Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
daryoon: fasza! Nagyon bejön ez a műfaj, főleg ettől a rajzolótól. 🙂 És ami a címet illeti, jó döntés volt a Beépített Szépség, telitalálat, mert ennek az összefüggésnek így, erotikus vonatkozásban van igazán értelme. 😉 Szép estét!
Ugyanattól a rajzolótól, aki a Bűnüldözőket elkövette, a hasonló hangulatú Undercover Girl című füzeten. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. július 26. 09:44
Ez túl jó ahhoz daryoon, hogy csak úgy eltemesd. 🙂 Azt nem értem, hogy miután az első résznél mindenki szóvá tette, hogy az nagyon rövid, akkor a második rész miért önállóan jött ki, ugyanolyan röviden (gondolom a két hiányzó oldalt pótolni fogják) ... ??? Ha 7 oldal kevés volt akkor, most is kevés, na mindegy. Szerintem az lenne jó, ha a maradék két részt egyben közölnék, így ne, de hanyagolni sem kéne, ha már egyszer csomót dolgoztál rajta. Tényleg, most mi(ke)n dolgozol? 🙂
Igazad van gaborthefirst. Én már eltemettem ezt a sorozatot, inkább a többire fókuszálok, amiket most fordítok, illetve igyekszem odafigyelni, hogy ezúttal megfelelő utasításokkal küldjem be. Nem is hittem volna, hogy felkerül ez (azt pláne nem, hogy a két utolsó oldal nélkül), mert a múltkor akkora felháborodás volt a széttördelés körül. Arra gondoltam, inkább hanyagolják.
1
g
gaborthefirst
2013. július 26. 08:02
Egészen pontosan angolul van 4 rész, daryoon ezeket fordította le és küldte be két részletben, 14-14 oldalt. Így is kellett volna kitenni, vagy egyben, mert 7 oldal az vicc. Ezt volt a gond a múltkor is, az első résznél, hogy így túl rövidek. Pedig nagyon jó sorozat, amúgy állítólag 11 részes.
1
g
gaborthefirst
2013. július 26. 06:38
Így volt kár, mert ezt a - különben kiváló - sorozatot egyben kellett volna kitenni, a részek külön-külön túl rövidek. Ha jól tudom négy részes és ez a második rész ... illetve annak egy része. 😀
Macsek2: Sajnos az Akellare sorozat elég hányattatott helyzetben van, miután széttördelve jelent meg. Igaz, a sztorik rövidek, különállóak, de általában csak fél fogára jó az embernek. Sajna erre csak később döbbentem rá. :(