Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Hát... Ha Macsek esetében panaszkodtam akkor most is fogok. Először is a fordítás terén nem nyilatkoznék. Az eredetit nem ismerem, de a végeredmény láttán , nincs túl nagy kétségem afelől, hogy nem igazán lett fényes a füzet.(ilyen téren sem.) Viszont amiről nagyon is véleményem van, az a szerkesztés. Iszonytatóan igénytelen, odahányt és bőven kritikán aluli!! Ez így nem ér 0,5 nap vip tagságot se, nemhogy 30-at. Komolyan mondom, hogy legközelebb beküldök egy félig angolul maradt füzetet és meglátjuk ki rakja-e az oldal... Van egy sanda gyanúm, hogy igen. Mert szerintem ezeket a szörnyűségeket, vagy nem nézi át senki, vagy egyszerűen lesszarja a szerkesztőség, hogy mit rak ki. Én megértem, hogy a népeket ide kell csalni valamivel, de muszáj kritikán aluli munkákkal? (Most a 3d-s szöveg nélküli füzeteket ne is említsük.) Nem hiszem el, hogy ne lehetne az oldalon vip tagosáért cserébe rendes dolgozó, állandó fordítókat és szerkesztőket keresni akik mindenféle műfajban és stílusban dolgoznának. A jelenlegi hozzá állással csak azt lehet elérni, hogy eltűnnek az oldalról az igényes emberek munkái. Ami kiváltképp vicces mert, így azért kap az ember vip-tagságot, hogy a saját igénytelen munkáihoz hasonlókat nézhessen meg. Ilyenkor azokat sajnálom, aki fizetnek is a tagságért. Ha valakit tényleg érdekelnek az igényes erotikus füzetek vagy magmához nyúlna valami élvezetesebb füzetre akkor itt van pár ingyenes oldal:
Ezek bármelyikén találni jobbat, mint ez a szörnyűség. Egy biztos. Amint lejár a vip tagságom, én nem hosszabbítom meg, mert az ilyen címekért csak pénzpocsékolás.
A tökéletes bizonyíték, miként lehet elszúrni egy grafikailag elfogadható képregényt. Az egy dolog, hogy valaki nem tud angolul még kicsit se, de legalább fogalmazni és a helyesírás alapvető (minimum) szabályait tudni kéne! Ezért 30 napos VIP-t kapni... GÁZ! Valljuk be őszintén.
Hm 1 szavazat után ez a "férc" munka 10 pontos? Tényleg nem csínálok ide több munkát és kezdem értékelni a régiek hozzá állását, hogy miért is szállingóztak el az oldalról. Mert, ha ez 30 napos VIP-ér. Hát nem is tudom.... -szerkesztés nem javult férc, a szöveg meg és ezt ÉN mondom, akkor már gond van,
ez annyira felizgató
ez annyira formabontó
nagyon jó és izgalmas
Először is a fordítás terén nem nyilatkoznék. Az eredetit nem ismerem,
de a végeredmény láttán , nincs túl nagy kétségem afelől, hogy nem igazán lett fényes a füzet.(ilyen téren sem.) Viszont amiről nagyon is véleményem van, az a szerkesztés. Iszonytatóan igénytelen, odahányt és bőven kritikán aluli!! Ez így nem ér 0,5 nap vip tagságot se, nemhogy
30-at. Komolyan mondom, hogy legközelebb beküldök egy félig angolul maradt füzetet és meglátjuk ki rakja-e az oldal... Van egy sanda gyanúm, hogy igen. Mert szerintem ezeket a szörnyűségeket, vagy nem nézi át senki, vagy egyszerűen lesszarja a szerkesztőség, hogy mit rak ki. Én megértem, hogy a népeket ide kell csalni valamivel, de muszáj kritikán aluli munkákkal? (Most a 3d-s szöveg nélküli füzeteket ne is említsük.) Nem hiszem el, hogy ne lehetne az oldalon vip tagosáért cserébe
rendes dolgozó, állandó fordítókat és szerkesztőket keresni akik mindenféle műfajban és stílusban dolgoznának. A jelenlegi hozzá állással csak azt lehet elérni, hogy eltűnnek az oldalról az igényes emberek munkái. Ami kiváltképp vicces mert, így azért kap az ember vip-tagságot, hogy a saját igénytelen munkáihoz hasonlókat nézhessen meg. Ilyenkor azokat sajnálom, aki fizetnek is a tagságért. Ha valakit tényleg érdekelnek az igényes erotikus füzetek vagy magmához nyúlna valami élvezetesebb füzetre akkor itt van pár ingyenes oldal:
profwilliam.wordpress.com
atsushi.blog.hu
tabooland.blogspot.hu
huntai.hu
Ezek bármelyikén találni jobbat, mint ez a szörnyűség. Egy biztos. Amint lejár a vip tagságom, én nem hosszabbítom meg, mert az ilyen címekért csak pénzpocsékolás.
Tényleg nem csínálok ide több munkát és kezdem értékelni a régiek hozzá állását, hogy miért is szállingóztak el az oldalról.
Mert, ha ez 30 napos VIP-ér. Hát nem is tudom....
-szerkesztés nem javult férc, a szöveg meg és ezt ÉN mondom, akkor már gond van,