Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A családi szex gondolata nagyon is "izgat", de ez a "mű" kütyü nem tudja helyettesíteni az igazit, még gondolati szinten sem. Az álom még mindig jobb megoldás lenne...
1
z
zoltan611230
2018. december 23. 09:57
Érdekes történet .
1
v
vénember
2018. szeptember 23. 16:58
nekem is kell ilyen masina
1
s
sipospista
2016. december 18. 12:55
Joooooo
1
p
papi
2014. május 12. 05:33
Nem rossz
1
s
szuszoka199601
2014. március 28. 15:08
Kissé futurisztikus,de kíváncsi vagyok a folytatásra.
szemét voltam és lepontoztalak. nem azért, mert rossz a történeted. az első fele teljesen átlagos, egy picit untam is, és már-már abba is hagytam volna, de a második része megragadott. végre nem a szokásos történet, ez a "tuggyuk hogy nem szabad, de mióta élnük egymásba vagyunk szerlemesődve és ezért kefélünk családon belül", szóval tényleg tetszett a csavar. DE. A. VÉGE. AZ. AZ. EGY. KIBA***. MONDAT... ezért kaptál 1 pontot (0-t sajnos nem lehet), és ezért írok negatív kritikát. nincs azzal baj, hogy egy történetet folytatásosra írsz, azzal sincs baj, ha kuncsorogsz a pontokért és elvárod, hogy pitizzenek a folytatásért a kommentekben, de ezt ne írd ki a történetbe. van egy elfogadható minőségű, figyelmet megragadó történeted, amit lógva hagynál, és utána folytatnád, ehelyett agyon ba**od egy ilyen szarsággal a végére... mérges vagyok. nagyon. amúgy lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha lett volna 1-2 stilisztikai hiba benne, erre figyelj. és még egyszer le ne merd írni azt a rohadt mondatot !!
1
B
Bob__
2014. március 8. 00:27
Ezt az aberrált fantáziát 🙂 Nem vagyok egy jó kritikus, de szerintem jól mozogsz azon a határon, hogy ez csak egy fantázia, de mégis bele lehet élni magát az embernek.
Nem vagyok egy jó kritikus, de szerintem jól mozogsz azon a határon, hogy ez csak egy fantázia, de mégis bele lehet élni magát az embernek.