Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szeretem ez a sorozatot és nekem tetszett ez a "fejezet" is. 🙂 Teljes egyetértek axelleyel abban, hogy jó volna "egységesíteni" a "Nicole Heat" sorozatot az oldalon.
Legalább Padawan001 legalább. Mivel látni, hogy kik tették. De menny vissza a konyhába, hátha találsz valamit. Konyhaszekrényben. 🙂🙂 Különben meg ennyit a szerelemről, biztos, hogy szerették egy mást? Vagy csak jó volt Nicole teste. A srác sem néz ki ronda gyereknek.
Ugyan már itt, a legtöbben a milftoon-os képregényeket agyon dicsérik, azok sem szólnak másról. Annyi a különbség, hogy itt nem maga tehetetlen a nő és nem a fia teszi. Vegyük a Limonádé 1 részét példának mennyien is dicsérték akik itt fújoznak. Mélyen hallgatnék a helyükben, vagy legalább lapítanék, mint szar a fűben, csendben, halkan.
Jó lenne ezeket a Nicole Heat sorozatokat egységesíteni. Főleg, hogy sorozatról beszélünk és nem külön álló részekről. Így elég zavaró. Pontozni inkább a művészt pontoznám. Mennyi munka is volt vele?
1
Padawan001
2013. november 8. 21:02
A srác elég furcsán állt a dolgokhoz... Ha hasonló helyzetbe csöppennék, akkor egész biztosan felnégyelném az illetőket, akik kedvesemet zaklatják! Persze nincs szöveg, melynek a hiánya gátolja, hogy megértsük eme viselkedést okát.
A képek kivitelezése szép, a történet nekem talán kicsit túl erőszakos (nem szeretem ha büntetlenül erőszakolnak nőket, na). Sok munka viszont biztos nem volt vele, csak össze kellett vadászni a képeket a netről. :(
Különben meg ennyit a szerelemről, biztos, hogy szerették egy mást? Vagy csak jó volt Nicole teste. A srác sem néz ki ronda gyereknek.
Ugyan már itt, a legtöbben a milftoon-os képregényeket agyon dicsérik, azok sem szólnak másról. Annyi a különbség, hogy itt nem maga tehetetlen a nő és nem a fia teszi. Vegyük a Limonádé 1 részét példának mennyien is dicsérték akik itt fújoznak. Mélyen hallgatnék a helyükben, vagy legalább lapítanék, mint szar a fűben, csendben, halkan.
Jó lenne ezeket a Nicole Heat sorozatokat egységesíteni. Főleg, hogy sorozatról beszélünk és nem külön álló részekről. Így elég zavaró.
Pontozni inkább a művészt pontoznám. Mennyi munka is volt vele?