Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Tisztelt Hozzászólók! Bocsánatot kérek, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időkben meglehetősen szerteágaztam, kevés időm volt a gép előtt, igyekszem most pótolni, ha már megtiszteltetek a véleményetekkel: - veteran: nem igazán, ennél cifrább esetekről is tudok. - papi: persze, hogy nem, de így történt. - zsorzs29: remélem, nem okoz csalódást a folytatás. - Andreas6: egyetértek, utálom, ha mindig minden azonnal sínen van, főleg, ha vérfertőző kapcsolatba fordul(na)a dolog. Itt nem fog, oszt lehet lepontozni, aki ezt várja. - genius33: ez van, öreg! - mif23: dettó - listike: valamivel izgibb lesz a folytatás, de nem nagy durranás (én már tudom). Így történt. - sipospista: Köszi! - gibbon2: így igaz.
1
g
gibbon2
2013. július 31. 09:53
Szép hosszú történet!
1
s
sipospista
2013. július 28. 22:06
jooo megy a pont
1
l
listike
2013. július 28. 07:26
Kezdetnek nem rossz. Kíváncsian várom a folytatást.
A fiú még biztos tapasztalatlan, de majd csak rájön, hogy mi a jó... Végre egyszer egy történet, ahol nem esnek mindjárt teljes egyetértésben egymásnak. Jó ez.
1
z
zsorzs29
2013. július 26. 06:58
Kiváncsi vagyok a folytatásra.
1
p
papi
2013. július 26. 05:10
Nem nagy durranás, de azért kíváncsian várom a folytatást.
Bocsánatot kérek, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időkben meglehetősen szerteágaztam, kevés időm volt a gép előtt, igyekszem most pótolni, ha már megtiszteltetek a véleményetekkel:
- veteran: nem igazán, ennél cifrább esetekről is tudok.
- papi: persze, hogy nem, de így történt.
- zsorzs29: remélem, nem okoz csalódást a folytatás.
- Andreas6: egyetértek, utálom, ha mindig minden azonnal sínen van, főleg, ha vérfertőző kapcsolatba fordul(na)a dolog. Itt nem fog, oszt lehet lepontozni, aki ezt várja.
- genius33: ez van, öreg!
- mif23: dettó
- listike: valamivel izgibb lesz a folytatás, de nem nagy durranás (én már tudom). Így történt.
- sipospista: Köszi!
- gibbon2: így igaz.