Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Sztem, egyfelől osztott, szorzott és rájött h szépen kaszáhat egy ilyen zenével. Másfelől a művész embereknek, majdnem azt írtam, hogy küldetésük lenne értéket közvetíteni aminek van súlya, üzenete és utóélete. Az újságírók, megmondóemberek véleménye pedig csak továbbb növeli a zene népszerűségét. Persze az időzítés em véletlen, nem sokára arána koncertje lesz Majkának. Nem csak a jó bornak a zenésznek is kell a cégér. Olyan hú de nagy filozófiát nem kell mellé pakolni és mások az elmúlt évtizedekben szintén milliószor elmondták már az igazságot. Majka viszont híres zenész és tud a nép nyelvén beszélni Így sokan odafigyelnek rá. Már az első sor is kiváló." 8 éve én vagyok az ország fasza" Hát lehet ezt nem szeretni?:D Te is beleírhatod a történeteidbe Majka zenéjét, pl. hallgatják a szereplők az autóban. Puszi!
Nagyon komolyan gondolom. Néhány óra internet nélkül, szinte felüdülés. Majka eléggé megosztó ember, de ezzel beletalált nagyon. Bár beleláthatnék a fejébe, a háttérbe.
Nem illik nekem címezni a választ, ha valójában a szerkesztőségnek szólna. 😉 Ez picit úgy néz ki, mintha rám néznél, miközben máshoz beszélsz. 🙄 Amúgy mi baj van ezzel? Ez csak a könyv pár fejezete, könyvismertetőként google fordítással, egy másik sztorira reagálva. Feltüntettem a szerzőt és a mű címét is; bárki megvásárolhatja és lefordíthatja az egészet. Egyébként sem olvastam sem az impresszumban, se sehol másutt az oldal illemkódexéről. Kérlek, javíts ki, ha tévednék!
BDSM ébredés Karácsonyra szabadon használt HANK DOLWORTH
Ashley megérkezik
Ránézek a telefonomra, hogy megnézzem a címet, majd a hátsó zsebembe csúsztatom. Felkapaszkodom a lépcsőn a körbefutó tornáchoz, megnyomom a csengőt, és visszatérek a sétányra, hogy megvárjam, amíg valaki válaszol. Lehúzom a szoknyám szegélyét. Szorosan feszül a combom körül, és mindig úgy tűnik, hogy egy centiméterrel feljebb emelkedik, ahogy sétálok. Felsőként fűzőt viselek, rajta egy fekete bőrdzseki. A barna hajam le van húzva, a kabátom gallérja mögött pedig laza. A fekete Doc Martenjeim tiszták, és úgy gondolom, hogy a megjelenésemnek megfelelőnek kell lennie ehhez a találkozóhoz. Lusta voltam, és nem kaptam új bérletet a futamidő után, és szükségem van egy szobára az ünnepek alatt. Nem terveztem költségvetést az év utolsó két hetére, és most elakadtam. A lap hirdetése szerint az árak alkuképesek, ami ígéretes. Lehet, hogy alkalmi munkákat végezhetek, és befektethetek egy kis tőkét, hogy csökkentsem a bérleti díjat. A ház egy régebbi iparos stílusú ház, gondozott udvarral. Hangulatosnak és barátságosnak tűnik. A második gondolataimra erőlködöm, mert szinte kifogytam a lehetőségekből. Nyílni kezd az ajtó, én köszönésképpen mosolygok, míg meg nem látom, majd kinyílik a szám. – Helló, te biztosan Ashley vagy – mondja, és kinyitja az üvegajtót, én pedig hátralépek, ahogy az felém lendül. – Gyere be a hidegről. Üdvözöllek! Gyönyörű, rézvörös hajjal, pixis vágású, intenzív zöld szemekkel. Görbült alakja van, és bő szoknyát visel, amely közvetlenül a térde fölött lóg. Ideges voltam, mielőtt megnyomtam a csengőt, de most megfélemlít a vonzereje. Nyelvemmel idegesen megnedvesítettem ajkaimat. – Igen, szia. Ashley vagyok. Telefonon beszéltünk – mondom, miközben belépek az ajtón, ő pedig nyitva tart nekem. – Eleanor vagyok, de hívhatsz Nóranak – mondja a hölgy, és kedvesen mosolyogva int a nappali felé. – Gyere be, tedd oda a táskádat, és vedd le a kabátodat. Helyezze magát kényelembe a kanapén, amíg én megkeresem Jacket. A görgős táskámat a falhoz helyezem, lerántom a kabátomat, összehajtom, és a bőröndömre akasztom. Nóra megáll, rám néz a fekete, bőrfűzőmben, majd elmegy mellettem. Lehúzom a szoknyám szegélyét, miközben a kanapéhoz lépek, hogy leüljek, és csukva tartom a térdemet. Nem tudom, miért döntöttem úgy, hogy a szűk ceruzaszoknyát veszem fel, de tetszik, hogy nézett ki a fekete bőrfűzővel. Hangulatos a házuk. Egy kis nappaliban vagyok, ahol egy bőr kanapé és két kényelmes megjelenésű bőr szék van. A szoba melegen van megvilágítva, a mennyezetről lámpák lógnak, a sarokban fáklyalámpa. Az elülső ablak lehúzott lamellával az utcájuk felé néz, de a lécek nyitva vannak. Hallom közeledő lépteiket. Üresen hangzanak, és azt hiszem, van egy pincéjük a fő emelet alatt. Nem szokványos az ország ezen részén. Felállok, hogy megforduljak, hogy a legjobb mosolyomat nyújthassam nekik. Jack magas, sűrű barna hajú, halántékánál őszül. Ő több mint hat láb magas, míg én csak néhány centivel több mint öt láb. Nóra magasabb nálam és alacsonyabb, mint Jack. Jack kék gombolható inget visel, a mandzsetta az alkarja közepéig feltekerve. Mosolyog és kinyújtja a kezét. Kinyújtom a kezemet, ő pedig megragadja az enyémet, és a kezem köré fonja meleg ujjait. – Jack – mondja, miközben elengedi a kezem. – De ezt már tudtad. – Nos, professzornak hívtalak az órán – mondom most, hogy felismerem. – Azt hittem, Johnnak hívják? Angol zeneszerzést tanít azon a főiskolán, ahol két hete végeztem. Az osztályában voltam a legjobban belé. – John mellett megyek az egyetemen, Ashley. A házamban Jack mellett megyek. Melegen elmosolyodik, kezét Nóra dereka köré fonta, és az oldalához húzza. – Szobát keres az ünnepekre? – Igen, uram – mondom. – Túl maradok a szünetben, majd januárban kezdem az érettségit. Lakások között vagyok, és meg kell várnom, amíg a pénzügyi támogatásom beindul, hogy új helyre költözhessek. Igyekszem a lehető legtöbb pénzt megtakarítani, és a hirdetése szerint az árak alkuképesek. Mit jelent ez? Visszadőlök a kanapéra, miután lehúztam a szoknyámat a combomon, és összetartom a térdemet. Nóra mellém ül, nem a kanapé másik végébe. Jack hátralép, és leereszkedik az egyik bőrszékre. Előrehajol, könyökével a térdére támaszkodik, és mindkét kezének ujjait egymáshoz szorítja. – Ashley, egy kis diszkréciót kell kérnem – mondta Jack. – Amit mondani készülök, titokban kell maradnia. Ha nem tud beleegyezni a titoktartásba, meglátogathatjuk, de nem tudjuk felajánlani a szobát. – Akarod, hogy aláírjam az NDA-t, professzor? – kérdezem vigyorogva. – Tudok diszkrét lenni, de most kíváncsivá teszel. – Nem, szót fogadok – mondta Jack. – Mindig is jó tanuló voltál, és a jó tanulók hűségesek. Elhallgat, és a feleségére néz. Nóra kissé közelebb hajol, kezét a nyakam alá támasztja, és egy lassú, érzéki kört dörzsöl a gerincem mentén. A csupasz bőröm bizsereg az érintésétől, a puncim pedig összeszorul az izgalomtól. Mi történik? – Jack és én alternatív életmódot élünk, Ashley – mondja Nóra, és szemei az enyémen akadnak, amikor ránézek. – Kiválóak vagyunk, és élvezzük a BDSM életmódot otthon. Jack a dominánsom, én pedig váltó vagyok. lassan nyelek egyet. – Csak könyvolvasásból tudok a BDSM-ről, a dominanciáról, az engedelmességről és a perverz szexről – vallom be. – Mi az a kapcsoló? Szemeimet Jack felé pillantom, és új megvilágításban látom. Mindig magabiztos volt, személye és karizmája minden előadáson látható volt. Érzem, hogy visszatér a régi szerelmem, látom, hogy elsötétülő szemekkel néz rám. – A váltás egyszerre domináns és alázatos – magyarázza Nóra. – Én élvezem, hogy Jack alázatos lehetek, de arra is vágyom, hogy mindkét nemhez tartozó embereket megtegyem. Szemem visszakanyarodik Nórara, és a mosolya megnyugtató, ezért felteszem a kérdést. – Biszexuális vagy? – Az vagyok – mondja, és bólint. Ujjai kisimítják a hajamat az arcomból. Megborzongok az érintéstől, és bólintok. – Kíváncsi vagyok – vallom be, és érzem, hogy felforrósodik az arcom. – Soha nem mertem felfedezni. – Amit kínálunk, az érdekelheti – szól közbe Jack, és a fejem visszafordul hozzá. Hiányzik Nóra szeme, de amikor Jackre nézek, húzást érzek felé. Megdöntöm a fejem, ahogy folytatja. – Adunk egy szállást. Cserébe biztonságosan felfedezheti szexuális fantáziáját a házunk falai között. – Tehát bent kell maradnom? Felvonom a szemöldököm, és hallom, ahogy Nóra felkuncog, és visszafordítja rá a tekintetem. A mellbimbóim összeráncolnak az izgalomtól, bár még mindig rejtély, hogy mit kínálnak. – Nem, drágám – mondja Nóra, és ujjait könnyedén végigfésüli a tarkómon. – Szabadon jöhetsz és mehetsz, ahogy akarsz. Ha beleegyezel, meghatározott szerepet fogsz játszani a házunkban. – Te leszel a mi szabadhasználatú ribancunk a tartózkodásod idejére – mondja Jack halk, parancsoló hangon, miközben a mély bariton belesüllyed a lelkivilágomba. – Mindkettőnknek alárendelnéd, ha szexuálisan használnád. Azonban szeretnénk, amikor csak akarjuk. Hát basszus, ez melegen hangzik. Biztos vagyok benne, hogy a szemeim olyan tágra nyíltak, mint a csészealj, ahogy Jackre bámulok. Aztán vissza Nórahoz. Mindketten elhallgattak, és engem figyelnek. Nóra hátrahúzza a kezét, és az érintésének hiánya olyan, mint egy vákuum. Felállok, lesimítom a szoknyámat, a karom pedig az oldalamra lóg. – Mi van, ha nem tetszik, ami történik? kérdezem. Kész vagyok beleegyezni. Szükségem van legalább egy kilépésre, vagy egy mód arra, hogy kihátráljak, ha túl kényelmetlenné válik. Nóra és Jack is elég idősek ahhoz, hogy a szüleim lehessenek. – A beleegyezés nem beleegyezés, ha nem visszavonható – mondja Jack, feláll, és közelebb lép. – Lesz egy biztonsági szava – feleli Nóra. Érzem, ahogy feláll mögöttem. – Amikor használod, minden leáll. Gondoskodunk arról, hogy fizikailag biztonságban legyen, majd megbeszéljük érzéseit, amíg érzelmileg biztonságban nem lesz. Nekünk ez nem egy hajítás, Ashley. A jóléted a legfontosabb. Nóra most mögöttem van, és érzem a leheletét a vállamon, ahogy felállok, és felnézek Jackre. Testem a várakozástól vibrál. Felemelem a fejem, hogy Jackre nézzek, és enyhén bólintok. – Mennyit és meddig? Még egy válaszra van szükségem. – Te leszel a vendégünk. Freeuse vendégünk. Hogy mennyi ideig, az újév kezdete után újraértékeljük – mondja Jack kissé ellágyulva. – Valami félig állandó dolog érdekel minket, ha a dinamika hármunkra működik.– – Rajtad múlik, Ashley – mondja Nóra, miközben a fülemhez szorítja a levegőt. – Meg kell néznünk, hogy megfelelsz-e nekünk. A – mi szó teszi ezt helyettem. Azt akarják, hogy én is a részük legyek, ne egy kívülálló. Magyarázataik világosak és józanok, és ha engedelmeskednek nekik, viszketést okoz, ami egyre nőtt, ahogy a BDSM-et erotika könyvekben kutattam. Bólintok a fejem és felnézek Jackre. A szorongás felpörög a magomban, ahogy válaszolok. – Igen, beleegyezem. A szavaim hangosan csengenek a fülemben, és a szívverésem visszhangzik a szavaim mögött. Jack szeme elsötétül, és érzem, hogy Nóra közelebb lép, de nem érint meg. Miért van szükségem arra, hogy annyira megérintsen? – Csík – mondja Jack halk, tekintélyes hangon. – Minden le.– Hangja nem közvetít vitát, ezért lehajtom a fejem, ujjaim remegnek, miközben a szoknyám oldalán lévő cipzárért nyúlok. Lehúzom a fület, és a kinyíló hangja visszhangzik a hirtelen beállt csendben. Lenyomom a csípőmről, amíg a gravitáció legyőzi a súrlódást, és a szoknyám a bokám köré esik. Ujjaimat a sötétkék kisfiú rövidnadrágomba akasztottam, és lenyomom őket, amíg elcsúsznak, és a bokámnál a szoknyámon át nem csúsznak. Derékba hajolok, kikötöm a Doki Martens-t, lehúzom, és kerülöm a szemkontaktust, miközben kilépek a szoknyámból és a bugyimból. Egyenesen felállok, és elkezdem kioldani a fűzőm kapcsait. A pántok szorításától a melleim fel vannak tolva, és az utolsó csat kioldásával a mellkasomhoz szorítom a fűzőt. Képes vagyok mélyeket lélegezni, és felnézek Jack szemébe. – Hallottál engem. A hangjában rejlő mogorva lüktetésre készteti a csupasz puncimat. – Ne kényszerítsen arra, hogy ismételjem magam. Basszus, ez intenzív. Alig bólintok válaszul, és elengedem a bőrfűzőt, ami a ruhám mellé esik a lábamhoz, és meztelenül maradok. Csak a nyakamban lévő kis örökség nyakláncom maradt meg. A mellbimbóim megfeszülnek, ahogy Jack szemébe nézek. – Térdelj le! Térdre ereszkedek, mielőtt befejezi a szót. Lehajtott fejjel várok, karjaimat az oldalamra támasztva, kerek orcámat a sarkamra támasztva. – Ezt is, kedvesem – mondja Nóra, és érzem, hogy ujjai rátalálnak a nyakláncomra – a nagymamámtól kapott örökségemre. – Úgy kezdesz velünk, mint a születéskor. Meztelenül, mint egy csecsemő. Nóra összeszedi a ruháimat, és érzem, ahogy a táskám felé sétál. Hallom, ahogy felhúzza a fogantyút, majd az egyik kiegyensúlyozatlan kerék zaját, ahogy kilép a szobából. Térden állok, lehajtott fejjel, és várom, mi következik. Jack hívja. Ilyen hirtelen feladni az irányítást az valami, de a volt professzorom tesz velem valamit. Nem tudom részletesen elmagyarázni, de biztonságban érzem magam. Érzem a puncim összehúzódását, és azt az érzést, hogy egyetlen csepp kicsordul a nyílásomból. – Mit fogunk csinálni veled? – Jack halk hangja tölti be a csendet, majd az öv kioldásának összetéveszthetetlen hangja.
Csecsebecse A szívem hevesen dobog, ahogy letérdelek volt professzorom előtt. Hallom, ahogy az öve bőre áthúzódik a nadrágja hurkain, és csatja csattogását, ahogy közelebb lép. – Fel a fejjel – mondja Jack. Ujjbegye az állam alá nyomódik, és felemeli a fejemet, amíg a szemembe tud nézni. – Nóra és én komolyan vesszük a beleegyezést. A te biztos szavad a – csecsebecse– . Ismételje meg nekem. – B-baubles – dadogok, majd köhögök és lenyelem. Amikor érzem, hogy visszatér a hangom, folytatom. – Miért csecsebecsék? – Mert olyan szép vagy rád nézve, mint a csecsebecsékre, amelyeket a karácsonyfára teszünk. Szeretjük a kis csecsebecséinket, és igyekszünk biztonságban tartani őket, amikor levesszük a fáról, és elrakjuk őket, amíg legközelebb meg nem nézzük őket. Bólintok az ajkamba harapva. Nem vagyok benne biztos, hogy fel tudok-e kérdezni, de nem tudok mit kezdeni. – Ez vagyok én? Fényes játék, amellyel egy ideig játszhat, majd elteheti szem elől? lenyelem a gombócot a torkomban. Még nem érintett meg. Alig láttam őt, mióta két éve az osztályába jártam. Amióta belépek az ajtón, és újra látom őt, olyan érzésem van, mint a hazatérés, amivel nehéz számolni. – Ritkán dobjuk ki a csecsebecséinket, kicsim – mondja halkan Jack. Aztán feszes ajkakkal megkérdezi: – Készen állsz? Utolsó lehetőség bármilyen kérdésre, Ashley. A professzori hangnemben a szívem összeszorul, és olyan, mintha azt mondanám, hamarosan kezdődik az óra. Kiváló tanár volt, irodalomszeretete minden előadásában igaz volt. Egy pillanatra belenézek a sötét szemébe. Vannak kérdéseim? Milliók. Szükségem van válaszokra? Nem. Bízom benne, és többet tanulok a tapasztalatokból, mint az előadásokból. – Nem, uram. Ismét lehajtom a fejem. A kezeim megmozdulnak, és kényszerítem magam, hogy a combomon nyugtassam őket, tenyerem nyitva. Emlékszem egy fényképre, amit egyszer láttam egy meztelen nőről, aki alázatos pózban térdel. A vonzereje azóta is megragadt bennem, és Jack pózát utánozom. – Jó lány. – Mesterként– fogsz emlegetni, Nóra pedig az úrnőd. Bólintok rá, képtelen vagyok megszólalni, miközben ez a két cím belesüllyed a vággyal teli tudatomba. Jack ellép tőlem, és térdelve hagyom magam. – Drágám, hozz nekem egy botot a visszaúton. – Már megvan. Hallom, ahogy Nóra visszatér, majd a fa kopogtatását. Nórara akarok nézni, de kényszerítem magam, hogy nyitott ujjaimat bámuljam, és lelassítsam gyors légzésemet. – Köszönöm, drágám – mondja Jack olyan melegséggel, amit remélem kiérdemelek. – Akarod nézni? – Egyelőre – mondja Nóra. Érzem, ahogy elmegy mellettem és a professzor mögött – mester. Látom a lábát, ahogy a professzori szék felé fordul, majd megfordul és leül benne. A fogaim behorpadják az alsó ajkamat, ahogy a perifériámon figyelek. Észrevettem, hogy bőr, térdig érő csizmába öltözött, ahogy egyik lábát a másikon keresztbe teszi. A professzor szembefordul vele, és a figyelmem a lábára irányul, ahogy érzem, hogy dől. Aztán hallom a csókjukat. – Egy idő után csatlakozom – magyarázza Nóra. – Egyelőre szeretném őt megfigyelni. – Jó ötlet – mondja Jack kuncogva. – Lehet, hogy elragadok. Visszafordul felém, és olyan a fókusza, mintha a napon ülne. A bőröm kipirul, és érzem, ahogy a szeme barangol. Fabotjának hegye – nem egy sétabot – lassan végighúzza a lábamon. Vékony és kerek, a végén tompa hegyű. – Jó ösztönök, kicsim. A hangja halk és parancsoló, pörgősebb, mint ahogy emlékszem az osztálytermi hangjára. Kissé felegyenesedem, ahogy a bot szélét végigkopogtatja a gerincemen. Halk, jóváhagyó morgást hallat, ahogy alkalmazkodok a felszólításához. A hegyével a vállam mögé tolja a hajtincseimet, és jobban tudatában vagyok a melleim súlyának és a mellbimbóim feszességének. A botja hegye végigfut a vállamon, majd lehajlik a felkaromon. Halk morgások és morgások kísérik a pózomat, és amikor eléri nyitott tenyeremet, élesen megkopogtatja a végét. A testem megmerevedik, és visszaharapok egy nyüszítést a hirtelen jött fájdalomtól. – Ez jó, nyitott tenyér felfelé.– Előadó hangja visszatért, és megborzongok az ösztönös helyzetem dicséretétől. – Miért döntött úgy, hogy így térdel? – Láttam az interneten, uram – mondom, és hozzáteszem a formális címet, hogy tiszteletteljes legyen. – Sok BDSM-történetet olvastam az interneten és a Kindle-emen. – 50 Shades? – kérdezi Nóra. A hangja rosszallóan hangzik. – Nem, úrnőm – válaszolom automatikusan. A címének használata természetesnek tűnik, és a puncim összeszorul attól a gondolattól, hogy az övé lehetek. – Az erotikát jobban szeretem, mint a romantikát. Olvasni és tanulni akarok, nem a boldog halálról álmodozni. Nóra felhorkant nevetésétől szinte elmosolyodok, de megsimítom az arckifejezésem, és mozdulatlanul maradok. – Jó válasz, ribanc – mondja Nóra, miután abbahagyja a nevetést. A vessző hegye lefelé mozdul a combomon, és egy újabb éles ütés éri a lábamat a nyitott csuklóm mellett. Összerándulok az erős, éles fájdalomtól, de lenyelem. A fájdalom kisugárzik és meleg fájdalommá alakul, ahogy a bot hegye a másik lábamra tolódik. Egy újabb ütéstől megrándul a testem. A fájdalom nem intenzívebb; inkább arról van szó, hogy az ütés váratlan volt. A bot hegye végigfut a derekamon, majd le a fenekem ívén. A tipliszerű bot újabb váratlan csattanása miatt hangosan összerándulok. Rosszul térdelek? Váltok, próbálok másik pózt találni. – Mondtam, hogy mozogj, ribanc? A professzor felmordul. – Nem, Mester – sikerül a fogamat csikorgatva, és visszaállok az előző pozícióba. – Jobban – mondja Jack, és a bot hegyét a fenekem orcái közé húzza. – Azt teszed, amit mondanak, és én nem mondtam, hogy mást csinálj, csak térdelj, igaz? – Igen, mester. Megállapodásom miatt morogok. Térdelve maradok, miközben a bot tovább mozog, véletlenszerű ütések kíséretében, amelyek intenzitása egyre nő. Az idegeim éberek, a puncim minden egyes ütésnél összeszorul, a testem izgatottan reagál a bántalmazásra. Kíváncsi vagyok, kapnék-e ilyen választ, ha nem olvastam volna el az összes mocskos könyvet, amelyek megragadták a deviáns képzeletem. – Tedd a kezed a fejed mögé, az ujjaid befűzve. Felállok, és egy ütés a fenekemre térdre tart. Felemelem a kezeimet, összefűzöm az ujjaimat a fejem mögött. A melleim elmozdulnak, a mellbimbóim pedig jobban megmerevednek ebben a sérülékeny helyzetben. A lélegzetvételem rövid és felületes. Tele vagyok vággyal és szükségem, mielőtt a professzor kezei megérintettek volna. Ha ráébredek, hogy csak a botjával érintett meg, elpirulok. A pózom tárgyiasító, és szexuális játékszernek érzem magam. A fizikai kontaktus hiánya megerősíti és tovább fokozza az elmém mélyén lévő megaláztatást. Miért izgat ez engem ennyire? Ujjpattintás élesíti a figyelmemet, és érzem, hogy Nóra átadott valamit Jacknek. Egy fém bizsergése a fémen és egy újabb hang emlékeztet arra, hogy Jack leveszi az övét. Könyökemmel oldalra egyenesítem a hátamat, az alkarom a padlóval párhuzamosan tartva. – Csak egy játék vagyok, csak egy szexjáték, csak egy tárgy – egy baba – mondom magamban némán. Jack egyik kezével összegyűjti a hajam, a nyakam feletti farokba szedve. Az érintkezéstől megborzongok az izgalomtól, és érzem, hogy hevesen dobog a szívem. Valamit a nyakamhoz illeszt, és felismerem a merev bőr tapintását, ahogy a végeit a nyakam mögé húzza. Érzem, ahogy elmozdul a nyakam mögött, és a szíj a torkomhoz nyomódik, ahogy a gallér megfeszül. Hallom a fém csilingelést, majd a szíj kissé meglazul, ahogy a hajam hátrahullik a vállamon. – Ez egy edzőgallér – magyarázza Jack. – Ha jól teljesít az edzésben, tartósabb nyakörvet szerezhet. Mindig bent fogja viselni, és ne felejtse el kérni az eltávolítását, ha elhagyja a házat. Ezt nem szabad kint viselni. Érti? – Igen, mester – mondom nyelve. A gallér jelenléte mindent felemésztő. Olyan súlya van, amely többnek tűnik, mint egyszerűen bőr. A torkom körüli heveder összenyomódása arra emlékeztet, hogy mi vagyok számukra – egy játék. Én vagyok a birtokom, a fényes csecsebecséjük. Érzem, hogy a testem jobban felforrósodik, ahogy ezek a kapcsolatok összekapcsolódnak az elmémben. Lélegzet-kicsit elakadok, és a szélén vagyok. Nem emlékszem, mennyi idő telt el azóta, hogy levetkőztem. Soha nem térdeltem férfi lába elé. A combom csúszós a nedvességtől a szivárgó puncimtól, a mellbimbóim pedig tartósan keménynek tűnnek. Lehajtott fejjel észreveszem, hogy Nóra szétfeszíti a lábát, majd feláll. Felém lép, én pedig megtartom a pozíciómat. Érzem, hogy finom ujjai egy bőrmandzsettát tekernek az egyik csuklóm köré, majd mögém lép, és megbilincseli a másik csuklómat. Ujjai teli farokba fésülik a hajamat, összegyűjtik az összes tincset, és egy bőrszíjjal hátrakötik a hajam. Tökéletesen érzékelem a csupasz nyakamon áramló levegőt, valamint a nyakam és a csuklóm körüli gallér és mandzsetta melegét. – Jó kislány voltál, ribanc. Nóra hangja halkabb és komolyabb. Elpirulok a dicséretétől, az izgalom kiszivárog a puncimból. Szeretnék mindkettőjük kedvében járni, mégis fáj, hogy valami többre van szükség. Szédülök attól az érzéstől, amióta meztelenül térdeltem a volt professzoromért. A fejem hátra van húzva, miközben Nóra megrántja a lófarkamat. Szemei lefelé merednek az enyémre, én pedig pislogva rá koncentrálok. Sötétszürke gyűrűk világosabb zöld íriszeket vesznek körül, ajkai élénkvörösre vannak festve, és látom, hogy bőrfűzőt visel. Egy ezüst gyűrű veszi körül a nyakát, amit korábban észre sem vettem. Kis figyelmeztetéssel az ajkai az enyémhez tapadnak, én pedig nyöszörgök a meglepetéstől. Kényszerítem magam, hogy ellazuljak, miközben Nóra nyelve végigfut az ajkamon, majd benyomul a számba. Nyelvemet az övéhez nyomom, és halkan felnyögök. Az ajkai lágyak és érzékiek, én pedig egyre jobban beleolvadok a vágy ködébe, ahogy elkapja a számat. – Lássuk, miből vagy, hm? – mondja Nóra, miközben kilép a csókból. Szemei az enyémek közé vándorolnak, és úgy érzem, hogy engem vizsgálnak. Ajka macskaszerű vigyorra görbül, majd elengedi a hajam, és feláll. – Kéz és térd. Mássz fel és kövess engem.
Fogyasztás Ledobom a karomat, és a szőnyeghez nyomva tenyeremet támaszkodom. Észreveszem a fekete bőrmandzsettát a csuklómon, ahogy előrehajolok, áthelyezve a súlyomat a karomra. Felnézek, megtalálom Nóra alakját, és megmozdulok, hogy kövessék a kezemet és a térdemet. Sétál, és azon tűnődöm, hogy megengedi-e, hogy utolérjek, vagy pózoljon nekem. Lassan suhan előre, lábát térdig érő bőrcsizmába burkolja. Csípős, combközépig érő latexruhát visel. Biztosan parókát visel, mert dús borostyán tincsek táncolnak csupasz vállán, ahogy beoson a házba. Gyorsan felkúszok, ő pedig a válla fölött néz, hogy megnézzen. Rám kacsint, mielőtt gyorsabban sétálna, válaszolva korábbi kérdésemre. Helytelennek tűnik ezen a ponton beszélni, de őrülten kíváncsi vagyok, honnan szerezte a ruháját. Szexi volt akadémikus férje háziasszonyaként. Most egyszerűen pokolian szexi. Kúszás közben megpróbálom összepréselni a combjaimat, mert szükség van a magomra. Tele vagyok kéjes gondolatokkal, ahogy befordul a hálószobába, és a szemembe kerül meztelen mellkasú férje impozáns alakja. Jack egy queen-size ágy mögött áll, karját összefonja a mellkasán. Nem testépítő, de vállai, karjai és mellkasa izmos és jól körülhatárolt. Mit rejteget a ropogós, gombolható ingek és bőrfoltos öltönydzsekik alatt? Csak egy fekete bőr rövidnadrágot visel, amely alacsonyan ül a csípőjén, kiemeli az alsó hasát, és a rövidnadrágjában lévő impozáns csomóra vonzza a tekintetemet. Keményen kaptam el tőle? Nóra olyan nedves, mint én? Nóra felkúszik az ágyra, és bólint, hogy másszam tovább a túlsó oldalra, ahol Jack vár. Tekintete az enyémre szegeződik, én pedig megoszlik aközött, hogy a szőnyeget nézem, vagy a szeme viharos szürkeségét bámulom. Kiválasztom a szemeit, és nézem, ahogy ajka mosolyra görbül. Az, hogy elégedett vagyok vele, újabb örömöt sugároz rajtam. Ma reggel nem arra ébredtem, hogy meztelenül egy volt professzor lábához mászok, de itt vagyok. Visszavigyorogok rá, majd a lábai elé térdelek. – Vedd le a rövidnadrágomat, játék – mondja vissza Jack halk, domináns, nem értelmetlen hangnemében. Aprót bólintok, majd a kezeim végigfutnak a rövidnadrágja oldalán. Hosszú, vastag erekciós sátra elől, én pedig megnyalom az ajkaimat, miközben centiről centire húzom lefelé a szoros bőrt. A bőr nem túl rugalmas, és a farka hegye beakad a derékba. Felnézek rá, majd a rövidnadrágja elejéhez nyomom. Kőkemény, és a másik kezemmel megmozgatom rövidnadrágja derekát a farka hegyén. Előrelépek, felemelkedem a térdemre, megmarkolom a derekát, és a combján simítom a rövidnadrágját. A farka vastag, kilóg a testéből, az alsó ér pedig lüktet. Amikor a bokájához érem a rövidnadrágját, megkopogtatja a fejemet, miközben kiszabadítja a lábát. Visszanézek a szemébe, és a kezeim a hátam mögé húzódnak, a csuklómat keresztbe teszem a fenekem tetején. Előrehajolok, és beszívom pézsma illatát, amitől könnybe lábad a szám. Könnyedén megcsókolom körülmetélt farkának hegyét, ő pedig némán bátorítva bólint. A szám kinyílik, ajkaimat a fejére tapasztom, a nyelvemet a hegye körül nyalva. Ajkaimmal és nyelvemmel bevonom a farkát a köpésemmel és a nyálammal, és a simaságot arra használom fel, hogy többet vegyek belőle a számba. Tartom a szemkontaktust a volt professzorommal, miközben lassan bóbiskolok, imádom a húsa melegét, és ahogy a farka megfeszíti az állkapcsomat. Alig várom, hogy érezzem, ahogy belecsúszik a sajgó puncimba. – Ó, a francba, Ashley. Izgatott vagyok, hogy használja a nevemet. Elveszítettem az irányítást? Kapcsolatba lép velem, még az általunk játszott személytelen szerepekben is. A kezeimet a combjaim közé akarom húzni, és magam ujjazom, de inkább arra koncentrálok, hogy jobban elveszítse az irányítást. Szemei összeszűkülnek, ahogy az enyémet figyeli, majd lefelé mozdulnak, hogy a számra fókuszáljanak, fel-le mozogva a farkán. – Jó kakasszívás vagy, kicsim – nyögi, miközben kezei megmarkolják a fejemet, ujjbegyei a hajamba és a fejbőrömbe nyomulnak. Elernyedek, aláveszem magam az irányításnak, és szorítása mélyebbre húzza a számat. Nehezen nyelek, miközben hegye a torkomba nyomul. A szemeim megtelnek könnyel, ahogy lassan megbaszja a számat és a torkom. Az a tudat, hogy a szempillaspirálom lefolyik és beszennyezi az arcomat, ha végzett velem, csak táplálja a tüzet. Érzem, ahogy a farka lüktet a számban, és könnyeket pislogva a szemére koncentrálok. Hajam rántással leránt rólam, és hátratolja a fejemet. – Mássz fel az ágyra, játék. – Mássz hozzám, házi kedvenc. Nóra hangja veszi át az uralmat. Megcsavarom és megmozgatom az utolsó néhány lábfejet a térdemen. Kezeimet kihúzva magam mögül, rányomok a matracra és felmászok a tetejére. Nóra felhúzta latexszoknyáját a csípője körül. Csupasz puncija csillog, ahogy két ujját végigdörzsöli sima ajkain. Megnyalom az ajkaimat, közelebb kúszva. Csillogó gyémántgyűrűje jeladóként mozog fel-alá, magához vonva engem. – Ez az, jó kislány. Tudod, mit kell tenni, igaz? Némán bólintok, és beszívom izgatottságának illatát, széttárt lábai közé támaszkodva megcsókolom csupasz puncija tetejét. Ujjai széttárják az ajkait, én pedig kinyújtom a nyelvemet, és közéjük nyalok. Ez az első íze a puncinak, és tudom, hogy rabja leszek az édes, csípős ízének. Belenyögök a ráncaiba, és majdnem elvétem az ágyon a műszakot, ahogy Jack végigmászik mögöttem az ágy lábánál. Belenyögök Nóra szexébe, miközben ujjai ökölbe görbülnek a hajamban. A markolata puha, de rántja a számat és a nyelvemet, amerre ő akar. Követem a példáját, megnyalom a nyelvemet az ajkai között, majd körbejárom csiklója merev dudorát. Újabb nyögés szökik ki az ajkaimon, miközben Jack ujjai a fenekemet markolják. – Kérlek – nyöszörgöm. A panaszos igény a hangomban összeszorítja a puncimat. – Ó, kérem, bassza meg, Mester! Felemelem a seggem, mozgatom előre-hátra. Jack szorítása kissé megmozgatja a csípőmet, és a farkának hegyét a nyílásomhoz vezeti. – Óvszer, drágám. Nóra hangja éles, és Jack visszahúzódik, hogy ne lépjen be. – N-nem – dadogok, többre vágyva. – Fogamzásgátlót szedek, és tiszta vagyok. Hónapok óta nem szexeltem. bízom benned. Kérlek, baszd meg meztelenül. Nórara emelem a tekintetem, könyörögve neki. Lenéz rám, ujjai meglazulnak a hajamban, és kezei az arcomat érintik. Felhúzzák a testét, miközben hozzám hajol és megcsókol. Visszacsókolom, a kedvében akarok járni. Nyögök neki az ajkainak. – P-kérlek, hadd bassza meg – nyöszörgöm az ajkán. A szeme elkerekedik. Elmosolyodik, majd bólint nekem és a férjének. Keze lenyomja a számat, én pedig megcsókolom az állkapcsát és a nyakát. Szívom a mellbimbóit, miközben visszautazom a testén az ízletes pincsijéhez. Érzem, ahogy elmozdul a testében, és jobban kinyitja a combját, ahogy visszatérek a puncijához. Belélegzem és megcsókolom csiklóját, majd éhesen megnyalom és megszívom gyengéd ajkait, nyögve az ízét. - nyöszörögök belé, ahogy érzem, hogy Jack ismét megmarkol. Farka hegye végignyomja ajkamat, és megborzongok a rászoruló puncim érzékenységétől. Hátranyomom a csípőmet, amikor a hegyét a nyílásomhoz viszi. A keze megmarkol, visszatart. Szükségemben nyöszörögök, miközben Nóra punciját ölelem. – Ne ingerelj. A kétségbeesés a hangomban ráébreszt, hogy mekkora ribanc lettem idősebb szeretőim számára. Amitől csak még jobban vágyom rá. – Bassza meg, Mester. Használj engem. Vigyázz rám. Bármi. Csak ne kötekedj tovább, kérlek. Jack nem könnyíti meg az utat belém – hozzám csap, én pedig felsikoltottam a hirtelen behatolástól. A puncim a tengelye körül feszül, ahogy végig üti. Csípőmre tett kezei erősen markolják a fenekemet, és tudom, hogy viselni fogom a zúzódásait. Megbasz. Brutálisan. Vad, teljes lökésekkel, amelyek a fenekembe csapódnak, és Nóra puncijához kényszerítik a számat. A szám tátva marad. Érzem, hogy a szemeim hátrafordulnak a nyakammal együtt. A testem belerándul Nóraba, majd hátralendül, hogy aztán többször is megcsapja Jack vad ugrása. Nóra ujjai a hajamba markolnak, és a gyökereimet húzzák. A fájdalom hozzáadott szúrása keveredik azzal a kibaszott keménységgel, amit a volt professzorom ad nekem. Kezeim Nóra combját markolják, körmeim a húsába vájnak. Lihegve felnyög, majd a fejemet erősen fogva az arcomba dörzsöli a punciját. Nem vagyok se száj, se nyelv. Én csak egy kibaszott játékszer vagyok. Imádom, hogy vagyok. Nóra az arcomat, Jack pedig a puncimat. A melleim a takaróhoz gördülnek, ahogy elvesztem az uralmat a testem felett. – Bassza meg, Jack. Bassza meg a ribancunkat. Vigye magával mindazt, amije van. Azt akarom, hogy tedd tönkre – irányítja Nóra, miközben csiszolja, és a számra, az ajkaimra, az orromra és az arcomra görgeti sima punci ajkait. Jack a csípőm köré nyúl, ujjai leereszkednek lüktető puncim csúcsára, és körözni kezd a csiklómon, miközben továbbra is belém fúrja a farkát. A hirtelen jött ősi fuck fest intenzitása miatt zúg az agyam, és átsiklik az első orgazmusom, lélegzetvisszafojtott sikolyomat elfojtja Nóra puncija. Jack vastag farka könyörtelen, belém simul, mélyeket üt, felébreszt bennem, és elnyom, ahogy újabb orgazmusba lövök. A látásom üres fehér, mivel a testemet a vendéglátóim örömére használják. Mire Jack belém csapja a farkát, és forró terhét a szorító puncimba lövi. Szó szerint káosz vagyok. A hajam kihúzódott a bőrpántokból, a lábam és a karom pedig véletlenszerűen rángatózik. Az agyam kavargott, ahogy a számat Nóra puncijához tapad, úgy szop, mint a tejet kereső baba. Úgy érzem, gumiból vagyok, ahogy Nóra magához ránt, a hátát íveli, és sikolt. A számat és az arcomat elönti a forró költekezés. Minden abbamarad, én pedig Nóra meleg hasára rogyok. Jack a hátamra dől. Csak zihálva tudunk levegőt venni meztelen testünk gubancában. – nyöszörgöm, miközben megcsókolom Nóra hasát. Jack elmozdul rólam a felesége mellett, megragadja a nyakánál, és mélyen megcsókolja. Erőt találok ahhoz, hogy felkúszhassak Nóra testén, és a melléhez szorítva nyaljam és szopjam a mellbimbóját. A karjai körülölelnek, és az ölelésének kényelme arra késztet, hogy lehunyom a szemem, és belecsússzak az álom sötétjébe.
Írok. Minden írásom neked is szól. A múltkori beírásod szíven ütött, mert egy 15 éves, majdnem vak és süket daganatos kicsi kutyám van, akit próbálok életben tartani, addig, amíg ő jól érzi magát. Olvass, írj kritikákat, véleményeket, mert ezen az oldalon mostanában kevesen írnak véleményeket.
Először is külön BÚÉK-ot szeretnénk kívánni számotokra itt is!
Másodszorra pedig megköszönnénk azt a sok történetet, amivel elhalmoztatok minket, miután jeleztük, hogy kissé szűkében kezdtünk lenni. Hihetetlenek vagytok! 🙂
Ez a roham, illetve a karácsony-szilveszter közötti több munkaszüneti nap együttesen kissé ellepett minket, de várhatóan januárban feloldódik a tumultus, addig is elnézést kérünk attól a 2-3 írónktól, akiknek jelenleg 2-3-nál több története várakozik kikerülésre. (Érthető módon nem szeretnénk ezt a hullámot felelőtlenül felélni egy hét alatt, hogy aztán visszatérő közösségi "kuncsorgásra" szoruljunk, ez nyílván nem lenne fenntartható. )
Amúgy mi baj van ezzel? Ez csak a könyv pár fejezete, könyvismertetőként google fordítással, egy másik sztorira reagálva. Feltüntettem a szerzőt és a mű címét is; bárki megvásárolhatja és lefordíthatja az egészet.
Egyébként sem olvastam sem az impresszumban, se sehol másutt az oldal illemkódexéről. Kérlek, javíts ki, ha tévednék!
BDSM ébredés
Karácsonyra szabadon használt
HANK DOLWORTH
Ashley megérkezik
Ránézek a telefonomra, hogy megnézzem a címet, majd a hátsó zsebembe csúsztatom. Felkapaszkodom a lépcsőn a körbefutó tornáchoz, megnyomom a csengőt, és visszatérek a sétányra, hogy megvárjam, amíg valaki válaszol. Lehúzom a szoknyám szegélyét. Szorosan feszül a combom körül, és mindig úgy tűnik, hogy egy centiméterrel feljebb emelkedik, ahogy sétálok. Felsőként fűzőt viselek, rajta egy fekete bőrdzseki. A barna hajam le van húzva, a kabátom gallérja mögött pedig laza. A fekete Doc Martenjeim tiszták, és úgy gondolom, hogy a megjelenésemnek megfelelőnek kell lennie ehhez a találkozóhoz.
Lusta voltam, és nem kaptam új bérletet a futamidő után, és szükségem van egy szobára az ünnepek alatt. Nem terveztem költségvetést az év utolsó két hetére, és most elakadtam. A lap hirdetése szerint az árak alkuképesek, ami ígéretes. Lehet, hogy alkalmi munkákat végezhetek, és befektethetek egy kis tőkét, hogy csökkentsem a bérleti díjat.
A ház egy régebbi iparos stílusú ház, gondozott udvarral. Hangulatosnak és barátságosnak tűnik. A második gondolataimra erőlködöm, mert szinte kifogytam a lehetőségekből. Nyílni kezd az ajtó, én köszönésképpen mosolygok, míg meg nem látom, majd kinyílik a szám.
– Helló, te biztosan Ashley vagy – mondja, és kinyitja az üvegajtót, én pedig hátralépek, ahogy az felém lendül.
– Gyere be a hidegről. Üdvözöllek!
Gyönyörű, rézvörös hajjal, pixis vágású, intenzív zöld szemekkel. Görbült alakja van, és bő szoknyát visel, amely közvetlenül a térde fölött lóg. Ideges voltam, mielőtt megnyomtam a csengőt, de most megfélemlít a vonzereje. Nyelvemmel idegesen megnedvesítettem ajkaimat.
– Igen, szia. Ashley vagyok. Telefonon beszéltünk – mondom, miközben belépek az ajtón, ő pedig nyitva tart nekem.
– Eleanor vagyok, de hívhatsz Nóranak – mondja a hölgy, és kedvesen mosolyogva int a nappali felé. – Gyere be, tedd oda a táskádat, és vedd le a kabátodat. Helyezze magát kényelembe a kanapén, amíg én megkeresem Jacket.
A görgős táskámat a falhoz helyezem, lerántom a kabátomat, összehajtom, és a bőröndömre akasztom. Nóra megáll, rám néz a fekete, bőrfűzőmben, majd elmegy mellettem. Lehúzom a szoknyám szegélyét, miközben a kanapéhoz lépek, hogy leüljek, és csukva tartom a térdemet. Nem tudom, miért döntöttem úgy, hogy a szűk ceruzaszoknyát veszem fel, de tetszik, hogy nézett ki a fekete bőrfűzővel.
Hangulatos a házuk. Egy kis nappaliban vagyok, ahol egy bőr kanapé és két kényelmes megjelenésű bőr szék van. A szoba melegen van megvilágítva, a mennyezetről lámpák lógnak, a sarokban fáklyalámpa. Az elülső ablak lehúzott lamellával az utcájuk felé néz, de a lécek nyitva vannak. Hallom közeledő lépteiket. Üresen hangzanak, és azt hiszem, van egy pincéjük a fő emelet alatt. Nem szokványos az ország ezen részén.
Felállok, hogy megforduljak, hogy a legjobb mosolyomat nyújthassam nekik. Jack magas, sűrű barna hajú, halántékánál őszül. Ő több mint hat láb magas, míg én csak néhány centivel több mint öt láb. Nóra magasabb nálam és alacsonyabb, mint Jack. Jack kék gombolható inget visel, a mandzsetta az alkarja közepéig feltekerve. Mosolyog és kinyújtja a kezét. Kinyújtom a kezemet, ő pedig megragadja az enyémet, és a kezem köré fonja meleg ujjait.
– Jack – mondja, miközben elengedi a kezem. – De ezt már tudtad.
– Nos, professzornak hívtalak az órán – mondom most, hogy felismerem. – Azt hittem, Johnnak hívják? Angol zeneszerzést tanít azon a főiskolán, ahol két hete végeztem. Az osztályában voltam a legjobban belé.
– John mellett megyek az egyetemen, Ashley. A házamban Jack mellett megyek. Melegen elmosolyodik, kezét Nóra dereka köré fonta, és az oldalához húzza. – Szobát keres az ünnepekre?
– Igen, uram – mondom. – Túl maradok a szünetben, majd januárban kezdem az érettségit. Lakások között vagyok, és meg kell várnom, amíg a pénzügyi támogatásom beindul, hogy új helyre költözhessek. Igyekszem a lehető legtöbb pénzt megtakarítani, és a hirdetése szerint az árak alkuképesek. Mit jelent ez?
Visszadőlök a kanapéra, miután lehúztam a szoknyámat a combomon, és összetartom a térdemet. Nóra mellém ül, nem a kanapé másik végébe. Jack hátralép, és leereszkedik az egyik bőrszékre. Előrehajol, könyökével a térdére támaszkodik, és mindkét kezének ujjait egymáshoz szorítja.
– Ashley, egy kis diszkréciót kell kérnem – mondta Jack. – Amit mondani készülök, titokban kell maradnia. Ha nem tud beleegyezni a titoktartásba, meglátogathatjuk, de nem tudjuk felajánlani a szobát.
– Akarod, hogy aláírjam az NDA-t, professzor? – kérdezem vigyorogva. – Tudok diszkrét lenni, de most kíváncsivá teszel.
– Nem, szót fogadok – mondta Jack. – Mindig is jó tanuló voltál, és a jó tanulók hűségesek.
Elhallgat, és a feleségére néz. Nóra kissé közelebb hajol, kezét a nyakam alá támasztja, és egy lassú, érzéki kört dörzsöl a gerincem mentén. A csupasz bőröm bizsereg az érintésétől, a puncim pedig összeszorul az izgalomtól.
Mi történik?
– Jack és én alternatív életmódot élünk, Ashley – mondja Nóra, és szemei az enyémen akadnak, amikor ránézek. – Kiválóak vagyunk, és élvezzük a BDSM életmódot otthon. Jack a dominánsom, én pedig váltó vagyok.
lassan nyelek egyet. – Csak könyvolvasásból tudok a BDSM-ről, a dominanciáról, az engedelmességről és a perverz szexről – vallom be. – Mi az a kapcsoló? Szemeimet Jack felé pillantom, és új megvilágításban látom. Mindig magabiztos volt, személye és karizmája minden előadáson látható volt. Érzem, hogy visszatér a régi szerelmem, látom, hogy elsötétülő szemekkel néz rám.
– A váltás egyszerre domináns és alázatos – magyarázza Nóra. – Én élvezem, hogy Jack alázatos lehetek, de arra is vágyom, hogy mindkét nemhez tartozó embereket megtegyem.
Szemem visszakanyarodik Nórara, és a mosolya megnyugtató, ezért felteszem a kérdést. – Biszexuális vagy?
– Az vagyok – mondja, és bólint. Ujjai kisimítják a hajamat az arcomból.
Megborzongok az érintéstől, és bólintok. – Kíváncsi vagyok – vallom be, és érzem, hogy felforrósodik az arcom. – Soha nem mertem felfedezni.
– Amit kínálunk, az érdekelheti – szól közbe Jack, és a fejem visszafordul hozzá. Hiányzik Nóra szeme, de amikor Jackre nézek, húzást érzek felé. Megdöntöm a fejem, ahogy folytatja. – Adunk egy szállást. Cserébe biztonságosan felfedezheti szexuális fantáziáját a házunk falai között.
– Tehát bent kell maradnom? Felvonom a szemöldököm, és hallom, ahogy Nóra felkuncog, és visszafordítja rá a tekintetem. A mellbimbóim összeráncolnak az izgalomtól, bár még mindig rejtély, hogy mit kínálnak.
– Nem, drágám – mondja Nóra, és ujjait könnyedén végigfésüli a tarkómon. – Szabadon jöhetsz és mehetsz, ahogy akarsz. Ha beleegyezel, meghatározott szerepet fogsz játszani a házunkban.
– Te leszel a mi szabadhasználatú ribancunk a tartózkodásod idejére – mondja Jack halk, parancsoló hangon, miközben a mély bariton belesüllyed a lelkivilágomba. – Mindkettőnknek alárendelnéd, ha szexuálisan használnád. Azonban szeretnénk, amikor csak akarjuk.
Hát basszus, ez melegen hangzik.
Biztos vagyok benne, hogy a szemeim olyan tágra nyíltak, mint a csészealj, ahogy Jackre bámulok. Aztán vissza Nórahoz. Mindketten elhallgattak, és engem figyelnek. Nóra hátrahúzza a kezét, és az érintésének hiánya olyan, mint egy vákuum. Felállok, lesimítom a szoknyámat, a karom pedig az oldalamra lóg.
– Mi van, ha nem tetszik, ami történik? kérdezem. Kész vagyok beleegyezni. Szükségem van legalább egy kilépésre, vagy egy mód arra, hogy kihátráljak, ha túl kényelmetlenné válik. Nóra és Jack is elég idősek ahhoz, hogy a szüleim lehessenek.
– A beleegyezés nem beleegyezés, ha nem visszavonható – mondja Jack, feláll, és közelebb lép.
– Lesz egy biztonsági szava – feleli Nóra. Érzem, ahogy feláll mögöttem. – Amikor használod, minden leáll. Gondoskodunk arról, hogy fizikailag biztonságban legyen, majd megbeszéljük érzéseit, amíg érzelmileg biztonságban nem lesz. Nekünk ez nem egy hajítás, Ashley. A jóléted a legfontosabb.
Nóra most mögöttem van, és érzem a leheletét a vállamon, ahogy felállok, és felnézek Jackre. Testem a várakozástól vibrál. Felemelem a fejem, hogy Jackre nézzek, és enyhén bólintok.
– Mennyit és meddig? Még egy válaszra van szükségem.
– Te leszel a vendégünk. Freeuse vendégünk. Hogy mennyi ideig, az újév kezdete után újraértékeljük – mondja Jack kissé ellágyulva. – Valami félig állandó dolog érdekel minket, ha a dinamika hármunkra működik.–
– Rajtad múlik, Ashley – mondja Nóra, miközben a fülemhez szorítja a levegőt. – Meg kell néznünk, hogy megfelelsz-e nekünk.
A – mi szó teszi ezt helyettem. Azt akarják, hogy én is a részük legyek, ne egy kívülálló. Magyarázataik világosak és józanok, és ha engedelmeskednek nekik, viszketést okoz, ami egyre nőtt, ahogy a BDSM-et erotika könyvekben kutattam. Bólintok a fejem és felnézek Jackre. A szorongás felpörög a magomban, ahogy válaszolok.
– Igen, beleegyezem. A szavaim hangosan csengenek a fülemben, és a szívverésem visszhangzik a szavaim mögött. Jack szeme elsötétül, és érzem, hogy Nóra közelebb lép, de nem érint meg. Miért van szükségem arra, hogy annyira megérintsen?
– Csík – mondja Jack halk, tekintélyes hangon. – Minden le.–
Hangja nem közvetít vitát, ezért lehajtom a fejem, ujjaim remegnek, miközben a szoknyám oldalán lévő cipzárért nyúlok. Lehúzom a fület, és a kinyíló hangja visszhangzik a hirtelen beállt csendben. Lenyomom a csípőmről, amíg a gravitáció legyőzi a súrlódást, és a szoknyám a bokám köré esik. Ujjaimat a sötétkék kisfiú rövidnadrágomba akasztottam, és lenyomom őket, amíg elcsúsznak, és a bokámnál a szoknyámon át nem csúsznak. Derékba hajolok, kikötöm a Doki Martens-t, lehúzom, és kerülöm a szemkontaktust, miközben kilépek a szoknyámból és a bugyimból. Egyenesen felállok, és elkezdem kioldani a fűzőm kapcsait. A pántok szorításától a melleim fel vannak tolva, és az utolsó csat kioldásával a mellkasomhoz szorítom a fűzőt. Képes vagyok mélyeket lélegezni, és felnézek Jack szemébe.
– Hallottál engem. A hangjában rejlő mogorva lüktetésre készteti a csupasz puncimat. – Ne kényszerítsen arra, hogy ismételjem magam.
Basszus, ez intenzív.
Alig bólintok válaszul, és elengedem a bőrfűzőt, ami a ruhám mellé esik a lábamhoz, és meztelenül maradok. Csak a nyakamban lévő kis örökség nyakláncom maradt meg. A mellbimbóim megfeszülnek, ahogy Jack szemébe nézek.
– Térdelj le!
Térdre ereszkedek, mielőtt befejezi a szót. Lehajtott fejjel várok, karjaimat az oldalamra támasztva, kerek orcámat a sarkamra támasztva.
– Ezt is, kedvesem – mondja Nóra, és érzem, hogy ujjai rátalálnak a nyakláncomra – a nagymamámtól kapott örökségemre. – Úgy kezdesz velünk, mint a születéskor. Meztelenül, mint egy csecsemő.
Nóra összeszedi a ruháimat, és érzem, ahogy a táskám felé sétál. Hallom, ahogy felhúzza a fogantyút, majd az egyik kiegyensúlyozatlan kerék zaját, ahogy kilép a szobából. Térden állok, lehajtott fejjel, és várom, mi következik. Jack hívja. Ilyen hirtelen feladni az irányítást az valami, de a volt professzorom tesz velem valamit. Nem tudom részletesen elmagyarázni, de biztonságban érzem magam. Érzem a puncim összehúzódását, és azt az érzést, hogy egyetlen csepp kicsordul a nyílásomból.
– Mit fogunk csinálni veled? – Jack halk hangja tölti be a csendet, majd az öv kioldásának összetéveszthetetlen hangja.
Csecsebecse
A szívem hevesen dobog, ahogy letérdelek volt professzorom előtt. Hallom, ahogy az öve bőre áthúzódik a nadrágja hurkain, és csatja csattogását, ahogy közelebb lép.
– Fel a fejjel – mondja Jack. Ujjbegye az állam alá nyomódik, és felemeli a fejemet, amíg a szemembe tud nézni. – Nóra és én komolyan vesszük a beleegyezést. A te biztos szavad a – csecsebecse– . Ismételje meg nekem.
– B-baubles – dadogok, majd köhögök és lenyelem. Amikor érzem, hogy visszatér a hangom, folytatom. – Miért csecsebecsék?
– Mert olyan szép vagy rád nézve, mint a csecsebecsékre, amelyeket a karácsonyfára teszünk. Szeretjük a kis csecsebecséinket, és igyekszünk biztonságban tartani őket, amikor levesszük a fáról, és elrakjuk őket, amíg legközelebb meg nem nézzük őket.
Bólintok az ajkamba harapva. Nem vagyok benne biztos, hogy fel tudok-e kérdezni, de nem tudok mit kezdeni.
– Ez vagyok én? Fényes játék, amellyel egy ideig játszhat, majd elteheti szem elől?
lenyelem a gombócot a torkomban. Még nem érintett meg. Alig láttam őt, mióta két éve az osztályába jártam. Amióta belépek az ajtón, és újra látom őt, olyan érzésem van, mint a hazatérés, amivel nehéz számolni.
– Ritkán dobjuk ki a csecsebecséinket, kicsim – mondja halkan Jack. Aztán feszes ajkakkal megkérdezi: – Készen állsz? Utolsó lehetőség bármilyen kérdésre, Ashley.
A professzori hangnemben a szívem összeszorul, és olyan, mintha azt mondanám, hamarosan kezdődik az óra. Kiváló tanár volt, irodalomszeretete minden előadásában igaz volt. Egy pillanatra belenézek a sötét szemébe. Vannak kérdéseim? Milliók. Szükségem van válaszokra? Nem. Bízom benne, és többet tanulok a tapasztalatokból, mint az előadásokból.
– Nem, uram. Ismét lehajtom a fejem. A kezeim megmozdulnak, és kényszerítem magam, hogy a combomon nyugtassam őket, tenyerem nyitva. Emlékszem egy fényképre, amit egyszer láttam egy meztelen nőről, aki alázatos pózban térdel. A vonzereje azóta is megragadt bennem, és Jack pózát utánozom.
– Jó lány. – Mesterként– fogsz emlegetni, Nóra pedig az úrnőd. Bólintok rá, képtelen vagyok megszólalni, miközben ez a két cím belesüllyed a vággyal teli tudatomba. Jack ellép tőlem, és térdelve hagyom magam. – Drágám, hozz nekem egy botot a visszaúton.
– Már megvan. Hallom, ahogy Nóra visszatér, majd a fa kopogtatását. Nórara akarok nézni, de kényszerítem magam, hogy nyitott ujjaimat bámuljam, és lelassítsam gyors légzésemet.
– Köszönöm, drágám – mondja Jack olyan melegséggel, amit remélem kiérdemelek. – Akarod nézni?
– Egyelőre – mondja Nóra. Érzem, ahogy elmegy mellettem és a professzor mögött – mester. Látom a lábát, ahogy a professzori szék felé fordul, majd megfordul és leül benne. A fogaim behorpadják az alsó ajkamat, ahogy a perifériámon figyelek. Észrevettem, hogy bőr, térdig érő csizmába öltözött, ahogy egyik lábát a másikon keresztbe teszi. A professzor szembefordul vele, és a figyelmem a lábára irányul, ahogy érzem, hogy dől. Aztán hallom a csókjukat. – Egy idő után csatlakozom – magyarázza Nóra. – Egyelőre szeretném őt megfigyelni.
– Jó ötlet – mondja Jack kuncogva. – Lehet, hogy elragadok.
Visszafordul felém, és olyan a fókusza, mintha a napon ülne. A bőröm kipirul, és érzem, ahogy a szeme barangol. Fabotjának hegye – nem egy sétabot – lassan végighúzza a lábamon. Vékony és kerek, a végén tompa hegyű.
– Jó ösztönök, kicsim. A hangja halk és parancsoló, pörgősebb, mint ahogy emlékszem az osztálytermi hangjára.
Kissé felegyenesedem, ahogy a bot szélét végigkopogtatja a gerincemen. Halk, jóváhagyó morgást hallat, ahogy alkalmazkodok a felszólításához. A hegyével a vállam mögé tolja a hajtincseimet, és jobban tudatában vagyok a melleim súlyának és a mellbimbóim feszességének. A botja hegye végigfut a vállamon, majd lehajlik a felkaromon. Halk morgások és morgások kísérik a pózomat, és amikor eléri nyitott tenyeremet, élesen megkopogtatja a végét. A testem megmerevedik, és visszaharapok egy nyüszítést a hirtelen jött fájdalomtól.
– Ez jó, nyitott tenyér felfelé.– Előadó hangja visszatért, és megborzongok az ösztönös helyzetem dicséretétől. – Miért döntött úgy, hogy így térdel?
– Láttam az interneten, uram – mondom, és hozzáteszem a formális címet, hogy tiszteletteljes legyen. – Sok BDSM-történetet olvastam az interneten és a Kindle-emen.
– 50 Shades? – kérdezi Nóra. A hangja rosszallóan hangzik.
– Nem, úrnőm – válaszolom automatikusan. A címének használata természetesnek tűnik, és a puncim összeszorul attól a gondolattól, hogy az övé lehetek. – Az erotikát jobban szeretem, mint a romantikát. Olvasni és tanulni akarok, nem a boldog halálról álmodozni.
Nóra felhorkant nevetésétől szinte elmosolyodok, de megsimítom az arckifejezésem, és mozdulatlanul maradok. – Jó válasz, ribanc – mondja Nóra, miután abbahagyja a nevetést.
A vessző hegye lefelé mozdul a combomon, és egy újabb éles ütés éri a lábamat a nyitott csuklóm mellett. Összerándulok az erős, éles fájdalomtól, de lenyelem. A fájdalom kisugárzik és meleg fájdalommá alakul, ahogy a bot hegye a másik lábamra tolódik. Egy újabb ütéstől megrándul a testem. A fájdalom nem intenzívebb; inkább arról van szó, hogy az ütés váratlan volt.
A bot hegye végigfut a derekamon, majd le a fenekem ívén. A tipliszerű bot újabb váratlan csattanása miatt hangosan összerándulok. Rosszul térdelek? Váltok, próbálok másik pózt találni.
– Mondtam, hogy mozogj, ribanc? A professzor felmordul.
– Nem, Mester – sikerül a fogamat csikorgatva, és visszaállok az előző pozícióba.
– Jobban – mondja Jack, és a bot hegyét a fenekem orcái közé húzza. – Azt teszed, amit mondanak, és én nem mondtam, hogy mást csinálj, csak térdelj, igaz?
– Igen, mester. Megállapodásom miatt morogok.
Térdelve maradok, miközben a bot tovább mozog, véletlenszerű ütések kíséretében, amelyek intenzitása egyre nő. Az idegeim éberek, a puncim minden egyes ütésnél összeszorul, a testem izgatottan reagál a bántalmazásra. Kíváncsi vagyok, kapnék-e ilyen választ, ha nem olvastam volna el az összes mocskos könyvet, amelyek megragadták a deviáns képzeletem.
– Tedd a kezed a fejed mögé, az ujjaid befűzve. Felállok, és egy ütés a fenekemre térdre tart. Felemelem a kezeimet, összefűzöm az ujjaimat a fejem mögött. A melleim elmozdulnak, a mellbimbóim pedig jobban megmerevednek ebben a sérülékeny helyzetben. A lélegzetvételem rövid és felületes. Tele vagyok vággyal és szükségem, mielőtt a professzor kezei megérintettek volna. Ha ráébredek, hogy csak a botjával érintett meg, elpirulok. A pózom tárgyiasító, és szexuális játékszernek érzem magam. A fizikai kontaktus hiánya megerősíti és tovább fokozza az elmém mélyén lévő megaláztatást.
Miért izgat ez engem ennyire?
Ujjpattintás élesíti a figyelmemet, és érzem, hogy Nóra átadott valamit Jacknek. Egy fém bizsergése a fémen és egy újabb hang emlékeztet arra, hogy Jack leveszi az övét. Könyökemmel oldalra egyenesítem a hátamat, az alkarom a padlóval párhuzamosan tartva. – Csak egy játék vagyok, csak egy szexjáték, csak egy tárgy – egy baba – mondom magamban némán.
Jack egyik kezével összegyűjti a hajam, a nyakam feletti farokba szedve. Az érintkezéstől megborzongok az izgalomtól, és érzem, hogy hevesen dobog a szívem. Valamit a nyakamhoz illeszt, és felismerem a merev bőr tapintását, ahogy a végeit a nyakam mögé húzza. Érzem, ahogy elmozdul a nyakam mögött, és a szíj a torkomhoz nyomódik, ahogy a gallér megfeszül. Hallom a fém csilingelést, majd a szíj kissé meglazul, ahogy a hajam hátrahullik a vállamon.
– Ez egy edzőgallér – magyarázza Jack. – Ha jól teljesít az edzésben, tartósabb nyakörvet szerezhet. Mindig bent fogja viselni, és ne felejtse el kérni az eltávolítását, ha elhagyja a házat. Ezt nem szabad kint viselni. Érti?
– Igen, mester – mondom nyelve.
A gallér jelenléte mindent felemésztő. Olyan súlya van, amely többnek tűnik, mint egyszerűen bőr. A torkom körüli heveder összenyomódása arra emlékeztet, hogy mi vagyok számukra – egy játék. Én vagyok a birtokom, a fényes csecsebecséjük. Érzem, hogy a testem jobban felforrósodik, ahogy ezek a kapcsolatok összekapcsolódnak az elmémben.
Lélegzet-kicsit elakadok, és a szélén vagyok. Nem emlékszem, mennyi idő telt el azóta, hogy levetkőztem. Soha nem térdeltem férfi lába elé. A combom csúszós a nedvességtől a szivárgó puncimtól, a mellbimbóim pedig tartósan keménynek tűnnek. Lehajtott fejjel észreveszem, hogy Nóra szétfeszíti a lábát, majd feláll. Felém lép, én pedig megtartom a pozíciómat.
Érzem, hogy finom ujjai egy bőrmandzsettát tekernek az egyik csuklóm köré, majd mögém lép, és megbilincseli a másik csuklómat. Ujjai teli farokba fésülik a hajamat, összegyűjtik az összes tincset, és egy bőrszíjjal hátrakötik a hajam. Tökéletesen érzékelem a csupasz nyakamon áramló levegőt, valamint a nyakam és a csuklóm körüli gallér és mandzsetta melegét.
– Jó kislány voltál, ribanc. Nóra hangja halkabb és komolyabb. Elpirulok a dicséretétől, az izgalom kiszivárog a puncimból. Szeretnék mindkettőjük kedvében járni, mégis fáj, hogy valami többre van szükség. Szédülök attól az érzéstől, amióta meztelenül térdeltem a volt professzoromért.
A fejem hátra van húzva, miközben Nóra megrántja a lófarkamat. Szemei lefelé merednek az enyémre, én pedig pislogva rá koncentrálok. Sötétszürke gyűrűk világosabb zöld íriszeket vesznek körül, ajkai élénkvörösre vannak festve, és látom, hogy bőrfűzőt visel. Egy ezüst gyűrű veszi körül a nyakát, amit korábban észre sem vettem.
Kis figyelmeztetéssel az ajkai az enyémhez tapadnak, én pedig nyöszörgök a meglepetéstől. Kényszerítem magam, hogy ellazuljak, miközben Nóra nyelve végigfut az ajkamon, majd benyomul a számba. Nyelvemet az övéhez nyomom, és halkan felnyögök. Az ajkai lágyak és érzékiek, én pedig egyre jobban beleolvadok a vágy ködébe, ahogy elkapja a számat.
– Lássuk, miből vagy, hm? – mondja Nóra, miközben kilép a csókból. Szemei az enyémek közé vándorolnak, és úgy érzem, hogy engem vizsgálnak. Ajka macskaszerű vigyorra görbül, majd elengedi a hajam, és feláll.
– Kéz és térd. Mássz fel és kövess engem.
Fogyasztás
Ledobom a karomat, és a szőnyeghez nyomva tenyeremet támaszkodom. Észreveszem a fekete bőrmandzsettát a csuklómon, ahogy előrehajolok, áthelyezve a súlyomat a karomra. Felnézek, megtalálom Nóra alakját, és megmozdulok, hogy kövessék a kezemet és a térdemet. Sétál, és azon tűnődöm, hogy megengedi-e, hogy utolérjek, vagy pózoljon nekem. Lassan suhan előre, lábát térdig érő bőrcsizmába burkolja. Csípős, combközépig érő latexruhát visel. Biztosan parókát visel, mert dús borostyán tincsek táncolnak csupasz vállán, ahogy beoson a házba.
Gyorsan felkúszok, ő pedig a válla fölött néz, hogy megnézzen. Rám kacsint, mielőtt gyorsabban sétálna, válaszolva korábbi kérdésemre. Helytelennek tűnik ezen a ponton beszélni, de őrülten kíváncsi vagyok, honnan szerezte a ruháját. Szexi volt akadémikus férje háziasszonyaként. Most egyszerűen pokolian szexi. Kúszás közben megpróbálom összepréselni a combjaimat, mert szükség van a magomra. Tele vagyok kéjes gondolatokkal, ahogy befordul a hálószobába, és a szemembe kerül meztelen mellkasú férje impozáns alakja.
Jack egy queen-size ágy mögött áll, karját összefonja a mellkasán. Nem testépítő, de vállai, karjai és mellkasa izmos és jól körülhatárolt. Mit rejteget a ropogós, gombolható ingek és bőrfoltos öltönydzsekik alatt?
Csak egy fekete bőr rövidnadrágot visel, amely alacsonyan ül a csípőjén, kiemeli az alsó hasát, és a rövidnadrágjában lévő impozáns csomóra vonzza a tekintetemet. Keményen kaptam el tőle? Nóra olyan nedves, mint én?
Nóra felkúszik az ágyra, és bólint, hogy másszam tovább a túlsó oldalra, ahol Jack vár. Tekintete az enyémre szegeződik, én pedig megoszlik aközött, hogy a szőnyeget nézem, vagy a szeme viharos szürkeségét bámulom. Kiválasztom a szemeit, és nézem, ahogy ajka mosolyra görbül. Az, hogy elégedett vagyok vele, újabb örömöt sugároz rajtam. Ma reggel nem arra ébredtem, hogy meztelenül egy volt professzor lábához mászok, de itt vagyok. Visszavigyorogok rá, majd a lábai elé térdelek.
– Vedd le a rövidnadrágomat, játék – mondja vissza Jack halk, domináns, nem értelmetlen hangnemében.
Aprót bólintok, majd a kezeim végigfutnak a rövidnadrágja oldalán. Hosszú, vastag erekciós sátra elől, én pedig megnyalom az ajkaimat, miközben centiről centire húzom lefelé a szoros bőrt. A bőr nem túl rugalmas, és a farka hegye beakad a derékba. Felnézek rá, majd a rövidnadrágja elejéhez nyomom. Kőkemény, és a másik kezemmel megmozgatom rövidnadrágja derekát a farka hegyén. Előrelépek, felemelkedem a térdemre, megmarkolom a derekát, és a combján simítom a rövidnadrágját.
A farka vastag, kilóg a testéből, az alsó ér pedig lüktet. Amikor a bokájához érem a rövidnadrágját, megkopogtatja a fejemet, miközben kiszabadítja a lábát. Visszanézek a szemébe, és a kezeim a hátam mögé húzódnak, a csuklómat keresztbe teszem a fenekem tetején. Előrehajolok, és beszívom pézsma illatát, amitől könnybe lábad a szám. Könnyedén megcsókolom körülmetélt farkának hegyét, ő pedig némán bátorítva bólint.
A szám kinyílik, ajkaimat a fejére tapasztom, a nyelvemet a hegye körül nyalva. Ajkaimmal és nyelvemmel bevonom a farkát a köpésemmel és a nyálammal, és a simaságot arra használom fel, hogy többet vegyek belőle a számba. Tartom a szemkontaktust a volt professzorommal, miközben lassan bóbiskolok, imádom a húsa melegét, és ahogy a farka megfeszíti az állkapcsomat. Alig várom, hogy érezzem, ahogy belecsúszik a sajgó puncimba.
– Ó, a francba, Ashley. Izgatott vagyok, hogy használja a nevemet. Elveszítettem az irányítást? Kapcsolatba lép velem, még az általunk játszott személytelen szerepekben is. A kezeimet a combjaim közé akarom húzni, és magam ujjazom, de inkább arra koncentrálok, hogy jobban elveszítse az irányítást. Szemei összeszűkülnek, ahogy az enyémet figyeli, majd lefelé mozdulnak, hogy a számra fókuszáljanak, fel-le mozogva a farkán.
– Jó kakasszívás vagy, kicsim – nyögi, miközben kezei megmarkolják a fejemet, ujjbegyei a hajamba és a fejbőrömbe nyomulnak. Elernyedek, aláveszem magam az irányításnak, és szorítása mélyebbre húzza a számat. Nehezen nyelek, miközben hegye a torkomba nyomul. A szemeim megtelnek könnyel, ahogy lassan megbaszja a számat és a torkom. Az a tudat, hogy a szempillaspirálom lefolyik és beszennyezi az arcomat, ha végzett velem, csak táplálja a tüzet.
Érzem, ahogy a farka lüktet a számban, és könnyeket pislogva a szemére koncentrálok. Hajam rántással leránt rólam, és hátratolja a fejemet. – Mássz fel az ágyra, játék.
– Mássz hozzám, házi kedvenc. Nóra hangja veszi át az uralmat.
Megcsavarom és megmozgatom az utolsó néhány lábfejet a térdemen. Kezeimet kihúzva magam mögül, rányomok a matracra és felmászok a tetejére. Nóra felhúzta latexszoknyáját a csípője körül. Csupasz puncija csillog, ahogy két ujját végigdörzsöli sima ajkain. Megnyalom az ajkaimat, közelebb kúszva. Csillogó gyémántgyűrűje jeladóként mozog fel-alá, magához vonva engem.
– Ez az, jó kislány. Tudod, mit kell tenni, igaz?
Némán bólintok, és beszívom izgatottságának illatát, széttárt lábai közé támaszkodva megcsókolom csupasz puncija tetejét. Ujjai széttárják az ajkait, én pedig kinyújtom a nyelvemet, és közéjük nyalok. Ez az első íze a puncinak, és tudom, hogy rabja leszek az édes, csípős ízének. Belenyögök a ráncaiba, és majdnem elvétem az ágyon a műszakot, ahogy Jack végigmászik mögöttem az ágy lábánál.
Belenyögök Nóra szexébe, miközben ujjai ökölbe görbülnek a hajamban. A markolata puha, de rántja a számat és a nyelvemet, amerre ő akar. Követem a példáját, megnyalom a nyelvemet az ajkai között, majd körbejárom csiklója merev dudorát. Újabb nyögés szökik ki az ajkaimon, miközben Jack ujjai a fenekemet markolják.
– Kérlek – nyöszörgöm. A panaszos igény a hangomban összeszorítja a puncimat. – Ó, kérem, bassza meg, Mester!
Felemelem a seggem, mozgatom előre-hátra. Jack szorítása kissé megmozgatja a csípőmet, és a farkának hegyét a nyílásomhoz vezeti.
– Óvszer, drágám. Nóra hangja éles, és Jack visszahúzódik, hogy ne lépjen be.
– N-nem – dadogok, többre vágyva. – Fogamzásgátlót szedek, és tiszta vagyok. Hónapok óta nem szexeltem. bízom benned. Kérlek, baszd meg meztelenül.
Nórara emelem a tekintetem, könyörögve neki. Lenéz rám, ujjai meglazulnak a hajamban, és kezei az arcomat érintik. Felhúzzák a testét, miközben hozzám hajol és megcsókol. Visszacsókolom, a kedvében akarok járni. Nyögök neki az ajkainak.
– P-kérlek, hadd bassza meg – nyöszörgöm az ajkán.
A szeme elkerekedik. Elmosolyodik, majd bólint nekem és a férjének. Keze lenyomja a számat, én pedig megcsókolom az állkapcsát és a nyakát. Szívom a mellbimbóit, miközben visszautazom a testén az ízletes pincsijéhez. Érzem, ahogy elmozdul a testében, és jobban kinyitja a combját, ahogy visszatérek a puncijához. Belélegzem és megcsókolom csiklóját, majd éhesen megnyalom és megszívom gyengéd ajkait, nyögve az ízét.
- nyöszörögök belé, ahogy érzem, hogy Jack ismét megmarkol. Farka hegye végignyomja ajkamat, és megborzongok a rászoruló puncim érzékenységétől. Hátranyomom a csípőmet, amikor a hegyét a nyílásomhoz viszi. A keze megmarkol, visszatart. Szükségemben nyöszörögök, miközben Nóra punciját ölelem.
– Ne ingerelj. A kétségbeesés a hangomban ráébreszt, hogy mekkora ribanc lettem idősebb szeretőim számára. Amitől csak még jobban vágyom rá. – Bassza meg, Mester. Használj engem. Vigyázz rám. Bármi. Csak ne kötekedj tovább, kérlek.
Jack nem könnyíti meg az utat belém – hozzám csap, én pedig felsikoltottam a hirtelen behatolástól. A puncim a tengelye körül feszül, ahogy végig üti. Csípőmre tett kezei erősen markolják a fenekemet, és tudom, hogy viselni fogom a zúzódásait. Megbasz. Brutálisan. Vad, teljes lökésekkel, amelyek a fenekembe csapódnak, és Nóra puncijához kényszerítik a számat. A szám tátva marad. Érzem, hogy a szemeim hátrafordulnak a nyakammal együtt. A testem belerándul Nóraba, majd hátralendül, hogy aztán többször is megcsapja Jack vad ugrása.
Nóra ujjai a hajamba markolnak, és a gyökereimet húzzák. A fájdalom hozzáadott szúrása keveredik azzal a kibaszott keménységgel, amit a volt professzorom ad nekem. Kezeim Nóra combját markolják, körmeim a húsába vájnak. Lihegve felnyög, majd a fejemet erősen fogva az arcomba dörzsöli a punciját. Nem vagyok se száj, se nyelv. Én csak egy kibaszott játékszer vagyok. Imádom, hogy vagyok. Nóra az arcomat, Jack pedig a puncimat. A melleim a takaróhoz gördülnek, ahogy elvesztem az uralmat a testem felett.
– Bassza meg, Jack. Bassza meg a ribancunkat. Vigye magával mindazt, amije van. Azt akarom, hogy tedd tönkre – irányítja Nóra, miközben csiszolja, és a számra, az ajkaimra, az orromra és az arcomra görgeti sima punci ajkait. Jack a csípőm köré nyúl, ujjai leereszkednek lüktető puncim csúcsára, és körözni kezd a csiklómon, miközben továbbra is belém fúrja a farkát.
A hirtelen jött ősi fuck fest intenzitása miatt zúg az agyam, és átsiklik az első orgazmusom, lélegzetvisszafojtott sikolyomat elfojtja Nóra puncija. Jack vastag farka könyörtelen, belém simul, mélyeket üt, felébreszt bennem, és elnyom, ahogy újabb orgazmusba lövök. A látásom üres fehér, mivel a testemet a vendéglátóim örömére használják.
Mire Jack belém csapja a farkát, és forró terhét a szorító puncimba lövi. Szó szerint káosz vagyok. A hajam kihúzódott a bőrpántokból, a lábam és a karom pedig véletlenszerűen rángatózik. Az agyam kavargott, ahogy a számat Nóra puncijához tapad, úgy szop, mint a tejet kereső baba. Úgy érzem, gumiból vagyok, ahogy Nóra magához ránt, a hátát íveli, és sikolt. A számat és az arcomat elönti a forró költekezés.
Minden abbamarad, én pedig Nóra meleg hasára rogyok. Jack a hátamra dől. Csak zihálva tudunk levegőt venni meztelen testünk gubancában. – nyöszörgöm, miközben megcsókolom Nóra hasát. Jack elmozdul rólam a felesége mellett, megragadja a nyakánál, és mélyen megcsókolja. Erőt találok ahhoz, hogy felkúszhassak Nóra testén, és a melléhez szorítva nyaljam és szopjam a mellbimbóját. A karjai körülölelnek, és az ölelésének kényelme arra késztet, hogy lehunyom a szemem, és belecsússzak az álom sötétjébe.
Először is külön BÚÉK-ot szeretnénk kívánni számotokra itt is!
Másodszorra pedig megköszönnénk azt a sok történetet, amivel elhalmoztatok minket, miután jeleztük, hogy kissé szűkében kezdtünk lenni. Hihetetlenek vagytok! 🙂
Ez a roham, illetve a karácsony-szilveszter közötti több munkaszüneti nap együttesen kissé ellepett minket, de várhatóan januárban feloldódik a tumultus, addig is elnézést kérünk attól a 2-3 írónktól, akiknek jelenleg 2-3-nál több története várakozik kikerülésre.
(Érthető módon nem szeretnénk ezt a hullámot felelőtlenül felélni egy hét alatt, hogy aztán visszatérő közösségi "kuncsorgásra" szoruljunk, ez nyílván nem lenne fenntartható. )
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség