Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves aaa111! Köszönöm a kérdésedet, tényleg nagyon jól esett, nem is gondoltam, hogy ez a szinte gyerekes, egyszerű kis történetecske ennyire felkelti az érdeklődésedet. Ne haragudj, de mostanában elég kevés időm maradt az írásra - bár az eredeti történet szereplőitől származó információk a rendelkezésemre állnak -, így meglehetősen nehezen haladok ezzel is, a "Férfiavatás" folytatásával is, hevenyészve összecsapott, kidolgozatlan történetekkel viszont hűséges olvasóimat - és írásaim valódi hőseit - sérteném meg, azon túl, hogy magam is szégyellnék ilyesmit beküldeni. Ha az ember nyilvánosság elé tárja a művét, az írása minden szaváért vállalnia kell a felelősséget, nem beszélve a dramaturgiai szempontokról. Kérem tehát a türelmedet, remélem, nem okozok csalódást a folytatással. Még egyszer kösz, üdv és szép napot!
1
a
aaa111
2013. szeptember 16. 01:46
Mikor lesz folytatás?
1
a
aaa111
2013. augusztus 22. 17:21
Nekem tetszett ezek,szerintem maradhatnak ilyen hasonlók
Kedves Hozzászólók! Bocsánat, hogy csak most reagálok, nem voltam mostanában gépközelben:
- aaa111: köszönöm, folytatom. - papi: mint fentebb. - listike: ez megtisztelő, bár nem nagy durranás, a folytatás sem, elvi okokból. - x125: örülök, hogy tetszett, kösz. - Rinaldo: ismételni tudom az előző résznél leírtakat, nem fogja. Nálam nem jön be a szülő-gyermek, testvérek és első fokú unokatestvérek közti szex, ha ötletgazdám erről mesélt volna, nem is írom meg. Az unokatesók közti petting még belefér, kamaszkoromban jómagam is irtó nagyokat csókolóztam a mozi hátsó sorában az unokanővéremmel, sőt az első idegen kéz, amely megérintette - mit megérintette, megmarkolta!!! - (persze csak nadrágon keresztül) a merev farkamat szintén az övé volt, ennek kétségtelenül igen gyönyörteli, de kissé kínos következménye volt, hogy utána nem győztem az átázott nadrágomat takargatni a táskámmal. - genius33: véleményedre mindig sokat adok, de Te se várj eszméletlen nagy szexcsatát. Egyszerűen csak kíváncsi kamaszok, akik egy bizonyos határt a vágyaiktól hajtva sem lépnek át, de amíg belefér, addig elmennek.
Köszönöm a kérdésedet, tényleg nagyon jól esett, nem is gondoltam, hogy ez a szinte gyerekes, egyszerű kis történetecske ennyire felkelti az érdeklődésedet. Ne haragudj, de mostanában elég kevés időm maradt az írásra - bár az eredeti történet szereplőitől származó információk a rendelkezésemre állnak -, így meglehetősen nehezen haladok ezzel is, a "Férfiavatás" folytatásával is, hevenyészve összecsapott, kidolgozatlan történetekkel viszont hűséges olvasóimat - és írásaim valódi hőseit - sérteném meg, azon túl, hogy magam is szégyellnék ilyesmit beküldeni. Ha az ember nyilvánosság elé tárja a művét, az írása minden szaváért vállalnia kell a felelősséget, nem beszélve a dramaturgiai szempontokról. Kérem tehát a türelmedet, remélem, nem okozok csalódást a folytatással. Még egyszer kösz, üdv és szép napot!
Bocsánat, hogy csak most reagálok, nem voltam mostanában gépközelben:
- aaa111: köszönöm, folytatom.
- papi: mint fentebb.
- listike: ez megtisztelő, bár nem nagy durranás, a folytatás sem, elvi okokból.
- x125: örülök, hogy tetszett, kösz.
- Rinaldo: ismételni tudom az előző résznél leírtakat, nem fogja. Nálam nem jön be a szülő-gyermek, testvérek és első fokú unokatestvérek közti szex, ha ötletgazdám erről mesélt volna, nem is írom meg. Az unokatesók közti petting még belefér, kamaszkoromban jómagam is irtó nagyokat csókolóztam a mozi hátsó sorában az unokanővéremmel, sőt az első idegen kéz, amely megérintette - mit megérintette, megmarkolta!!! - (persze csak nadrágon keresztül) a merev farkamat szintén az övé volt, ennek kétségtelenül igen gyönyörteli, de kissé kínos következménye volt, hogy utána nem győztem az átázott nadrágomat takargatni a táskámmal.
- genius33: véleményedre mindig sokat adok, de Te se várj eszméletlen nagy szexcsatát. Egyszerűen csak kíváncsi kamaszok, akik egy bizonyos határt a vágyaiktól hajtva sem lépnek át, de amíg belefér, addig elmennek.