Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Biztos hogy ezek csak részletek voltak a könyvből? Egyrészt annyira kerek így az egész, el nem tudom képzelni, hogy mi lehetne még az 1. rész előtt, és azt sem, hogy mi lehetne még a 3. rész után.
A másik meg tiszta matematika: van egy híres regény, az 1984, és a lényeg, hogy ez tényleg annyira híres hogy még egy online változatára is ráakadtam. Majd ezután azt csekkoltam vele kapcsolatban, hogy 73203 szóból ill. 553477 karakterből áll. És az antikvárium szerint papíron ez egy 373 oldalas mű.
Ugyan ezen az oldalon Az ezred menyasszonyánál 94 oldalt írnak. És most jön a lényeg, a dolgok végső párhuzamba állítása: itt ez a három rész A cseléd címmel összesen (tehát a három rész együtt) 24974 szóból ill. 162876 karakterből áll.
De nem is ragozom tovább, mert a számok innentől kezdve, ha arányba állítjuk őket akkor szerintem önmagunkért beszélnek. (Ill. még annyi hogy ha Az ezred menyasszonyát pont olyan méretű betűkkel nyomtatták volna ki mint az 1984-et, akkor 110 oldalt is kitenne, csak Az ezred menyasszonyát kisebb betűkkel szedhették, ezért fért el 94 oldalra is az a 163 ezer karakter.)
Hát...pénzt tuti nem adnék ezért a könyvért. Amatőr íróktól láttam már (itt is, máshol is) sokkal jobban. Valahogy olyan...steril, vagy nem is tudom mi a jó szó rá. Nem kötött le.
itt az antikvarium.hu-ra gondoltam
A másik meg tiszta matematika: van egy híres regény, az 1984, és a lényeg, hogy ez tényleg annyira híres hogy még egy online változatára is ráakadtam. Majd ezután azt csekkoltam vele kapcsolatban, hogy 73203 szóból ill. 553477 karakterből áll. És az antikvárium szerint papíron ez egy 373 oldalas mű.
Ugyan ezen az oldalon Az ezred menyasszonyánál 94 oldalt írnak. És most jön a lényeg, a dolgok végső párhuzamba állítása: itt ez a három rész A cseléd címmel összesen (tehát a három rész együtt) 24974 szóból ill. 162876 karakterből áll.
De nem is ragozom tovább, mert a számok innentől kezdve, ha arányba állítjuk őket akkor szerintem önmagunkért beszélnek. (Ill. még annyi hogy ha Az ezred menyasszonyát pont olyan méretű betűkkel nyomtatták volna ki mint az 1984-et, akkor 110 oldalt is kitenne, csak Az ezred menyasszonyát kisebb betűkkel szedhették, ezért fért el 94 oldalra is az a 163 ezer karakter.)
Szóval ez szerintem a teljes könyv.
10 pont