Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szöveg: - Teli van elírással, helyesírási hibával. Nézd át jobban a szöveget legközelebb. - Ne csinálj tükörfordítást! Merítsél az életből. Haveroddal, vagy inkább két férfi nem így beszél egy más közt. PL.: 5.kép fehér srác: "ahh ember nagyon ravasz vagy! Imádlak!" Inkább így: Aha... Ember, Te nagyon ravasz vagy. De király ötlet. Két férfinél igen félre vezető, hogy "imádlak." főleg, ha felkíáltó jel van utána. Teli van különben, ilyen híbákkal is. - Ez a sok: "ahh,wow..." Ha nem tudod alkalmazni, mikor kell kitenni és hova a magyarba, inkább töröld ki. Meg azok mindig nagy betűk. Példa: Nőnél így: ÁÁÁHH..., ÓÓÓ... (sokkal erotikusabb ha "H" kiteszed) Férfinél: ÁÁÁ... Ó,igen! (mély torok hang) VÁÁÓÓ... sikamika, most ujjat mondtam mi!?
Szerkesztés: - Ha szöveghez nyúlsz mindent, ami szöveg buborékban van szokás (meg kell) csinálni ugyanazon fonttal(betűtípussal). - Ha paint-el dolgozol azt a "keretet" amit kihúzol a szövegnek az sokkal nagyobb legyen, mint a szöveg buborék. A "Space gomb” nyomogatással persze tudsz/tudnál a szöveggel ide-oda játszani. A lényeg, hogy legyen középen. - Sok oktató anyag van a neten, magyarul olvasd, nézd át őket. -Két ember munkáját is tudom ajánlani. Szövegileg: daryoon munkáit. Szerkesztésileg: Leona munkáját. De mind a kettőt elérheted itt is:
http://tabooland.blogspot.hu/
Adtam rá 4 pontot, mert első munka és sok a hiba, de jobb, mint a sokadik semmit mondok munkái.
Remélem, változtatsz és csak szebb munkáiddal találkozhatunk a közel jövőben. Üdv
Osztom axelley véleményét, de én sem voltam jobb az elsőnél. Szóval hajrá!
- Teli van elírással, helyesírási hibával. Nézd át jobban a szöveget legközelebb.
- Ne csinálj tükörfordítást! Merítsél az életből.
Haveroddal, vagy inkább két férfi nem így beszél egy más közt. PL.:
5.kép fehér srác: "ahh ember nagyon ravasz vagy! Imádlak!"
Inkább így: Aha... Ember, Te nagyon ravasz vagy. De király ötlet.
Két férfinél igen félre vezető, hogy "imádlak." főleg, ha felkíáltó jel van utána.
Teli van különben, ilyen híbákkal is.
- Ez a sok: "ahh,wow..." Ha nem tudod alkalmazni, mikor kell kitenni és hova a magyarba, inkább töröld ki. Meg azok mindig nagy betűk.
Példa: Nőnél így: ÁÁÁHH..., ÓÓÓ... (sokkal erotikusabb ha "H" kiteszed)
Férfinél: ÁÁÁ... Ó,igen! (mély torok hang)
VÁÁÓÓ... sikamika, most ujjat mondtam mi!?
Szerkesztés:
- Ha szöveghez nyúlsz mindent, ami szöveg buborékban van szokás
(meg kell) csinálni ugyanazon fonttal(betűtípussal).
- Ha paint-el dolgozol azt a "keretet" amit kihúzol a szövegnek az sokkal nagyobb legyen, mint a szöveg buborék. A "Space gomb” nyomogatással persze tudsz/tudnál a szöveggel ide-oda játszani. A lényeg, hogy legyen középen.
- Sok oktató anyag van a neten, magyarul olvasd, nézd át őket.
-Két ember munkáját is tudom ajánlani.
Szövegileg: daryoon munkáit.
Szerkesztésileg: Leona munkáját.
De mind a kettőt elérheted itt is:
http://tabooland.blogspot.hu/
Adtam rá 4 pontot, mert első munka és sok a hiba, de jobb, mint a sokadik semmit mondok munkái.
Remélem, változtatsz és csak szebb munkáiddal találkozhatunk a közel jövőben.
Üdv