Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Hát hol is kezdjem... szavak nincsneke az ilyenekre, még az se segített rajta, hogy közismert anime sorozat a téma. HOgy idézzem az előttem szólót "Gagyi."
"De TE tudod a legjobban, még részegen sem küldtem neked ilyen szöveg állományt. Vagy Igen?"
A te munkádat össze se lehet hasonlítani ezzel és sok más itteni fordítójával sem. 😉 De gondolom ezt csak költői kérdésnek szántad. 🙂
"És ezért a szarért még VIP-et kérnek."
Még is mit vártál?! Azt te is tudod nagyon jól, hogy senki se nézi át felkerülés előtt a füzeteket. Ha így lenne akkor az oldalon havonta jó esetben két vagy három új füzet lenne frissítésként. Az meg hol térülne meg? De mondok én valamit. Amíg van igény vagy vevő a szar minőségre addig nem is várhatsz mást. Ennyi. Hidd el, ha az emberek abbahagynák a vip vásárlást az oldal hozóállása is változna.
Leona: Még mindig kicsivel írom. Csak a gépem ment tönkre. A témát szeretem, de amit csináltak a képregénnyel azt nem és ez már a sokadik.
De TE tudod a legjobban, még részegen sem küldtem neked ilyen szöveg állományt. Vagy Igen?
Ez nem program és nem is nyelvi tudás ez a tudatlanság, vagyis milyen lenne egy képregény. Szerintem még egyszer sem volt egy képregény macsek2 kezében egy Pókember, vagy hasonló fűzett. PL.: 5 kép utolsó szöveg bubi: "Mi a. Hé" Mikor Ben bele nyúl Kevin seggébe. Nem így lenne: "HÉÉJJJ!!! Mi a..."
És ezért a szarért még VIP-et kérnek. Még ingyenesen sem érné meg. Nem hiába nevezték át ezt az oldalt annak ami. Végül is a negatív reklám is reklám.
Most mi a baj Axelley? Azt hittem te is bírod az ilyen "kemény témákat". 😀 Ez igazi "Hard Core", a javából!! De komolyra fordítva, ez képregénynek épp képregény, csak hát eléggé kontár munka. És ez nem már nem program használati kérdés! Szerintem.
A te munkádat össze se lehet hasonlítani ezzel és sok más itteni fordítójával sem. 😉 De gondolom ezt csak költői kérdésnek szántad. 🙂
"És ezért a szarért még VIP-et kérnek."
Még is mit vártál?! Azt te is tudod nagyon jól, hogy senki se nézi át felkerülés előtt a füzeteket. Ha így lenne akkor az oldalon havonta jó esetben két vagy három új füzet lenne frissítésként. Az meg hol térülne meg? De mondok én valamit. Amíg van igény vagy vevő a szar minőségre addig nem is várhatsz mást. Ennyi. Hidd el, ha az emberek abbahagynák a vip vásárlást az oldal hozóállása is változna.
A témát szeretem, de amit csináltak a képregénnyel azt nem és ez már a sokadik.
De TE tudod a legjobban, még részegen sem küldtem neked ilyen szöveg állományt. Vagy Igen?
Ez nem program és nem is nyelvi tudás ez a tudatlanság, vagyis milyen lenne egy képregény. Szerintem még egyszer sem volt egy képregény macsek2 kezében egy Pókember, vagy hasonló fűzett.
PL.: 5 kép utolsó szöveg bubi: "Mi a. Hé"
Mikor Ben bele nyúl Kevin seggébe. Nem így lenne: "HÉÉJJJ!!! Mi a..."
És ezért a szarért még VIP-et kérnek. Még ingyenesen sem érné meg.
Nem hiába nevezték át ezt az oldalt annak ami.
Végül is a negatív reklám is reklám.
Ez igazi "Hard Core", a javából!! De komolyra fordítva, ez képregénynek épp képregény, csak hát eléggé kontár munka. És ez nem már nem program használati kérdés! Szerintem.
Képregény??? :o :o