, egyre gyorsabb tempót diktáltam. Éreztem a két menet közötti csekély idő kizárja a gyors ejakulációt, ezért igyekeztem arra összpontosítani, hogy sógornőm jusson előbb a csúcsra neki legyen jó előbb. A testének egyre sűrűsödő reszketése jelezte közeleg a csúcshoz fokozva a tempót egyre magasabbra repítettem." ez a rész nekem nagyon tetszett...
Semmi különös, és minden olyan nyelvtani hibát benne hagytál, ami a mondatból kivéve helyesen van írva, de mást jelent, mint amire azon a helyen szükség lenne. Ne bízz ennyire az automatikus helyesírás ellenőrzésben!
10p
10p