Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Köszönöm mindenkinek a pontszámokat, ha magas ha nem 🙂 Ez az első képregény amihez csináltam történetet. Így szerintem érdekesebb 🙂 Rendben Axelley keresek más fontot ha azzal szebb lesz a beírás.
Tetszik, hogy adtál hozzá keret történetet és még néhány képhez szöveget.
De ez jó példa rá, hogy a Paint programot nem, ilyen szerkesztési munkára találták ki.
Állítanod kellet volna a szöveg/gondolat buborékoknak a vastagságán. Nagyon nyers lett, így megnézve talán a színén is. Beírási munka (sajnos) megint gyatra azon finomítsál, vagy válasz végre más font-ot, mert valószínű ezért szar a beírás. Kísérletezzél egy kisebb képregényen esetleg. Lehetőleg olyanon, amin nagy fehér, vagy fekete a szöveg buborék háttér színe. (De könyörgök ne Hentai-nál.)
Művész nevénél is illet volna magyarosítani a szöveget.
De miért igértél folytatást, ha nincs.
Ha naponta csak egy vonalat rajzoltál volna 4 év alatt már rég kész lennél!!!!
Ez az első képregény amihez csináltam történetet. Így szerintem érdekesebb 🙂
Rendben Axelley keresek más fontot ha azzal szebb lesz a beírás.
De ez jó példa rá, hogy a Paint programot nem, ilyen szerkesztési munkára találták ki.
Állítanod kellet volna a szöveg/gondolat buborékoknak a vastagságán.
Nagyon nyers lett, így megnézve talán a színén is.
Beírási munka (sajnos) megint gyatra azon finomítsál, vagy válasz végre más font-ot, mert valószínű ezért szar a beírás. Kísérletezzél egy kisebb képregényen esetleg. Lehetőleg olyanon, amin nagy fehér, vagy fekete a szöveg buborék háttér színe. (De könyörgök ne Hentai-nál.)
Művész nevénél is illet volna magyarosítani a szöveget.