Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A
Ashley
2024. augusztus 18. 14:42
Tulajdonképpen mi a naturizmus/ nudizmus?

Az elején rögtön érdemes tisztázni, hogy a kettő fogalom ugyanazt jelenti. A nude meztelenséget jelent a natur pedig a természetet jelöli. Napjainkban a nudizmus leginkább a szabadsághoz köthető, hiszen olyan jól esik megszabadulni a ruháktól. A társadalmi szabályok gyakran szűk kereteket jelölnek ki, nem kell mondani, hogy jól esik ebből kilépni és a nudista strandon megélni a szabadság érzését. Mikor nem a munkahelyre kell menni, hanem a szórakozás a pihenés a fontos. És a tolerancia, hiszen a nudista ember elfogadja önmagát, illetve a többi embert a maga természetességében a strandon.
Gyakorlati megközelítésben, meg kell említeni, hogy férfiként fürdőruha nélkül, nagyon jól esik fürdeni, úszni a Balatonban. Egyfelől retró hangulatot élhetünk át, hiszen már a 70 es években is voltak nudista strandok hazánkban, másfelől, jó, hogy mindenhol érezzük a kellemes vizet.
Szindbád a bőrös csülköt szerette, mi nudisták pedig szeretünk, jókat, enni és inni, majd pancsolni a magyar tengerben. Az elfogadás, a tolerancia nálunk alap jellemvonás.
Természetesen nem lehet nem észrevenni, hogy a Balaton körül egy nudista strand van 2024 – ben, mikor ezeket a sorokat írom. Vagyis a többség a textiles strandokat favorizálja. Mindig örülni kell, ha fiatalokat látunk a nudista strandon, ugyanis ők viszik majd tovább ezt a műfajt. Külföldön nyilván rendkívül népszerű a meztelen fürdőzés pl. Horvátországban megszámlálhatatlanul sok nudista strand van.
A nudizmus jelentős mértékben segíti a személyiségfejlődést. A már említett tolerancia gyakorlása mellet, számos más dimenzióban is tapasztalhatjuk a fejlődést. Meg kell említeni, hogy a szexualitásnak semmi köze a nudizmushoz és a strandon gyakorlatilag el is felejtődik, hogy mindenki meztelen, hiszen a természetesség dominál.
Emberek volnánk, jól esik beszélgetni, akár ismerkedni pl. a külföldiekkel, el lehet mesélni, hogy ki, milyen dolgokat gondol fontosnak, de egy jó kártya játék is lehet izgalmas. Mert a nudista ember szeret játszani. Ugyanis aki rátalál a saját útra, ő már lazábban kezeli a társadalmi és egyéb elvárásokat, inkább élvezi. Ugyanis nudistának születni kell, szükséges hozzá egy alap beállítottság, legyünk arra büszkék, hogy mi nudisták vagyunk.
A nudista ember nem dicsekszik, de soha nem titkolja, hogy nudista.
Fontos kiemelni, hogy a Hari musicalben szereplő hippik is a szabadságot jelölik, napjainkban a nudisták jelentik a szabadságot. Amit meg kell ízlelni és át kell élni, nekünk magyaroknak persze a világegyetem legjobb rockoperája az István a király a favorit.
A nudista ember ismeri Fekete István regényeit hiszen az író ábrázolja legszebben a természetet.
A közösségbe tartozás rendkívüli fontos, mert az ember közösségi lény, az egymás segítése, támogatása, akár egy jó szóval, természetes a nudista közösségekben.
Üdvözlöm, hogy a kormány az országbérlet bevezetésével, mobilizálja a magyar társadalmat. Mert a Balatonhoz el kell jutni, és a nudista strandhoz is. A halételek mellé pedig nagyon jól esik a sör.
A víz közelsége szakrális élmény, a nyár a legszebb évszak.
1
A
Ashley
2024. augusztus 18. 12:58
Fővárosi sanzon

Megittam a kocsmában a szokásos 3 korsó sört és mellé 4cl pálinkát. Majd felszálltam a BKK buszra, büdös, koszos, munkásruhába. Sajnos a sofőr a kérésemnek nem tett eleget és nem állt meg, mikor vizelési ingerem lett. ( sör). Szerencsére volt nálam széles szájú műanyag üveg. Bár lehet, hogy ez utóbbit csak álmodtam, mindenesetre elmúlt az inger, mire leszálltam. A többi utas nem díjazta a jelenlétem és örültek, hogy leszálltam.
1
A
Ashley
2024. augusztus 17. 17:32
Találkozás Ady Endrével

A kocsmából jövet sétáltam a nyugati pályaudvar környékén és odalépett hozzám egy torzonborz alak és mondta, hogy adjál egy száll cigit köcsög.
Felvilágosítottam az urat, hogy nem dohányzok.
Erre ő mérgesen kiabált, hogy ne hülyéskedjek és adjak neki italra valót.
– El kellene menni dolgozni. – javasoltam.
Ő válaszul feldöntött egy szemeteskukát.
Sokan néztek bennünket, mikor elkezdtem szavalni Ady: Álmodik a nyomor című versét. „Tiszta ágyat és tiszta asszonyt „
Az emberünk megígérte, hogy elmegy dolgozni. Ugyanis az eszébe jutott, hogy gyerekként szavalt az általános iskolában. Majd elmesélte, hogy a Radnótiba járt gimnáziumba, majd a Corvinuson szerzet diplomát, később csöves, hajléktalan lett, hogy miért nem árulta el.
Halottam, hogy érkezik a vonatom, közben láttam, hogy a csöves másokat is zaklat. Majd Ady Endre sétált a pályaudvar előtt, rágyújtott egy cigire, és őt is zaklatta a csöves.
1
A
Ashley
2024. augusztus 13. 12:03
" Akkor írtál jó történetet ha sztbali jelzi,hogy hiányzik pár cimke."
1
A
Ashley
2024. augusztus 12. 20:13
Akkor vagy szexis nő, ha tudsz nokedlit pörkölttel készíteni.
1
A
Ashley
2024. augusztus 9. 20:31
Szokatlanul keményen odamondott a Kalotaszegi érsek.
1
A
Ashley
2024. augusztus 8. 15:26
Arra írtam h az élsport sohasem volt igazságos, h sokan az Algír bokszolónővel kapcsolatban okoskodnak.
1
doriangrey
2024. augusztus 7. 23:15
Nekem ezzel most egy nagyon jó estét szereztetek. Köszi újra. 🙂
2
Ez egy válasz Törté-Net 2024. augusztus 7. 19:31-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. augusztus 7. 19:31
Kedves cvirag!

Elnézést, ha nem lett volna egyértelmű, pontosítanánk: A rendelkezésünkre álló adatok alapján NEM azonos.

Nyilván a tévedés lehetősége fennáll, de tekintve, hogy azért van többféle technikai paraméter is, amit lehet figyelni, ezek alapján állapítottuk meg pár nick összefonódását, amelyek közül a félrevezetésben aktívan résztvevőket töröltük, ugyanakkor volt pár gyanús, de itt passzív nick, azok ellen nem volt okunk fellépni.
De a lényeg, hogy Walderlaci neve nem szerepelt a kapcsolati hálóban. A saját ítéletünkkel elégedettek vagyunk (naná, ki nem?), de nyílván mindenki azt gondolja róla, amit szeretne. 🙂

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Ez egy válasz cvirag 2024. augusztus 7. 10:22-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. augusztus 7. 10:22
Ez egy kétértelmű megfogalmazás volt. Tértivevény azonos Waderlacival? Ez a kérdés. ;) Dorian kis mulya, elhisz mindent. Ugyanakkor a két kérdéses nick kommentjei hasonlóak voltak. Hasonló fordulatokkal, szóhasználattal, stb. Hogy is mondjam… a pártatlanság jegyében egy szép eljárás volt, csak a végítélet nem egzakt. Vagy nem perdöntő, ha így jobban tetszik.
0
Ez egy válasz Törté-Net 2024. augusztus 6. 23:05-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. augusztus 7. 01:21
Waderlaci! Bocsánatot kérek érte, hogy pedofilnak gondoltalak és azt állítottam, te vagy tértivevény. A többit tartom.
Nyugodj békében. Vagy tőlem vissza is jöhetsz, a korrektség kedvéért.
0
doriangrey
2024. augusztus 7. 01:17
Ez szívenütött, de állom a szavam. És köszi a beavatkozást.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. augusztus 6. 23:05-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. augusztus 6. 23:05
Kedves doriangrey!

Waderlaci védelmében (az általa kért - visszafordítható - törlése ellenére) az általunk látható információk alapján megjegyeznénk, hogy nem volt azonos az ide kommentelő álnevekkel. (Viszont a vita parttalansága miatt mindkét résztvevő kommentjeit töröltük, lassan már-már becsületsértésbe hajlott a vita, így nem biztos, hogy kár érte.)

Viszont az álnevek kérdésében igazatok volt, valóban volt pár azonosnak tűnő fiók, ezek hozzászólásait töröltük, tiltottuk őket.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
5
Ez egy válasz doriangrey 2024. augusztus 4. 23:27-kor írt üzenetére.
toma38
2024. augusztus 6. 19:17
Néha nem is kell mögöttes jelentést keresni, mert anélkül is vannak ütős mesei pillanatok:

A királykisasszony jegyei
https://www.youtube.com/watch?v=xNzKZ4BDDek&list=PLpshJy6oyjM9fD2YtXafkvuSCkkprffuO&index=56

A fehérneműt nem viselő királykisasszony három malacért cserébe felhúzza a ruháját térdig, majd derékig, végül nyakig. Nem szexmentes Barbie baba alkata van.

A bíró okos lánya
https://www.youtube.com/watch?v=mvutIBmhqYE&list=PLpshJy6oyjM9fD2YtXafkvuSCkkprffuO&index=83

A bíró okos lánya előbb felemeli a ruháját és bugyi nélkül behajol az apja(!) előtt. Később egyetlen melltartóban végigvonul a városon. Láthatóan nem borotválja a „csúnyáját” (idézet a filmből). Azután nem merül ám csak úgy gyorsan feledésbe a dolog, mert azt is megindokolja, hogy miért nem takarta el a csúnyáját.
1
Ez egy válasz tértivevény 2024. augusztus 5. 11:55-kor írt üzenetére.