Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ez jó. Legalább nincs mit elszarni benne. Kár, hogy maga a fűzett, olyan 120 db képből áll. Igen az elejétől a végéig sajnálatos, hogy ez csak egy töredék az egészből és ismét VIP-ben egy (részlet, esetleg demo) képsorozat.
Gratulálok az oldalnak érte. Mindig van lejjebb és meg sem próbálnak ki mászni abból a gödörből.
Egy ideje már kezdtem azt hinni, hogy az oldal elérte a legalját annak pöcegödörnek, amit a 3d-s rémségek nyújtani tudnak. Azt hittem, hogy nincs lejjebb a lejtőn... Köszi " superman1900"!! Bebizonyítottad, hogy megint tévedtem. :(
Gratulálok az oldalnak érte. Mindig van lejjebb és meg sem próbálnak ki mászni abból a gödörből.