Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Hát elismerem macsek2, hogy tényleg maradt. A 41.-et már javítottam, szóval csak a feltöltésre vár a webmesterek részéről. Az utolsó oldalt pedig igazából fel se kellett volna töltenem, hiszen csak tartalomjegyzék, és már meglévő képkockák bevágása. Persze igazad van abban, ha már bent maradt, magyarul is szólhatna...
Nagyon jó képregény bár szokás szerint most is maradt lefordítatlan oldal az utolsó teljesen és a 41. oldalon egy sor de még így is fantasztikus munka.
Sziasztok! Remélem tetszik a végeredmény, és köszönöm a szavazatokat, amelyek révén megszületett. Jelenleg egy új szavazás van folyamatban, amit eredetileg vasárnap terveztem lezárni, de úgy gondoltam eleget pihentem, jó lesz az szerda este is. Szóval ha szeretitek amik a kezem közül kerülnek ki, úgy látogassátok meg a blogom (http:\\tabooland.blogspot.com) és szavazzatok, mi legyen a következő nagyképregény. 😉 A kritikai észrevételeket pedig előre köszönöm. Igyekszem mindegyiket megfogadni.
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség