Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A képek nem rosszak, bár ha a csaj tényleg szűz lett volna, akkor picit pirosabb kéne legyen a bácsi dákója. :P Viszont a történet hihető és legalább nem családi. Nekem a fordító beírása se volt gáz. Megnézem a többit is amit ő tett fel. 🙂
Jobb lett, mint a német verzió és több is a szöveg benne. Beírás viszont katasztrófa. Nagyon rossz vagy egyszerű fontot használtál. Space gombot is lehetett volna nyomkodni beírásnál. Kicsinyítést is tudtad volna használni pár mm-a szem nem vesz észre főleg erotikus füzetnél. Ja és teljes a kép világa a füzetnek. Végre valaki és az a címe ami. Nem pedig "kacsa" 🙂🙂🙂
Köszönöm mindenkinek a kritikát,dicséretet, és a jó pontszámokat! Van egy pár képregényem fent, tudom, hogy elég gyengék, de most már jobban figyelek, hogy mit töltök fel. Még van egy régi feltöltésem, ami nem került fel, elég gyenge, de most már csak jobbakat próbálok keresni. Sajnos nem találtam belőle folytatást! Köszi daryoon, a beírásra jobban figyelek máskor! 🙂
Beírás viszont katasztrófa. Nagyon rossz vagy egyszerű fontot használtál.
Space gombot is lehetett volna nyomkodni beírásnál. Kicsinyítést is tudtad volna használni pár mm-a szem nem vesz észre főleg erotikus füzetnél.
Ja és teljes a kép világa a füzetnek. Végre valaki és az a címe ami. Nem pedig "kacsa" 🙂🙂🙂