Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nagyon sok kis hiba van benne sajnos. One-Shot Mangánál illene megnevezni a Mangakát is.
Egy történetírótól többet várna az ember, ami a történet szövegeit érinti. Rá lehet fogni a "Paint" hibának is, de akkor is.
Ha "Paint" használsz a "Space" gombot jó néhányszor nyomogasd. Szebb, ha középen van a szöveg. "AHHH", UHHH, általában kiemelik, nagyobb betű méretet használnak rá.
Ezek miatt a hibák miatt (effektek, font miatt) uncsi lett az első munkád. Igaza van Leonak nincs meg benne az a "perverz hangulat" ami kéne egy ilyen One-Shot hentaihoz.
És ha már hermafrodita, akkor nem leszbikus a történet.
Ennél a füzetnél már gondban voltam az értékeléskor. A rajzok átlagosak. A fordításon, pontosabban a megfogalmazáson volna még mit csiszolni. Nem olyan rossz és bőven "élvezhető" kategória, de nekem valahogy "sótlan". Nincs meg benne az a jó értelemben vett "perverz" hangulat, amit egy ilyen füzettől elvárnék. A szerkesztés már majdnem szép. Sőt igényes is! A gondom mégis az vele, hogy hiába van szépen megcsinálva, ha minden szöveg balra van tördelve és a mondatok sem a bubik közepén vannak.Annak kimondottan örültem, hogy olyan füzet kerestél genius33 ami nincs agyon cenzúrázva. Összességében tehát nálam egy erős 7,5 -ös a füzet.
A grafika tetszik, a szövegfordítás viszont elég messze van ettől. A beírás nem tökéletes, a fordítás pedig helyenként nagyon magyartalan. Egyébként jó.
Egy történetírótól többet várna az ember, ami a történet szövegeit érinti. Rá lehet fogni a "Paint" hibának is, de akkor is.
Ha "Paint" használsz a "Space" gombot jó néhányszor nyomogasd.
Szebb, ha középen van a szöveg.
"AHHH", UHHH, általában kiemelik, nagyobb betű méretet használnak rá.
Ezek miatt a hibák miatt (effektek, font miatt) uncsi lett az első munkád.
Igaza van Leonak nincs meg benne az a "perverz hangulat" ami kéne egy ilyen One-Shot hentaihoz.
És ha már hermafrodita, akkor nem leszbikus a történet.
6 pont
Nem olyan rossz és bőven "élvezhető" kategória, de nekem valahogy "sótlan". Nincs meg benne az a jó értelemben vett "perverz" hangulat, amit egy ilyen füzettől elvárnék. A szerkesztés már majdnem szép. Sőt igényes is! A gondom mégis az vele, hogy hiába van szépen megcsinálva, ha minden szöveg balra van tördelve és a mondatok sem a bubik közepén vannak.Annak kimondottan örültem, hogy olyan füzet kerestél genius33 ami nincs agyon cenzúrázva. Összességében tehát nálam egy erős 7,5 -ös a füzet.