Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Egyébként meg egyáltalán nem kéne vérfertőző történeteket közölni, még tartalomnak megfelelő kategóriában sem, azaz vérfertőző (incest) kategóriában sem, mert talán mindent azért mégsem kéne, ugye. De ha már megteszitek, akkor legalább szavazás és üzenőfal ne legyen ebben a kategóriában, mert ezeket látva ... hát, ezek borzasztó rossz színben tüntetik fel az oldalt. És ez más kategóriákra is igaz, pl pedofília, erőszak, stb.
1
g
gaborthefirst
2013. július 16. 00:46
törté-net: a kategória családi, igen. De ez nem feltétlenül jelenti ám azt, hogy akkor a történetben vérszerinti családtagok, rokonok egymással szexelnek, mert számtalan más nem gyomorforgató módon létezik családi szex, pl örökbefogadott gyerekkel, mostohatestvérek egymással, stb. De mivel ti ezeket összemossátok a vérfertőzéssel (family vs. incest), hát akkor ez van. Elolvasom, aztán elmondom a véleményemet róla, az meg ha nektek nem tetszik a ti bajotok ... de ha úgy is lenne, az miért zavar, hogy nem tetszik? Talán csak pozitív véleményeknek van helye?! 🙂 Különben meg nem azt írtam be, nem azzal a hangsúllyal, hanem én azt írtam be, hogy inkább bizarr, s/m történeteket fordítson depito, mert a vérfertőzés gyomorforgató számomra. Vagyis azt javasoltam! neki, hogy inkább térjen vissza az eddigi témáihoz, mert nekem ez nem tetszik. Szövegértelmezés kérem szépen, na jóccakát...
1
T
Törté-Net
2013. július 16. 00:09
gaborthefirst: Azért lett törölve, mert ha nem tetszik egy kategória (amit már ráadásul a történet megnyitása előtt látsz már), akkor nem kötelező elolvasni sem, nemhogy beírni, hogy ez a kategória gyomorforgató a számodra.
Folytatása van, viszont másik írótól. Emiatt nem lett még lefordítva. De ha akarjátok lefordítom azt is.
egyember, képzeld nem google fordító. Ha vetted volna a fáradtságot és megnézed az eredeti történetet, akkor láthattad volna, hogy az lett megírva ilyen stílusban. Átírva meg elveszti a történet egyediségét.
1
e
egyember
2013. július 15. 18:55
Nekem tetszett, csak nagyon érződik rajta a google fordító :/
egyember, képzeld nem google fordító. Ha vetted volna a fáradtságot és megnézed az eredeti történetet, akkor láthattad volna, hogy az lett megírva ilyen stílusban. Átírva meg elveszti a történet egyediségét.