Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Arra gondolsz fordítsam le? Ravasz... 😉. Bevállalhatom éppen ha nincs határidő és fenntartanám a jogot, hogy abbahagyhassam ha nekem nem tetsző durvulás irányába megy el a történet. Volt már olyan, amit 2/3-nál dobtam ki, mert felfordult a gyomrom a leírtaktól. Látod, az Antológia történeteivel sem haladtam semmit, és ennek oka van. A doki szólt, hogy drasztikusan csökkentsem a képernyőzést mert ha nem figyelek oda viharosan romlani fog a szemem. Amit idén eddig feltöltöttem az is 90 százalékban tavalyi munka volt és ez évben lassítanom kellett. A korábbi levelezési címem megszűnt - forgalom hiánya miatt nem tartogattam tovább. Ha gondolod küldök új címet, azon megbeszélhetjük a dolgot.
Az elejét jól látod. Igényes a stílus és szex történet. Ez összesen 4 fejezet lenne és cca 50k karakter. Ez volt az első fejezete, de a többi másféle lenne. Valami olyasmi, mint amit az ismertetőben is olvashattál. A teljes sorozatba belekukkantottam, de arra nem vállalkoznék, idő hiányában sem, meg amúgy sem, mert akkor már a Hotwife sorozatot is be kéne vonnom, ami több millió karakter és vagy 100 novella, regény lenne. Ezek kis része BDSM és/vagy szimpla erőszakról szól, amit nem szívesen fordítanék egyébként sem. De ha érdekelne téged szívesen elküldeném. 🙂
Persze, hogy érdemes. Szex-történet igényes stílusban megírva az alapján amit megmutattál. Ránéztem, már eleve egy egymástól független történetekből álló sorozat (Hotwife For FreeUse) része. Érdekes kihívás, ha beleállsz. A hossza - 1300 kB - nagyjából Wendy történetének a fele, tehát kell hozzá egy kis elszántság. Vagy a teljes fordítás után kell felpakolni fejezetenként, vagy hosszú kihagyásokkal, ahogy a fordítással haladsz. Én az előbbit alkalmazom.
Mia sóvárgása már régóta a tiltott élvezet csúcsai felé tereli gondolatait. Merész kecsességgel lehel életet egy titkos fantáziájába, és felfedi magát, mint Ryan gyanútlan sportcsapatának végső ajándékát. Kezdeményezése a vágy viharává változik, ahol ő a jutalom és a hódító, akit több férfi használ, imád és kényeztet, mindezt a férje figyelő tekintete alatt. Belépsz a zabolátlan vágyaim világába, ahol beleegyező felnőttek játsszák el a legforróbb fantáziáikat. A merész dögös feleség meséktől a több férfival való együttlétig minden itt van és rád vár. Gondolj erre úgy, mint a mi kis titkunkra; Nem mondom el, ha nem tudod megtartani. Ne feledd, ez az utazás a merészeknek, de diszkréteknek szól. Készen állsz a felfedezésre? * * *
Két hét. Egy örökkévalóság telt el azóta, hogy Ryan elment a kosárlabdatornára, és minden másodperc nélküle a vágyakozás és a várakozás keveréke.Megpróbáltam elterelni a figyelmemet ágyunk ürességéről, otthonunk csendjéről, az ő nevetése és melegsége nélkül. Vásárolni a barátaimmal, rendet tenni a ház minden zugában, meglepetéseket tervezni – mindent megtettem. De semmi sem csillapítja az éhséget, a heves sóvárgást a férjem érintése után.Ryan nem csak hiányzik; egyenesen fájok érte. Szenvedélyünk az a fajta, amely erőteljes, amitől eláll a lélegzeted, és mindig többre vágysz. És két hét nélkülözés után ez a vágy kétségbeesett szükségletté változott.Ahogy a nappalinkban állok, a levegőben telt a várakozás. A gyertyák lágy fénye meleg, érzéki fényben fürdeti a szobát, visszatükrözi saját belső tüzemet. Gondosan választottam ki az öltözékemet, egy olyan ruhát, amely inkább a csábítás fegyvere, mint a puszta ruházat. Mély, élénkvörös, átöleli a testem minden ívét. Elég rövid ahhoz, hogy ígéretes legyen, és olyan kivágású, amely inkább sugallja, mintsem felfedi a lényeget. Ez egy olyan ruha, amely Miát kiált – aki merész, nem bocsánatkérően szexi, és teljesen magabiztos a saját bőrében.Az órára pillantok, izgatott vagyok. Ryan bármelyik percben besléphet azon az ajtón, és végre szabadjára engedhetem a bennem motoszkáló szenvedélyt. Mindene hiányzott – széles, erős vállai, ahogy szemei elsötétülnek a vágytól, durva kezei, amelyek pontosan tudják, hogyan tudnak engem rabul ejteni.Szerelmünk tüzes, intenzitása szinte kézzelfogható. Mi nem csak szeretkezünk; már-már függőséget okozó hévvel gyújtjuk, égetjük, fogyasztjuk egymást. És ma este azt tervezem, hogy emlékeztessem őt erre, hogy megmutassam neki, mennyire hiányzott, milyen módon hiányozhat egy nőnek a férje.A bejárati ajtó hangja áttöri álmodozásomat, és a várakozás izgalmát küldi végig a gerincemen. A szívem hevesen kalapál, az idegek és az izgalom mámorító keverékeként.Végre itt van! – vége a gyötrelmes várakozásnak. Utoljára lesimítom a ruhámat, minden mozdulat csábító energiát áraszt, és az ajtó felé fordulok, készen arra, hogy ismét belefulladjak szenvedélyünk mélyébe.– Hé, gyönyörűm! – mondja; hangja ismerős dallam, amibe beleborzong a gerincem. – Úgy nézel ki, mint aki készen áll egy menetre!A fenébe, ez az ember tudja, hogyan kell megnyomni a gombjaimat; nem bírok magammal. Néhány gyors lépéssel lezárom a köztünk lévő távolságot, kezemmel felé nyúlok, testemet kielégíthetetlen vágy vezérli. Ajkunk csókban forr össze, ami egyszerre üdvözlés és ígéret; az eljövendő szenvedély ígérete. Ő a megtestesítője mindannak, amire vágyom – erős, magabiztos és az enyém.Enyhén elhúzódok, gyorsan zihál a lélegzetem, ahogy összekapcsolódik a tekintetünk. – Már vártalak – suttogom, a hangomban a vágy és a szeretet fülledt keverékével. – Valami különlegeset tervezek ma estére. És holnapra… de erről később beszélünk.Ryan tekintete végigkalandozik rajtam, és meglátja a ruhát, amely inkább meghívó szeretkezésre, semmint öltözék. – Hihetetlenül nézel ki – mormolja, és kezei a derekamra siklanak, majd közelebb húz magához. – Alig várom, hogy beléd kerüljek! Kezei tapintásával elektromos szikrákat és egész nap parázsló tüzet gyújt testemben. Neki nyomom magam, érzem testének szilárd erejét, ami éles kontrasztban áll az enyém lágyságával. Ujjaim felfelé haladnak a mellkasán, az általam oly jól ismert izmokon, hogy a nyaka köré fonódjon a kezem, és lehúzzam egy újabb mély, bódító csókra. – Az egész éjszakát együtt töltjük – mondom az ajkai előtt. – És azt tervezem, hogy minden másodperc különleges lesz. Miközben végigvezetem a házban, a feszültség felforrósodik közöttünk, a levegő sűrű, nyers vággyal töltődik fel. Belépünk a hálószobába, és megfordulok, hogy újra a szemébe nézhessek; kezeimmel szándékosan a mellkasának feszülök. Érzem az ujjbegyeim alatt szívverésének lüktetését, ami a saját felgyorsult pulzusomat visszhangozza. – Ma este, hadd vigyázzak én rád – suttogom fülledt hangon, és közelebb hajolok. – Túlerőltetted magad, bajnokom. Itt az ideje a jól megérdemelt kényeztetésnek. Ryan szemében az éhség szikrája tükröződik. Világosan tükrözi azt a kölcsönös igényünket, hogy feloldjuk a hetekig tartó külön-alvást egy féktelen szenvedélyes éjszakában. Lassan, izgatóan vetkőztetem le, ujjaimmal jól tónusú testének körvonalait követem, érzem bőre melegét elhúzódó érintésem alatt.Mire lehullik az összes ruhája, összetéveszthetetlen az izgalom, a farka büszkén áll, rángatózik a várakozástól. Körbeölelem a kezemmel, finoman simogatom, élvezem, ahogy még jobban megkeményedik, lelkesen reagál az érintésemre.– Istenem, Mia, mennyire hiányoztál – nyögi, és hangja tele van nyers vággyal.Pajkos vigyor játszik az ajkamon, ahogy felnézek rá. – Meg tudom mondani mennyire. És hidd el, emlékeztetni foglak arra, mennyire hiányoztál te is nekem.Ahogy térdre rogyok előtte, érzem, ahogy a saját vágyam felépül; lüktető szükséglet, édes fájdalom, amely kielégülést követel. Még néhányszor végighúzom a kezem, mielőtt a számba veszem, és ízlelgetem őt. Nyögése zene a füleimnek, az élvezet és a megkönnyebbülés édes szimfóniája.Imádom őt! Nyalok és szopok, minden általam ismert technikát használok, hogy megvadítsam. Keze sürgetőn a hajamba gabalyodik. Érzem, ahogy kezdi elveszíteni az irányítást, a csípője a számhoz csapódik, a szorítása a hajamban megfeszül.– Baszd meg, Mia – nyögi vágytól rekedt hangon. – Ez kurvára jó érzés.Szavai ösztönöznek, és megkettőzöm az erőfeszítéseimet, elhatároztam, hogy élete legjobb szopását fogom neki adni. Érzem, ahogy a farka megduzzad a számban, és tudom, hogy közel van. Még néhány lökés a nyelvemen, és jön, az orgazmusa intenzív és erőteljes.Minden cseppet lenyelek, szeretem az ízét, ez a kis elégedettség érzése enyhíti égető vágyamat. De ahogy felhúz és mélyen megcsókol, tudom, hogy ez csak a kezdet. Az egész éjszaka előttünk áll, és azt tervezem, hogy a legtöbbet hozom ki belőle. – Hihetetlen vagy – leheli az ajkaim közé, ujjaival incselkedően a mellbimbóimat markolva a ruhám vékony anyagán keresztül. – Ez a meglepetés… felülmúlja azt, amit elképzeltem. – Á, ez? Nem, ez csak előjáték volt. Ez az igazi meglepetés – mondom, és előveszek egy pár bilincset az éjjeliszekrény fiókjából, és kínzóan az ujjam körül lóbálom.Ördögi vigyor játszik Ryan jóképű arcán, ahogy készségesen elnyúlik az ágyon, izmos alakja vászonként szolgál vágyaimhoz. Szívem a mellkasomban erősen dobog. Minden dobbanás azt visszhangozza, hogy egyre nagyobb szükségem van rá. – Készülj fel egy kis játékra! – dorombolom csábító hangon.Lassan, kötekedően levetem a ruhámat, hagyom, hogy a padlóra hulljon egy szövet suttogásával. Hamarosan követi a melltartóm és a bugyim, csupasz és szabadon hagyva, gyönyörködve a szemében, a nyers éhségében, mielőtt eltakarom a szemkötővel, amit rácsúsztatok.Hangja a várakozás rekedt morgása. – Szeretem, ahová ez tart. – Lefogadom, hogy imádni fogod – válaszolom, a hangomban némi játékos dominancia csillogott. – Most kezdődik az igazi móka.Céltudatosan terpeszkedve mellette, miközben megmozdulok, hogy a csuklóját a fejtámlához erősítsem, biztosítom, hogy a melleim kínzóan közel lebegjenek az arcához. Minden alkalommal, amikor előrehajolok, hogy rögzítsem a mandzsettát, kemény mellbimbóim enyhén az ajkaihoz simulnak.Minden kötekedő érintkezésnél megpróbál jobban felém nyúlni, nekifeszülve a korlátoknak. Csalódott próbálkozásai, hogy megragadják az éppen elérhetetlen élvezetet, felerősítik a várakozást, mozdulatainkat a vágy rendkívül kínzó táncává változtatva.Miután a csuklóját biztonságosan megbilincseltem, hátradőlök, hogy megcsodáljam: megkötözve, bekötött szemmel, teljesen kiszolgáltatva nekem. Látványnak is szép! Kezeim a mellkasán, lefelé vándorolnak a hasán, követve testének kemény, faragott vonalait, miközben lassan csúszkálok a testén, felépítve azt a ritmust, amitől mindketten zihálunk a szükségtől.Odahajolok, ajkaim csábítóan közel állnak az övéhez, lélegzetünk a vágyakozás felhevült táncában fonódik össze. – El sem tudod képzelni, mennyire vágytam erre – mormolom. Hangom selymes, csábító ígéret. – Hadd mutassam meg, milyen mély ez a vágy. Megindítom a teste lassú, szándékos feltérképezését. A nyakától kezdve csókolom és harapom a szelídség és az éhség keverékével. Kezeim a testén vándorolnak, feltérképezve bőrének minden centiméterét, halk, elismerő nyögéseket váltva ki ezzel belőle. Ahogy lejjebb haladok, a testéből kiáramló hő tüzet gyújt bennem, és a vágy borzongását küldi végig a testemen.A farka fölött lebegve kíméletlenül incselkedek vele, ajkaimmal pehelykönnyű puszikat és nyalásokat adva, szándékosan kerülve a közvetlen érintkezést. Csalódott nyögései megtöltik a szobát, bizonyítva vágya édes kínját. – Kérlek – könyörög mély hangon, a féktelen szükségtől telve. – Mindjárt odaérek – suttogom vissza, leheletem forró simogatásával. Folytatom a kínzását, maximumra fokozva ezzel a vágyát.Amikor végre beborítom a számmal a farkát, reakciója azonnali és heves. Csípője hozzám nyomódik, egy kétségbeesett emberként, aki megkönnyebbülést keres. Úgy helyezkedek el, hogy összeérjen altestünk, és érzem, hogy a farka hegye a sima, fájó puncimhoz csúszik. Kombinált nyögéseink betöltik a szobát. – Ó, kicsim, olyan kibaszott nedves vagy – nyögi alattam. – Kínzó két hét volt ez – lihegek, és lesüllyedek rá, és érzem, hogy teljesen kitölt. – Most nagy szükségem van rád. Egészen akarlak! A szavaim élvezete szélére sodorják. Lökései hevesebbek, kétségbeesettebbek. Amikor eléri a csúcspontját, egy mély, torokhangú nyögéssel, visszhangzik bennem, kiváltva a saját robbanásszerű felszabadulásomat. Gyönyörünk hulláma mindent felemészt, elakad a lélegzetünk. – Hihetetlen volt – zihálja kicsit később, hangja nyers az elégedettségtől. – Az volt – értek egyet, bár a testem még mindig zúgott az utórengésektől. – És még messze vagyunk a végétől.Pajkos vigyorral leveszem a szemkötőt és a bilincset, alig várom, hogy jobban felfedezzem a testét. Ő is telhetetlen, akárcsak én, és az az érzésem, hogy nagyon fogjuk élvezni az éjszaka hátralévő részét.
1
t
tibee72
2024. október 10. 13:37
Dehogy találtam sértőnek. Inkább megtiszteltetésnek vettem! 🙂
Gyorsan fogant is meg egy vázlat bennem, amit elmúlt éjjel írtam, de valamiért még berzenkedek ellene, csak nem tudom miért. A névválasztás többnyire véletlenszerű. Bocsi, de több Tibor ismerősöm is van, bár nem hinném, hogy bárkiről mintáznám e karaktert. Ha sértőnek találnád, akkor biztosan nem te vagy! 🙂 Hajnalban eddig jutottam el, mert elszólított más kötelezettségem. 😇😊 Ja, meg egy első részbe is belekezdtem, de annál rájöttem, hogy túl részletesre sikerült, mert az is nagyjából ennyi és még csak a bemutatás sincs kész. 😂 Eszembe jutott Évi intelme is, hogy ezen az oldalon a 20k karaktertől hosszabb írások már vonatfüttynek számítanak és ez is megakasztotta a gondolatmenetet egy picit. Több olyan van, amit éppen azért nem teszek fel, mert tényleg hosszú lenne. Akad más okból kihagyott is, de gondolom ezzel sem vagyok egyedül. Ez is inkább amolyan eszmefuttatásként íródott, nem hinném, hogy közzéteszem. Itt majdnem biztosan nem. Persze sohase mondjuk, hogy soha, mert nem létezik olyan csoda! :D
Meglepődtem mennyi könyvet dobott a találat a hotwife és a FreeUse szavakra. Mindkét „műfaj" esetében találtam pusztán romantikus sztorit is. Ez csupán érdekességként említve. 🙂 A FreeUse esetében elég sok ötletet adhat a karácsony, vakáció, szabadság ideje. Egyik ilyen a Szabadon használható manócska, elf, vagy magyarosabban krampusz lehetne. Találtam például olyat, hogy a Mikulás közelében van egy szabadon használható lányka, akit bármilyen módon igénybe lehet venni a helyszínen, aki a Mikulásnak megsúgja, hogy egy lánnyal szeretne lenni és pontosan mit szeretne vele tenni. Egy másik variációja ennek, hogy éppen egy ismeretlen lány vallja be e kívánságát a Mikulásnak, miszerint dugni szeretne, mindegy kivel, mindegy hogyan, csak elégítsék ki a vágyait úgy, hogy közben senki se ismerje fel és ne bánthassa senki. Ebben lesz a segítségére a jó Mikulás, aki maga is részt vesz később ebben.
Gyorsan fogant is meg egy vázlat bennem, amit elmúlt éjjel írtam, de valamiért még berzenkedek ellene, csak nem tudom miért. Nagyjából ez lenne, ha sikerül idebiggyesztenem egyben. 🙂
Tehát először egy lány rebegi el a vágyát a jólelkű Mikulás bácsinak, aztán a Mikulás bácsi úgy gondolja, hogy teljesíti a vágyát. Persze ő csak egyetlen férfi, akinek ráadásul családja is van, úgyhogy ő nem teheti meg, de amikor némelyik srác a fülébe súgja, hogy szeretne egy barátnőt, már van is egy kliens. Nem egy fiú vágyik lánypartnerre, és a Mikulás ezen a karácsonyon mindegyikük kívánságát teljesítheti. Előbb azonban tisztáznia kell velük, hogy a barátnőjük csak a testi igényeiket elégítheti ki és csupán egy órát kaphat mindegyik. Akinek ez nem tetszik, annak a szokásos szöveget mondja: – Menj haza és meglátod karácsony után rád talál a szerelem. A jótét Mikulás bácsi egyébként a helyi középiskola egyik tanára. A lány az ő tanítványa, de mivel a lány már eleve krampusznak öltözve fedi fel a vágyát a tanár csak sejtheti, viszont nagyon szépnek tartja őt és alkalmasnak erre a feladatra. A kisvárosban vagy 20 fiúnak van olyan vágya, hogy legalább életében egyszer dughasson egy igazi lánnyal, az se baj, ha nem tudja ki ő, csak szerethessék egymást egy órácskát. Van olyan is, aki bátortalan, emiatt a haverjaival szeretne egy lányt közösen használni. Nekik is csupán egy órácskát teljesülhet a vágyuk, de szigorúan meghagyja mindenkinek, hogy ezt teljes titokban kell tartani és nem beszélhetnek senkinek róla, soha. Persze akik csoportosan jönnek, azok egymás között kitárgyalhatják ezt, de nekik is tilos bárki másnak említeni is ezt a dolgot, mert egy Mikulást nem szabad hírbe hozni. Naponta két órát oszt be a Mikulás, mert a kis krampuszkának időben otthon kell lennie. Feltételként a résztvevő fiúknak azt szabja, hogy nekik is maszkban kell lenniük és a lányról se vehetik azt le, valamint kizárólag gumival és síkosítóval lehet jönni. Aki ilyet nem tud, vagy nem akar beszerezni, annak a kívánsága ebben az évben nem teljesülhet. Helyszínnek a Mikulás által öltözőnek használt lakókocsit tudja „bérbe adni” ami egy kettéválasztott de ajtóval el nem rekesztett kerekeken gördíthető bódé. Fűtésként a kisebb helyiségben álló kályha szolgál emiatt a Mikulásnak muszáj az időtájt ott tartózkodnia, mert a fűtés terhét magára vállalja. Cserébe nézheti a gyönyörű fiatal tanítványa orgazmusait. Az utolsó előtti napon azonban meglepi őket Tündi, aki úgy gondolja meglepi kedvesét átöltözés közben, ám ő maga lepődik meg. Nem rendez jelenetet ott helyben. Megvárja míg Marinával végez az a két fiú, akiket ő bevállalt, de közben ő is felizgul. Tibor bentről, Tünde kintről kukkolja a hármast. Tünde a fiúk távozása után lép csak be, de még azelőtt, hogy bármelyik rendbe szedhetné a ruházatát. Meghívja Marinát magukhoz, hogy majd otthon kitárgyalják a dolgot, aki nem mondhat nemet, mert Tündi nevén szólítja őt. Fél, hogy lebuktatja a szülei előtt. Egyik felnőtt sem akar azonban botrányt. Hármasban fogyasztják el a vacsorát, bár Marina mondja, hogy őt otthon bizonyára várják. Marina anyja Tündének nemcsak munkatársa, hanem barátnője is. Felhívja és elkéri tőle a lányt. Azt mondja, hogy Marina felajánlotta a segítségét a ház díszítésében. A lány anyja meg azt, hogy akár náluk is alhat, ha nem okoz kellemetlenséget, mert náluk időközben kiderül, hogy Marina öccse fertőző betegséget kapott. Ez kapóra jön a fiatalasszonynak, aki tisztázni akarja a dolgokat, de nem szeretne elkapkodva megbántani senkit így azt feleli, hogy szívesen gondoskodnak ők a kislányról, ameddig az anyja nem szól, hogy már hazamehet. A lány örül is meg nem is ennek a lehetőségnek, hiszen mindig Tibor közelében lehet, de ez annyira mégse jó, mert sokkal jobban vágyódik így rá, de nem tehet mást, a felnőttek eldöntötték a sorsát. A kényszerű vendégeskedése várhatóan szilveszterkor is tartani fog. Az este ugyan semmi különös nem történik, Marina csupán kilesi a fiatal párt, mennyire szeretik ők esténként egymást. Visszatérve a vendégszobába a férfira gondol és még egyszer kielégül, aztán meztelenül alszik el. Tünde nyit rá reggel, ő ébreszti fel. A fiatal női test látványa emlékeket idéz benne. Eszébe jut, amikor ő is ilyen fiatal volt és az ehhez kapcsolódó emlékek is megrohanják. Akkor is, amikor még középiskolás barátnőjével aludt egyszer és egy másik, amikor már főiskolás volt, és meghívta egy osztálytársa hozzájuk egy hétvégére. Akkor szintén együtt aludt egy lánnyal, de egyik esetben sem aludtak csak. Szép és gyengéd pillanatokra emlékszik és felmerül benne, hogy jó lenne azt megismételni. Együtt reggeliznek, de utána még Tündinek be kell mennie a hivatalba dolgozni. Otthon Marina újra kierőszakolja krampuszi büntetését. Tibor élvezettel veszi a kezébe a virgácsot, de a lány hiába ingerli őt erősebb ütésekre, neki elég az a látvány, ahogyan a szép pirosodó fenék kinéz. Nem szeretné ha észrevenné Tündi és kérdéseket tenne fel nekik.
Tündi és Tamás
Tibor nem tud arról, hogy a neje erősen felizgult állapotban ment aznap abban az évben utoljára munkába és arról sem, hogy Marina apja betéved hozzájuk. Arról végképp nem tudhatott hármuk közül senki, hogy a férfinak, Tamásnak mennyire tetszett már régóta Tündi és mennyire vágyott rá. Tamás beszélt a polgármesterrel és kifelé menet benyit Tündéhez is, megköszönni neki azt, hogy lányát befogadták. Meglepődik azon, hogy Tündét az íróasztala mögött lehunyt szemmel találja, amint épp egy orgazmusba hajszolja magát. Nahát! Milyen gyönyörű az arca. Hozzálépve felajánlja a segítségét, de az ajtót ő is elfelejti bezárni. Tündi igyekszik összekapni magát, mert nagyon zavarba jött, de a bokájára csúsztatott bugyit csak úgy tudja felvenni, ha félrefordulva lehajol a székében. Ezzel elrejti ugyan a férfi elől a szemérmét, aki folyamatosan bókol közben neki, de vesztére megcsapja a férfi nadrágjából áradó erekció illata. Ez megakasztja a mozgásában pár pillanatra, amit Tamás észrevesz. Tamás élvezte a nő látványát, de csak nadrágon keresztül simogatta addig magát, míg Tündin nem látszott az orgazmus lecsengése és ki nem nyitotta a szemét éppen ránézve. Ő ugyan azt hitte, hogy Tündinek elég volt ennyi, de egy próbát megér alapon tovább bókol és előveszi a farkát, megmutatva a nőnek mennyire vágyott ő rá. Tündi nem akarta soha megcsalni a férjét, de abban a pillanatban meg van róla győződve, hogy a férje bizony Marinával megtette és erre hivatkozva megadja magát Tamásnak, aki a saját íróasztalán szeretkezik vele, méghozzá változatos pózokban. Éppen a döntő pillanatban lép be a polgármester, aki ugyan elcsodálkozik és fel is izgatja a látvány, de nem akar ő a családok politikájába beavatkozni, így azt mondja nekik, hogy nem is látott semmit, de legközelebb azért másutt intézzék el az ilyen dolgaikat.
A polgármester vallomása
Hazamenve viszont nagyon megbassza hitvesét, aki elcsodálkozik a férjén, hiszen lassan fél éve nem dugta őt meg, pedig a nőnek lett volna erre igénye. Jelezte is neki, de semmi, most meg már a harmadik meneten jutottak túl. Ezt még fiatalabb korukban sem sokszor tette a férje, de ez most a nőt nem érdekli, mert az se szokványos, hogy a kedves ura őt már sokféle pozicíóban tette magáévá, az utóbbi években megszokott misszionárius helyett, de ez ellen se tiltakozik. „Tetszett a karácsonyi ajándékom szívem? Tudod, hogy én mindig csak téged szeretlek.” – közli a polgármester mosolyogva a nejével, mikor már úgy érzi nem bír többet, hiába lebeg előtte még mindig a csinos fiatalasszony, Tündi képe, amint éppen kielégülve néz a szemébe és ami addigi afrodiziákuma volt. „Tetszett bizony kedves uram, csak tudod én az ilyen kedves ajándékodat akár havonta is elviselném. Nem olyan törékeny még a testem, hogy csak fél évente bizonyítsd a szerelmed.” „Ugyan mit tehetnék, ha nem mindennap adódik ilyen élményem?! Csak nem alakíthatom át kuplerájjá a hivatalt, hogy neked eleget tegyek.” Ekkor elmeséli asszonyának a történteket, de megesketi, hogy ezt még a plébános úrnak sem említheti. Ez ad egy ötletet a nejének, így válaszol neki: – Én már sokszor mondtam neked, hogy sűrűbben kéne vendégül látnunk a fiatal unokahugodékat és más fiatal rokonokat. Vagy akár elhívhatnád most szilveszterkor Tündit és a férjét. – De náluk van Marina is – ellenkezik a polgármester. – Na és ő nem tetszik neked? Úgyse szexelsz egyikükkel sem, de ha a látványuk téged ennyire feltüzel én azt se bánom, ha havonta tartunk partikat, bálokat. Persze én se gondolnám, hogy mással lefeküdjek, de egy szép férfi látványa nekem is lenne akkora afrodiziákum, mint neked Tündi teste – kacsint a férjére és abban maradnak, hogy ezt másnap kipihenten muszáj tovább tárgyalniuk, de most már aludni kell, mert ők már annyira nem fiatalok. Az asszony meglepetésére és nagy örömére ennek ellent mond az, hogy lefekvés után még a szokásos pózban is magáévá teszi őt szeretett ura, ráadásul nem spórol a munícióval ekkor sem.
Marina és Tündi
Tündi nagyon szégyelli magát és megbeszéli Tamással, hogy ez tévedés volt és nem ismételhetik meg. A férfi belemegy de azért kijelenti, hogy ő bizony nem bánta meg mert ha Tündinek bármikor szüksége lenne efféle vigaszra, rá mindig számíthat, bár ő se szeretné, ha ezt megtudná Csilla, a felesége. Tündi előbb ér haza és éppen azon kapja Tibort amint virgáccsal veri Marina popsiját, miközben a lánynak folynak a könnyei, mégis mosolyogva néz rá. – Ezt muszáj megbeszélnünk! – közli a szétrebbenő párral, akik bűnbánó képet vágnak. – Drágám ez nem az aminek látszik. Tudod Marina nem fogadott el pénzt a krampuszkodásért tőlem, cserébe viszont ezt kérte fizetségnek – hazudta folyékonyan Tibor. Ezen az ötleten Marina meglepődik, de rátesz egy kicsit. – Sőt, ha neked nem lenne ellenedre tőled is szívesen vennék egy hasonlót – mosolyog Tündire. – Ez nem igazi szex, inkább csak játék, tudod? – Én sose tennék ilyet egy másik nővel – mondja Tündi. – Akkor se ha az a másik ezt szereti és erre kér? Reggel ébren voltam már, amikor beléptél és láttam, hogy elgondolkodtál. Elárulnád, hogy mire gondoltál, vagy titok? – Arra én is kíváncsi volnék – csatlakozott férje is. – Ha annyira akarjátok elmesélem, de előbb lefürdök. Fürdés a másik kettőre is ráfér, mert a paskolós játékba valahogyan mindketten beleizzadtak. Aznapra már egyikük sem megy sehova így az öltözékük is csupán egy-egy köntös, egyikük se visel semmit alatta. A hangulat családias, bensőséges a karácsonyi díszek és hangulat miatt is. Arról kezdenek beszélgetni, hogy a karácsony a szeretet ünnepe. Ekkor mondja el Tünde, hogy reggel mi jutott eszébe. Persze ő a lányokkal való alvásnál megáll, a történetek további részeit nem fedi fel. – Na, azok a fiatalkori együtt alvások jutottak eszembe a barátnőimmel. Nem titok ez, mert minden lány életében előfordulhat olyan. – Nekem nem volt soha hasonló – kontráz Marina. – Az jutott eszembe, hogy ha meg akarnátok ajándékozni engem idén, talán lehetne az ajándékom, ha most veled aludhatnék – néz rá Tündire, akit ezzel zavarba hoz kissé és ezt észre is veszi a lány. – Ó, nem gondolom én, hogy kisajátítalak. Én aludnék melletted, te középen és Tibor a másik oldaladon, ha ez mindenkinek megfelel. Annyira szeretném! – így a kis boszorka, mert ugye a krampuszokból lesznek a boszik és nem fordítva.
A szerző és festő dologról nem tudtam. Ez a krimis történet nagyjából úgy lehet jó, ha először meg van írva a megcsalás rész utána jön a lebukás és a történet zárásaként lehet ezt a túszejtős-mesterlövészes dolgot beleírni.
Ebben egyetértek, mert más tollaival ékeskedni, nem szép dolog. Tudtad, hogy ma is több értékesnek tartott mű alatt szerepel más szerző, festő neve? Akadt olyan, amit vázlatként készített az eredeti szerző, aztán félretette. Később hozzáértő szakértők felfedezni vélték benne más valaki stílusát, ecsetvonásait és eldöntötték, hogy azt bizony ő írta, festette. A mai napig nem derült ki a tévedés. Sose fog már. Én meg találtam nemrég egy rövidebb vázlatot. Nem én írtam, de nagyon tetszett. Csak az indíték benne a megcsalás, a szex, egyébként inkább a krimi szerelmeseinek szánnám. Két emberről biztosan tudom, hogy ezt imádná. 😊 Lehetne ebből akár erotikus sztorit is faragni. Szerinted az plágium volna?
* * *
Ted Clever Marionett
Jack Morrison elhatározta magát. Vett egy revolvert és elment a Saletti irodaházba. A felfelé száguldó liftben még egyszer átgondolta a tennivalókat és a huszonnyolcadik emeleten már úgy szállt ki, hogy teljesen készen volt a nagy terv. – Mr. Saletti-vel szeretnék beszélni – mondta a vastag ajtó előtti asztalnál ülő titkárnőnek. – Várja önt? – Nem, de ha megmondja neki, hogy Jack Morrison van itt, akkor bizonyára fogadni akar. – Megkérdezem. Addig foglaljon helyet, kérem – mondta a titkárnő és eltűnt az ajtó mögött. Jack a telefonhoz lépett és a rendőrség segélyhívószámát tárcsázta. – A Saletti székházból telefonálok. Mr. Saletti túszul ejtette egyik ügyfelét és elbarikádozta magát az irodájában. Azt ordibálja, hogy ha valaki az iroda közelébe merészkedik, lelövi a túszt – hadarta gyorsan a telefonba és letette a kagylót. Mire a titkárnő visszajött, Jack már a várófotelben ült. – Bemehet, Mr. Morrison. – Hello Harry! Ugye nem gondoltad volna, hogy egyszer meg foglak látogatni? – kérdezte Jack, amint becsukta maga mögött az ajtót. – Mit akarsz? – kérdezte kissé megijedve Saletti. – Küldd haza a titkárnődet! Amint Saletti visszajött, Jack elővette a revolvert. – Maradj a fotelban és hívd fel a rendőrséget! Közöld az ügyeletessel, hogy túszul ejtettél engem és százezer dollárt kérsz vagy megölsz! Saletti remegő kezekkel emelte fel a telefonkagylót. Mindent úgy mondott, ahogyan Jack meghagyta neki. – És most mi lesz? – kérdezte Saletti. – Várunk. Megvárjuk, amíg megérkeznek. Te addig elbarikádozod az ajtót. Nem kellett sokáig várakozniuk. Amikor Jack észrevette, hogy a szomszédos toronyház szemben lévő ablakaiban megjelennek a rendőrség mesterlövészei, ellépett az ablaktól. Megcsörrent a telefon. – Felvegyem? – kérdezte Saletti bizonytalanul. – Igen. Valamelyik rendőrfőnök hív. Megpróbál alkudozni veled hogy időt nyerjenek, de te ne egyezz bele semmilyen változtatásba. Fenyegesd meg, hogy ha nem lesz itt öt percen belül a pénz, megölsz! – Ez marhaság. Mit akarsz ezzel elérni? Ennek így nincs semmi értelme! Az én nevemben akarsz hozzájutni a pénzhez? – Nem erről van szó. Vedd fel a telefont! – válaszolt határozott hangon Jack. Saletti felvette a kagylót és ismét a megbeszéltek szerint cselekedett. Amikor vége lett a beszélgetésnek, Jack odadobta a fegyvert Saletti-nek. – Mi a francot akarsz? Semmit sem értek! – ordította Saletti, mikor már kezében volt a revolver. – Amikor megtudtam, hogy évek óta viszonyod van a feleségemmel, meg akartalak ölni, de azután meggondoltam magam. Majd elintézi helyettem valaki más. – Bérgyilkost fogadtál? – kérdezte kétségbeesve Saletti. – Nem. Nekem arra nincs pénzem. Ingyen is megteszi. Ez a munkája. Nem én fizetem. – Most megölhetnélek – mondta Saletti és felállt az asztaltól. – Nem. A fegyver nincs megtöltve, de a célnak nagyon jól megfelel. Saletti még mindig nem értett semmit. Elgondolkodva nézte Jack Morrison-t és egy lépést tett felé. . . .
– Kettes megfigyelő jelenti, hogy a célpont az ablakhoz lépett. fegyver van nála. Valószínű, hogy éppen használni akarja. – Várjon még! – A célpont egy lépést tett előre. Célpont megerősítve! – Tűz! – adta ki a parancsot a terroristaellenes alakulat vezetője.
Szerző: Ted Clever
* * *
Jah, ezt később felhasználta valaki más egy nem túl sikeres műben, szimplán beillsztve ezt az eredetinek tűnő elgondolást egy hosszabb sztoriba. Nem nevezem meg az illetőt. Mondjuk inkább, hogy nem is emlékszem rá. 😀
ÉN másképp látom. Leírtam miért. Hozzáadott érték? Ebbe nem gondoltam bele. Látom igazad van. Az átirat nem lopás szerintem. Viszont vannak olyanok; akik ezzel visszaélnek és publikálják saját műként. Ez az amit soha nem tennék.
Lopott?? Ha így veszed, akkor soha ne írj semmit, mert mindent leírtak már előtted, de ne is szólj egy szót sem, mert az is csak „lopott" 🙂 Egy ötlet megvalósítása többféle módon, egyedien... Vajon nem ez a szex is? Ó, hogy az is mennyire lopott dolog! Ugye milyen unalmas is?! 😂 Ez a vázlat is lopott, mert egy film leírása, ahogyan én láttam. Azt meg egy forgatókönyvből vették, amit a forgatókönyv írója szintén valahol látott, olvasott, vagy átélt. Ha az eredetiséget akarnánk kutatni, bizonyos momentumokra nézve rájönnénk, hogy az bizony már rég megtörtént másokkal azelőtt, tehát lopott. Egy gyémánt kavics mielőtt azzá lett csupán szén volt, de a csillogását valahonnan lopta, mégis szép és drága. Az érték tőlünk válik azzá, vagy éppen mi tesszük értéktelenné. Egy olyan dolog átalakítása, ami már adott, az nem lopás szerintem. A megvalósítás, a hozzáadott érték az ami széppé teheti, vagy ellenkezőleg. Te nem így látod? De nem akarlak megerőszakolni, tedd amihez kedved van! 😉
Nem vagyok olyan jó író, hogy ezt megtegyem. Lopott ötlet lenne és én ezt nem tudnám elviselni. A címkézést folytatom, mert ahhoz értek és most már a te történeteidnél is láttam hiányzó címkéket. 🙂
Akár meg is írhatod. 🙂 Bár nem akarlak elcsábítani a címkézéstől, mert azt annyira jól csinálod. Kár, hogy az enyéimhez nincs ötleted. :( M1. Megyek játszani 🙂
Láttam egy filmet. A címe miatt néztem meg gyorsítva, olyan háromszoros sebességű lejátszással. A szereplők nevét éppen ezért csak én magam találtam ki, nem az eredeti forgatókönyv szerintiek. A film elég régi és a történet mára eléggé banális, bár talán mégse annyira, hiszen naponta csalják meg egymást férjek és asszonyok, de a legtöbb mégsem végződik válással. Ebből akár folytatásos sztorit is lehetne fogalmazni, ám én most megelégszem egy reményeim szerint érthető, de forgatókönyvszerűen írott vázlattal. A történet lényege, hogy egy férfinak, Tonynak van egy szép menyasszonya Niki. Vele ő úgy érzi minden rendben és hogy nagyon szereti. Egy átmulatott este során jön rá, hogy alig ismeri a nőt. Ugyanis mindketten sokat isznak, de Niki nem elégszik meg ennyivel és beáll a táncoslányok mellé és idegen férfiak előtt sztriptízel, sőt. Eleinte csak Tonyval foglalkozik, viszont a férfinek semmi kedve tanúk előtt meghágni a kedvesét, a nő viszont arra gondol, hogy Tony őt nem szereti eléggé. Emiatt és persze az alkohol gátlásoldó hatása miatt is, Niki egyre bátrabb lesz és más férfiakhoz is dörgölőzik, akik kimutatják iránta a tetszésüket, és sokszor, sok helyütt simogatják. Tony végül otthagyja, mert Niki nem akar vele haza menni, ő még szórakozni akar. Tonyt elkeseríti a dolog, mert lelki szemei előtt megjelenik a szeretett nő képe, akit egyszerre több férfi kényeztet és talán meg is dugja mind. A férfinak eléggé szegényes a szexuális fantáziája, mert eszébe se jutna olyan, amikor egyszerre többen vannak a nőjében. Hasonló a szexuális élete is, mert Niki bár nem mondja neki, vele a szexet sosem igazán élvezi. Őt csak olyan másodhegedűsként tartja, mert szép férfi, mutatós, de csak ennyit jelent neki. Mégis igent mond, amikor Tony a kezét egy évvel később megkéri. Azon az estén Tony összefut egy másik lánnyal, aki elpanaszolja neki, hogy dobta a fiúja. Megvigasztalják egymást, bár ez nem megy Tonynak simán, mert mikor eljutnak az ágyig és elcsattan egy szerelmesnek tűnő csók is, a fiú elfut, de pár percig a folyosón sétálva újra megjelenik előtte amint Nikit dugja éppen valaki és felmerül benne is, hogy miért ne? Visszamegy Ellihez és nagyot szeretkeznek. Érzékien, kielégítően méghozzá annyira, hogy együtt alszanak el, Tony lankadtan is benne marad Elliben és a nő reggel meglepve tapasztalja milyen kellemes dolog egy ilyen ébredés. Akár egy álom, gondolja és még egyet szerelmeskednek, ami azonban nem egyre sikerül, hanem többre. Mindketten bizonygatják mennyire szerelmesek, ám Tony búcsúzás előtt elmondja Ellinek, hogy mit tett Niki vele. Feltehetően lefeküdt másokkal, bár ez nem biztos, de ő mégis azt a nőt szereti. Bocsi. Elli szomorú lesz, nem találkoznak többet, hiszen a férfi nem őt akarja. Csinos lány lévén hamar rátalál Lorenzo és Elli úgy gondolja meglesz mellette az anyagi és erkölcsi biztonsága, mert a férfinak van jó állása és azt mondja szereti, de neki nem olyan jó vele az ágyban, ám ezt el tudja viselni. Ezt gondolja a házasságuk előtt. Teljesen véletlen dolog, hogy Lorenzo éppen friss házasként hívja fel Tonyt, mint régi iskolatársát és egykori haverját és elnézést is kér tőle, hogy nem hívta meg őt az esküvőre. Tony azt feleli, hogy semmi baj, hiszen majdnem egy napra esett barátja lakodalma az övékkel. Többszöri találkozás után ők négyen megegyeznek abban, hogy együtt mennek nászútra, így mindig mindenkinek lesz társasága. Férfiak egymás között és a nők is, mert időközben a nők is összebarátkoztak valamennyire, bár egyikük sem tud arról, hogy megvolt neki a másikuk mostani férje is. Ugyanis Niki azon az ominózus estén megismerkedett és eltöltött egy kellemes, szerelmeskedő estét Lorenzoval, de aztán ő dobja a fiút azzal, hogy Tonyt szereti. Egy napon Lorenzo megy el bevásárolni, de mivel Ellinek nincs kedve vele menni, Niki viszont imád vásárolni ajánlkozik társnak a bevásárlásra. „Menj csak drágám” – biztatja őt Tony, mert igazából ő is csak a vásárlásra gondol. Lorenzo menet közben elmondja Nikinek, hogy még mindig emlékszik milyen jó volt vele azon az éjszakán és bókjaival leveszi a lábáról az ifjú asszonyt, aki az autóban egy elhagyatott kieső helyen szeretkezik vele. Ez már nagyon hiányzott Nikinek, mert bár úgy érezte eddig, hogy minden rendben van közte és Tony között, ám éppen Lorenzo ébreszti rá a valóságra. Arra, hogy mennyire szegényes volt az ő szexuális élete. Most úgy érzi egyik férfiba sem szerelmes, de ez össze is zavarja, hiszen ő most már férjes asszony és nem tekinthetne úgy Lorenzora, mint lehetséges férj jelöltre, mint ahogyan nemrég még tehette volna. A szexuális élete valóban fantáziátlan volt és szegényes, mivel Tonynak nem sikerült elfelejtenie azóta sem Ellit. Tony mindig maga előtt látja azt a nőt, aki most már barátja felesége, amikor éppen Nikivel szeretkezik. Ez a szeretkezés rendszerint annyiból állt, hogy Niki elkezdi őt csókolgatni, amiből Tony leveszi, hogy a lány már felkészült rá testileg, hiszen a nő akarja őt, emiatt úgy gondolja nem kell előjáték, csak pár csók még és behatol… Ekkor jelenik meg előtte Elli, amint a haja szétterül a párnán és más erotikus képek, de mindig csak Ellivel, és nem az alatta fekvő Nikivel, ám ez annyira felizgatja, hogy egy percnél tovább sosem bírja. Emiatt érzi a bevásárlóút során Niki, hogy Lorenzoval más, és valami elveszett az életéből. Nem sejtik, hogy közben Tony és Elli is beszélgetnek és újra egymásra találnak. Tony ekkor döbben rá, hogy ő nem is a jelenlegi feleségébe szerelmes, hanem éppen a barátjáéba, de már nincs mit tenni. El is mondja ezt Ellinek és hozzáteszi, hogy nem tehetik ezt többé, mert ő arra vágyik, hogy minden reggel Ellivel ébredjen de ez már lehetetlen. Elliben a szavak hatására ismét felidéződik az emlék, milyen csodálatos érzés volt az is, amikor Tonyt kora reggel érezte magában, méghozzá teljesen keményen, harcra készen. Ilyen Lorenzoval sosem volt és még a szex is más Tonyval. Jobb, sokkal-sokkal jobb és innentől ő is búsan veszi tudomásul, hogy ez talán már több mint egy barátság és sokkal több, mint maga a vágy. Igen, mondja magának, hiszen érez ő vágyat Lorenzo iránt is, mégis Tonyval csodálatosabb érzés még egy egyszerű csók is. Nos, nem egyszerű, mert Tonyval már semmi sem egyszerű. Talán sose volt az, mert az első alkalommal is elfutott tőle a férfi, bár akkor is visszatalált. Most megint azt mondja, nem lehetnek többé egymással. Mi ez, ha nem egy ismételt elfutás? Hazatérve Lorenzon nem látszik változás, hacsak a kielégültséget nem mondanánk annak, de Nikin viszont Tony egyből észreveszi, hogy kicsit más a nő most. Úgy sejti köze van ehhez Lorenzonak, de nem firtatja a dolgot. Akkor sem tette, amikor Niki sztriptízelt anno, bár akkor is nagyon ette a fene, hogy mi történhetett közben, mégse merte megkérdezni Nikit. A nő meg természetesen nem dicsekedett a hódításával akkor sem, most meg főleg nem, hogy mindketten házasok. A frusztráltság érzése átváltott a kielégültségébe és ezt mindenki észrevette rajta, mintha csak a homlokára lett volna írva. Ebből gondolta Tony, hogy Lorenzo és Niki között történt valami és bár nem tette szóvá, bántotta a tudat, hogy ifjú felesége megcsalta. Ez a tudat kis idő alatt felmentést adott neki arra, amit ők is tettek Ellivel közben. Csakhogy ő már tudta, hogy szerelmes lett, hiába bizonygatta önmagának addig a napig, hogy csak azért gondol Ellire Nikivel történő szeretkezéseik közben, mert tetszett neki a nő odaadása. Már nem tagadhatta le, hogy ez több mint vágy, szerelmes lett, hiszen azt komolyan gondolta, amit Ellinek mondott, hogy szeretne mellette ébredni minden reggel. Igen, az tényleg komoly volt, de csak az. Annyira akarta már Ellit, hogy nem tehetett róla, és amikor egy vacsora alkalmával végre kettesben maradt barátja feleségével elhívta őt egy éjszakai fürdőzésre. A fürdőzés érzéki szeretkezésben végződött. Elli „megtanította” neki, hogy a szeretkezés sokkal több mint amit addig Tony tett Nikivel és sokkal csodálatosabb érzéseket is elővarázsolt a férfiból. Nem sejtették, hogy Lorenzo végignézi amint Elli és Tony megcsalja őt. Lorenzo visszarohan a házba, de nem kelti fel Nikit, aki édeset álmodik a szomszéd hálóban. Tony még visszahívja búcsúzóul kétszer is Ellit egy-egy szerelmes ölelésre, aki szintén rádöbben, hogy bizony ő is szerelmes lett. Mégpedig éppen ez a két szimpla ölelés győzi meg róla, mert tényleg semmi több nem történik, még egy ártatlan puszi sem, attól félve, hogy az ablakokból bármelyikük újdonsült házastársa észrevehetné őket. Csak egy ölelés – gondolja Elli, de ez annyira meghitt, annyira megnyugtató és mégis annyira izgató a férfi közelsége, amit ő addig sosem érzett. Sem Lorenzo iránt, sem senki más iránt. Sírva szalad be a lakosztályuk közös nappalijába és ott találja Lorenzot, aki felelősségre vonja. Elli nem kertel, bevallja neki hogy bár nem akarta szerelmes lett a férje barátjába. Lorenzo dühe határtalan, hiszen a barátja nem csak megdugta, hanem el is szerette tőle asszonyát és ez több, mint amit ő Nikivel tett. Az is igaz, hogy eddig nem is próbálta önmagának megmagyarázni, miért kellett újra neki Niki. Elintézte azzal, hogy csak a szex miatt, hiszen Tony felesége is nagyon csinos és kívánatos, ráadásul eszébe jutott az az első alkalom. Neki nagyon tetszett, hogy Niki annyira gátlástalanul viselkedett. Felizgatta, de akkor sem és most sem gondolt bele többet. Viszont amint Tony belépett, Lorenzo egyből nekiesett. „Hogy tehetted ezt velem? Nem azért hívtalak meg és álltam én a nászutad költségeit, hogy elszeresd a feleségem. Tudod te, hogy mit érzek most? Na és azt tudod-e, hogy te mit érzel?” Tony ekkor már úgy érzi, hogy minden mindegy. Nem így akarta ugyan bevallani Ellinek, hogy szerelmes lett bele, mégis kimondja: – Szerelmes lettem Ellibe. Ellit nagyon meglepi, de csodálatos érzéssel tölti el ez a vallomás, hiszen a szeretett férfi annyira bátor, hogy kimondta a férje előtt is, ez így most talán nem is neki szól, csak róla, de biztosan őszinte. Lorenzot viszont ugyanez a vallomás felbőszíti és dühében nekiesik Tonynak, aki védekezik, dulakodnak. Ezt a dulakodást hallja meg Niki, aki felébredve nem találja maga mellett Tonyt és rájön, hogy mi történhetett. Kiszalad a nappaliba és igyekszik szétválasztani a férfiakat, akik csak akkor nyugszanak meg némileg, mikor valamelyiküknek sikerül eltalálnia Nikit, aki bátran közéjük lépett. A bátorsága inkább botorság, mert csupán abból fakad, hogy Tony nem bántaná őt, hiszen a férje, Lorenzoval meg nemrég történt éppen egy felejthetetlen kaland, így tőle sem kell tartania. Egy kicsit meglepődik, amikor mégis bekap egy fájdalmas ütést, de mégse azt kérdezi meg, hogy melyikük adta, hanem inkább ő is felteszi a kérdést Tonynak, hogy mi történt, de a dühös Lorenzo megelőzi és elmondja, hogy azok ketten ott a kanapén összejátszottak ellenük. Tony elszerette tőle Ellit és mindkettőjüket megcsalta. „Tőled akarom hallani!” – vonja kérdőre most Niki Tonyt. „Tényleg az történt amit Lorenzo mondott, beleszerettem Ellibe. Nem tehetek róla, de csak most tudtam meg, csak itt, hogy mindig is bele voltam szerelmes, Ne haragudj rám ezért. Bár olyan sok okod a megcsalás miatt nem lehet haragudni, mert úgy gondolom, hogy mi csak egyenlítettünk. Tudjátok, amikor a bevásárlásból hazaértetek, Nikit mintha kicserélték volna. Egyből rájöttem, hogy történt valami az úton köztetek.” Lorenzo tagadni akarja, ám Niki megelőzi és dühében bevallja, hogy valóban megtették, lefeküdtek ott az autóban egymással és az annyira jó volt, mint amennyire Tonyval soha. Ő ezt ugyan bosszúnak szánta, így akarva megbántani a hűtlen férjét, ám nem gondolt arra, hogy ez egyben vallomás is Lorenzo felé, aki emiatt teljesen lehiggadva közli Ellivel: – Ezek után elválunk, azt ugye tudod? Nem kell hazajönnöd velem, elköltözök. Ezt az utat kifizettem van még két heted. Élvezd a szerelmeddel, ha akarod. Én nem tudok itt maradni. Jössz velem Niki? Niki kicsit habozik, majd bólint. Nos, a film eddig tart, de bárki kitalálhatja a folytatást. Én egy ilyen variációra voksolnék: Elli és Tony összeházasodnak, miután a nászútjukról hazatérnek. Lorenzo és Niki is egymásra találnak, hiszen Lorenzo éppen azt szerette meg Nikiben, hogy mennyire bevállalós ez a nő, és ezentúl megadja neki, amire az vágyik. Hotwife lesz Nikiből, aki egyre inkább élvezi ezt a szerepét. Előfordul, hogy Lorenzo odaajándékozza őt egy-egy ismerősének, vagy ismeretlennek, persze mindig megbeszéli előre ezt a feleségével. Olyan is előfordul, hogy Nikit egyedül küldi szórakozni és amikor az hazaér, lelkendezve újságolja neki a legújabb hódítását, mire nagyot szeretkeznek. Az teljesen mellékes, hogy ez a hódítás valóban megtörtént-e vagy csak kitalálta a nő, a szeretkezés ennek tudatában mégis mindkettőjüknek felejthetetlen perceket okoz. Lorenzo ugyanis úgy érzi, hogy ez a nő immár teljesen az övé, azt teszi mindig amit ő akar, amit csak kér tőle. Emiatt Nikit egyre vadabb dolgokba viszi, amit Niki a kíváncsisága és a férje iránti bizalma miatt sosem utasít el. Ők emiatt élnek életük végéig tartó boldog házaságban, hiszen egymást szeretik és bármilyen esemény után mindig egymásra találnak, és rájönnek, hogy nem kell nekik más. Niki is így gondolja, mert a többi férfit, akit a férje tanácsol neki, vagy inkább azt mondhatnánk odadobja, eladja, Nikinek semmit sem számítanak, csak annyit, mint egy kellemes élmény, egy testi kielégülés. Ezért is szereti ő Lorenzot egyre jobban, mert a férfi még azt is elnézi neki, ha ő beszámol a férjének a legújabb, bár nem létező férfiról az életében. Tony és Elli pedig élik a szerelmesek életét és Elli egyre többre sarkallja kedvesét, mert neki nagyon is jól működik a szexben is a fantáziája, mígnem egy alkalommal beleviszi őt egy hármasba is egyik barátnőjével. A férfi kipróbálja, de taszítja őt a másik nő, bár nem érti ezt, hiszen ruhában annyira kívánatosnak tűnt. Ezt el is mondja Ellinek, aki ezt olyanképpen érti meg, hogy a férje igazán szerelmes belé, és a nyakába ugrik egy „Annyira szeretlek!” felkiáltással és soha többé nem akarja a férjét, szerelmét semmi ilyesminek kitenni. Ezen az ötleten felbuzdulva Tony is felajánlja egyszer neki, hogy talán lehetnének ők hármasban egy barátjával, de Ellit már a gondolat is elborzasztja, hogy ő egy másik férfival… – Soha! – Kiáltja és szerelmének beletelik némi időbe, míg meggyőzi, hogy csupán teljesíteni akarta egy ki nem mondott kívánságát. „Nem kívánok én rajtad kívül egyetlen férfit sem. Ha te nem szeretsz már, zárdába vonulok, vagy nem is tudom…” Vallja neki be Elli és innentől egyikük se gondol senki másra, csak egymásra és a születendő gyermekeikre. Két életút, két teljesen eltérő mentalitású páros,. Ám ki mondhatná hogy bármelyik kapcsolat nem kielégítő, nem biztonságos, vagy nem szeretetteljes? Egyszerűen arról van szó, hogy más emberek, más egyéniségek és mások a vágyaik, temperamentumuk, mint a másik párnak. Tony és Elli boldogok, na meg Lorenzo és Niki sem boldogtalanok. Mindkét kapcsolat lehet sírig tartó, bár mindkettő másért. Elítélhető egy ember a vágyaiért? Ha igen, akkor az már nem emberi? A perverz szerintem nem ezt jelenti. Csupán az általánostól való eltérést. Valamikor perverzitásnak számított egy kivillanó női boka, ma már nem lepődünk meg a meztelen keblek látványán sem, ami szinte a modern filmipar kellékévé nőtte ki magát. Változik a világ, változik a társdalom is, az egyének is. Ettől még az ember ember marad. Akkor válik embertelenné, állatiassá, ha ok nélkül kegyetlenkedik másokkal. Mondjuk kirobbant vagy támogat egy háborút, ami tömegeknek okoz szenvedést a semmiért. A cél általában a hatalom megszerzése, de a hatalom egy illúzió, ami igazából nem is létezik. Vagy mégis. Akkor létezik, ha valaki vállalja, hogy aláveti magát más, vagy mások akaratának. A modern társadalom írott és íratlan jogokkal ismeri el az olyat bűnként, ha egy, vagy több ember kegyetlenkedéssel veszi rá erre a megalázkodásra a másik egyént, vagy akár többet. Ez a mai társadalmak ellentmondása, hiszen egyfelől felruház embereket (politikusokat) a hatalom gyakorlására, másfelől bűnként ismeri el ugyanezt. Nem bűn akkor, ha a politikusok nem élnek vissza a kapott hatalmukkal. Csakhogy sajnos a gyakorlat nagyon sok esetben mást mutat. Mondhatni 90 %-nál is nagyobb arányban. Lehet ezzel vitatkozni, de bizonyítani ugyan ki tudná? Ezek az utolsó gondolatok Naiv1966 történetének elolvasása miatt jutottak eszembe. Mármint a politika, a politikusok… Az eszmefuttatás talán egyéni, de ez is csak egy vélemény, a hétköznapi élet tapasztalataira támaszkodva.
3
A
Ashley
2024. szeptember 3. 12:30
Nők és a sör
A férfiak számára a sör egy szakrális élmény, meg kell érkezni, jelen kell lenni. A folyékony kenyér szerelmesei mindig megnézik a boltokban a sör kínálatot. Hiszen a pillanatoknak élünk, de gondolni kell a holnapra is. Aki a sört szereti, ő a vidámságot és nem ritkán a rockzenét is kedveli, és szenvedélyes. A sör ivás egy kulturális élmény, örömforrás a mindennapokban, vagy akár a munkahelyen, főleg ha irodában dolgozunk. Ahogy rutinos sörivók leszünk, úgy egyre inkább megismerjük a különböző termékek jellemzőit, sőt, egyik, másik a kedvencünk lesz. Az otthoni munkák mellé is kiváló a sör, gondolhatunk a fűnyírásra is. Fontos tudni, hogy egyenjogúság van, de a társadalmi szerepek eltérőek. Viszont sört mindkét nem fogyaszthat. Akár az úrinők is ihatnak sört, bármilyen alkalomból. A sörfogyasztás a Balatoni strandokon is kiváló tud lenni. Jól esik sörözni, miközben nézzük a szép nőket és a Balatont. Örvendetes dolog, hogy a nők körében egyre népszerűbb a sör fogyasztás. A legtöbb férfi számra kifejezetten tetszetős a sörivó nő.
1
A
Ashley
2024. szeptember 3. 08:10
"Fontos tudni, hogy egyenjogúság van, de a társadalmi szerepek eltérőek. Viszont sört mindkét nem fogyaszthat.'
Látod, az Antológia történeteivel sem haladtam semmit, és ennek oka van. A doki szólt, hogy drasztikusan csökkentsem a képernyőzést mert ha nem figyelek oda viharosan romlani fog a szemem. Amit idén eddig feltöltöttem az is 90 százalékban tavalyi munka volt és ez évben lassítanom kellett.
A korábbi levelezési címem megszűnt - forgalom hiánya miatt nem tartogattam tovább. Ha gondolod küldök új címet, azon megbeszélhetjük a dolgot.
De ha érdekelne téged szívesen elküldeném. 🙂
* * *
Sharing Mia with His Sports Team (Hotwife For Freeuse) eBook : Ryder, Klara J.: Amazon.co.uk: Kindle Store
Mia sóvárgása már régóta a tiltott élvezet csúcsai felé tereli gondolatait. Merész kecsességgel lehel életet egy titkos fantáziájába, és felfedi magát, mint Ryan gyanútlan sportcsapatának végső ajándékát. Kezdeményezése a vágy viharává változik, ahol ő a jutalom és a hódító, akit több férfi használ, imád és kényeztet, mindezt a férje figyelő tekintete alatt.
Belépsz a zabolátlan vágyaim világába, ahol beleegyező felnőttek játsszák el a legforróbb fantáziáikat. A merész dögös feleség meséktől a több férfival való együttlétig minden itt van és rád vár. Gondolj erre úgy, mint a mi kis titkunkra; Nem mondom el, ha nem tudod megtartani. Ne feledd, ez az utazás a merészeknek, de diszkréteknek szól. Készen állsz a felfedezésre?
* * *
Két hét. Egy örökkévalóság telt el azóta, hogy Ryan elment a kosárlabdatornára, és minden másodperc nélküle a vágyakozás és a várakozás keveréke.Megpróbáltam elterelni a figyelmemet ágyunk ürességéről, otthonunk csendjéről, az ő nevetése és melegsége nélkül. Vásárolni a barátaimmal, rendet tenni a ház minden zugában, meglepetéseket tervezni – mindent megtettem. De semmi sem csillapítja az éhséget, a heves sóvárgást a férjem érintése után.Ryan nem csak hiányzik; egyenesen fájok érte. Szenvedélyünk az a fajta, amely erőteljes, amitől eláll a lélegzeted, és mindig többre vágysz. És két hét nélkülözés után ez a vágy kétségbeesett szükségletté változott.Ahogy a nappalinkban állok, a levegőben telt a várakozás. A gyertyák lágy fénye meleg, érzéki fényben fürdeti a szobát, visszatükrözi saját belső tüzemet. Gondosan választottam ki az öltözékemet, egy olyan ruhát, amely inkább a csábítás fegyvere, mint a puszta ruházat. Mély, élénkvörös, átöleli a testem minden ívét. Elég rövid ahhoz, hogy ígéretes legyen, és olyan kivágású, amely inkább sugallja, mintsem felfedi a lényeget. Ez egy olyan ruha, amely Miát kiált – aki merész, nem bocsánatkérően szexi, és teljesen magabiztos a saját bőrében.Az órára pillantok, izgatott vagyok. Ryan bármelyik percben besléphet azon az ajtón, és végre szabadjára engedhetem a bennem motoszkáló szenvedélyt. Mindene hiányzott – széles, erős vállai, ahogy szemei elsötétülnek a vágytól, durva kezei, amelyek pontosan tudják, hogyan tudnak engem rabul ejteni.Szerelmünk tüzes, intenzitása szinte kézzelfogható. Mi nem csak szeretkezünk; már-már függőséget okozó hévvel gyújtjuk, égetjük, fogyasztjuk egymást. És ma este azt tervezem, hogy emlékeztessem őt erre, hogy megmutassam neki, mennyire hiányzott, milyen módon hiányozhat egy nőnek a férje.A bejárati ajtó hangja áttöri álmodozásomat, és a várakozás izgalmát küldi végig a gerincemen. A szívem hevesen kalapál, az idegek és az izgalom mámorító keverékeként.Végre itt van! – vége a gyötrelmes várakozásnak. Utoljára lesimítom a ruhámat, minden mozdulat csábító energiát áraszt, és az ajtó felé fordulok, készen arra, hogy ismét belefulladjak szenvedélyünk mélyébe.– Hé, gyönyörűm! – mondja; hangja ismerős dallam, amibe beleborzong a gerincem. – Úgy nézel ki, mint aki készen áll egy menetre!A fenébe, ez az ember tudja, hogyan kell megnyomni a gombjaimat; nem bírok magammal. Néhány gyors lépéssel lezárom a köztünk lévő távolságot, kezemmel felé nyúlok, testemet kielégíthetetlen vágy vezérli. Ajkunk csókban forr össze, ami egyszerre üdvözlés és ígéret; az eljövendő szenvedély ígérete. Ő a megtestesítője mindannak, amire vágyom – erős, magabiztos és az enyém.Enyhén elhúzódok, gyorsan zihál a lélegzetem, ahogy összekapcsolódik a tekintetünk.
– Már vártalak – suttogom, a hangomban a vágy és a szeretet fülledt keverékével. – Valami különlegeset tervezek ma estére. És holnapra… de erről később beszélünk.Ryan tekintete végigkalandozik rajtam, és meglátja a ruhát, amely inkább meghívó szeretkezésre, semmint öltözék.
– Hihetetlenül nézel ki – mormolja, és kezei a derekamra siklanak, majd közelebb húz magához. – Alig várom, hogy beléd kerüljek!
Kezei tapintásával elektromos szikrákat és egész nap parázsló tüzet gyújt testemben. Neki nyomom magam, érzem testének szilárd erejét, ami éles kontrasztban áll az enyém lágyságával. Ujjaim felfelé haladnak a mellkasán, az általam oly jól ismert izmokon, hogy a nyaka köré fonódjon a kezem, és lehúzzam egy újabb mély, bódító csókra.
– Az egész éjszakát együtt töltjük – mondom az ajkai előtt. – És azt tervezem, hogy minden másodperc különleges lesz.
Miközben végigvezetem a házban, a feszültség felforrósodik közöttünk, a levegő sűrű, nyers vággyal töltődik fel. Belépünk a hálószobába, és megfordulok, hogy újra a szemébe nézhessek; kezeimmel szándékosan a mellkasának feszülök. Érzem az ujjbegyeim alatt szívverésének lüktetését, ami a saját felgyorsult pulzusomat visszhangozza.
– Ma este, hadd vigyázzak én rád – suttogom fülledt hangon, és közelebb hajolok. – Túlerőltetted magad, bajnokom. Itt az ideje a jól megérdemelt kényeztetésnek.
Ryan szemében az éhség szikrája tükröződik. Világosan tükrözi azt a kölcsönös igényünket, hogy feloldjuk a hetekig tartó külön-alvást egy féktelen szenvedélyes éjszakában. Lassan, izgatóan vetkőztetem le, ujjaimmal jól tónusú testének körvonalait követem, érzem bőre melegét elhúzódó érintésem alatt.Mire lehullik az összes ruhája, összetéveszthetetlen az izgalom, a farka büszkén áll, rángatózik a várakozástól. Körbeölelem a kezemmel, finoman simogatom, élvezem, ahogy még jobban megkeményedik, lelkesen reagál az érintésemre.– Istenem, Mia, mennyire hiányoztál – nyögi, és hangja tele van nyers vággyal.Pajkos vigyor játszik az ajkamon, ahogy felnézek rá. – Meg tudom mondani mennyire. És hidd el, emlékeztetni foglak arra, mennyire hiányoztál te is nekem.Ahogy térdre rogyok előtte, érzem, ahogy a saját vágyam felépül; lüktető szükséglet, édes fájdalom, amely kielégülést követel. Még néhányszor végighúzom a kezem, mielőtt a számba veszem, és ízlelgetem őt. Nyögése zene a füleimnek, az élvezet és a megkönnyebbülés édes szimfóniája.Imádom őt! Nyalok és szopok, minden általam ismert technikát használok, hogy megvadítsam. Keze sürgetőn a hajamba gabalyodik. Érzem, ahogy kezdi elveszíteni az irányítást, a csípője a számhoz csapódik, a szorítása a hajamban megfeszül.– Baszd meg, Mia – nyögi vágytól rekedt hangon.
– Ez kurvára jó érzés.Szavai ösztönöznek, és megkettőzöm az erőfeszítéseimet, elhatároztam, hogy élete legjobb szopását fogom neki adni. Érzem, ahogy a farka megduzzad a számban, és tudom, hogy közel van. Még néhány lökés a nyelvemen, és jön, az orgazmusa intenzív és erőteljes.Minden cseppet lenyelek, szeretem az ízét, ez a kis elégedettség érzése enyhíti égető vágyamat. De ahogy felhúz és mélyen megcsókol, tudom, hogy ez csak a kezdet. Az egész éjszaka előttünk áll, és azt tervezem, hogy a legtöbbet hozom ki belőle.
– Hihetetlen vagy – leheli az ajkaim közé, ujjaival incselkedően a mellbimbóimat markolva a ruhám vékony anyagán keresztül.
– Ez a meglepetés… felülmúlja azt, amit elképzeltem.
– Á, ez? Nem, ez csak előjáték volt. Ez az igazi meglepetés – mondom, és előveszek egy pár bilincset az éjjeliszekrény fiókjából, és kínzóan az ujjam körül lóbálom.Ördögi vigyor játszik Ryan jóképű arcán, ahogy készségesen elnyúlik az ágyon, izmos alakja vászonként szolgál vágyaimhoz. Szívem a mellkasomban erősen dobog. Minden dobbanás azt visszhangozza, hogy egyre nagyobb szükségem van rá.
– Készülj fel egy kis játékra! – dorombolom csábító hangon.Lassan, kötekedően levetem a ruhámat, hagyom, hogy a padlóra hulljon egy szövet suttogásával. Hamarosan követi a melltartóm és a bugyim, csupasz és szabadon hagyva, gyönyörködve a szemében, a nyers éhségében, mielőtt eltakarom a szemkötővel, amit rácsúsztatok.Hangja a várakozás rekedt morgása.
– Szeretem, ahová ez tart.
– Lefogadom, hogy imádni fogod – válaszolom, a hangomban némi játékos dominancia csillogott.
– Most kezdődik az igazi móka.Céltudatosan terpeszkedve mellette, miközben megmozdulok, hogy a csuklóját a fejtámlához erősítsem, biztosítom, hogy a melleim kínzóan közel lebegjenek az arcához. Minden alkalommal, amikor előrehajolok, hogy rögzítsem a mandzsettát, kemény mellbimbóim enyhén az ajkaihoz simulnak.Minden kötekedő érintkezésnél megpróbál jobban felém nyúlni, nekifeszülve a korlátoknak. Csalódott próbálkozásai, hogy megragadják az éppen elérhetetlen élvezetet, felerősítik a várakozást, mozdulatainkat a vágy rendkívül kínzó táncává változtatva.Miután a csuklóját biztonságosan megbilincseltem, hátradőlök, hogy megcsodáljam: megkötözve, bekötött szemmel, teljesen kiszolgáltatva nekem. Látványnak is szép! Kezeim a mellkasán, lefelé vándorolnak a hasán, követve testének kemény, faragott vonalait, miközben lassan csúszkálok a testén, felépítve azt a ritmust, amitől mindketten zihálunk a szükségtől.Odahajolok, ajkaim csábítóan közel állnak az övéhez, lélegzetünk a vágyakozás felhevült táncában fonódik össze.
– El sem tudod képzelni, mennyire vágytam erre – mormolom. Hangom selymes, csábító ígéret. – Hadd mutassam meg, milyen mély ez a vágy.
Megindítom a teste lassú, szándékos feltérképezését. A nyakától kezdve csókolom és harapom a szelídség és az éhség keverékével. Kezeim a testén vándorolnak, feltérképezve bőrének minden centiméterét, halk, elismerő nyögéseket váltva ki ezzel belőle. Ahogy lejjebb haladok, a testéből kiáramló hő tüzet gyújt bennem, és a vágy borzongását küldi végig a testemen.A farka fölött lebegve kíméletlenül incselkedek vele, ajkaimmal pehelykönnyű puszikat és nyalásokat adva, szándékosan kerülve a közvetlen érintkezést. Csalódott nyögései megtöltik a szobát, bizonyítva vágya édes kínját.
– Kérlek – könyörög mély hangon, a féktelen szükségtől telve.
– Mindjárt odaérek – suttogom vissza, leheletem forró simogatásával. Folytatom a kínzását, maximumra fokozva ezzel a vágyát.Amikor végre beborítom a számmal a farkát, reakciója azonnali és heves. Csípője hozzám nyomódik, egy kétségbeesett emberként, aki megkönnyebbülést keres. Úgy helyezkedek el, hogy összeérjen altestünk, és érzem, hogy a farka hegye a sima, fájó puncimhoz csúszik. Kombinált nyögéseink betöltik a szobát.
– Ó, kicsim, olyan kibaszott nedves vagy – nyögi alattam.
– Kínzó két hét volt ez – lihegek, és lesüllyedek rá, és érzem, hogy teljesen kitölt. – Most nagy szükségem van rád. Egészen akarlak!
A szavaim élvezete szélére sodorják. Lökései hevesebbek, kétségbeesettebbek. Amikor eléri a csúcspontját, egy mély, torokhangú nyögéssel, visszhangzik bennem, kiváltva a saját robbanásszerű felszabadulásomat. Gyönyörünk hulláma mindent felemészt, elakad a lélegzetünk.
– Hihetetlen volt – zihálja kicsit később, hangja nyers az elégedettségtől.
– Az volt – értek egyet, bár a testem még mindig zúgott az utórengésektől. – És még messze vagyunk a végétől.Pajkos vigyorral leveszem a szemkötőt és a bilincset, alig várom, hogy jobban felfedezzem a testét. Ő is telhetetlen, akárcsak én, és az az érzésem, hogy nagyon fogjuk élvezni az éjszaka hátralévő részét.
A névválasztás többnyire véletlenszerű. Bocsi, de több Tibor ismerősöm is van, bár nem hinném, hogy bárkiről mintáznám e karaktert. Ha sértőnek találnád, akkor biztosan nem te vagy! 🙂
Hajnalban eddig jutottam el, mert elszólított más kötelezettségem. 😇😊
Ja, meg egy első részbe is belekezdtem, de annál rájöttem, hogy túl részletesre sikerült, mert az is nagyjából ennyi és még csak a bemutatás sincs kész. 😂 Eszembe jutott Évi intelme is, hogy ezen az oldalon a 20k karaktertől hosszabb írások már vonatfüttynek számítanak és ez is megakasztotta a gondolatmenetet egy picit. Több olyan van, amit éppen azért nem teszek fel, mert tényleg hosszú lenne. Akad más okból kihagyott is, de gondolom ezzel sem vagyok egyedül.
Ez is inkább amolyan eszmefuttatásként íródott, nem hinném, hogy közzéteszem. Itt majdnem biztosan nem. Persze sohase mondjuk, hogy soha, mert nem létezik olyan csoda! :D
Vagy már korábban elkezdted írni?
Láttam beleszőtted a Tibor nevet is. 😄
Meglepődtem mennyi könyvet dobott a találat a hotwife és a FreeUse szavakra. Mindkét „műfaj" esetében találtam pusztán romantikus sztorit is. Ez csupán érdekességként említve. 🙂
A FreeUse esetében elég sok ötletet adhat a karácsony, vakáció, szabadság ideje.
Egyik ilyen a Szabadon használható manócska, elf, vagy magyarosabban krampusz lehetne. Találtam például olyat, hogy a Mikulás közelében van egy szabadon használható lányka, akit bármilyen módon igénybe lehet venni a helyszínen, aki a Mikulásnak megsúgja, hogy egy lánnyal szeretne lenni és pontosan mit szeretne vele tenni.
Egy másik variációja ennek, hogy éppen egy ismeretlen lány vallja be e kívánságát a Mikulásnak, miszerint dugni szeretne, mindegy kivel, mindegy hogyan, csak elégítsék ki a vágyait úgy, hogy közben senki se ismerje fel és ne bánthassa senki. Ebben lesz a segítségére a jó Mikulás, aki maga is részt vesz később ebben.
Gyorsan fogant is meg egy vázlat bennem, amit elmúlt éjjel írtam, de valamiért még berzenkedek ellene, csak nem tudom miért. Nagyjából ez lenne, ha sikerül idebiggyesztenem egyben. 🙂
Tehát először egy lány rebegi el a vágyát a jólelkű Mikulás bácsinak, aztán a Mikulás bácsi úgy gondolja, hogy teljesíti a vágyát. Persze ő csak egyetlen férfi, akinek ráadásul családja is van, úgyhogy ő nem teheti meg, de amikor némelyik srác a fülébe súgja, hogy szeretne egy barátnőt, már van is egy kliens. Nem egy fiú vágyik lánypartnerre, és a Mikulás ezen a karácsonyon mindegyikük kívánságát teljesítheti. Előbb azonban tisztáznia kell velük, hogy a barátnőjük csak a testi igényeiket elégítheti ki és csupán egy órát kaphat mindegyik. Akinek ez nem tetszik, annak a szokásos szöveget mondja: – Menj haza és meglátod karácsony után rád talál a szerelem.
A jótét Mikulás bácsi egyébként a helyi középiskola egyik tanára. A lány az ő tanítványa, de mivel a lány már eleve krampusznak öltözve fedi fel a vágyát a tanár csak sejtheti, viszont nagyon szépnek tartja őt és alkalmasnak erre a feladatra.
A kisvárosban vagy 20 fiúnak van olyan vágya, hogy legalább életében egyszer dughasson egy igazi lánnyal, az se baj, ha nem tudja ki ő, csak szerethessék egymást egy órácskát. Van olyan is, aki bátortalan, emiatt a haverjaival szeretne egy lányt közösen használni. Nekik is csupán egy órácskát teljesülhet a vágyuk, de szigorúan meghagyja mindenkinek, hogy ezt teljes titokban kell tartani és nem beszélhetnek senkinek róla, soha. Persze akik csoportosan jönnek, azok egymás között kitárgyalhatják ezt, de nekik is tilos bárki másnak említeni is ezt a dolgot, mert egy Mikulást nem szabad hírbe hozni.
Naponta két órát oszt be a Mikulás, mert a kis krampuszkának időben otthon kell lennie. Feltételként a résztvevő fiúknak azt szabja, hogy nekik is maszkban kell lenniük és a lányról se vehetik azt le, valamint kizárólag gumival és síkosítóval lehet jönni. Aki ilyet nem tud, vagy nem akar beszerezni, annak a kívánsága ebben az évben nem teljesülhet.
Helyszínnek a Mikulás által öltözőnek használt lakókocsit tudja „bérbe adni” ami egy kettéválasztott de ajtóval el nem rekesztett kerekeken gördíthető bódé. Fűtésként a kisebb helyiségben álló kályha szolgál emiatt a Mikulásnak muszáj az időtájt ott tartózkodnia, mert a fűtés terhét magára vállalja. Cserébe nézheti a gyönyörű fiatal tanítványa orgazmusait.
Az utolsó előtti napon azonban meglepi őket Tündi, aki úgy gondolja meglepi kedvesét átöltözés közben, ám ő maga lepődik meg. Nem rendez jelenetet ott helyben. Megvárja míg Marinával végez az a két fiú, akiket ő bevállalt, de közben ő is felizgul. Tibor bentről, Tünde kintről kukkolja a hármast.
Tünde a fiúk távozása után lép csak be, de még azelőtt, hogy bármelyik rendbe szedhetné a ruházatát. Meghívja Marinát magukhoz, hogy majd otthon kitárgyalják a dolgot, aki nem mondhat nemet, mert Tündi nevén szólítja őt. Fél, hogy lebuktatja a szülei előtt.
Egyik felnőtt sem akar azonban botrányt. Hármasban fogyasztják el a vacsorát, bár Marina mondja, hogy őt otthon bizonyára várják. Marina anyja Tündének nemcsak munkatársa, hanem barátnője is. Felhívja és elkéri tőle a lányt. Azt mondja, hogy Marina felajánlotta a segítségét a ház díszítésében. A lány anyja meg azt, hogy akár náluk is alhat, ha nem okoz kellemetlenséget, mert náluk időközben kiderül, hogy Marina öccse fertőző betegséget kapott. Ez kapóra jön a fiatalasszonynak, aki tisztázni akarja a dolgokat, de nem szeretne elkapkodva megbántani senkit így azt feleli, hogy szívesen gondoskodnak ők a kislányról, ameddig az anyja nem szól, hogy már hazamehet. A lány örül is meg nem is ennek a lehetőségnek, hiszen mindig Tibor közelében lehet, de ez annyira mégse jó, mert sokkal jobban vágyódik így rá, de nem tehet mást, a felnőttek eldöntötték a sorsát. A kényszerű vendégeskedése várhatóan szilveszterkor is tartani fog.
Az este ugyan semmi különös nem történik, Marina csupán kilesi a fiatal párt, mennyire szeretik ők esténként egymást. Visszatérve a vendégszobába a férfira gondol és még egyszer kielégül, aztán meztelenül alszik el.
Tünde nyit rá reggel, ő ébreszti fel. A fiatal női test látványa emlékeket idéz benne. Eszébe jut, amikor ő is ilyen fiatal volt és az ehhez kapcsolódó emlékek is megrohanják. Akkor is, amikor még középiskolás barátnőjével aludt egyszer és egy másik, amikor már főiskolás volt, és meghívta egy osztálytársa hozzájuk egy hétvégére. Akkor szintén együtt aludt egy lánnyal, de egyik esetben sem aludtak csak. Szép és gyengéd pillanatokra emlékszik és felmerül benne, hogy jó lenne azt megismételni.
Együtt reggeliznek, de utána még Tündinek be kell mennie a hivatalba dolgozni.
Otthon Marina újra kierőszakolja krampuszi büntetését. Tibor élvezettel veszi a kezébe a virgácsot, de a lány hiába ingerli őt erősebb ütésekre, neki elég az a látvány, ahogyan a szép pirosodó fenék kinéz. Nem szeretné ha észrevenné Tündi és kérdéseket tenne fel nekik.
Tündi és Tamás
Tibor nem tud arról, hogy a neje erősen felizgult állapotban ment aznap abban az évben utoljára munkába és arról sem, hogy Marina apja betéved hozzájuk. Arról végképp nem tudhatott hármuk közül senki, hogy a férfinak, Tamásnak mennyire tetszett már régóta Tündi és mennyire vágyott rá. Tamás beszélt a polgármesterrel és kifelé menet benyit Tündéhez is, megköszönni neki azt, hogy lányát befogadták. Meglepődik azon, hogy Tündét az íróasztala mögött lehunyt szemmel találja, amint épp egy orgazmusba hajszolja magát. Nahát! Milyen gyönyörű az arca. Hozzálépve felajánlja a segítségét, de az ajtót ő is elfelejti bezárni. Tündi igyekszik összekapni magát, mert nagyon zavarba jött, de a bokájára csúsztatott bugyit csak úgy tudja felvenni, ha félrefordulva lehajol a székében. Ezzel elrejti ugyan a férfi elől a szemérmét, aki folyamatosan bókol közben neki, de vesztére megcsapja a férfi nadrágjából áradó erekció illata. Ez megakasztja a mozgásában pár pillanatra, amit Tamás észrevesz. Tamás élvezte a nő látványát, de csak nadrágon keresztül simogatta addig magát, míg Tündin nem látszott az orgazmus lecsengése és ki nem nyitotta a szemét éppen ránézve. Ő ugyan azt hitte, hogy Tündinek elég volt ennyi, de egy próbát megér alapon tovább bókol és előveszi a farkát, megmutatva a nőnek mennyire vágyott ő rá. Tündi nem akarta soha megcsalni a férjét, de abban a pillanatban meg van róla győződve, hogy a férje bizony Marinával megtette és erre hivatkozva megadja magát Tamásnak, aki a saját íróasztalán szeretkezik vele, méghozzá változatos pózokban. Éppen a döntő pillanatban lép be a polgármester, aki ugyan elcsodálkozik és fel is izgatja a látvány, de nem akar ő a családok politikájába beavatkozni, így azt mondja nekik, hogy nem is látott semmit, de legközelebb azért másutt intézzék el az ilyen dolgaikat.
A polgármester vallomása
Hazamenve viszont nagyon megbassza hitvesét, aki elcsodálkozik a férjén, hiszen lassan fél éve nem dugta őt meg, pedig a nőnek lett volna erre igénye. Jelezte is neki, de semmi, most meg már a harmadik meneten jutottak túl. Ezt még fiatalabb korukban sem sokszor tette a férje, de ez most a nőt nem érdekli, mert az se szokványos, hogy a kedves ura őt már sokféle pozicíóban tette magáévá, az utóbbi években megszokott misszionárius helyett, de ez ellen se tiltakozik. „Tetszett a karácsonyi ajándékom szívem? Tudod, hogy én mindig csak téged szeretlek.” – közli a polgármester mosolyogva a nejével, mikor már úgy érzi nem bír többet, hiába lebeg előtte még mindig a csinos fiatalasszony, Tündi képe, amint éppen kielégülve néz a szemébe és ami addigi afrodiziákuma volt. „Tetszett bizony kedves uram, csak tudod én az ilyen kedves ajándékodat akár havonta is elviselném. Nem olyan törékeny még a testem, hogy csak fél évente bizonyítsd a szerelmed.”
„Ugyan mit tehetnék, ha nem mindennap adódik ilyen élményem?! Csak nem alakíthatom át kuplerájjá a hivatalt, hogy neked eleget tegyek.” Ekkor elmeséli asszonyának a történteket, de megesketi, hogy ezt még a plébános úrnak sem említheti. Ez ad egy ötletet a nejének, így válaszol neki: – Én már sokszor mondtam neked, hogy sűrűbben kéne vendégül látnunk a fiatal unokahugodékat és más fiatal rokonokat. Vagy akár elhívhatnád most szilveszterkor Tündit és a férjét.
– De náluk van Marina is – ellenkezik a polgármester.
– Na és ő nem tetszik neked? Úgyse szexelsz egyikükkel sem, de ha a látványuk téged ennyire feltüzel én azt se bánom, ha havonta tartunk partikat, bálokat. Persze én se gondolnám, hogy mással lefeküdjek, de egy szép férfi látványa nekem is lenne akkora afrodiziákum, mint neked Tündi teste – kacsint a férjére és abban maradnak, hogy ezt másnap kipihenten muszáj tovább tárgyalniuk, de most már aludni kell, mert ők már annyira nem fiatalok. Az asszony meglepetésére és nagy örömére ennek ellent mond az, hogy lefekvés után még a szokásos pózban is magáévá teszi őt szeretett ura, ráadásul nem spórol a munícióval ekkor sem.
Marina és Tündi
Tündi nagyon szégyelli magát és megbeszéli Tamással, hogy ez tévedés volt és nem ismételhetik meg. A férfi belemegy de azért kijelenti, hogy ő bizony nem bánta meg mert ha Tündinek bármikor szüksége lenne efféle vigaszra, rá mindig számíthat, bár ő se szeretné, ha ezt megtudná Csilla, a felesége.
Tündi előbb ér haza és éppen azon kapja Tibort amint virgáccsal veri Marina popsiját, miközben a lánynak folynak a könnyei, mégis mosolyogva néz rá.
– Ezt muszáj megbeszélnünk! – közli a szétrebbenő párral, akik bűnbánó képet vágnak.
– Drágám ez nem az aminek látszik. Tudod Marina nem fogadott el pénzt a krampuszkodásért tőlem, cserébe viszont ezt kérte fizetségnek – hazudta folyékonyan Tibor.
Ezen az ötleten Marina meglepődik, de rátesz egy kicsit.
– Sőt, ha neked nem lenne ellenedre tőled is szívesen vennék egy hasonlót – mosolyog Tündire. – Ez nem igazi szex, inkább csak játék, tudod?
– Én sose tennék ilyet egy másik nővel – mondja Tündi.
– Akkor se ha az a másik ezt szereti és erre kér? Reggel ébren voltam már, amikor beléptél és láttam, hogy elgondolkodtál. Elárulnád, hogy mire gondoltál, vagy titok?
– Arra én is kíváncsi volnék – csatlakozott férje is.
– Ha annyira akarjátok elmesélem, de előbb lefürdök.
Fürdés a másik kettőre is ráfér, mert a paskolós játékba valahogyan mindketten beleizzadtak.
Aznapra már egyikük sem megy sehova így az öltözékük is csupán egy-egy köntös, egyikük se visel semmit alatta. A hangulat családias, bensőséges a karácsonyi díszek és hangulat miatt is. Arról kezdenek beszélgetni, hogy a karácsony a szeretet ünnepe. Ekkor mondja el Tünde, hogy reggel mi jutott eszébe. Persze ő a lányokkal való alvásnál megáll, a történetek további részeit nem fedi fel.
– Na, azok a fiatalkori együtt alvások jutottak eszembe a barátnőimmel. Nem titok ez, mert minden lány életében előfordulhat olyan.
– Nekem nem volt soha hasonló – kontráz Marina. – Az jutott eszembe, hogy ha meg akarnátok ajándékozni engem idén, talán lehetne az ajándékom, ha most veled aludhatnék – néz rá Tündire, akit ezzel zavarba hoz kissé és ezt észre is veszi a lány. – Ó, nem gondolom én, hogy kisajátítalak. Én aludnék melletted, te középen és Tibor a másik oldaladon, ha ez mindenkinek megfelel. Annyira szeretném! – így a kis boszorka, mert ugye a krampuszokból lesznek a boszik és nem fordítva.
Én meg találtam nemrég egy rövidebb vázlatot. Nem én írtam, de nagyon tetszett. Csak az indíték benne a megcsalás, a szex, egyébként inkább a krimi szerelmeseinek szánnám. Két emberről biztosan tudom, hogy ezt imádná. 😊 Lehetne ebből akár erotikus sztorit is faragni. Szerinted az plágium volna?
* * *
Ted Clever
Marionett
Jack Morrison elhatározta magát. Vett egy revolvert és elment a Saletti irodaházba. A felfelé száguldó liftben még egyszer átgondolta a tennivalókat és a huszonnyolcadik emeleten már úgy szállt ki, hogy teljesen készen volt a nagy terv.
– Mr. Saletti-vel szeretnék beszélni – mondta a vastag ajtó előtti asztalnál ülő titkárnőnek.
– Várja önt?
– Nem, de ha megmondja neki, hogy Jack Morrison van itt, akkor bizonyára fogadni akar.
– Megkérdezem. Addig foglaljon helyet, kérem – mondta a titkárnő és eltűnt az ajtó mögött.
Jack a telefonhoz lépett és a rendőrség segélyhívószámát tárcsázta.
– A Saletti székházból telefonálok. Mr. Saletti túszul ejtette egyik ügyfelét és elbarikádozta magát az irodájában. Azt ordibálja, hogy ha valaki az iroda közelébe merészkedik, lelövi a túszt – hadarta gyorsan a telefonba és letette a kagylót. Mire a titkárnő visszajött, Jack már a várófotelben ült.
– Bemehet, Mr. Morrison.
– Hello Harry! Ugye nem gondoltad volna, hogy egyszer meg foglak látogatni? – kérdezte Jack, amint becsukta maga mögött az ajtót.
– Mit akarsz? – kérdezte kissé megijedve Saletti.
– Küldd haza a titkárnődet!
Amint Saletti visszajött, Jack elővette a revolvert.
– Maradj a fotelban és hívd fel a rendőrséget! Közöld az ügyeletessel, hogy túszul ejtettél engem és százezer dollárt kérsz vagy megölsz!
Saletti remegő kezekkel emelte fel a telefonkagylót. Mindent úgy mondott, ahogyan Jack meghagyta neki.
– És most mi lesz? – kérdezte Saletti.
– Várunk. Megvárjuk, amíg megérkeznek. Te addig elbarikádozod az ajtót.
Nem kellett sokáig várakozniuk. Amikor Jack észrevette, hogy a szomszédos toronyház szemben lévő ablakaiban megjelennek a rendőrség mesterlövészei, ellépett az ablaktól.
Megcsörrent a telefon.
– Felvegyem? – kérdezte Saletti bizonytalanul.
– Igen. Valamelyik rendőrfőnök hív. Megpróbál alkudozni veled hogy időt nyerjenek, de te ne egyezz bele semmilyen változtatásba. Fenyegesd meg, hogy ha nem lesz itt öt percen belül a pénz, megölsz!
– Ez marhaság. Mit akarsz ezzel elérni? Ennek így nincs semmi értelme! Az én nevemben akarsz hozzájutni a pénzhez?
– Nem erről van szó. Vedd fel a telefont! – válaszolt határozott hangon Jack.
Saletti felvette a kagylót és ismét a megbeszéltek szerint cselekedett. Amikor vége lett a beszélgetésnek, Jack odadobta a fegyvert Saletti-nek.
– Mi a francot akarsz? Semmit sem értek! – ordította Saletti, mikor már kezében volt a revolver.
– Amikor megtudtam, hogy évek óta viszonyod van a feleségemmel, meg akartalak ölni, de azután meggondoltam magam. Majd elintézi helyettem valaki más.
– Bérgyilkost fogadtál? – kérdezte kétségbeesve Saletti.
– Nem. Nekem arra nincs pénzem. Ingyen is megteszi. Ez a munkája. Nem én fizetem.
– Most megölhetnélek – mondta Saletti és felállt az asztaltól.
– Nem. A fegyver nincs megtöltve, de a célnak nagyon jól megfelel.
Saletti még mindig nem értett semmit. Elgondolkodva nézte Jack Morrison-t és egy lépést tett felé.
. . .
– Kettes megfigyelő jelenti, hogy a célpont az ablakhoz lépett. fegyver van nála. Valószínű, hogy éppen használni akarja.
– Várjon még!
– A célpont egy lépést tett előre. Célpont megerősítve!
– Tűz! – adta ki a parancsot a terroristaellenes alakulat vezetője.
Szerző:
Ted Clever
* * *
Jah, ezt később felhasználta valaki más egy nem túl sikeres műben, szimplán beillsztve ezt az eredetinek tűnő elgondolást egy hosszabb sztoriba. Nem nevezem meg az illetőt. Mondjuk inkább, hogy nem is emlékszem rá. 😀
sohanem tennék.Ez a vázlat is lopott, mert egy film leírása, ahogyan én láttam. Azt meg egy forgatókönyvből vették, amit a forgatókönyv írója szintén valahol látott, olvasott, vagy átélt. Ha az eredetiséget akarnánk kutatni, bizonyos momentumokra nézve rájönnénk, hogy az bizony már rég megtörtént másokkal azelőtt, tehát lopott.
Egy gyémánt kavics mielőtt azzá lett csupán szén volt, de a csillogását valahonnan lopta, mégis szép és drága. Az érték tőlünk válik azzá, vagy éppen mi tesszük értéktelenné.
Egy olyan dolog átalakítása, ami már adott, az nem lopás szerintem. A megvalósítás, a hozzáadott érték az ami széppé teheti, vagy ellenkezőleg. Te nem így látod?
De nem akarlak megerőszakolni, tedd amihez kedved van! 😉
Bár nem akarlak elcsábítani a címkézéstől, mert azt annyira jól csinálod. Kár, hogy az enyéimhez nincs ötleted. :(
M1. Megyek játszani 🙂
A történet lényege, hogy egy férfinak, Tonynak van egy szép menyasszonya Niki. Vele ő úgy érzi minden rendben és hogy nagyon szereti. Egy átmulatott este során jön rá, hogy alig ismeri a nőt. Ugyanis mindketten sokat isznak, de Niki nem elégszik meg ennyivel és beáll a táncoslányok mellé és idegen férfiak előtt sztriptízel, sőt. Eleinte csak Tonyval foglalkozik, viszont a férfinek semmi kedve tanúk előtt meghágni a kedvesét, a nő viszont arra gondol, hogy Tony őt nem szereti eléggé. Emiatt és persze az alkohol gátlásoldó hatása miatt is, Niki egyre bátrabb lesz és más férfiakhoz is dörgölőzik, akik kimutatják iránta a tetszésüket, és sokszor, sok helyütt simogatják.
Tony végül otthagyja, mert Niki nem akar vele haza menni, ő még szórakozni akar.
Tonyt elkeseríti a dolog, mert lelki szemei előtt megjelenik a szeretett nő képe, akit egyszerre több férfi kényeztet és talán meg is dugja mind. A férfinak eléggé szegényes a szexuális fantáziája, mert eszébe se jutna olyan, amikor egyszerre többen vannak a nőjében. Hasonló a szexuális élete is, mert Niki bár nem mondja neki, vele a szexet sosem igazán élvezi. Őt csak olyan másodhegedűsként tartja, mert szép férfi, mutatós, de csak ennyit jelent neki. Mégis igent mond, amikor Tony a kezét egy évvel később megkéri.
Azon az estén Tony összefut egy másik lánnyal, aki elpanaszolja neki, hogy dobta a fiúja. Megvigasztalják egymást, bár ez nem megy Tonynak simán, mert mikor eljutnak az ágyig és elcsattan egy szerelmesnek tűnő csók is, a fiú elfut, de pár percig a folyosón sétálva újra megjelenik előtte amint Nikit dugja éppen valaki és felmerül benne is, hogy miért ne? Visszamegy Ellihez és nagyot szeretkeznek. Érzékien, kielégítően méghozzá annyira, hogy együtt alszanak el, Tony lankadtan is benne marad Elliben és a nő reggel meglepve tapasztalja milyen kellemes dolog egy ilyen ébredés. Akár egy álom, gondolja és még egyet szerelmeskednek, ami azonban nem egyre sikerül, hanem többre. Mindketten bizonygatják mennyire szerelmesek, ám Tony búcsúzás előtt elmondja Ellinek, hogy mit tett Niki vele. Feltehetően lefeküdt másokkal, bár ez nem biztos, de ő mégis azt a nőt szereti. Bocsi.
Elli szomorú lesz, nem találkoznak többet, hiszen a férfi nem őt akarja. Csinos lány lévén hamar rátalál Lorenzo és Elli úgy gondolja meglesz mellette az anyagi és erkölcsi biztonsága, mert a férfinak van jó állása és azt mondja szereti, de neki nem olyan jó vele az ágyban, ám ezt el tudja viselni. Ezt gondolja a házasságuk előtt.
Teljesen véletlen dolog, hogy Lorenzo éppen friss házasként hívja fel Tonyt, mint régi iskolatársát és egykori haverját és elnézést is kér tőle, hogy nem hívta meg őt az esküvőre. Tony azt feleli, hogy semmi baj, hiszen majdnem egy napra esett barátja lakodalma az övékkel. Többszöri találkozás után ők négyen megegyeznek abban, hogy együtt mennek nászútra, így mindig mindenkinek lesz társasága. Férfiak egymás között és a nők is, mert időközben a nők is összebarátkoztak valamennyire, bár egyikük sem tud arról, hogy megvolt neki a másikuk mostani férje is. Ugyanis Niki azon az ominózus estén megismerkedett és eltöltött egy kellemes, szerelmeskedő estét Lorenzoval, de aztán ő dobja a fiút azzal, hogy Tonyt szereti.
Egy napon Lorenzo megy el bevásárolni, de mivel Ellinek nincs kedve vele menni, Niki viszont imád vásárolni ajánlkozik társnak a bevásárlásra. „Menj csak drágám” – biztatja őt Tony, mert igazából ő is csak a vásárlásra gondol.
Lorenzo menet közben elmondja Nikinek, hogy még mindig emlékszik milyen jó volt vele azon az éjszakán és bókjaival leveszi a lábáról az ifjú asszonyt, aki az autóban egy elhagyatott kieső helyen szeretkezik vele. Ez már nagyon hiányzott Nikinek, mert bár úgy érezte eddig, hogy minden rendben van közte és Tony között, ám éppen Lorenzo ébreszti rá a valóságra. Arra, hogy mennyire szegényes volt az ő szexuális élete. Most úgy érzi egyik férfiba sem szerelmes, de ez össze is zavarja, hiszen ő most már férjes asszony és nem tekinthetne úgy Lorenzora, mint lehetséges férj jelöltre, mint ahogyan nemrég még tehette volna. A szexuális élete valóban fantáziátlan volt és szegényes, mivel Tonynak nem sikerült elfelejtenie azóta sem Ellit. Tony mindig maga előtt látja azt a nőt, aki most már barátja felesége, amikor éppen Nikivel szeretkezik. Ez a szeretkezés rendszerint annyiból állt, hogy Niki elkezdi őt csókolgatni, amiből Tony leveszi, hogy a lány már felkészült rá testileg, hiszen a nő akarja őt, emiatt úgy gondolja nem kell előjáték, csak pár csók még és behatol… Ekkor jelenik meg előtte Elli, amint a haja szétterül a párnán és más erotikus képek, de mindig csak Ellivel, és nem az alatta fekvő Nikivel, ám ez annyira felizgatja, hogy egy percnél tovább sosem bírja. Emiatt érzi a bevásárlóút során Niki, hogy Lorenzoval más, és valami elveszett az életéből.
Nem sejtik, hogy közben Tony és Elli is beszélgetnek és újra egymásra találnak. Tony ekkor döbben rá, hogy ő nem is a jelenlegi feleségébe szerelmes, hanem éppen a barátjáéba, de már nincs mit tenni. El is mondja ezt Ellinek és hozzáteszi, hogy nem tehetik ezt többé, mert ő arra vágyik, hogy minden reggel Ellivel ébredjen de ez már lehetetlen. Elliben a szavak hatására ismét felidéződik az emlék, milyen csodálatos érzés volt az is, amikor Tonyt kora reggel érezte magában, méghozzá teljesen keményen, harcra készen. Ilyen Lorenzoval sosem volt és még a szex is más Tonyval. Jobb, sokkal-sokkal jobb és innentől ő is búsan veszi tudomásul, hogy ez talán már több mint egy barátság és sokkal több, mint maga a vágy. Igen, mondja magának, hiszen érez ő vágyat Lorenzo iránt is, mégis Tonyval csodálatosabb érzés még egy egyszerű csók is. Nos, nem egyszerű, mert Tonyval már semmi sem egyszerű. Talán sose volt az, mert az első alkalommal is elfutott tőle a férfi, bár akkor is visszatalált. Most megint azt mondja, nem lehetnek többé egymással. Mi ez, ha nem egy ismételt elfutás?
Hazatérve Lorenzon nem látszik változás, hacsak a kielégültséget nem mondanánk annak, de Nikin viszont Tony egyből észreveszi, hogy kicsit más a nő most. Úgy sejti köze van ehhez Lorenzonak, de nem firtatja a dolgot. Akkor sem tette, amikor Niki sztriptízelt anno, bár akkor is nagyon ette a fene, hogy mi történhetett közben, mégse merte megkérdezni Nikit. A nő meg természetesen nem dicsekedett a hódításával akkor sem, most meg főleg nem, hogy mindketten házasok. A frusztráltság érzése átváltott a kielégültségébe és ezt mindenki észrevette rajta, mintha csak a homlokára lett volna írva. Ebből gondolta Tony, hogy Lorenzo és Niki között történt valami és bár nem tette szóvá, bántotta a tudat, hogy ifjú felesége megcsalta. Ez a tudat kis idő alatt felmentést adott neki arra, amit ők is tettek Ellivel közben.
Csakhogy ő már tudta, hogy szerelmes lett, hiába bizonygatta önmagának addig a napig, hogy csak azért gondol Ellire Nikivel történő szeretkezéseik közben, mert tetszett neki a nő odaadása. Már nem tagadhatta le, hogy ez több mint vágy, szerelmes lett, hiszen azt komolyan gondolta, amit Ellinek mondott, hogy szeretne mellette ébredni minden reggel. Igen, az tényleg komoly volt, de csak az.
Annyira akarta már Ellit, hogy nem tehetett róla, és amikor egy vacsora alkalmával végre kettesben maradt barátja feleségével elhívta őt egy éjszakai fürdőzésre. A fürdőzés érzéki szeretkezésben végződött. Elli „megtanította” neki, hogy a szeretkezés sokkal több mint amit addig Tony tett Nikivel és sokkal csodálatosabb érzéseket is elővarázsolt a férfiból. Nem sejtették, hogy Lorenzo végignézi amint Elli és Tony megcsalja őt. Lorenzo visszarohan a házba, de nem kelti fel Nikit, aki édeset álmodik a szomszéd hálóban. Tony még visszahívja búcsúzóul kétszer is Ellit egy-egy szerelmes ölelésre, aki szintén rádöbben, hogy bizony ő is szerelmes lett. Mégpedig éppen ez a két szimpla ölelés győzi meg róla, mert tényleg semmi több nem történik, még egy ártatlan puszi sem, attól félve, hogy az ablakokból bármelyikük újdonsült házastársa észrevehetné őket. Csak egy ölelés – gondolja Elli, de ez annyira meghitt, annyira megnyugtató és mégis annyira izgató a férfi közelsége, amit ő addig sosem érzett. Sem Lorenzo iránt, sem senki más iránt. Sírva szalad be a lakosztályuk közös nappalijába és ott találja Lorenzot, aki felelősségre vonja. Elli nem kertel, bevallja neki hogy bár nem akarta szerelmes lett a férje barátjába. Lorenzo dühe határtalan, hiszen a barátja nem csak megdugta, hanem el is szerette tőle asszonyát és ez több, mint amit ő Nikivel tett. Az is igaz, hogy eddig nem is próbálta önmagának megmagyarázni, miért kellett újra neki Niki. Elintézte azzal, hogy csak a szex miatt, hiszen Tony felesége is nagyon csinos és kívánatos, ráadásul eszébe jutott az az első alkalom. Neki nagyon tetszett, hogy Niki annyira gátlástalanul viselkedett. Felizgatta, de akkor sem és most sem gondolt bele többet.
Viszont amint Tony belépett, Lorenzo egyből nekiesett. „Hogy tehetted ezt velem? Nem azért hívtalak meg és álltam én a nászutad költségeit, hogy elszeresd a feleségem. Tudod te, hogy mit érzek most? Na és azt tudod-e, hogy te mit érzel?” Tony ekkor már úgy érzi, hogy minden mindegy. Nem így akarta ugyan bevallani Ellinek, hogy szerelmes lett bele, mégis kimondja: – Szerelmes lettem Ellibe.
Ellit nagyon meglepi, de csodálatos érzéssel tölti el ez a vallomás, hiszen a szeretett férfi annyira bátor, hogy kimondta a férje előtt is, ez így most talán nem is neki szól, csak róla, de biztosan őszinte. Lorenzot viszont ugyanez a vallomás felbőszíti és dühében nekiesik Tonynak, aki védekezik, dulakodnak. Ezt a dulakodást hallja meg Niki, aki felébredve nem találja maga mellett Tonyt és rájön, hogy mi történhetett. Kiszalad a nappaliba és igyekszik szétválasztani a férfiakat, akik csak akkor nyugszanak meg némileg, mikor valamelyiküknek sikerül eltalálnia Nikit, aki bátran közéjük lépett. A bátorsága inkább botorság, mert csupán abból fakad, hogy Tony nem bántaná őt, hiszen a férje, Lorenzoval meg nemrég történt éppen egy felejthetetlen kaland, így tőle sem kell tartania. Egy kicsit meglepődik, amikor mégis bekap egy fájdalmas ütést, de mégse azt kérdezi meg, hogy melyikük adta, hanem inkább ő is felteszi a kérdést Tonynak, hogy mi történt, de a dühös Lorenzo megelőzi és elmondja, hogy azok ketten ott a kanapén összejátszottak ellenük. Tony elszerette tőle Ellit és mindkettőjüket megcsalta. „Tőled akarom hallani!” – vonja kérdőre most Niki Tonyt. „Tényleg az történt amit Lorenzo mondott, beleszerettem Ellibe. Nem tehetek róla, de csak most tudtam meg, csak itt, hogy mindig is bele voltam szerelmes, Ne haragudj rám ezért. Bár olyan sok okod a megcsalás miatt nem lehet haragudni, mert úgy gondolom, hogy mi csak egyenlítettünk. Tudjátok, amikor a bevásárlásból hazaértetek, Nikit mintha kicserélték volna. Egyből rájöttem, hogy történt valami az úton köztetek.” Lorenzo tagadni akarja, ám Niki megelőzi és dühében bevallja, hogy valóban megtették, lefeküdtek ott az autóban egymással és az annyira jó volt, mint amennyire Tonyval soha. Ő ezt ugyan bosszúnak szánta, így akarva megbántani a hűtlen férjét, ám nem gondolt arra, hogy ez egyben vallomás is Lorenzo felé, aki emiatt teljesen lehiggadva közli Ellivel: – Ezek után elválunk, azt ugye tudod? Nem kell hazajönnöd velem, elköltözök. Ezt az utat kifizettem van még két heted. Élvezd a szerelmeddel, ha akarod. Én nem tudok itt maradni. Jössz velem Niki?
Niki kicsit habozik, majd bólint.
Nos, a film eddig tart, de bárki kitalálhatja a folytatást. Én egy ilyen variációra voksolnék:
Elli és Tony összeházasodnak, miután a nászútjukról hazatérnek. Lorenzo és Niki is egymásra találnak, hiszen Lorenzo éppen azt szerette meg Nikiben, hogy mennyire bevállalós ez a nő, és ezentúl megadja neki, amire az vágyik. Hotwife lesz Nikiből, aki egyre inkább élvezi ezt a szerepét. Előfordul, hogy Lorenzo odaajándékozza őt egy-egy ismerősének, vagy ismeretlennek, persze mindig megbeszéli előre ezt a feleségével. Olyan is előfordul, hogy Nikit egyedül küldi szórakozni és amikor az hazaér, lelkendezve újságolja neki a legújabb hódítását, mire nagyot szeretkeznek. Az teljesen mellékes, hogy ez a hódítás valóban megtörtént-e vagy csak kitalálta a nő, a szeretkezés ennek tudatában mégis mindkettőjüknek felejthetetlen perceket okoz. Lorenzo ugyanis úgy érzi, hogy ez a nő immár teljesen az övé, azt teszi mindig amit ő akar, amit csak kér tőle. Emiatt Nikit egyre vadabb dolgokba viszi, amit Niki a kíváncsisága és a férje iránti bizalma miatt sosem utasít el. Ők emiatt élnek életük végéig tartó boldog házaságban, hiszen egymást szeretik és bármilyen esemény után mindig egymásra találnak, és rájönnek, hogy nem kell nekik más. Niki is így gondolja, mert a többi férfit, akit a férje tanácsol neki, vagy inkább azt mondhatnánk odadobja, eladja, Nikinek semmit sem számítanak, csak annyit, mint egy kellemes élmény, egy testi kielégülés. Ezért is szereti ő Lorenzot egyre jobban, mert a férfi még azt is elnézi neki, ha ő beszámol a férjének a legújabb, bár nem létező férfiról az életében.
Tony és Elli pedig élik a szerelmesek életét és Elli egyre többre sarkallja kedvesét, mert neki nagyon is jól működik a szexben is a fantáziája, mígnem egy alkalommal beleviszi őt egy hármasba is egyik barátnőjével.
A férfi kipróbálja, de taszítja őt a másik nő, bár nem érti ezt, hiszen ruhában annyira kívánatosnak tűnt. Ezt el is mondja Ellinek, aki ezt olyanképpen érti meg, hogy a férje igazán szerelmes belé, és a nyakába ugrik egy „Annyira szeretlek!” felkiáltással és soha többé nem akarja a férjét, szerelmét semmi ilyesminek kitenni.
Ezen az ötleten felbuzdulva Tony is felajánlja egyszer neki, hogy talán lehetnének ők hármasban egy barátjával, de Ellit már a gondolat is elborzasztja, hogy ő egy másik férfival…
– Soha! – Kiáltja és szerelmének beletelik némi időbe, míg meggyőzi, hogy csupán teljesíteni akarta egy ki nem mondott kívánságát. „Nem kívánok én rajtad kívül egyetlen férfit sem. Ha te nem szeretsz már, zárdába vonulok, vagy nem is tudom…” Vallja neki be Elli és innentől egyikük se gondol senki másra, csak egymásra és a születendő gyermekeikre.
Két életút, két teljesen eltérő mentalitású páros,. Ám ki mondhatná hogy bármelyik kapcsolat nem kielégítő, nem biztonságos, vagy nem szeretetteljes? Egyszerűen arról van szó, hogy más emberek, más egyéniségek és mások a vágyaik, temperamentumuk, mint a másik párnak. Tony és Elli boldogok, na meg Lorenzo és Niki sem boldogtalanok. Mindkét kapcsolat lehet sírig tartó, bár mindkettő másért.
Elítélhető egy ember a vágyaiért? Ha igen, akkor az már nem emberi? A perverz szerintem nem ezt jelenti. Csupán az általánostól való eltérést. Valamikor perverzitásnak számított egy kivillanó női boka, ma már nem lepődünk meg a meztelen keblek látványán sem, ami szinte a modern filmipar kellékévé nőtte ki magát. Változik a világ, változik a társdalom is, az egyének is. Ettől még az ember ember marad.
Akkor válik embertelenné, állatiassá, ha ok nélkül kegyetlenkedik másokkal. Mondjuk kirobbant vagy támogat egy háborút, ami tömegeknek okoz szenvedést a semmiért. A cél általában a hatalom megszerzése, de a hatalom egy illúzió, ami igazából nem is létezik. Vagy mégis. Akkor létezik, ha valaki vállalja, hogy aláveti magát más, vagy mások akaratának. A modern társadalom írott és íratlan jogokkal ismeri el az olyat bűnként, ha egy, vagy több ember kegyetlenkedéssel veszi rá erre a megalázkodásra a másik egyént, vagy akár többet. Ez a mai társadalmak ellentmondása, hiszen egyfelől felruház embereket (politikusokat) a hatalom gyakorlására, másfelől bűnként ismeri el ugyanezt. Nem bűn akkor, ha a politikusok nem élnek vissza a kapott hatalmukkal. Csakhogy sajnos a gyakorlat nagyon sok esetben mást mutat. Mondhatni 90 %-nál is nagyobb arányban. Lehet ezzel vitatkozni, de bizonyítani ugyan ki tudná?
Ezek az utolsó gondolatok Naiv1966 történetének elolvasása miatt jutottak eszembe. Mármint a politika, a politikusok… Az eszmefuttatás talán egyéni, de ez is csak egy vélemény, a hétköznapi élet tapasztalataira támaszkodva.
A férfiak számára a sör egy szakrális élmény, meg kell érkezni, jelen kell lenni. A folyékony kenyér szerelmesei mindig megnézik a boltokban a sör kínálatot. Hiszen a pillanatoknak élünk, de gondolni kell a holnapra is. Aki a sört szereti, ő a vidámságot és nem ritkán a rockzenét is kedveli, és szenvedélyes.
A sör ivás egy kulturális élmény, örömforrás a mindennapokban, vagy akár a munkahelyen, főleg ha irodában dolgozunk. Ahogy rutinos sörivók leszünk, úgy egyre inkább megismerjük a különböző termékek jellemzőit, sőt, egyik, másik a kedvencünk lesz. Az otthoni munkák mellé is kiváló a sör, gondolhatunk a fűnyírásra is.
Fontos tudni, hogy egyenjogúság van, de a társadalmi szerepek eltérőek. Viszont sört mindkét nem fogyaszthat. Akár az úrinők is ihatnak sört, bármilyen alkalomból.
A sörfogyasztás a Balatoni strandokon is kiváló tud lenni. Jól esik sörözni, miközben nézzük a szép nőket és a Balatont.
Örvendetes dolog, hogy a nők körében egyre népszerűbb a sör fogyasztás. A legtöbb férfi számra kifejezetten tetszetős a sörivó nő.