Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Na igen az legősibb szerkesztői kérdés "eredeti font vagy saját elképzelés?". 🙂 Az alapján amit írtál és figyelembe véve a munkásságodat,a szken mérettel volt a gond. Engem egyébként ugyanaz zavar nálad és Daryoon, esetében is. Mégpedig, hogy nem mertek "játszani" a sortávval. PL az első oldal esetében egy picit szűkebbre vett sortáv pofásabb eredmény hozott volna. Így jó, csak lehetne még jobb. 🙂
Leona: Fontnak az "Anime Ace 2BB" dolgoztam, mert az állt a legközelebb az eredetihez. Bár már rájöttem, hogy ez inkább Effektekhez való font lesz. daryoon-nak szerkesztett Hentai fűzettembe jól mutatja a font ezt az állításomat. De a Hetero verziok talán jobban tetszenek, majd Bonk művésztől.
Rajzok szépek, bár a történet jellege és műfaja távol áll az én ízlésvilágomtól.Ettől függetlenül a fordítás jó. A szerkesztés szép, de vagy a font volt rossz választás vagy a kép volt túl kicsi, így az összhatás nem tökéletes. Végeredményében 7 pont.
A fordítás kifogástalan, a grafika is ötös. Sajna viszont nekem nem jönnek be ezek a yaoi művek, függetlenül attól furry -e vagy sem (részemről ez még talán rátesz egy lapáttal). Szóval a kivitelezés csillagos ötös, a témát meg értékelje olyan, akinek szól. 🙂
1
p
papi
2014. január 15. 04:58
Még el sem kezdődött és már vége is lett,(szerencsére)