Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Tisztelt szerkesztőség! A 'Könyvklub 4.' történetnél a szereplők listája helyesen: anya, fia, fordítás. Üdvözlettel: salsa
1
a
abomination
2025. március 26. 18:30
Az egyik kedvenc fantáziám Gabrielláról szól, egy nagyon kedves hölgyismerősöm. Művelt, igényes, igazi Hölgy. Szép arcú, jó testű és elbűvölően gyönyörű.
Szívesen képzelem el, amint fiatal cigányfiúkkal szexel. 16-17 éves, sportos romákkal. Akár kettővel, vagy hárommal is. Azon agyalok, hogy egész jó téma lenne egy történethez.
nem tudok történetet feltölteni, ezt írja ki. The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Hm, azt hiszem igazad van. Nem okos dolog azon agyalni, amire nem találhatok választ. És az sem okos dolog, ha komolyan veszem Ashley kérdését... A sorsomat? Azt inkább megélem, nem követem.
Szívesen segítenék, de ahhoz neked is akarnod kellene azt. Nem biztos, hogy tudok, ha már Lolának nem sikerült, de... Ha igazán akarod, és szerinted egy próbált megérne, legyen! Nem vagyok csodaszer, se hasonló, de ha azt hiszed, hogy a te gondolataid sötétebbek lehetnek, mint az enyéim, versenyezhetsz velem. Nem fogsz nyerni, de próbálkozni lehet. Akarod? Azt tudom, hogy valaha csodálatos voltál, de számodra és mindenki másnak is, csak a jelen számít. A tegnap már nem létezik és a jövő bizonytalan. Ha ilyesmiről akarsz írni, magadnak tedd fel a kérdést elsőként és csak utána másnak. Mi is a megcsalás? Talán nem is létezik. Csak birtoklási vágy. Persze fáj, ha bárkit elveszítünk, de... Biztos, jobb lenne, ha nem lenne ő, mintha csak megcsalna? Oké, első felindulásában mindenkinek ez jönne le. A nagy többségnek igen. De ha jobban belegondolsz, talán mégse ez lenne a megoldás. Hm? Nos, ez pár gondolat arról, hogy miként élheti át valaki a „megcsalást” Gondolkodtál már azon, hogy ez is két irányú dolog, akárcsak a szerelem? Talán nem csupán a párunkban van a hiba, hanem bennünk is! Nem gondolod ezt? Egy ókori bölcsesség; nem én találtam ki :P . Ha valami elromlik, annak több oka is lehet. Mindegy. Engem annyira már nem érdekelhet, mi lesz veled. Na és téged?
Ezen a kérdésen már én is töprengtem párszor. Úgy fél tucat nőtől kérdeztem a miértjét (mindegyik beismerten félrelépett). Eltérő válaszokat kaptam nyilván, hiszen eltérő élethelyzetben voltak. Persze átfedéseket fedeztem fel a magyarázatukban. Volt aki, próbálta nem megcsalásnak nevezni, azaz még saját maga előtt is tagadta. (Arra hivatkozott, hogy a fiatalkori szerelmével tette meg, és az nem számít.) Volt aki, kompenzált a félrelépéssel, mert a férje és annak családja lenézte őt. (Számomra nevetségesnek tűnő okból képzelték magukat felsőbbrendűnek.) Volt olyan, aki szerelembe esett, pontosabban "fellángolt". (Miért nem vált el akkor? Mert a férje nagyon jó ember. Aki meg is bocsátott neki, és a mai napig együtt vannak, gyerekeik lettek.) Volt olyan, aki egyszerűen a "férfi gondolkodást" követte: ha megtetszett neki egy pasi, akkor igyekezett lefektetni. (És nem dzsúdózás közben.) Ketten azzal magyarázták, hogy otthon a párjuktól nem kapták meg a szexuális kielégülést. (Kívülállóként, de sok részletet ismerve mindkét pasit aszexuálisnak diagnosztizáltam.) Az egyik nő úgy 5 év után szándékosan "bukott le", hogy végre szakítsanak. A másik titokban tartotta, mert a férjét meg emberileg végtelenül szerette, tisztelte?, állítása szerint. Az ő további sorsát nem követtem. Remélem, tudtam némi adalékkal szolgálni a "fogalmazásodhoz".
Jólvanna! Ölelés van! Majd elolvasom az írásod. Egyébként segíthetnél, írni szeretnék egy fogalmazást. Miért csalják meg a nők a párjuk? címmel. Ha gondolod írj pár gondolatot amit majd beleírok.
A 'Könyvklub 4.' történetnél a szereplők listája helyesen: anya, fia, fordítás.
Üdvözlettel: salsa
Szívesen képzelem el, amint fiatal cigányfiúkkal szexel. 16-17 éves, sportos romákkal. Akár kettővel, vagy hárommal is. Azon agyalok, hogy egész jó téma lenne egy történethez.
Ez normális?
Az ürítés, a sör, és a foci.
A sorsomat? Azt inkább megélem, nem követem.
A sajátodat mennyire követted?
Egyébként köszönet a "támogatásodért". 😛
Azt tudom, hogy valaha csodálatos voltál, de számodra és mindenki másnak is, csak a jelen számít. A tegnap már nem létezik és a jövő bizonytalan.
Ha ilyesmiről akarsz írni, magadnak tedd fel a kérdést elsőként és csak utána másnak. Mi is a megcsalás? Talán nem is létezik. Csak birtoklási vágy.
Persze fáj, ha bárkit elveszítünk, de... Biztos, jobb lenne, ha nem lenne ő, mintha csak megcsalna? Oké, első felindulásában mindenkinek ez jönne le. A nagy többségnek igen. De ha jobban belegondolsz, talán mégse ez lenne a megoldás. Hm?
Nos, ez pár gondolat arról, hogy miként élheti át valaki a „megcsalást” Gondolkodtál már azon, hogy ez is két irányú dolog, akárcsak a szerelem? Talán nem csupán a párunkban van a hiba, hanem bennünk is! Nem gondolod ezt?
Egy ókori bölcsesség; nem én találtam ki :P . Ha valami elromlik, annak több oka is lehet. Mindegy. Engem annyira már nem érdekelhet, mi lesz veled. Na és téged?
Remélem, tudtam némi adalékkal szolgálni a "fogalmazásodhoz".