Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Beakartam regizni a wattpadra, de nem tetszik neki az email cím, én meg nem próbálkozok órákon át. Pedig tuti elértem volna az 500 ezres megtekintést. Csak hát lófasz az egész oldal.
2
A
Ashley
2024. október 23. 20:20
Én egy üveg bortól és egy üveg töménytől, és még pár sörtől és pár pohár pálinkától tudok felejteni.
Bizonyos mennyiség az alkoholból is emlékezetet töröl, kinek milyen a befogadó képessége. Ha nekem kellene emlékezetet törölni, akkor egy kupica is kiütne bármiből. A piros villantó is jó ötlet, körbeküldöm a két nyomozót, ne izguljatok, semmire sem fogtok emlékezni utána, arra sem, hogy ott voltak.
Kedves Olvasók! Akik éjfél és reggel között rákattintottak a történetünk 6. részére, feltétlenül töröltessék ki a szerzett információkat a fejükből és inkább a már fent levő 4. részt olvassák el. Bocsi a spoiler miatt. Reméljük nem megy majd az olvasottság és a pontok rovására. Jó olvasást! Élet a földbirtokon-Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában-Szex a feudalizmusban 4.rész.
KÖTELEZŐ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ELMULASZTÁSA Szabálysértés, vagy bűntett elkövetési ismeretlen járművek vezetői ellen Azért írom ide a nem idevaló történetem , mert hol és ki ellen tiltakozzak bizonyítékok nélkül, mert csak átéltem a nejemmel ezen eseményeket, szét kiáltanám a világban e történteket, de nincs értelme ilyenné lett (ilyen mélyre süllyedt ) a gépjárművezetők, más járművezetők irányába tett, vagy nem tett viselkedése Szombat déli 12:00 óra körül történt meg Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr vasúti átjárójában az alábbi esemény: / Előzmény: SMART 24 éves járművemet, műszaki hiba miatt saját lábán vezettem (hátul nyitott ajtóval, s a meghibásodást jelző háromszög kirakásával) hátra jeleztem. hogy én egy meghibásodott gépjárművet vezetek! Zala megyéből a Zala folyón átjőve azonnal letértem a főútvonalról és Balatonberény irányból kívántam megközelíteni Balatonkeresztúr helyiségét, ahol a javítóműhely van. Mire odaértem fénysorompó tilos jelzésre kapcsolt .lazásár során üresbe tettem az automata sebváltót és az alapjáratban járó motorral várakoztam. Egy másik gépjárműben a feleségem várakozott! A szabad áthaladás jelzésre váltásra azonnal indultam és a kereszteződésben a SMART speciális hibajelzés a műszerfalon, három vízszintes vonal hibajelzés kiadása után a motort leállította. Én ott maradtam a vasúti síneken álló hibás gépjárműben kifelé a vészvillogóval is jelezve, hogy a műszaki hiba hibám miatt nem tudom befejezni az áthaladást! A mögöttem lévő gépjárműben a feleségem ült a volán mögött. Ő tudta azt, hogy mit jelent az én megállásom, ő is bekapcsolta a vészvillogót, majd kilépett a kocsiból és egymaga tolni kezdte a kocsimat. SENKI NEM UGROTT KI SEGÍTENI NEKI, hogy hamarabb átérjünk az átjáró másik oldalára ( kb. 13-16 méter lehet most fejből nem tudom. Akik szembe jöttek azok nem láthatták a lassú áthaladás okát, de az üresen ott hagyott és a segítségemre sietett nekem ( aki 83 éves és látszik vékony testalkatán hogy úgy szólva NEM MAI gyerek! az otthagyott vészvillogó üres jármű nem hiába lett elhagyva. 6-8 több milliós drága autósok csak dudálni tudtak, hogy miért nem állt le oldalra, hogy ők szabadon átmehessenek. Mikor a szembejövő forgalom ami a Balaton felé haladt szad lett. A milliókat érő gépjárművek vezetői kikerülték az ott hagyott járművet, majd hangod dudálással jelezték - a nejem felé- , hogy miért hagyta ott a járművet, őrizetlenük. A meghibásodott és veszélyhelyzetbe kerül járművet egy ( 83 éves) egyedül egy idősödő hölgy tolja - az álló motor - meghibásodást különösen kiemeltem kirakva rá a műszaki hiba jelzését. NEM JÖTTEK SEGÍTENI HOZZÁ, hogy ne egyedül tolja át a járművet a veszélyes helyről. Mind az összes minket kikerülő jármű vezetője, mivel látható volt a meghibásodás kettős jelzése is,, hogy a saját sávjában egy meghibásodott járművet egy idős hölgy tolja segítsége nyújtásával. Jó rendben siettek megértem, meg ők tudták, hogy a vonat nem rég ment el előttünk! De ők nem tudhatjuk azt, hogy a sorompó lámpánál elhagyott személygépjármű pilótája a segítségre szoruló jármű vezetőjének a felesége. Ők csak azt látták, hogy egy öregasszony ( aki ott hagyta a járművet vészvillogóját bekapcsolva tol a síneken egy lerobban járművet! Mindegyik minket kikerülő autó vezetője - véleményem szerint- 6-8 jármű lehetett, akik végig várták a sorompó lezárása!. MINDEGYIK JÁRMŰ VEZETŐJE KI MEGÁLLÁS NÉLKÜL KIKERÜLT MINKET, ÉS MEGÁLLÁS NÉLKÜL tovább haladt segítségnyújtás ( tudatosan ) szándékos segítségnyújtás elmulasztás szabálysértés vagy bűntett elkövetés állapítható meg! MILYEN TÁRSADALOMBAN ÉLÜNK HOGY NEM RENDELKEZNEK olyan erkölcsi felfogása,, hogy leálljon segíteni, pedig a KRESZ is előírja NYOLC "KIKERÜLŐ JÁRMŰ" vezetői e szabályokat megszegték!! A szembejövő járművek vezetői csak a tükörből láthatták ezen eseményeket volt is egy ilyen jármű vezető ki a parkolás keresése után visszajött a Nejemnek segíteni. Amire már nem volt szükség mert egyedül át tudta tolni a meghibásodását jelző járművet. Nejem megköszönte azt, hogy vissza fáradt segíteni. Mi van, ha ez sorompó fehér jelzése alatt történt volna?? <><><><><><> Valahol le kellett vezetnem feszültséget.. Elnézést kérek, de jó volt kiírni magamból. Tiltakozó77
Arra gondolsz fordítsam le? Ravasz... 😉. Bevállalhatom éppen ha nincs határidő és fenntartanám a jogot, hogy abbahagyhassam ha nekem nem tetsző durvulás irányába megy el a történet. Volt már olyan, amit 2/3-nál dobtam ki, mert felfordult a gyomrom a leírtaktól. Látod, az Antológia történeteivel sem haladtam semmit, és ennek oka van. A doki szólt, hogy drasztikusan csökkentsem a képernyőzést mert ha nem figyelek oda viharosan romlani fog a szemem. Amit idén eddig feltöltöttem az is 90 százalékban tavalyi munka volt és ez évben lassítanom kellett. A korábbi levelezési címem megszűnt - forgalom hiánya miatt nem tartogattam tovább. Ha gondolod küldök új címet, azon megbeszélhetjük a dolgot.
Az elejét jól látod. Igényes a stílus és szex történet. Ez összesen 4 fejezet lenne és cca 50k karakter. Ez volt az első fejezete, de a többi másféle lenne. Valami olyasmi, mint amit az ismertetőben is olvashattál. A teljes sorozatba belekukkantottam, de arra nem vállalkoznék, idő hiányában sem, meg amúgy sem, mert akkor már a Hotwife sorozatot is be kéne vonnom, ami több millió karakter és vagy 100 novella, regény lenne. Ezek kis része BDSM és/vagy szimpla erőszakról szól, amit nem szívesen fordítanék egyébként sem. De ha érdekelne téged szívesen elküldeném. 🙂
Persze, hogy érdemes. Szex-történet igényes stílusban megírva az alapján amit megmutattál. Ránéztem, már eleve egy egymástól független történetekből álló sorozat (Hotwife For FreeUse) része. Érdekes kihívás, ha beleállsz. A hossza - 1300 kB - nagyjából Wendy történetének a fele, tehát kell hozzá egy kis elszántság. Vagy a teljes fordítás után kell felpakolni fejezetenként, vagy hosszú kihagyásokkal, ahogy a fordítással haladsz. Én az előbbit alkalmazom.
Mia sóvárgása már régóta a tiltott élvezet csúcsai felé tereli gondolatait. Merész kecsességgel lehel életet egy titkos fantáziájába, és felfedi magát, mint Ryan gyanútlan sportcsapatának végső ajándékát. Kezdeményezése a vágy viharává változik, ahol ő a jutalom és a hódító, akit több férfi használ, imád és kényeztet, mindezt a férje figyelő tekintete alatt. Belépsz a zabolátlan vágyaim világába, ahol beleegyező felnőttek játsszák el a legforróbb fantáziáikat. A merész dögös feleség meséktől a több férfival való együttlétig minden itt van és rád vár. Gondolj erre úgy, mint a mi kis titkunkra; Nem mondom el, ha nem tudod megtartani. Ne feledd, ez az utazás a merészeknek, de diszkréteknek szól. Készen állsz a felfedezésre? * * *
Két hét. Egy örökkévalóság telt el azóta, hogy Ryan elment a kosárlabdatornára, és minden másodperc nélküle a vágyakozás és a várakozás keveréke.Megpróbáltam elterelni a figyelmemet ágyunk ürességéről, otthonunk csendjéről, az ő nevetése és melegsége nélkül. Vásárolni a barátaimmal, rendet tenni a ház minden zugában, meglepetéseket tervezni – mindent megtettem. De semmi sem csillapítja az éhséget, a heves sóvárgást a férjem érintése után.Ryan nem csak hiányzik; egyenesen fájok érte. Szenvedélyünk az a fajta, amely erőteljes, amitől eláll a lélegzeted, és mindig többre vágysz. És két hét nélkülözés után ez a vágy kétségbeesett szükségletté változott.Ahogy a nappalinkban állok, a levegőben telt a várakozás. A gyertyák lágy fénye meleg, érzéki fényben fürdeti a szobát, visszatükrözi saját belső tüzemet. Gondosan választottam ki az öltözékemet, egy olyan ruhát, amely inkább a csábítás fegyvere, mint a puszta ruházat. Mély, élénkvörös, átöleli a testem minden ívét. Elég rövid ahhoz, hogy ígéretes legyen, és olyan kivágású, amely inkább sugallja, mintsem felfedi a lényeget. Ez egy olyan ruha, amely Miát kiált – aki merész, nem bocsánatkérően szexi, és teljesen magabiztos a saját bőrében.Az órára pillantok, izgatott vagyok. Ryan bármelyik percben besléphet azon az ajtón, és végre szabadjára engedhetem a bennem motoszkáló szenvedélyt. Mindene hiányzott – széles, erős vállai, ahogy szemei elsötétülnek a vágytól, durva kezei, amelyek pontosan tudják, hogyan tudnak engem rabul ejteni.Szerelmünk tüzes, intenzitása szinte kézzelfogható. Mi nem csak szeretkezünk; már-már függőséget okozó hévvel gyújtjuk, égetjük, fogyasztjuk egymást. És ma este azt tervezem, hogy emlékeztessem őt erre, hogy megmutassam neki, mennyire hiányzott, milyen módon hiányozhat egy nőnek a férje.A bejárati ajtó hangja áttöri álmodozásomat, és a várakozás izgalmát küldi végig a gerincemen. A szívem hevesen kalapál, az idegek és az izgalom mámorító keverékeként.Végre itt van! – vége a gyötrelmes várakozásnak. Utoljára lesimítom a ruhámat, minden mozdulat csábító energiát áraszt, és az ajtó felé fordulok, készen arra, hogy ismét belefulladjak szenvedélyünk mélyébe.– Hé, gyönyörűm! – mondja; hangja ismerős dallam, amibe beleborzong a gerincem. – Úgy nézel ki, mint aki készen áll egy menetre!A fenébe, ez az ember tudja, hogyan kell megnyomni a gombjaimat; nem bírok magammal. Néhány gyors lépéssel lezárom a köztünk lévő távolságot, kezemmel felé nyúlok, testemet kielégíthetetlen vágy vezérli. Ajkunk csókban forr össze, ami egyszerre üdvözlés és ígéret; az eljövendő szenvedély ígérete. Ő a megtestesítője mindannak, amire vágyom – erős, magabiztos és az enyém.Enyhén elhúzódok, gyorsan zihál a lélegzetem, ahogy összekapcsolódik a tekintetünk. – Már vártalak – suttogom, a hangomban a vágy és a szeretet fülledt keverékével. – Valami különlegeset tervezek ma estére. És holnapra… de erről később beszélünk.Ryan tekintete végigkalandozik rajtam, és meglátja a ruhát, amely inkább meghívó szeretkezésre, semmint öltözék. – Hihetetlenül nézel ki – mormolja, és kezei a derekamra siklanak, majd közelebb húz magához. – Alig várom, hogy beléd kerüljek! Kezei tapintásával elektromos szikrákat és egész nap parázsló tüzet gyújt testemben. Neki nyomom magam, érzem testének szilárd erejét, ami éles kontrasztban áll az enyém lágyságával. Ujjaim felfelé haladnak a mellkasán, az általam oly jól ismert izmokon, hogy a nyaka köré fonódjon a kezem, és lehúzzam egy újabb mély, bódító csókra. – Az egész éjszakát együtt töltjük – mondom az ajkai előtt. – És azt tervezem, hogy minden másodperc különleges lesz. Miközben végigvezetem a házban, a feszültség felforrósodik közöttünk, a levegő sűrű, nyers vággyal töltődik fel. Belépünk a hálószobába, és megfordulok, hogy újra a szemébe nézhessek; kezeimmel szándékosan a mellkasának feszülök. Érzem az ujjbegyeim alatt szívverésének lüktetését, ami a saját felgyorsult pulzusomat visszhangozza. – Ma este, hadd vigyázzak én rád – suttogom fülledt hangon, és közelebb hajolok. – Túlerőltetted magad, bajnokom. Itt az ideje a jól megérdemelt kényeztetésnek. Ryan szemében az éhség szikrája tükröződik. Világosan tükrözi azt a kölcsönös igényünket, hogy feloldjuk a hetekig tartó külön-alvást egy féktelen szenvedélyes éjszakában. Lassan, izgatóan vetkőztetem le, ujjaimmal jól tónusú testének körvonalait követem, érzem bőre melegét elhúzódó érintésem alatt.Mire lehullik az összes ruhája, összetéveszthetetlen az izgalom, a farka büszkén áll, rángatózik a várakozástól. Körbeölelem a kezemmel, finoman simogatom, élvezem, ahogy még jobban megkeményedik, lelkesen reagál az érintésemre.– Istenem, Mia, mennyire hiányoztál – nyögi, és hangja tele van nyers vággyal.Pajkos vigyor játszik az ajkamon, ahogy felnézek rá. – Meg tudom mondani mennyire. És hidd el, emlékeztetni foglak arra, mennyire hiányoztál te is nekem.Ahogy térdre rogyok előtte, érzem, ahogy a saját vágyam felépül; lüktető szükséglet, édes fájdalom, amely kielégülést követel. Még néhányszor végighúzom a kezem, mielőtt a számba veszem, és ízlelgetem őt. Nyögése zene a füleimnek, az élvezet és a megkönnyebbülés édes szimfóniája.Imádom őt! Nyalok és szopok, minden általam ismert technikát használok, hogy megvadítsam. Keze sürgetőn a hajamba gabalyodik. Érzem, ahogy kezdi elveszíteni az irányítást, a csípője a számhoz csapódik, a szorítása a hajamban megfeszül.– Baszd meg, Mia – nyögi vágytól rekedt hangon. – Ez kurvára jó érzés.Szavai ösztönöznek, és megkettőzöm az erőfeszítéseimet, elhatároztam, hogy élete legjobb szopását fogom neki adni. Érzem, ahogy a farka megduzzad a számban, és tudom, hogy közel van. Még néhány lökés a nyelvemen, és jön, az orgazmusa intenzív és erőteljes.Minden cseppet lenyelek, szeretem az ízét, ez a kis elégedettség érzése enyhíti égető vágyamat. De ahogy felhúz és mélyen megcsókol, tudom, hogy ez csak a kezdet. Az egész éjszaka előttünk áll, és azt tervezem, hogy a legtöbbet hozom ki belőle. – Hihetetlen vagy – leheli az ajkaim közé, ujjaival incselkedően a mellbimbóimat markolva a ruhám vékony anyagán keresztül. – Ez a meglepetés… felülmúlja azt, amit elképzeltem. – Á, ez? Nem, ez csak előjáték volt. Ez az igazi meglepetés – mondom, és előveszek egy pár bilincset az éjjeliszekrény fiókjából, és kínzóan az ujjam körül lóbálom.Ördögi vigyor játszik Ryan jóképű arcán, ahogy készségesen elnyúlik az ágyon, izmos alakja vászonként szolgál vágyaimhoz. Szívem a mellkasomban erősen dobog. Minden dobbanás azt visszhangozza, hogy egyre nagyobb szükségem van rá. – Készülj fel egy kis játékra! – dorombolom csábító hangon.Lassan, kötekedően levetem a ruhámat, hagyom, hogy a padlóra hulljon egy szövet suttogásával. Hamarosan követi a melltartóm és a bugyim, csupasz és szabadon hagyva, gyönyörködve a szemében, a nyers éhségében, mielőtt eltakarom a szemkötővel, amit rácsúsztatok.Hangja a várakozás rekedt morgása. – Szeretem, ahová ez tart. – Lefogadom, hogy imádni fogod – válaszolom, a hangomban némi játékos dominancia csillogott. – Most kezdődik az igazi móka.Céltudatosan terpeszkedve mellette, miközben megmozdulok, hogy a csuklóját a fejtámlához erősítsem, biztosítom, hogy a melleim kínzóan közel lebegjenek az arcához. Minden alkalommal, amikor előrehajolok, hogy rögzítsem a mandzsettát, kemény mellbimbóim enyhén az ajkaihoz simulnak.Minden kötekedő érintkezésnél megpróbál jobban felém nyúlni, nekifeszülve a korlátoknak. Csalódott próbálkozásai, hogy megragadják az éppen elérhetetlen élvezetet, felerősítik a várakozást, mozdulatainkat a vágy rendkívül kínzó táncává változtatva.Miután a csuklóját biztonságosan megbilincseltem, hátradőlök, hogy megcsodáljam: megkötözve, bekötött szemmel, teljesen kiszolgáltatva nekem. Látványnak is szép! Kezeim a mellkasán, lefelé vándorolnak a hasán, követve testének kemény, faragott vonalait, miközben lassan csúszkálok a testén, felépítve azt a ritmust, amitől mindketten zihálunk a szükségtől.Odahajolok, ajkaim csábítóan közel állnak az övéhez, lélegzetünk a vágyakozás felhevült táncában fonódik össze. – El sem tudod képzelni, mennyire vágytam erre – mormolom. Hangom selymes, csábító ígéret. – Hadd mutassam meg, milyen mély ez a vágy. Megindítom a teste lassú, szándékos feltérképezését. A nyakától kezdve csókolom és harapom a szelídség és az éhség keverékével. Kezeim a testén vándorolnak, feltérképezve bőrének minden centiméterét, halk, elismerő nyögéseket váltva ki ezzel belőle. Ahogy lejjebb haladok, a testéből kiáramló hő tüzet gyújt bennem, és a vágy borzongását küldi végig a testemen.A farka fölött lebegve kíméletlenül incselkedek vele, ajkaimmal pehelykönnyű puszikat és nyalásokat adva, szándékosan kerülve a közvetlen érintkezést. Csalódott nyögései megtöltik a szobát, bizonyítva vágya édes kínját. – Kérlek – könyörög mély hangon, a féktelen szükségtől telve. – Mindjárt odaérek – suttogom vissza, leheletem forró simogatásával. Folytatom a kínzását, maximumra fokozva ezzel a vágyát.Amikor végre beborítom a számmal a farkát, reakciója azonnali és heves. Csípője hozzám nyomódik, egy kétségbeesett emberként, aki megkönnyebbülést keres. Úgy helyezkedek el, hogy összeérjen altestünk, és érzem, hogy a farka hegye a sima, fájó puncimhoz csúszik. Kombinált nyögéseink betöltik a szobát. – Ó, kicsim, olyan kibaszott nedves vagy – nyögi alattam. – Kínzó két hét volt ez – lihegek, és lesüllyedek rá, és érzem, hogy teljesen kitölt. – Most nagy szükségem van rád. Egészen akarlak! A szavaim élvezete szélére sodorják. Lökései hevesebbek, kétségbeesettebbek. Amikor eléri a csúcspontját, egy mély, torokhangú nyögéssel, visszhangzik bennem, kiváltva a saját robbanásszerű felszabadulásomat. Gyönyörünk hulláma mindent felemészt, elakad a lélegzetünk. – Hihetetlen volt – zihálja kicsit később, hangja nyers az elégedettségtől. – Az volt – értek egyet, bár a testem még mindig zúgott az utórengésektől. – És még messze vagyunk a végétől.Pajkos vigyorral leveszem a szemkötőt és a bilincset, alig várom, hogy jobban felfedezzem a testét. Ő is telhetetlen, akárcsak én, és az az érzésem, hogy nagyon fogjuk élvezni az éjszaka hátralévő részét.
1
t
tibee72
2024. október 10. 13:37
Dehogy találtam sértőnek. Inkább megtiszteltetésnek vettem! 🙂
Gyorsan fogant is meg egy vázlat bennem, amit elmúlt éjjel írtam, de valamiért még berzenkedek ellene, csak nem tudom miért. A névválasztás többnyire véletlenszerű. Bocsi, de több Tibor ismerősöm is van, bár nem hinném, hogy bárkiről mintáznám e karaktert. Ha sértőnek találnád, akkor biztosan nem te vagy! 🙂 Hajnalban eddig jutottam el, mert elszólított más kötelezettségem. 😇😊 Ja, meg egy első részbe is belekezdtem, de annál rájöttem, hogy túl részletesre sikerült, mert az is nagyjából ennyi és még csak a bemutatás sincs kész. 😂 Eszembe jutott Évi intelme is, hogy ezen az oldalon a 20k karaktertől hosszabb írások már vonatfüttynek számítanak és ez is megakasztotta a gondolatmenetet egy picit. Több olyan van, amit éppen azért nem teszek fel, mert tényleg hosszú lenne. Akad más okból kihagyott is, de gondolom ezzel sem vagyok egyedül. Ez is inkább amolyan eszmefuttatásként íródott, nem hinném, hogy közzéteszem. Itt majdnem biztosan nem. Persze sohase mondjuk, hogy soha, mert nem létezik olyan csoda! :D
Meglepődtem mennyi könyvet dobott a találat a hotwife és a FreeUse szavakra. Mindkét „műfaj" esetében találtam pusztán romantikus sztorit is. Ez csupán érdekességként említve. 🙂 A FreeUse esetében elég sok ötletet adhat a karácsony, vakáció, szabadság ideje. Egyik ilyen a Szabadon használható manócska, elf, vagy magyarosabban krampusz lehetne. Találtam például olyat, hogy a Mikulás közelében van egy szabadon használható lányka, akit bármilyen módon igénybe lehet venni a helyszínen, aki a Mikulásnak megsúgja, hogy egy lánnyal szeretne lenni és pontosan mit szeretne vele tenni. Egy másik variációja ennek, hogy éppen egy ismeretlen lány vallja be e kívánságát a Mikulásnak, miszerint dugni szeretne, mindegy kivel, mindegy hogyan, csak elégítsék ki a vágyait úgy, hogy közben senki se ismerje fel és ne bánthassa senki. Ebben lesz a segítségére a jó Mikulás, aki maga is részt vesz később ebben.
Gyorsan fogant is meg egy vázlat bennem, amit elmúlt éjjel írtam, de valamiért még berzenkedek ellene, csak nem tudom miért. Nagyjából ez lenne, ha sikerül idebiggyesztenem egyben. 🙂
Tehát először egy lány rebegi el a vágyát a jólelkű Mikulás bácsinak, aztán a Mikulás bácsi úgy gondolja, hogy teljesíti a vágyát. Persze ő csak egyetlen férfi, akinek ráadásul családja is van, úgyhogy ő nem teheti meg, de amikor némelyik srác a fülébe súgja, hogy szeretne egy barátnőt, már van is egy kliens. Nem egy fiú vágyik lánypartnerre, és a Mikulás ezen a karácsonyon mindegyikük kívánságát teljesítheti. Előbb azonban tisztáznia kell velük, hogy a barátnőjük csak a testi igényeiket elégítheti ki és csupán egy órát kaphat mindegyik. Akinek ez nem tetszik, annak a szokásos szöveget mondja: – Menj haza és meglátod karácsony után rád talál a szerelem. A jótét Mikulás bácsi egyébként a helyi középiskola egyik tanára. A lány az ő tanítványa, de mivel a lány már eleve krampusznak öltözve fedi fel a vágyát a tanár csak sejtheti, viszont nagyon szépnek tartja őt és alkalmasnak erre a feladatra. A kisvárosban vagy 20 fiúnak van olyan vágya, hogy legalább életében egyszer dughasson egy igazi lánnyal, az se baj, ha nem tudja ki ő, csak szerethessék egymást egy órácskát. Van olyan is, aki bátortalan, emiatt a haverjaival szeretne egy lányt közösen használni. Nekik is csupán egy órácskát teljesülhet a vágyuk, de szigorúan meghagyja mindenkinek, hogy ezt teljes titokban kell tartani és nem beszélhetnek senkinek róla, soha. Persze akik csoportosan jönnek, azok egymás között kitárgyalhatják ezt, de nekik is tilos bárki másnak említeni is ezt a dolgot, mert egy Mikulást nem szabad hírbe hozni. Naponta két órát oszt be a Mikulás, mert a kis krampuszkának időben otthon kell lennie. Feltételként a résztvevő fiúknak azt szabja, hogy nekik is maszkban kell lenniük és a lányról se vehetik azt le, valamint kizárólag gumival és síkosítóval lehet jönni. Aki ilyet nem tud, vagy nem akar beszerezni, annak a kívánsága ebben az évben nem teljesülhet. Helyszínnek a Mikulás által öltözőnek használt lakókocsit tudja „bérbe adni” ami egy kettéválasztott de ajtóval el nem rekesztett kerekeken gördíthető bódé. Fűtésként a kisebb helyiségben álló kályha szolgál emiatt a Mikulásnak muszáj az időtájt ott tartózkodnia, mert a fűtés terhét magára vállalja. Cserébe nézheti a gyönyörű fiatal tanítványa orgazmusait. Az utolsó előtti napon azonban meglepi őket Tündi, aki úgy gondolja meglepi kedvesét átöltözés közben, ám ő maga lepődik meg. Nem rendez jelenetet ott helyben. Megvárja míg Marinával végez az a két fiú, akiket ő bevállalt, de közben ő is felizgul. Tibor bentről, Tünde kintről kukkolja a hármast. Tünde a fiúk távozása után lép csak be, de még azelőtt, hogy bármelyik rendbe szedhetné a ruházatát. Meghívja Marinát magukhoz, hogy majd otthon kitárgyalják a dolgot, aki nem mondhat nemet, mert Tündi nevén szólítja őt. Fél, hogy lebuktatja a szülei előtt. Egyik felnőtt sem akar azonban botrányt. Hármasban fogyasztják el a vacsorát, bár Marina mondja, hogy őt otthon bizonyára várják. Marina anyja Tündének nemcsak munkatársa, hanem barátnője is. Felhívja és elkéri tőle a lányt. Azt mondja, hogy Marina felajánlotta a segítségét a ház díszítésében. A lány anyja meg azt, hogy akár náluk is alhat, ha nem okoz kellemetlenséget, mert náluk időközben kiderül, hogy Marina öccse fertőző betegséget kapott. Ez kapóra jön a fiatalasszonynak, aki tisztázni akarja a dolgokat, de nem szeretne elkapkodva megbántani senkit így azt feleli, hogy szívesen gondoskodnak ők a kislányról, ameddig az anyja nem szól, hogy már hazamehet. A lány örül is meg nem is ennek a lehetőségnek, hiszen mindig Tibor közelében lehet, de ez annyira mégse jó, mert sokkal jobban vágyódik így rá, de nem tehet mást, a felnőttek eldöntötték a sorsát. A kényszerű vendégeskedése várhatóan szilveszterkor is tartani fog. Az este ugyan semmi különös nem történik, Marina csupán kilesi a fiatal párt, mennyire szeretik ők esténként egymást. Visszatérve a vendégszobába a férfira gondol és még egyszer kielégül, aztán meztelenül alszik el. Tünde nyit rá reggel, ő ébreszti fel. A fiatal női test látványa emlékeket idéz benne. Eszébe jut, amikor ő is ilyen fiatal volt és az ehhez kapcsolódó emlékek is megrohanják. Akkor is, amikor még középiskolás barátnőjével aludt egyszer és egy másik, amikor már főiskolás volt, és meghívta egy osztálytársa hozzájuk egy hétvégére. Akkor szintén együtt aludt egy lánnyal, de egyik esetben sem aludtak csak. Szép és gyengéd pillanatokra emlékszik és felmerül benne, hogy jó lenne azt megismételni. Együtt reggeliznek, de utána még Tündinek be kell mennie a hivatalba dolgozni. Otthon Marina újra kierőszakolja krampuszi büntetését. Tibor élvezettel veszi a kezébe a virgácsot, de a lány hiába ingerli őt erősebb ütésekre, neki elég az a látvány, ahogyan a szép pirosodó fenék kinéz. Nem szeretné ha észrevenné Tündi és kérdéseket tenne fel nekik.
Tündi és Tamás
Tibor nem tud arról, hogy a neje erősen felizgult állapotban ment aznap abban az évben utoljára munkába és arról sem, hogy Marina apja betéved hozzájuk. Arról végképp nem tudhatott hármuk közül senki, hogy a férfinak, Tamásnak mennyire tetszett már régóta Tündi és mennyire vágyott rá. Tamás beszélt a polgármesterrel és kifelé menet benyit Tündéhez is, megköszönni neki azt, hogy lányát befogadták. Meglepődik azon, hogy Tündét az íróasztala mögött lehunyt szemmel találja, amint épp egy orgazmusba hajszolja magát. Nahát! Milyen gyönyörű az arca. Hozzálépve felajánlja a segítségét, de az ajtót ő is elfelejti bezárni. Tündi igyekszik összekapni magát, mert nagyon zavarba jött, de a bokájára csúsztatott bugyit csak úgy tudja felvenni, ha félrefordulva lehajol a székében. Ezzel elrejti ugyan a férfi elől a szemérmét, aki folyamatosan bókol közben neki, de vesztére megcsapja a férfi nadrágjából áradó erekció illata. Ez megakasztja a mozgásában pár pillanatra, amit Tamás észrevesz. Tamás élvezte a nő látványát, de csak nadrágon keresztül simogatta addig magát, míg Tündin nem látszott az orgazmus lecsengése és ki nem nyitotta a szemét éppen ránézve. Ő ugyan azt hitte, hogy Tündinek elég volt ennyi, de egy próbát megér alapon tovább bókol és előveszi a farkát, megmutatva a nőnek mennyire vágyott ő rá. Tündi nem akarta soha megcsalni a férjét, de abban a pillanatban meg van róla győződve, hogy a férje bizony Marinával megtette és erre hivatkozva megadja magát Tamásnak, aki a saját íróasztalán szeretkezik vele, méghozzá változatos pózokban. Éppen a döntő pillanatban lép be a polgármester, aki ugyan elcsodálkozik és fel is izgatja a látvány, de nem akar ő a családok politikájába beavatkozni, így azt mondja nekik, hogy nem is látott semmit, de legközelebb azért másutt intézzék el az ilyen dolgaikat.
A polgármester vallomása
Hazamenve viszont nagyon megbassza hitvesét, aki elcsodálkozik a férjén, hiszen lassan fél éve nem dugta őt meg, pedig a nőnek lett volna erre igénye. Jelezte is neki, de semmi, most meg már a harmadik meneten jutottak túl. Ezt még fiatalabb korukban sem sokszor tette a férje, de ez most a nőt nem érdekli, mert az se szokványos, hogy a kedves ura őt már sokféle pozicíóban tette magáévá, az utóbbi években megszokott misszionárius helyett, de ez ellen se tiltakozik. „Tetszett a karácsonyi ajándékom szívem? Tudod, hogy én mindig csak téged szeretlek.” – közli a polgármester mosolyogva a nejével, mikor már úgy érzi nem bír többet, hiába lebeg előtte még mindig a csinos fiatalasszony, Tündi képe, amint éppen kielégülve néz a szemébe és ami addigi afrodiziákuma volt. „Tetszett bizony kedves uram, csak tudod én az ilyen kedves ajándékodat akár havonta is elviselném. Nem olyan törékeny még a testem, hogy csak fél évente bizonyítsd a szerelmed.” „Ugyan mit tehetnék, ha nem mindennap adódik ilyen élményem?! Csak nem alakíthatom át kuplerájjá a hivatalt, hogy neked eleget tegyek.” Ekkor elmeséli asszonyának a történteket, de megesketi, hogy ezt még a plébános úrnak sem említheti. Ez ad egy ötletet a nejének, így válaszol neki: – Én már sokszor mondtam neked, hogy sűrűbben kéne vendégül látnunk a fiatal unokahugodékat és más fiatal rokonokat. Vagy akár elhívhatnád most szilveszterkor Tündit és a férjét. – De náluk van Marina is – ellenkezik a polgármester. – Na és ő nem tetszik neked? Úgyse szexelsz egyikükkel sem, de ha a látványuk téged ennyire feltüzel én azt se bánom, ha havonta tartunk partikat, bálokat. Persze én se gondolnám, hogy mással lefeküdjek, de egy szép férfi látványa nekem is lenne akkora afrodiziákum, mint neked Tündi teste – kacsint a férjére és abban maradnak, hogy ezt másnap kipihenten muszáj tovább tárgyalniuk, de most már aludni kell, mert ők már annyira nem fiatalok. Az asszony meglepetésére és nagy örömére ennek ellent mond az, hogy lefekvés után még a szokásos pózban is magáévá teszi őt szeretett ura, ráadásul nem spórol a munícióval ekkor sem.
Marina és Tündi
Tündi nagyon szégyelli magát és megbeszéli Tamással, hogy ez tévedés volt és nem ismételhetik meg. A férfi belemegy de azért kijelenti, hogy ő bizony nem bánta meg mert ha Tündinek bármikor szüksége lenne efféle vigaszra, rá mindig számíthat, bár ő se szeretné, ha ezt megtudná Csilla, a felesége. Tündi előbb ér haza és éppen azon kapja Tibort amint virgáccsal veri Marina popsiját, miközben a lánynak folynak a könnyei, mégis mosolyogva néz rá. – Ezt muszáj megbeszélnünk! – közli a szétrebbenő párral, akik bűnbánó képet vágnak. – Drágám ez nem az aminek látszik. Tudod Marina nem fogadott el pénzt a krampuszkodásért tőlem, cserébe viszont ezt kérte fizetségnek – hazudta folyékonyan Tibor. Ezen az ötleten Marina meglepődik, de rátesz egy kicsit. – Sőt, ha neked nem lenne ellenedre tőled is szívesen vennék egy hasonlót – mosolyog Tündire. – Ez nem igazi szex, inkább csak játék, tudod? – Én sose tennék ilyet egy másik nővel – mondja Tündi. – Akkor se ha az a másik ezt szereti és erre kér? Reggel ébren voltam már, amikor beléptél és láttam, hogy elgondolkodtál. Elárulnád, hogy mire gondoltál, vagy titok? – Arra én is kíváncsi volnék – csatlakozott férje is. – Ha annyira akarjátok elmesélem, de előbb lefürdök. Fürdés a másik kettőre is ráfér, mert a paskolós játékba valahogyan mindketten beleizzadtak. Aznapra már egyikük sem megy sehova így az öltözékük is csupán egy-egy köntös, egyikük se visel semmit alatta. A hangulat családias, bensőséges a karácsonyi díszek és hangulat miatt is. Arról kezdenek beszélgetni, hogy a karácsony a szeretet ünnepe. Ekkor mondja el Tünde, hogy reggel mi jutott eszébe. Persze ő a lányokkal való alvásnál megáll, a történetek további részeit nem fedi fel. – Na, azok a fiatalkori együtt alvások jutottak eszembe a barátnőimmel. Nem titok ez, mert minden lány életében előfordulhat olyan. – Nekem nem volt soha hasonló – kontráz Marina. – Az jutott eszembe, hogy ha meg akarnátok ajándékozni engem idén, talán lehetne az ajándékom, ha most veled aludhatnék – néz rá Tündire, akit ezzel zavarba hoz kissé és ezt észre is veszi a lány. – Ó, nem gondolom én, hogy kisajátítalak. Én aludnék melletted, te középen és Tibor a másik oldaladon, ha ez mindenkinek megfelel. Annyira szeretném! – így a kis boszorka, mert ugye a krampuszokból lesznek a boszik és nem fordítva.
Élet a földbirtokon-Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában-Szex a feudalizmusban 4.rész.
Szabálysértés, vagy bűntett elkövetési ismeretlen járművek
vezetői ellen
Azért írom ide a nem idevaló történetem , mert hol és ki ellen tiltakozzak bizonyítékok nélkül, mert csak átéltem a nejemmel ezen eseményeket, szét kiáltanám a világban e történteket, de nincs értelme ilyenné lett (ilyen mélyre süllyedt ) a gépjárművezetők, más járművezetők irányába tett, vagy nem tett
viselkedése
Szombat déli 12:00 óra körül történt meg Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr vasúti átjárójában az alábbi esemény:
/ Előzmény: SMART 24 éves járművemet, műszaki hiba miatt saját lábán vezettem (hátul nyitott ajtóval, s a meghibásodást jelző háromszög kirakásával) hátra jeleztem. hogy én egy meghibásodott gépjárművet vezetek! Zala megyéből a Zala folyón átjőve azonnal letértem a főútvonalról és Balatonberény irányból kívántam megközelíteni Balatonkeresztúr helyiségét, ahol a javítóműhely van. Mire odaértem fénysorompó tilos jelzésre kapcsolt .lazásár során üresbe tettem az automata sebváltót és az alapjáratban járó motorral várakoztam. Egy másik gépjárműben a feleségem várakozott!
A szabad áthaladás jelzésre váltásra azonnal indultam és a kereszteződésben
a SMART speciális hibajelzés a műszerfalon, három vízszintes vonal hibajelzés kiadása után a motort leállította. Én ott maradtam a vasúti síneken álló hibás gépjárműben kifelé a vészvillogóval is jelezve, hogy a műszaki hiba hibám miatt nem tudom befejezni az áthaladást! A mögöttem lévő gépjárműben a feleségem ült a volán mögött. Ő tudta azt, hogy mit jelent az én megállásom, ő is bekapcsolta a vészvillogót, majd kilépett a kocsiból és egymaga tolni kezdte a kocsimat. SENKI NEM UGROTT KI SEGÍTENI NEKI, hogy hamarabb átérjünk az átjáró másik oldalára ( kb. 13-16 méter lehet most fejből nem tudom.
Akik szembe jöttek azok nem láthatták a lassú áthaladás okát, de az üresen ott hagyott és a segítségemre sietett nekem ( aki 83 éves és látszik vékony testalkatán hogy úgy szólva NEM MAI gyerek! az otthagyott vészvillogó üres jármű nem hiába lett elhagyva. 6-8 több milliós drága autósok csak dudálni tudtak, hogy miért nem állt le oldalra, hogy ők szabadon átmehessenek. Mikor a szembejövő forgalom ami a Balaton felé haladt szad lett. A milliókat érő gépjárművek vezetői kikerülték az ott hagyott járművet, majd hangod dudálással jelezték - a nejem felé- , hogy miért hagyta ott a járművet, őrizetlenük. A meghibásodott és veszélyhelyzetbe kerül járművet egy ( 83 éves) egyedül egy idősödő hölgy tolja - az álló motor - meghibásodást különösen kiemeltem kirakva rá a műszaki hiba jelzését. NEM JÖTTEK SEGÍTENI HOZZÁ, hogy ne egyedül tolja át a járművet a veszélyes helyről.
Mind az összes minket kikerülő jármű vezetője, mivel látható volt a meghibásodás kettős jelzése is,, hogy a saját sávjában egy meghibásodott járművet egy idős hölgy tolja segítsége nyújtásával.
Jó rendben siettek megértem, meg ők tudták, hogy a vonat nem rég ment el előttünk! De ők nem tudhatjuk azt, hogy a sorompó lámpánál elhagyott személygépjármű pilótája a segítségre szoruló jármű vezetőjének a felesége.
Ők csak azt látták, hogy egy öregasszony ( aki ott hagyta a járművet vészvillogóját bekapcsolva tol a síneken egy lerobban járművet!
Mindegyik minket kikerülő autó vezetője - véleményem szerint- 6-8 jármű lehetett, akik végig várták a sorompó lezárása!.
MINDEGYIK JÁRMŰ VEZETŐJE KI MEGÁLLÁS NÉLKÜL KIKERÜLT MINKET, ÉS MEGÁLLÁS NÉLKÜL tovább haladt segítségnyújtás ( tudatosan ) szándékos segítségnyújtás elmulasztás szabálysértés vagy bűntett elkövetés állapítható meg!
MILYEN TÁRSADALOMBAN ÉLÜNK HOGY NEM RENDELKEZNEK olyan erkölcsi felfogása,, hogy leálljon segíteni, pedig a KRESZ is előírja
NYOLC "KIKERÜLŐ JÁRMŰ" vezetői e szabályokat megszegték!!
A szembejövő járművek vezetői csak a tükörből láthatták ezen eseményeket
volt is egy ilyen jármű vezető ki a parkolás keresése után visszajött a Nejemnek segíteni. Amire már nem volt szükség mert egyedül át tudta tolni a meghibásodását jelző járművet. Nejem megköszönte azt, hogy vissza fáradt segíteni.
Mi van, ha ez sorompó fehér jelzése alatt történt volna??
<><><><><><>
Valahol le kellett vezetnem feszültséget.. Elnézést kérek, de jó volt kiírni magamból.
Tiltakozó77
Látod, az Antológia történeteivel sem haladtam semmit, és ennek oka van. A doki szólt, hogy drasztikusan csökkentsem a képernyőzést mert ha nem figyelek oda viharosan romlani fog a szemem. Amit idén eddig feltöltöttem az is 90 százalékban tavalyi munka volt és ez évben lassítanom kellett.
A korábbi levelezési címem megszűnt - forgalom hiánya miatt nem tartogattam tovább. Ha gondolod küldök új címet, azon megbeszélhetjük a dolgot.
De ha érdekelne téged szívesen elküldeném. 🙂
* * *
Sharing Mia with His Sports Team (Hotwife For Freeuse) eBook : Ryder, Klara J.: Amazon.co.uk: Kindle Store
Mia sóvárgása már régóta a tiltott élvezet csúcsai felé tereli gondolatait. Merész kecsességgel lehel életet egy titkos fantáziájába, és felfedi magát, mint Ryan gyanútlan sportcsapatának végső ajándékát. Kezdeményezése a vágy viharává változik, ahol ő a jutalom és a hódító, akit több férfi használ, imád és kényeztet, mindezt a férje figyelő tekintete alatt.
Belépsz a zabolátlan vágyaim világába, ahol beleegyező felnőttek játsszák el a legforróbb fantáziáikat. A merész dögös feleség meséktől a több férfival való együttlétig minden itt van és rád vár. Gondolj erre úgy, mint a mi kis titkunkra; Nem mondom el, ha nem tudod megtartani. Ne feledd, ez az utazás a merészeknek, de diszkréteknek szól. Készen állsz a felfedezésre?
* * *
Két hét. Egy örökkévalóság telt el azóta, hogy Ryan elment a kosárlabdatornára, és minden másodperc nélküle a vágyakozás és a várakozás keveréke.Megpróbáltam elterelni a figyelmemet ágyunk ürességéről, otthonunk csendjéről, az ő nevetése és melegsége nélkül. Vásárolni a barátaimmal, rendet tenni a ház minden zugában, meglepetéseket tervezni – mindent megtettem. De semmi sem csillapítja az éhséget, a heves sóvárgást a férjem érintése után.Ryan nem csak hiányzik; egyenesen fájok érte. Szenvedélyünk az a fajta, amely erőteljes, amitől eláll a lélegzeted, és mindig többre vágysz. És két hét nélkülözés után ez a vágy kétségbeesett szükségletté változott.Ahogy a nappalinkban állok, a levegőben telt a várakozás. A gyertyák lágy fénye meleg, érzéki fényben fürdeti a szobát, visszatükrözi saját belső tüzemet. Gondosan választottam ki az öltözékemet, egy olyan ruhát, amely inkább a csábítás fegyvere, mint a puszta ruházat. Mély, élénkvörös, átöleli a testem minden ívét. Elég rövid ahhoz, hogy ígéretes legyen, és olyan kivágású, amely inkább sugallja, mintsem felfedi a lényeget. Ez egy olyan ruha, amely Miát kiált – aki merész, nem bocsánatkérően szexi, és teljesen magabiztos a saját bőrében.Az órára pillantok, izgatott vagyok. Ryan bármelyik percben besléphet azon az ajtón, és végre szabadjára engedhetem a bennem motoszkáló szenvedélyt. Mindene hiányzott – széles, erős vállai, ahogy szemei elsötétülnek a vágytól, durva kezei, amelyek pontosan tudják, hogyan tudnak engem rabul ejteni.Szerelmünk tüzes, intenzitása szinte kézzelfogható. Mi nem csak szeretkezünk; már-már függőséget okozó hévvel gyújtjuk, égetjük, fogyasztjuk egymást. És ma este azt tervezem, hogy emlékeztessem őt erre, hogy megmutassam neki, mennyire hiányzott, milyen módon hiányozhat egy nőnek a férje.A bejárati ajtó hangja áttöri álmodozásomat, és a várakozás izgalmát küldi végig a gerincemen. A szívem hevesen kalapál, az idegek és az izgalom mámorító keverékeként.Végre itt van! – vége a gyötrelmes várakozásnak. Utoljára lesimítom a ruhámat, minden mozdulat csábító energiát áraszt, és az ajtó felé fordulok, készen arra, hogy ismét belefulladjak szenvedélyünk mélyébe.– Hé, gyönyörűm! – mondja; hangja ismerős dallam, amibe beleborzong a gerincem. – Úgy nézel ki, mint aki készen áll egy menetre!A fenébe, ez az ember tudja, hogyan kell megnyomni a gombjaimat; nem bírok magammal. Néhány gyors lépéssel lezárom a köztünk lévő távolságot, kezemmel felé nyúlok, testemet kielégíthetetlen vágy vezérli. Ajkunk csókban forr össze, ami egyszerre üdvözlés és ígéret; az eljövendő szenvedély ígérete. Ő a megtestesítője mindannak, amire vágyom – erős, magabiztos és az enyém.Enyhén elhúzódok, gyorsan zihál a lélegzetem, ahogy összekapcsolódik a tekintetünk.
– Már vártalak – suttogom, a hangomban a vágy és a szeretet fülledt keverékével. – Valami különlegeset tervezek ma estére. És holnapra… de erről később beszélünk.Ryan tekintete végigkalandozik rajtam, és meglátja a ruhát, amely inkább meghívó szeretkezésre, semmint öltözék.
– Hihetetlenül nézel ki – mormolja, és kezei a derekamra siklanak, majd közelebb húz magához. – Alig várom, hogy beléd kerüljek!
Kezei tapintásával elektromos szikrákat és egész nap parázsló tüzet gyújt testemben. Neki nyomom magam, érzem testének szilárd erejét, ami éles kontrasztban áll az enyém lágyságával. Ujjaim felfelé haladnak a mellkasán, az általam oly jól ismert izmokon, hogy a nyaka köré fonódjon a kezem, és lehúzzam egy újabb mély, bódító csókra.
– Az egész éjszakát együtt töltjük – mondom az ajkai előtt. – És azt tervezem, hogy minden másodperc különleges lesz.
Miközben végigvezetem a házban, a feszültség felforrósodik közöttünk, a levegő sűrű, nyers vággyal töltődik fel. Belépünk a hálószobába, és megfordulok, hogy újra a szemébe nézhessek; kezeimmel szándékosan a mellkasának feszülök. Érzem az ujjbegyeim alatt szívverésének lüktetését, ami a saját felgyorsult pulzusomat visszhangozza.
– Ma este, hadd vigyázzak én rád – suttogom fülledt hangon, és közelebb hajolok. – Túlerőltetted magad, bajnokom. Itt az ideje a jól megérdemelt kényeztetésnek.
Ryan szemében az éhség szikrája tükröződik. Világosan tükrözi azt a kölcsönös igényünket, hogy feloldjuk a hetekig tartó külön-alvást egy féktelen szenvedélyes éjszakában. Lassan, izgatóan vetkőztetem le, ujjaimmal jól tónusú testének körvonalait követem, érzem bőre melegét elhúzódó érintésem alatt.Mire lehullik az összes ruhája, összetéveszthetetlen az izgalom, a farka büszkén áll, rángatózik a várakozástól. Körbeölelem a kezemmel, finoman simogatom, élvezem, ahogy még jobban megkeményedik, lelkesen reagál az érintésemre.– Istenem, Mia, mennyire hiányoztál – nyögi, és hangja tele van nyers vággyal.Pajkos vigyor játszik az ajkamon, ahogy felnézek rá. – Meg tudom mondani mennyire. És hidd el, emlékeztetni foglak arra, mennyire hiányoztál te is nekem.Ahogy térdre rogyok előtte, érzem, ahogy a saját vágyam felépül; lüktető szükséglet, édes fájdalom, amely kielégülést követel. Még néhányszor végighúzom a kezem, mielőtt a számba veszem, és ízlelgetem őt. Nyögése zene a füleimnek, az élvezet és a megkönnyebbülés édes szimfóniája.Imádom őt! Nyalok és szopok, minden általam ismert technikát használok, hogy megvadítsam. Keze sürgetőn a hajamba gabalyodik. Érzem, ahogy kezdi elveszíteni az irányítást, a csípője a számhoz csapódik, a szorítása a hajamban megfeszül.– Baszd meg, Mia – nyögi vágytól rekedt hangon.
– Ez kurvára jó érzés.Szavai ösztönöznek, és megkettőzöm az erőfeszítéseimet, elhatároztam, hogy élete legjobb szopását fogom neki adni. Érzem, ahogy a farka megduzzad a számban, és tudom, hogy közel van. Még néhány lökés a nyelvemen, és jön, az orgazmusa intenzív és erőteljes.Minden cseppet lenyelek, szeretem az ízét, ez a kis elégedettség érzése enyhíti égető vágyamat. De ahogy felhúz és mélyen megcsókol, tudom, hogy ez csak a kezdet. Az egész éjszaka előttünk áll, és azt tervezem, hogy a legtöbbet hozom ki belőle.
– Hihetetlen vagy – leheli az ajkaim közé, ujjaival incselkedően a mellbimbóimat markolva a ruhám vékony anyagán keresztül.
– Ez a meglepetés… felülmúlja azt, amit elképzeltem.
– Á, ez? Nem, ez csak előjáték volt. Ez az igazi meglepetés – mondom, és előveszek egy pár bilincset az éjjeliszekrény fiókjából, és kínzóan az ujjam körül lóbálom.Ördögi vigyor játszik Ryan jóképű arcán, ahogy készségesen elnyúlik az ágyon, izmos alakja vászonként szolgál vágyaimhoz. Szívem a mellkasomban erősen dobog. Minden dobbanás azt visszhangozza, hogy egyre nagyobb szükségem van rá.
– Készülj fel egy kis játékra! – dorombolom csábító hangon.Lassan, kötekedően levetem a ruhámat, hagyom, hogy a padlóra hulljon egy szövet suttogásával. Hamarosan követi a melltartóm és a bugyim, csupasz és szabadon hagyva, gyönyörködve a szemében, a nyers éhségében, mielőtt eltakarom a szemkötővel, amit rácsúsztatok.Hangja a várakozás rekedt morgása.
– Szeretem, ahová ez tart.
– Lefogadom, hogy imádni fogod – válaszolom, a hangomban némi játékos dominancia csillogott.
– Most kezdődik az igazi móka.Céltudatosan terpeszkedve mellette, miközben megmozdulok, hogy a csuklóját a fejtámlához erősítsem, biztosítom, hogy a melleim kínzóan közel lebegjenek az arcához. Minden alkalommal, amikor előrehajolok, hogy rögzítsem a mandzsettát, kemény mellbimbóim enyhén az ajkaihoz simulnak.Minden kötekedő érintkezésnél megpróbál jobban felém nyúlni, nekifeszülve a korlátoknak. Csalódott próbálkozásai, hogy megragadják az éppen elérhetetlen élvezetet, felerősítik a várakozást, mozdulatainkat a vágy rendkívül kínzó táncává változtatva.Miután a csuklóját biztonságosan megbilincseltem, hátradőlök, hogy megcsodáljam: megkötözve, bekötött szemmel, teljesen kiszolgáltatva nekem. Látványnak is szép! Kezeim a mellkasán, lefelé vándorolnak a hasán, követve testének kemény, faragott vonalait, miközben lassan csúszkálok a testén, felépítve azt a ritmust, amitől mindketten zihálunk a szükségtől.Odahajolok, ajkaim csábítóan közel állnak az övéhez, lélegzetünk a vágyakozás felhevült táncában fonódik össze.
– El sem tudod képzelni, mennyire vágytam erre – mormolom. Hangom selymes, csábító ígéret. – Hadd mutassam meg, milyen mély ez a vágy.
Megindítom a teste lassú, szándékos feltérképezését. A nyakától kezdve csókolom és harapom a szelídség és az éhség keverékével. Kezeim a testén vándorolnak, feltérképezve bőrének minden centiméterét, halk, elismerő nyögéseket váltva ki ezzel belőle. Ahogy lejjebb haladok, a testéből kiáramló hő tüzet gyújt bennem, és a vágy borzongását küldi végig a testemen.A farka fölött lebegve kíméletlenül incselkedek vele, ajkaimmal pehelykönnyű puszikat és nyalásokat adva, szándékosan kerülve a közvetlen érintkezést. Csalódott nyögései megtöltik a szobát, bizonyítva vágya édes kínját.
– Kérlek – könyörög mély hangon, a féktelen szükségtől telve.
– Mindjárt odaérek – suttogom vissza, leheletem forró simogatásával. Folytatom a kínzását, maximumra fokozva ezzel a vágyát.Amikor végre beborítom a számmal a farkát, reakciója azonnali és heves. Csípője hozzám nyomódik, egy kétségbeesett emberként, aki megkönnyebbülést keres. Úgy helyezkedek el, hogy összeérjen altestünk, és érzem, hogy a farka hegye a sima, fájó puncimhoz csúszik. Kombinált nyögéseink betöltik a szobát.
– Ó, kicsim, olyan kibaszott nedves vagy – nyögi alattam.
– Kínzó két hét volt ez – lihegek, és lesüllyedek rá, és érzem, hogy teljesen kitölt. – Most nagy szükségem van rád. Egészen akarlak!
A szavaim élvezete szélére sodorják. Lökései hevesebbek, kétségbeesettebbek. Amikor eléri a csúcspontját, egy mély, torokhangú nyögéssel, visszhangzik bennem, kiváltva a saját robbanásszerű felszabadulásomat. Gyönyörünk hulláma mindent felemészt, elakad a lélegzetünk.
– Hihetetlen volt – zihálja kicsit később, hangja nyers az elégedettségtől.
– Az volt – értek egyet, bár a testem még mindig zúgott az utórengésektől. – És még messze vagyunk a végétől.Pajkos vigyorral leveszem a szemkötőt és a bilincset, alig várom, hogy jobban felfedezzem a testét. Ő is telhetetlen, akárcsak én, és az az érzésem, hogy nagyon fogjuk élvezni az éjszaka hátralévő részét.
A névválasztás többnyire véletlenszerű. Bocsi, de több Tibor ismerősöm is van, bár nem hinném, hogy bárkiről mintáznám e karaktert. Ha sértőnek találnád, akkor biztosan nem te vagy! 🙂
Hajnalban eddig jutottam el, mert elszólított más kötelezettségem. 😇😊
Ja, meg egy első részbe is belekezdtem, de annál rájöttem, hogy túl részletesre sikerült, mert az is nagyjából ennyi és még csak a bemutatás sincs kész. 😂 Eszembe jutott Évi intelme is, hogy ezen az oldalon a 20k karaktertől hosszabb írások már vonatfüttynek számítanak és ez is megakasztotta a gondolatmenetet egy picit. Több olyan van, amit éppen azért nem teszek fel, mert tényleg hosszú lenne. Akad más okból kihagyott is, de gondolom ezzel sem vagyok egyedül.
Ez is inkább amolyan eszmefuttatásként íródott, nem hinném, hogy közzéteszem. Itt majdnem biztosan nem. Persze sohase mondjuk, hogy soha, mert nem létezik olyan csoda! :D
Vagy már korábban elkezdted írni?
Láttam beleszőtted a Tibor nevet is. 😄
Meglepődtem mennyi könyvet dobott a találat a hotwife és a FreeUse szavakra. Mindkét „műfaj" esetében találtam pusztán romantikus sztorit is. Ez csupán érdekességként említve. 🙂
A FreeUse esetében elég sok ötletet adhat a karácsony, vakáció, szabadság ideje.
Egyik ilyen a Szabadon használható manócska, elf, vagy magyarosabban krampusz lehetne. Találtam például olyat, hogy a Mikulás közelében van egy szabadon használható lányka, akit bármilyen módon igénybe lehet venni a helyszínen, aki a Mikulásnak megsúgja, hogy egy lánnyal szeretne lenni és pontosan mit szeretne vele tenni.
Egy másik variációja ennek, hogy éppen egy ismeretlen lány vallja be e kívánságát a Mikulásnak, miszerint dugni szeretne, mindegy kivel, mindegy hogyan, csak elégítsék ki a vágyait úgy, hogy közben senki se ismerje fel és ne bánthassa senki. Ebben lesz a segítségére a jó Mikulás, aki maga is részt vesz később ebben.
Gyorsan fogant is meg egy vázlat bennem, amit elmúlt éjjel írtam, de valamiért még berzenkedek ellene, csak nem tudom miért. Nagyjából ez lenne, ha sikerül idebiggyesztenem egyben. 🙂
Tehát először egy lány rebegi el a vágyát a jólelkű Mikulás bácsinak, aztán a Mikulás bácsi úgy gondolja, hogy teljesíti a vágyát. Persze ő csak egyetlen férfi, akinek ráadásul családja is van, úgyhogy ő nem teheti meg, de amikor némelyik srác a fülébe súgja, hogy szeretne egy barátnőt, már van is egy kliens. Nem egy fiú vágyik lánypartnerre, és a Mikulás ezen a karácsonyon mindegyikük kívánságát teljesítheti. Előbb azonban tisztáznia kell velük, hogy a barátnőjük csak a testi igényeiket elégítheti ki és csupán egy órát kaphat mindegyik. Akinek ez nem tetszik, annak a szokásos szöveget mondja: – Menj haza és meglátod karácsony után rád talál a szerelem.
A jótét Mikulás bácsi egyébként a helyi középiskola egyik tanára. A lány az ő tanítványa, de mivel a lány már eleve krampusznak öltözve fedi fel a vágyát a tanár csak sejtheti, viszont nagyon szépnek tartja őt és alkalmasnak erre a feladatra.
A kisvárosban vagy 20 fiúnak van olyan vágya, hogy legalább életében egyszer dughasson egy igazi lánnyal, az se baj, ha nem tudja ki ő, csak szerethessék egymást egy órácskát. Van olyan is, aki bátortalan, emiatt a haverjaival szeretne egy lányt közösen használni. Nekik is csupán egy órácskát teljesülhet a vágyuk, de szigorúan meghagyja mindenkinek, hogy ezt teljes titokban kell tartani és nem beszélhetnek senkinek róla, soha. Persze akik csoportosan jönnek, azok egymás között kitárgyalhatják ezt, de nekik is tilos bárki másnak említeni is ezt a dolgot, mert egy Mikulást nem szabad hírbe hozni.
Naponta két órát oszt be a Mikulás, mert a kis krampuszkának időben otthon kell lennie. Feltételként a résztvevő fiúknak azt szabja, hogy nekik is maszkban kell lenniük és a lányról se vehetik azt le, valamint kizárólag gumival és síkosítóval lehet jönni. Aki ilyet nem tud, vagy nem akar beszerezni, annak a kívánsága ebben az évben nem teljesülhet.
Helyszínnek a Mikulás által öltözőnek használt lakókocsit tudja „bérbe adni” ami egy kettéválasztott de ajtóval el nem rekesztett kerekeken gördíthető bódé. Fűtésként a kisebb helyiségben álló kályha szolgál emiatt a Mikulásnak muszáj az időtájt ott tartózkodnia, mert a fűtés terhét magára vállalja. Cserébe nézheti a gyönyörű fiatal tanítványa orgazmusait.
Az utolsó előtti napon azonban meglepi őket Tündi, aki úgy gondolja meglepi kedvesét átöltözés közben, ám ő maga lepődik meg. Nem rendez jelenetet ott helyben. Megvárja míg Marinával végez az a két fiú, akiket ő bevállalt, de közben ő is felizgul. Tibor bentről, Tünde kintről kukkolja a hármast.
Tünde a fiúk távozása után lép csak be, de még azelőtt, hogy bármelyik rendbe szedhetné a ruházatát. Meghívja Marinát magukhoz, hogy majd otthon kitárgyalják a dolgot, aki nem mondhat nemet, mert Tündi nevén szólítja őt. Fél, hogy lebuktatja a szülei előtt.
Egyik felnőtt sem akar azonban botrányt. Hármasban fogyasztják el a vacsorát, bár Marina mondja, hogy őt otthon bizonyára várják. Marina anyja Tündének nemcsak munkatársa, hanem barátnője is. Felhívja és elkéri tőle a lányt. Azt mondja, hogy Marina felajánlotta a segítségét a ház díszítésében. A lány anyja meg azt, hogy akár náluk is alhat, ha nem okoz kellemetlenséget, mert náluk időközben kiderül, hogy Marina öccse fertőző betegséget kapott. Ez kapóra jön a fiatalasszonynak, aki tisztázni akarja a dolgokat, de nem szeretne elkapkodva megbántani senkit így azt feleli, hogy szívesen gondoskodnak ők a kislányról, ameddig az anyja nem szól, hogy már hazamehet. A lány örül is meg nem is ennek a lehetőségnek, hiszen mindig Tibor közelében lehet, de ez annyira mégse jó, mert sokkal jobban vágyódik így rá, de nem tehet mást, a felnőttek eldöntötték a sorsát. A kényszerű vendégeskedése várhatóan szilveszterkor is tartani fog.
Az este ugyan semmi különös nem történik, Marina csupán kilesi a fiatal párt, mennyire szeretik ők esténként egymást. Visszatérve a vendégszobába a férfira gondol és még egyszer kielégül, aztán meztelenül alszik el.
Tünde nyit rá reggel, ő ébreszti fel. A fiatal női test látványa emlékeket idéz benne. Eszébe jut, amikor ő is ilyen fiatal volt és az ehhez kapcsolódó emlékek is megrohanják. Akkor is, amikor még középiskolás barátnőjével aludt egyszer és egy másik, amikor már főiskolás volt, és meghívta egy osztálytársa hozzájuk egy hétvégére. Akkor szintén együtt aludt egy lánnyal, de egyik esetben sem aludtak csak. Szép és gyengéd pillanatokra emlékszik és felmerül benne, hogy jó lenne azt megismételni.
Együtt reggeliznek, de utána még Tündinek be kell mennie a hivatalba dolgozni.
Otthon Marina újra kierőszakolja krampuszi büntetését. Tibor élvezettel veszi a kezébe a virgácsot, de a lány hiába ingerli őt erősebb ütésekre, neki elég az a látvány, ahogyan a szép pirosodó fenék kinéz. Nem szeretné ha észrevenné Tündi és kérdéseket tenne fel nekik.
Tündi és Tamás
Tibor nem tud arról, hogy a neje erősen felizgult állapotban ment aznap abban az évben utoljára munkába és arról sem, hogy Marina apja betéved hozzájuk. Arról végképp nem tudhatott hármuk közül senki, hogy a férfinak, Tamásnak mennyire tetszett már régóta Tündi és mennyire vágyott rá. Tamás beszélt a polgármesterrel és kifelé menet benyit Tündéhez is, megköszönni neki azt, hogy lányát befogadták. Meglepődik azon, hogy Tündét az íróasztala mögött lehunyt szemmel találja, amint épp egy orgazmusba hajszolja magát. Nahát! Milyen gyönyörű az arca. Hozzálépve felajánlja a segítségét, de az ajtót ő is elfelejti bezárni. Tündi igyekszik összekapni magát, mert nagyon zavarba jött, de a bokájára csúsztatott bugyit csak úgy tudja felvenni, ha félrefordulva lehajol a székében. Ezzel elrejti ugyan a férfi elől a szemérmét, aki folyamatosan bókol közben neki, de vesztére megcsapja a férfi nadrágjából áradó erekció illata. Ez megakasztja a mozgásában pár pillanatra, amit Tamás észrevesz. Tamás élvezte a nő látványát, de csak nadrágon keresztül simogatta addig magát, míg Tündin nem látszott az orgazmus lecsengése és ki nem nyitotta a szemét éppen ránézve. Ő ugyan azt hitte, hogy Tündinek elég volt ennyi, de egy próbát megér alapon tovább bókol és előveszi a farkát, megmutatva a nőnek mennyire vágyott ő rá. Tündi nem akarta soha megcsalni a férjét, de abban a pillanatban meg van róla győződve, hogy a férje bizony Marinával megtette és erre hivatkozva megadja magát Tamásnak, aki a saját íróasztalán szeretkezik vele, méghozzá változatos pózokban. Éppen a döntő pillanatban lép be a polgármester, aki ugyan elcsodálkozik és fel is izgatja a látvány, de nem akar ő a családok politikájába beavatkozni, így azt mondja nekik, hogy nem is látott semmit, de legközelebb azért másutt intézzék el az ilyen dolgaikat.
A polgármester vallomása
Hazamenve viszont nagyon megbassza hitvesét, aki elcsodálkozik a férjén, hiszen lassan fél éve nem dugta őt meg, pedig a nőnek lett volna erre igénye. Jelezte is neki, de semmi, most meg már a harmadik meneten jutottak túl. Ezt még fiatalabb korukban sem sokszor tette a férje, de ez most a nőt nem érdekli, mert az se szokványos, hogy a kedves ura őt már sokféle pozicíóban tette magáévá, az utóbbi években megszokott misszionárius helyett, de ez ellen se tiltakozik. „Tetszett a karácsonyi ajándékom szívem? Tudod, hogy én mindig csak téged szeretlek.” – közli a polgármester mosolyogva a nejével, mikor már úgy érzi nem bír többet, hiába lebeg előtte még mindig a csinos fiatalasszony, Tündi képe, amint éppen kielégülve néz a szemébe és ami addigi afrodiziákuma volt. „Tetszett bizony kedves uram, csak tudod én az ilyen kedves ajándékodat akár havonta is elviselném. Nem olyan törékeny még a testem, hogy csak fél évente bizonyítsd a szerelmed.”
„Ugyan mit tehetnék, ha nem mindennap adódik ilyen élményem?! Csak nem alakíthatom át kuplerájjá a hivatalt, hogy neked eleget tegyek.” Ekkor elmeséli asszonyának a történteket, de megesketi, hogy ezt még a plébános úrnak sem említheti. Ez ad egy ötletet a nejének, így válaszol neki: – Én már sokszor mondtam neked, hogy sűrűbben kéne vendégül látnunk a fiatal unokahugodékat és más fiatal rokonokat. Vagy akár elhívhatnád most szilveszterkor Tündit és a férjét.
– De náluk van Marina is – ellenkezik a polgármester.
– Na és ő nem tetszik neked? Úgyse szexelsz egyikükkel sem, de ha a látványuk téged ennyire feltüzel én azt se bánom, ha havonta tartunk partikat, bálokat. Persze én se gondolnám, hogy mással lefeküdjek, de egy szép férfi látványa nekem is lenne akkora afrodiziákum, mint neked Tündi teste – kacsint a férjére és abban maradnak, hogy ezt másnap kipihenten muszáj tovább tárgyalniuk, de most már aludni kell, mert ők már annyira nem fiatalok. Az asszony meglepetésére és nagy örömére ennek ellent mond az, hogy lefekvés után még a szokásos pózban is magáévá teszi őt szeretett ura, ráadásul nem spórol a munícióval ekkor sem.
Marina és Tündi
Tündi nagyon szégyelli magát és megbeszéli Tamással, hogy ez tévedés volt és nem ismételhetik meg. A férfi belemegy de azért kijelenti, hogy ő bizony nem bánta meg mert ha Tündinek bármikor szüksége lenne efféle vigaszra, rá mindig számíthat, bár ő se szeretné, ha ezt megtudná Csilla, a felesége.
Tündi előbb ér haza és éppen azon kapja Tibort amint virgáccsal veri Marina popsiját, miközben a lánynak folynak a könnyei, mégis mosolyogva néz rá.
– Ezt muszáj megbeszélnünk! – közli a szétrebbenő párral, akik bűnbánó képet vágnak.
– Drágám ez nem az aminek látszik. Tudod Marina nem fogadott el pénzt a krampuszkodásért tőlem, cserébe viszont ezt kérte fizetségnek – hazudta folyékonyan Tibor.
Ezen az ötleten Marina meglepődik, de rátesz egy kicsit.
– Sőt, ha neked nem lenne ellenedre tőled is szívesen vennék egy hasonlót – mosolyog Tündire. – Ez nem igazi szex, inkább csak játék, tudod?
– Én sose tennék ilyet egy másik nővel – mondja Tündi.
– Akkor se ha az a másik ezt szereti és erre kér? Reggel ébren voltam már, amikor beléptél és láttam, hogy elgondolkodtál. Elárulnád, hogy mire gondoltál, vagy titok?
– Arra én is kíváncsi volnék – csatlakozott férje is.
– Ha annyira akarjátok elmesélem, de előbb lefürdök.
Fürdés a másik kettőre is ráfér, mert a paskolós játékba valahogyan mindketten beleizzadtak.
Aznapra már egyikük sem megy sehova így az öltözékük is csupán egy-egy köntös, egyikük se visel semmit alatta. A hangulat családias, bensőséges a karácsonyi díszek és hangulat miatt is. Arról kezdenek beszélgetni, hogy a karácsony a szeretet ünnepe. Ekkor mondja el Tünde, hogy reggel mi jutott eszébe. Persze ő a lányokkal való alvásnál megáll, a történetek további részeit nem fedi fel.
– Na, azok a fiatalkori együtt alvások jutottak eszembe a barátnőimmel. Nem titok ez, mert minden lány életében előfordulhat olyan.
– Nekem nem volt soha hasonló – kontráz Marina. – Az jutott eszembe, hogy ha meg akarnátok ajándékozni engem idén, talán lehetne az ajándékom, ha most veled aludhatnék – néz rá Tündire, akit ezzel zavarba hoz kissé és ezt észre is veszi a lány. – Ó, nem gondolom én, hogy kisajátítalak. Én aludnék melletted, te középen és Tibor a másik oldaladon, ha ez mindenkinek megfelel. Annyira szeretném! – így a kis boszorka, mert ugye a krampuszokból lesznek a boszik és nem fordítva.