Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
gaborthefirst: Lelkesítőek a szavaid, és köszönöm a bizalmat. Jelenleg egy újabb nagy képregényen dolgozom, már csak pár oldal van vissza belőle, aztán küldöm is fel. 🙂 Remélhetőleg hamar megjelenik. Nekem a negyedik és az ötödik a kedvenc sztorim, de a harmadik sem rossz. 😀
1
s
sipospista
2013. július 13. 08:16
szuper megy a pont
1
g
gaborthefirst
2013. július 13. 07:28
Szia daryoon! Szerintem az első sztori nem egy nagy durranás, a története semmilyen, a rajz meg a komor német stílust hozta... furcsa. Úgyhogy ne bánkódj, mert ezen egy jó szövegezés sem segített volna. Felejtős. Viszont a többi sztori szuper, és a fordítás is tökéletesre sikerült. Ezeket nagyon élveztem, főleg a harmadikat és a negyediket. Kösz a kellemes perceket és remélem a munkáidat gyakrabban fogják közölni, mert ide benézni a képregények tekintetében az igényes munkáid miatt érdemes. Üdv!
10p tudok adni
folytasd!...
nagyon jó lett
A Crime Smashers-ön dolgozol, ugye? Valahonnan ismerős, de az nem erotikus, vagy az?