Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A
Ashley
2024. október 24. 13:38
Merre jártam? Szeptember végéig a nudista strandon. illetve igazodtam az oldalritmusához, hogy a kommentelők akár hetekig nem írnak.  A haza második számú bölcse Dorinagery sem írt már nagyon régóta.  Te is hiányoztál nekem.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. október 24. 13:31-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. október 24. 12:25
Mindig tanulok tőled.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. október 24. 10:24-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. október 24. 10:24
az, ha ismeri valaki a helyesírást és tud valamennyire fogalmazni, még nem jelenti azt, hogy írnia is kell. Ha van értelmes mondanivalója, akkor rendben, írjon. Egyelőre én azért írok, mert szeretek írni, elmerülni a történetekben. A közzététellel azt szeretném elérni, hogy aki olvassa, annak is ilyen kellemes érzés legyen, ha azt hallom, hogy nem tetszik, akkor csak magamnak fogok írni.Hiányoztál.
1
Ez egy válasz Ashley 2024. október 24. 09:10-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. október 24. 09:10
Számtalan, rövid, kommentgeneráló fogalmazásom van. Kivi vagyok h mennyire érvényesülnek.  De híres nem akarok lenni.  Neked azért kell írni, mert velem ellentétben ismered a helyesírást és a fogalmazást. Te nagyon igényesen dolgozol. Neked kell sikeresnek lenni.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. október 24. 08:20-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. október 24. 09:05
Mjad ráfoglak beszélni. Aranyos vagy , hogy elolvasod ott az írásiam a bejelentkezés után.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. október 24. 08:20-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. október 23. 20:22
Beakartam regizni a wattpadra, de nem tetszik neki az email cím, én meg nem próbálkozok órákon át.  Pedig tuti elértem volna az 500 ezres megtekintést.  Csak hát lófasz az egész oldal.
2
A
Ashley
2024. október 23. 20:20
Én egy üveg bortól és egy üveg töménytől, és még pár sörtől és pár pohár pálinkától tudok felejteni.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. október 16. 12:01-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. október 23. 20:18
"Nem attól vagy író h könyvet adtál ki, hanem attól h vannak olvasóid."
1
Lolamacko
2024. október 16. 12:01
Bizonyos mennyiség az alkoholból is emlékezetet töröl, kinek milyen a befogadó képessége. Ha nekem kellene emlékezetet törölni, akkor egy kupica is kiütne bármiből. A piros villantó is jó ötlet, körbeküldöm a két nyomozót, ne izguljatok, semmire sem fogtok emlékezni utána, arra sem, hogy ott voltak.
1
Ez egy válasz kaliban 2024. október 16. 11:49-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. október 16. 11:49
Szerencsére nem volt időm elolvasni reggel, így nekem megmaradt a meglepetés. A többieknek ajánlom a Men In Black-es piros villantót!  😀
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. október 16. 11:43-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. október 16. 11:43
Kedves Olvasók! Akik éjfél és reggel között rákattintottak a történetünk 6. részére, feltétlenül töröltessék ki a szerzett információkat a fejükből és inkább a már fent levő 4. részt olvassák el. Bocsi a spoiler miatt. Reméljük nem megy majd az olvasottság és a pontok rovására. Jó olvasást!
Élet a földbirtokon-Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában-Szex a feudalizmusban 4.rész.
1
Tiltakozó77
2024. október 13. 03:03
KÖTELEZŐ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ELMULASZTÁSA
Szabálysértés, vagy bűntett elkövetési ismeretlen járművek
vezetői ellen
Azért írom ide a nem idevaló történetem , mert hol és ki ellen tiltakozzak bizonyítékok nélkül, mert csak átéltem a nejemmel ezen eseményeket, szét kiáltanám a világban e történteket, de nincs értelme ilyenné lett (ilyen mélyre süllyedt ) a gépjárművezetők, más járművezetők irányába tett, vagy nem tett
viselkedése
Szombat déli 12:00 óra körül történt meg Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr vasúti átjárójában az alábbi esemény:
/ Előzmény: SMART 24 éves járművemet, műszaki  hiba miatt saját lábán vezettem (hátul nyitott ajtóval, s a meghibásodást jelző háromszög kirakásával) hátra jeleztem. hogy én egy meghibásodott gépjárművet vezetek! Zala megyéből a Zala folyón átjőve azonnal letértem a főútvonalról és Balatonberény irányból kívántam megközelíteni Balatonkeresztúr helyiségét, ahol a javítóműhely van. Mire odaértem fénysorompó tilos jelzésre kapcsolt .lazásár során üresbe tettem az automata sebváltót és az alapjáratban járó motorral várakoztam.  Egy másik gépjárműben a feleségem várakozott!
A szabad áthaladás  jelzésre váltásra azonnal indultam és a kereszteződésben
a SMART speciális hibajelzés a műszerfalon, három vízszintes vonal hibajelzés kiadása után a motort leállította. Én ott maradtam a vasúti síneken álló hibás gépjárműben kifelé a vészvillogóval is jelezve, hogy a műszaki hiba hibám miatt nem tudom befejezni az áthaladást!   A mögöttem lévő gépjárműben a feleségem ült a volán mögött. Ő tudta azt, hogy mit jelent az én megállásom, ő is bekapcsolta a vészvillogót, majd kilépett a kocsiból és egymaga tolni kezdte a kocsimat. SENKI NEM UGROTT KI SEGÍTENI NEKI, hogy hamarabb átérjünk az átjáró másik oldalára ( kb. 13-16 méter lehet most fejből nem tudom.
Akik szembe jöttek azok nem láthatták a lassú áthaladás okát, de az üresen ott hagyott és a segítségemre sietett nekem ( aki 83 éves és látszik vékony testalkatán hogy úgy szólva NEM MAI gyerek!  az otthagyott vészvillogó üres jármű nem hiába lett elhagyva. 6-8 több milliós drága autósok csak dudálni tudtak, hogy miért nem állt le oldalra, hogy ők szabadon átmehessenek. Mikor a szembejövő forgalom ami a Balaton felé haladt szad lett. A milliókat érő gépjárművek vezetői kikerülték az ott hagyott járművet, majd hangod dudálással  jelezték - a nejem felé- , hogy miért hagyta ott a járművet, őrizetlenük. A meghibásodott és veszélyhelyzetbe kerül járművet egy ( 83 éves) egyedül egy idősödő  hölgy tolja - az álló motor - meghibásodást különösen kiemeltem kirakva rá a műszaki hiba jelzését. NEM JÖTTEK SEGÍTENI HOZZÁ, hogy ne egyedül tolja át  a járművet a veszélyes helyről.
Mind az összes minket kikerülő  jármű vezetője, mivel látható volt a meghibásodás kettős jelzése is,, hogy a saját sávjában egy meghibásodott járművet egy idős hölgy tolja segítsége nyújtásával.
Jó rendben siettek megértem, meg ők tudták, hogy a vonat nem rég ment el előttünk! De ők nem tudhatjuk azt, hogy a sorompó lámpánál  elhagyott személygépjármű pilótája a segítségre szoruló jármű vezetőjének a felesége.
Ők csak azt látták, hogy egy öregasszony ( aki ott hagyta a járművet vészvillogóját bekapcsolva tol a síneken egy lerobban járművet!
Mindegyik minket kikerülő autó vezetője - véleményem szerint- 6-8 jármű lehetett, akik végig várták a sorompó lezárása!.
MINDEGYIK JÁRMŰ VEZETŐJE KI MEGÁLLÁS NÉLKÜL KIKERÜLT MINKET, ÉS MEGÁLLÁS NÉLKÜL tovább haladt segítségnyújtás  ( tudatosan ) szándékos segítségnyújtás  elmulasztás szabálysértés vagy bűntett elkövetés állapítható meg!
MILYEN TÁRSADALOMBAN ÉLÜNK HOGY NEM RENDELKEZNEK olyan erkölcsi felfogása,, hogy leálljon segíteni, pedig a KRESZ is előírja
NYOLC "KIKERÜLŐ JÁRMŰ" vezetői e szabályokat megszegték!!
A szembejövő járművek vezetői csak a tükörből láthatták ezen eseményeket
volt is egy ilyen jármű vezető ki a parkolás keresése után visszajött a Nejemnek segíteni. Amire már nem volt szükség mert egyedül át tudta tolni a meghibásodását jelző járművet. Nejem megköszönte azt, hogy vissza fáradt segíteni.
Mi van, ha ez sorompó fehér jelzése alatt történt volna??
<><><><><><>
Valahol le kellett  vezetnem feszültséget.. Elnézést kérek, de jó volt kiírni magamból.
Tiltakozó77
4