Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Megtaláltam a sorozat többi darabját, sajna csak spanyolul. Nem nagyon bízom a google translate-ben, de ha jut rá időm, kipróbálom mire jutok vele. Ha valaki tud spanyolul és érdekli, szívesen átküldöm neki. 😉
1
g
gaborthefirst
2013. augusztus 1. 11:29
Manga sem kell. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. augusztus 1. 11:27
macsek2: te is lázadj fel, mint Padawan001, akkor hamarabb közlik. Ne fogd vissza magadat. 😀 Különben ha vannak ilyen jófajta rövidebb képregényeid, akkor küldd be őket, egyszerre többet, hogy minimum 20 oldal legyen egy közlés, az már úgy-ahogy elfogadható. De kímélj meg a szöveg nélküliektől, meg az incest témájú agymenésektől. Meg 3d sem kell. Rendes képregényeket akarok. 🙂 Szia
Axelley az hogy csak három képregényem van kint nem rajtam múlik van bent a rendszerben további 22 igaz eböl 12 szöveg nélküli. Hogy ezek és még meg nem jelentek minősége csak valószinüleg csak átlagos az meg lehet de hát az itt lévő többi 90% is hasonló. Azzal hogy egy képregény csak 7 oldal vagy kevesebb még nem jelenti azt hogy rósz az adót fordító munkája csak azt hogy egyszerűen túl rövid élvezetesebb ha egy kicsit hosszabb .
Ezt én is ismerem kár, hogy aki angolosította az abba hagyta, 4 rész után. Pedig a kedvesem szerint jó története van. Hát igen egy pont a franciáknak. Tisztelt gaborthefirst: Tudom ajánlani neked még itt az oldalon Aliz Horror országban fűzetett.
Tisztelt macsek2: A képregényt nem a hossza miatt nevezzük képregénynek. Én találkoztam 3-4 db-ossal is sőt én most Gannassa "mini képregény füzetét” csinálom, ami sacper kábé 28 fejezetes 2 részekre bontva. A másik addig, amíg te nem tudsz valami minőségi munkát le tenni az asztalra addig mélyen hallgatnék. 2 db képregény és az egy "Doujinshire". Nem lennék büszke.
1
g
gaborthefirst
2013. július 31. 08:47
macsek2: én is a hosszabb, tartalmasabb képregényeket szeretem, de azért egy 7 oldalas is tud jó lenni, főleg ha olyan színvonalas, mint ez. Persze 7 oldal önmagában szerintem is kevés, de így, hogy egyszerre két részt tettek ki azért sokkal jobb a helyzet ... igazság szerint a legjobb az lett volna, ha nem csak 4 rész, hanem mind a 11 elérhető lett volna, és fordítás után egyben teszik ki. Dehát sajna minden nem lehet. 🙂
Csak tudnám hogy miért kel 7 oldalt képregénynek nevezni ha lenne legalább 10 oldal már az lenne talán ilyen pár oldalasból annyit lehetne beküldeni mint a fene.
1
g
gaborthefirst
2013. július 31. 02:21
Ja, a 2. oldalon van egy angol nyelvű mondat. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. július 31. 01:35
Eléggé zsibbasztó sztori ... dehát a parasztok már csak ilyen furmányosak. 😀
Tisztelt gaborthefirst: Tudom ajánlani neked még itt az oldalon Aliz Horror országban fűzetett.
Tisztelt macsek2: A képregényt nem a hossza miatt nevezzük képregénynek.
Én találkoztam 3-4 db-ossal is sőt én most Gannassa "mini képregény füzetét” csinálom, ami sacper kábé 28 fejezetes 2 részekre bontva.
A másik addig, amíg te nem tudsz valami minőségi munkát le tenni az asztalra addig mélyen hallgatnék. 2 db képregény és az egy "Doujinshire".
Nem lennék büszke.