Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A beállításaidban van a hiba. Nem jól közelítesz. A külsőségekre hajtasz, csak azt látod meg a nőkben. Szerintem neked nem is lenne jó egy okos nő. Keresd meg a másik feledet, aki olyan mint te női változatban. Te milyen is vagy? Okos és szép?
Na meg a kicsit sem átlátszó feles tagadások a címekben: mom not son not daughter dad
Nem is értem, hogy itt miért nem játszották ki a máshol bevált mostoha kártyát. Anya, apa, lánya, fia címkék helyett mostohaszülő, mostohafiú, mostohalány és máris felesleges a béna "nincs vérségi kötelék a szereplők között" bevezető szöveg.
Van némi köze Mohamedhez. Legalábbis a film szerint. Ott bömbölt az imám a toronyban a sardaukarok bolygóján. A könyvben meg nem, bár a Padisah császár megnevezés elég izé... Ennyit a multikulti balfaszságokról.
Ez kész! 😅
Nehéz elhinni, hogy egy tv leadta sípolás nélkül, de ott a 12-es karika.
🙂
Eszembe jutott az énekes másik csapata és az oldalhoz tartalmilag még illeszkedő is társkereső hirdetés: https://www.youtube.com/watch?v=kZmZ0yaTlq4
https://www.youtube.com/watch?v=8zelPw_-Nuk
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?
Na meg a kicsit sem átlátszó feles tagadások a címekben:
mom not son
not daughter dad
Nem is értem, hogy itt miért nem játszották ki a máshol bevált mostoha kártyát.
Anya, apa, lánya, fia címkék helyett mostohaszülő, mostohafiú, mostohalány és máris felesleges a béna "nincs vérségi kötelék a szereplők között" bevezető szöveg.