Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nagyon tetszik ez a stílus ès a rajz is kivàló.A betūk is illenek a stílushoz,jól vàlasztottàl.Nekem ez a munkàd tetszik a legjobban eddig.Làtszik,hogy mindent beleadtàl.
Leona: Sajnos ez kezd igaz lenni. Na de majd ha nem bánod, a következőt elküldeném neked lektorálásra, még a feltöltés előtt. 🙂 Így talán kiküszöbölhető ez a "védjegy".
Ahogy macsek is írta, kezd a "védjegyedé" vállin a kihagyott 1-2 sor.😀 Ettől függetlenül hangulatos kis füzet lett. Mivel szeretem ezeket a régi füzeteket így őszeséségben nálam 7 pontot ér ez a füzet. Illetve mielőtt felfelejtem köszönöm a munkádat. 🙂
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
Meg daryoonak, hát igen mikor a nagy elmék.....
axelley lehet valami abban amit írsz. 😀
Lehet, hogy nem is véletlen, az-az 1-2 kép?
🙂🙂🙂🙂
És a tigris szemek észre vették.
🙂🙂🙂🙂