Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Hát most, hogy befejeztem a magam verzióját (elérhető a www.tabooland.blogspot.com-ról), újra elolvastam. Peugeot405, ez rosszabb lett, mint elsőre véltem. :( Teljes katyvasz az egész szöveg. Ugyan felismerni benne az eredeti mondanivalóját, viszont úgy pakolod a buborékokban ide-oda a két főszereplő szövegét, hogy nem is figyeled, ki mondaná azt. Eh... Ez borzalmas.
peugeot.405: Történet nem ér sokat. De a beírás egy szar. Ennyi képregény után azt hihetné az ember, hogy valami fejlődést mutatsz. De meg sem próbálod.
Pandora's Box munkái mindig is közel álltak a szívemhez, így csak gratulálni tudok a választáshoz. Azonban sajna le kell pontoznom a képregényt, mert a beírás valami förtelem. Ezúton kérném meg az alkotót, hogy egy másik betűtípussal, körültekintőbben, és helyesírásilag illetve mondattanilag helyesebben, próbálja meg újra elkészíteni, hogy a mű úgy ragyogjon, ahogy megérdemli. Köszönöm!
3 Pont
daryoon: Sokkal egyszerűbb, ha TE csinálod meg.