Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szőröske! Nem tudom hány éves vagy - nem is érdekel - de azt elmondhatom, hogy én a hetvenes években már simogattam/nyalogattam borotvált puncit. hozzá kell tennem, hogy egy jól karbantartott hajasat jobban szeretek. Amúgy a szupertől a történet eléggé messze van.
1
R
Rinaldo
2014. január 17. 07:46
Szuper.
1
h
hairy_pussy
2014. január 17. 06:51
'81-ben borotvált puncik???? Amúgy a történet tetszetős csak az idő nem jön át nekem. Az még nem a borotvált puncik éve volt úgy emlékszem 🙂 az valahol a '90-es évek közepe '00 évek elején jött divatba :(
Amúgy a történet tetszetős csak az idő nem jön át nekem. Az még nem a borotvált puncik éve volt úgy emlékszem
Amúgy a szupertől a történet eléggé messze van.
Amúgy a történet tetszetős csak az idő nem jön át nekem. Az még nem a borotvált puncik éve volt úgy emlékszem 🙂 az valahol a '90-es évek közepe '00 évek elején jött divatba :(