Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Merre jártam? Szeptember végéig a nudista strandon. illetve igazodtam az oldalritmusához, hogy a kommentelők akár hetekig nem írnak. A haza második számú bölcse Dorinagery sem írt már nagyon régóta. Te is hiányoztál nekem.
az, ha ismeri valaki a helyesírást és tud valamennyire fogalmazni, még nem jelenti azt, hogy írnia is kell. Ha van értelmes mondanivalója, akkor rendben, írjon. Egyelőre én azért írok, mert szeretek írni, elmerülni a történetekben. A közzététellel azt szeretném elérni, hogy aki olvassa, annak is ilyen kellemes érzés legyen, ha azt hallom, hogy nem tetszik, akkor csak magamnak fogok írni.Hiányoztál.
Számtalan, rövid, kommentgeneráló fogalmazásom van. Kivi vagyok h mennyire érvényesülnek. De híres nem akarok lenni. Neked azért kell írni, mert velem ellentétben ismered a helyesírást és a fogalmazást. Te nagyon igényesen dolgozol. Neked kell sikeresnek lenni.
Ott csak olvasok. Van egy barátom, aki írásokat tesz fel. Ott nem kívánok megjelenni, csak ha rábeszélsz. Majd szólj ha már bejelentkeztél, akkor téged is olvaslak.
Beakartam regizni a wattpadra, de nem tetszik neki az email cím, én meg nem próbálkozok órákon át. Pedig tuti elértem volna az 500 ezres megtekintést. Csak hát lófasz az egész oldal.
2
A
Ashley
2024. október 23. 20:20
Én egy üveg bortól és egy üveg töménytől, és még pár sörtől és pár pohár pálinkától tudok felejteni.
Bizonyos mennyiség az alkoholból is emlékezetet töröl, kinek milyen a befogadó képessége. Ha nekem kellene emlékezetet törölni, akkor egy kupica is kiütne bármiből. A piros villantó is jó ötlet, körbeküldöm a két nyomozót, ne izguljatok, semmire sem fogtok emlékezni utána, arra sem, hogy ott voltak.
Kedves Olvasók! Akik éjfél és reggel között rákattintottak a történetünk 6. részére, feltétlenül töröltessék ki a szerzett információkat a fejükből és inkább a már fent levő 4. részt olvassák el. Bocsi a spoiler miatt. Reméljük nem megy majd az olvasottság és a pontok rovására. Jó olvasást! Élet a földbirtokon-Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában-Szex a feudalizmusban 4.rész.
KÖTELEZŐ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ELMULASZTÁSA Szabálysértés, vagy bűntett elkövetési ismeretlen járművek vezetői ellen Azért írom ide a nem idevaló történetem , mert hol és ki ellen tiltakozzak bizonyítékok nélkül, mert csak átéltem a nejemmel ezen eseményeket, szét kiáltanám a világban e történteket, de nincs értelme ilyenné lett (ilyen mélyre süllyedt ) a gépjárművezetők, más járművezetők irányába tett, vagy nem tett viselkedése Szombat déli 12:00 óra körül történt meg Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr vasúti átjárójában az alábbi esemény: / Előzmény: SMART 24 éves járművemet, műszaki hiba miatt saját lábán vezettem (hátul nyitott ajtóval, s a meghibásodást jelző háromszög kirakásával) hátra jeleztem. hogy én egy meghibásodott gépjárművet vezetek! Zala megyéből a Zala folyón átjőve azonnal letértem a főútvonalról és Balatonberény irányból kívántam megközelíteni Balatonkeresztúr helyiségét, ahol a javítóműhely van. Mire odaértem fénysorompó tilos jelzésre kapcsolt .lazásár során üresbe tettem az automata sebváltót és az alapjáratban járó motorral várakoztam. Egy másik gépjárműben a feleségem várakozott! A szabad áthaladás jelzésre váltásra azonnal indultam és a kereszteződésben a SMART speciális hibajelzés a műszerfalon, három vízszintes vonal hibajelzés kiadása után a motort leállította. Én ott maradtam a vasúti síneken álló hibás gépjárműben kifelé a vészvillogóval is jelezve, hogy a műszaki hiba hibám miatt nem tudom befejezni az áthaladást! A mögöttem lévő gépjárműben a feleségem ült a volán mögött. Ő tudta azt, hogy mit jelent az én megállásom, ő is bekapcsolta a vészvillogót, majd kilépett a kocsiból és egymaga tolni kezdte a kocsimat. SENKI NEM UGROTT KI SEGÍTENI NEKI, hogy hamarabb átérjünk az átjáró másik oldalára ( kb. 13-16 méter lehet most fejből nem tudom. Akik szembe jöttek azok nem láthatták a lassú áthaladás okát, de az üresen ott hagyott és a segítségemre sietett nekem ( aki 83 éves és látszik vékony testalkatán hogy úgy szólva NEM MAI gyerek! az otthagyott vészvillogó üres jármű nem hiába lett elhagyva. 6-8 több milliós drága autósok csak dudálni tudtak, hogy miért nem állt le oldalra, hogy ők szabadon átmehessenek. Mikor a szembejövő forgalom ami a Balaton felé haladt szad lett. A milliókat érő gépjárművek vezetői kikerülték az ott hagyott járművet, majd hangod dudálással jelezték - a nejem felé- , hogy miért hagyta ott a járművet, őrizetlenük. A meghibásodott és veszélyhelyzetbe kerül járművet egy ( 83 éves) egyedül egy idősödő hölgy tolja - az álló motor - meghibásodást különösen kiemeltem kirakva rá a műszaki hiba jelzését. NEM JÖTTEK SEGÍTENI HOZZÁ, hogy ne egyedül tolja át a járművet a veszélyes helyről. Mind az összes minket kikerülő jármű vezetője, mivel látható volt a meghibásodás kettős jelzése is,, hogy a saját sávjában egy meghibásodott járművet egy idős hölgy tolja segítsége nyújtásával. Jó rendben siettek megértem, meg ők tudták, hogy a vonat nem rég ment el előttünk! De ők nem tudhatjuk azt, hogy a sorompó lámpánál elhagyott személygépjármű pilótája a segítségre szoruló jármű vezetőjének a felesége. Ők csak azt látták, hogy egy öregasszony ( aki ott hagyta a járművet vészvillogóját bekapcsolva tol a síneken egy lerobban járművet! Mindegyik minket kikerülő autó vezetője - véleményem szerint- 6-8 jármű lehetett, akik végig várták a sorompó lezárása!. MINDEGYIK JÁRMŰ VEZETŐJE KI MEGÁLLÁS NÉLKÜL KIKERÜLT MINKET, ÉS MEGÁLLÁS NÉLKÜL tovább haladt segítségnyújtás ( tudatosan ) szándékos segítségnyújtás elmulasztás szabálysértés vagy bűntett elkövetés állapítható meg! MILYEN TÁRSADALOMBAN ÉLÜNK HOGY NEM RENDELKEZNEK olyan erkölcsi felfogása,, hogy leálljon segíteni, pedig a KRESZ is előírja NYOLC "KIKERÜLŐ JÁRMŰ" vezetői e szabályokat megszegték!! A szembejövő járművek vezetői csak a tükörből láthatták ezen eseményeket volt is egy ilyen jármű vezető ki a parkolás keresése után visszajött a Nejemnek segíteni. Amire már nem volt szükség mert egyedül át tudta tolni a meghibásodását jelző járművet. Nejem megköszönte azt, hogy vissza fáradt segíteni. Mi van, ha ez sorompó fehér jelzése alatt történt volna?? <><><><><><> Valahol le kellett vezetnem feszültséget.. Elnézést kérek, de jó volt kiírni magamból. Tiltakozó77
Élet a földbirtokon-Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában-Szex a feudalizmusban 4.rész.
Szabálysértés, vagy bűntett elkövetési ismeretlen járművek
vezetői ellen
Azért írom ide a nem idevaló történetem , mert hol és ki ellen tiltakozzak bizonyítékok nélkül, mert csak átéltem a nejemmel ezen eseményeket, szét kiáltanám a világban e történteket, de nincs értelme ilyenné lett (ilyen mélyre süllyedt ) a gépjárművezetők, más járművezetők irányába tett, vagy nem tett
viselkedése
Szombat déli 12:00 óra körül történt meg Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr vasúti átjárójában az alábbi esemény:
/ Előzmény: SMART 24 éves járművemet, műszaki hiba miatt saját lábán vezettem (hátul nyitott ajtóval, s a meghibásodást jelző háromszög kirakásával) hátra jeleztem. hogy én egy meghibásodott gépjárművet vezetek! Zala megyéből a Zala folyón átjőve azonnal letértem a főútvonalról és Balatonberény irányból kívántam megközelíteni Balatonkeresztúr helyiségét, ahol a javítóműhely van. Mire odaértem fénysorompó tilos jelzésre kapcsolt .lazásár során üresbe tettem az automata sebváltót és az alapjáratban járó motorral várakoztam. Egy másik gépjárműben a feleségem várakozott!
A szabad áthaladás jelzésre váltásra azonnal indultam és a kereszteződésben
a SMART speciális hibajelzés a műszerfalon, három vízszintes vonal hibajelzés kiadása után a motort leállította. Én ott maradtam a vasúti síneken álló hibás gépjárműben kifelé a vészvillogóval is jelezve, hogy a műszaki hiba hibám miatt nem tudom befejezni az áthaladást! A mögöttem lévő gépjárműben a feleségem ült a volán mögött. Ő tudta azt, hogy mit jelent az én megállásom, ő is bekapcsolta a vészvillogót, majd kilépett a kocsiból és egymaga tolni kezdte a kocsimat. SENKI NEM UGROTT KI SEGÍTENI NEKI, hogy hamarabb átérjünk az átjáró másik oldalára ( kb. 13-16 méter lehet most fejből nem tudom.
Akik szembe jöttek azok nem láthatták a lassú áthaladás okát, de az üresen ott hagyott és a segítségemre sietett nekem ( aki 83 éves és látszik vékony testalkatán hogy úgy szólva NEM MAI gyerek! az otthagyott vészvillogó üres jármű nem hiába lett elhagyva. 6-8 több milliós drága autósok csak dudálni tudtak, hogy miért nem állt le oldalra, hogy ők szabadon átmehessenek. Mikor a szembejövő forgalom ami a Balaton felé haladt szad lett. A milliókat érő gépjárművek vezetői kikerülték az ott hagyott járművet, majd hangod dudálással jelezték - a nejem felé- , hogy miért hagyta ott a járművet, őrizetlenük. A meghibásodott és veszélyhelyzetbe kerül járművet egy ( 83 éves) egyedül egy idősödő hölgy tolja - az álló motor - meghibásodást különösen kiemeltem kirakva rá a műszaki hiba jelzését. NEM JÖTTEK SEGÍTENI HOZZÁ, hogy ne egyedül tolja át a járművet a veszélyes helyről.
Mind az összes minket kikerülő jármű vezetője, mivel látható volt a meghibásodás kettős jelzése is,, hogy a saját sávjában egy meghibásodott járművet egy idős hölgy tolja segítsége nyújtásával.
Jó rendben siettek megértem, meg ők tudták, hogy a vonat nem rég ment el előttünk! De ők nem tudhatjuk azt, hogy a sorompó lámpánál elhagyott személygépjármű pilótája a segítségre szoruló jármű vezetőjének a felesége.
Ők csak azt látták, hogy egy öregasszony ( aki ott hagyta a járművet vészvillogóját bekapcsolva tol a síneken egy lerobban járművet!
Mindegyik minket kikerülő autó vezetője - véleményem szerint- 6-8 jármű lehetett, akik végig várták a sorompó lezárása!.
MINDEGYIK JÁRMŰ VEZETŐJE KI MEGÁLLÁS NÉLKÜL KIKERÜLT MINKET, ÉS MEGÁLLÁS NÉLKÜL tovább haladt segítségnyújtás ( tudatosan ) szándékos segítségnyújtás elmulasztás szabálysértés vagy bűntett elkövetés állapítható meg!
MILYEN TÁRSADALOMBAN ÉLÜNK HOGY NEM RENDELKEZNEK olyan erkölcsi felfogása,, hogy leálljon segíteni, pedig a KRESZ is előírja
NYOLC "KIKERÜLŐ JÁRMŰ" vezetői e szabályokat megszegték!!
A szembejövő járművek vezetői csak a tükörből láthatták ezen eseményeket
volt is egy ilyen jármű vezető ki a parkolás keresése után visszajött a Nejemnek segíteni. Amire már nem volt szükség mert egyedül át tudta tolni a meghibásodását jelző járművet. Nejem megköszönte azt, hogy vissza fáradt segíteni.
Mi van, ha ez sorompó fehér jelzése alatt történt volna??
<><><><><><>
Valahol le kellett vezetnem feszültséget.. Elnézést kérek, de jó volt kiírni magamból.
Tiltakozó77