Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Egyáltalán nem vagy neandervölgyi, hanem normális ember. És szerintem elég művelt is vagy, de mindenképpen bölcsebb mint az okoskodó Dorian. Nálam van egy határa ezeknek a műveknek és megmaradok a nagy klasszikusok némelyikénél. Ebben sehol nincs helye a Disney szörnyű, gyakran ordenáré pénzszivattyúinak, amit cukiság és az emberi hülyeség apropóján tolnak le a gyerekek torkán.
Sajna a Dűne 'univerzumon' kívül éltem és élek. Mint ahogy a Star Wars, Star Trek, Potter, Gyűrűk Ura , Disney, valóságshow, meg mittudom én még hányféle univerzumok sem fogadtak be. Érdeklődés hiányában a legjobb esetben is csak valami érintőleges fogalmaim vannak róluk. Nem sznobizmusból, inkább a 'kötelező függés' iránti ellenállásom okán. Akkor most elárultam magam és neandervölgyinek számítok a magas műveltségűek között?
Aha, mintha te olyan fiatal lennél... De a poén jó. Vajon így vonul be a történelembe? És legyünk őszinték, nem csak zseniális író, hanem nagy elme is volt.
Módosítom azzal, hogy más is hozzá is tudjon szólni az AI védelmében, hogy bizonyos dolgokra jó, de véletlenül sem szabadott volna kitenni mindenki számára elérhetően még a korlátozott verziókat sem.
Az öntudatra ébredéstől nem tartok, de a többi igaz. És tényleg nem tőlem van eredeti felvetés, de ettől még maximálisan hiszek benne. Tönkreteszi az amúgy is tönkretett világot és nem segíti az általános műveltség és tudás gyarapodását, csak szemetet termel, amiből így is van tömérdek.
Ha mindenki vegetériánus lenne ( persze ez hülyeség). akkor jobb sorsuk lenne a haszonállatoknak. Ezt meg is válaszolom, ebben az esetben haszonállatok sem lennének.
Egy szintén örökzöld téma, hogy a vadász védi - e a természetet?
Az olimpiáról tiltják a lovassportokat, illetve eljutunk oda h lóverseny sem lesz. Ez oda vezet el, h senki sem fog versenylovakat tenyészteni és nem lehet az állatokban gyönyörködni, mert nem léteznek.
"Ó, Puszinyuszi, milyen csodás történettel tetted teljessé az életemet!" "Köszönöm Pompon! Amíg írtam, csak arra gondoltam, hogy boldoggá tegyelek Téged!"
Néha nehéz megállni, hogy az ilyen belterjes, cukiédes kommentek ne legyenek hatással egy történet értékelésére.
Gini az űrhajós. Gini a 39 éves szőke hosszú hajú nő ellökte magát és repült a levegőben. Megtehette ugyanis a nemzetközi űrállomáson nincs gravitáció. Gini egy repülő üres vodkás üveget ügyesen kikerült. – Ludmilla már megint vedel. – mondta Gini. Majd így folytatta. – Ráadásul részegen gyakran teát akar főzni a nem létező szamovárban. – Ludmilla! Hova dugtad a tudatkalibráló táblázatot? Meg akarom nézni, hogy milyen magas tudatszinten vagyok. Jó akkor nézem táblázat nélkül. Lássuk csak Az érzelmeim a következők. Dühös vagyok ez jó. – Pókhálós vagyok. – kiáltotta Ludmilla. – Most ne zavarj. Folytatom. A tükörbe nézve szépnek látom magam ez is jó. – Szép vagy cicám. – szólt közbe Ludmilla. -- Szinkronizálok egy részeges, leszbikus nővel ez rossz. Sőt egyik este megfigyeltem, hogy testet cseréltem Ludmillával. Szabályosan az ő testébe került a tudatom és éreztem, hogy részeg vagyok. Az empátiám érzékeny. Megérint a mások problémája. Ez is jó. Szerintem olyan 200 as szinten vagyok. Hol vagyok az 500 as színtől, legalább a kentaur tudatszintet érjem el. Ludmilla 40 éves nő fekete egyenes szálú hosszú haja lobogott a súlytalanságban. – Apum sokszor a diókat kalibrálta kiválogatta a nagyokat és a piciket.- mondta Ludmilla. – Istenem nagyon idióta vagy. – válaszolt Gini. – Te pedig szép és okos. – Igen. Ezért érthető, hogy a nemzetközi űrállomáson szolgálok viszont nem értem, hogy te hogyan keveredtél ide? Csak nem a tudatcserével? – Engem nem érdekelnek a misztikus dolgok. – Engem sem. – Gini te egész nap a spiri könyveket bújod és akkor téged nem érdekel a misztika? Kuncog a májam. – Majd nem fog kuncogni a literszám magadba öntött vodkától. De lépjünk ezen túl. Sajnos össze vagyok veled zárva egy pléhdobozba ami a földkörül kering. De legalább a tudatszint táblázatom ne dugnád el. – Ne haragudj adj egy puszit. – Próbálok magas tudatszintre jutni most ne zavarj. – Addig nézem a földet csodálatos látvány az űrből nézve. – Jó nézd nehogy ellopják. Ludmilla átrepült egy másik szobába Gini egyedül maradt. – Legutóbb éreztem egy érzéki, teljesen jó ölelő energiát mikor kávét akartam főzni a gáztűzhelyen aztán rájöttem, hogy az űrben vagyok. Most ezt fogom megvizsgálni, hogy ki vagy mi ölelt meg engem? Nem tudok rájönni. Akkor a következő kérdés. Mit gyümölcsözött nekem a 30 évig tartó tudatkutatás? 9 évesen volt egy misztikus élményem egy fekete macska ment át előttem az úton ez az élmény indított el a tudatkutatás útján. Ezzel párhuzamosan a személyiségem is fejlesztettem 39 évesen tapasztalt űrhajós vagyok 750 napot töltöttem az űrben eddig összesen ha jól számolom és 10 űrséta van már a hátam mögött. A jelenlegi misszióból még 100 nap van hátra és nekem bőven van min töprengeni.
De a poén jó. Vajon így vonul be a történelembe?
És legyünk őszinték, nem csak zseniális író, hanem nagy elme is volt.
Ha mindenki vegetériánus lenne ( persze ez hülyeség). akkor jobb sorsuk lenne a haszonállatoknak. Ezt meg is válaszolom, ebben az esetben haszonállatok sem lennének.
Egy szintén örökzöld téma, hogy a vadász védi - e a természetet?
Az olimpiáról tiltják a lovassportokat, illetve eljutunk oda h lóverseny sem lesz. Ez oda vezet el, h senki sem fog versenylovakat tenyészteni és nem lehet az állatokban gyönyörködni, mert nem léteznek.
"Köszönöm Pompon! Amíg írtam, csak arra gondoltam, hogy boldoggá tegyelek Téged!"
Néha nehéz megállni, hogy az ilyen belterjes, cukiédes kommentek ne legyenek hatással egy történet értékelésére.
Ilyen, a meleg bélsárig elérő benyalást ritkán látni.
Gini a 39 éves szőke hosszú hajú nő ellökte magát és repült a levegőben. Megtehette ugyanis a nemzetközi űrállomáson nincs gravitáció. Gini egy repülő üres vodkás üveget ügyesen kikerült.
– Ludmilla már megint vedel. – mondta Gini. Majd így folytatta. – Ráadásul részegen gyakran teát akar főzni a nem létező szamovárban.
– Ludmilla! Hova dugtad a tudatkalibráló táblázatot? Meg akarom nézni, hogy milyen magas tudatszinten vagyok. Jó akkor nézem táblázat nélkül. Lássuk csak Az érzelmeim a következők. Dühös vagyok ez jó.
– Pókhálós vagyok. – kiáltotta Ludmilla.
– Most ne zavarj. Folytatom. A tükörbe nézve szépnek látom magam
ez is jó.
– Szép vagy cicám. – szólt közbe Ludmilla.
-- Szinkronizálok egy részeges, leszbikus nővel ez rossz. Sőt egyik este megfigyeltem, hogy testet cseréltem Ludmillával. Szabályosan az ő testébe került a tudatom és éreztem, hogy részeg vagyok. Az empátiám érzékeny. Megérint a mások problémája. Ez is jó. Szerintem olyan 200 as szinten vagyok. Hol vagyok az 500 as színtől, legalább a kentaur tudatszintet érjem el.
Ludmilla 40 éves nő fekete egyenes szálú hosszú haja lobogott a súlytalanságban.
– Apum sokszor a diókat kalibrálta kiválogatta a nagyokat és a piciket.- mondta Ludmilla.
– Istenem nagyon idióta vagy. – válaszolt Gini.
– Te pedig szép és okos.
– Igen. Ezért érthető, hogy a nemzetközi űrállomáson szolgálok viszont nem értem, hogy te hogyan keveredtél ide? Csak nem a tudatcserével?
– Engem nem érdekelnek a misztikus dolgok.
– Engem sem.
– Gini te egész nap a spiri könyveket bújod és akkor téged nem érdekel a misztika? Kuncog a májam.
– Majd nem fog kuncogni a literszám magadba öntött vodkától. De lépjünk ezen túl. Sajnos össze vagyok veled zárva egy pléhdobozba ami a földkörül kering. De legalább a tudatszint táblázatom ne dugnád el.
– Ne haragudj adj egy puszit.
– Próbálok magas tudatszintre jutni most ne zavarj.
– Addig nézem a földet csodálatos látvány az űrből nézve.
– Jó nézd nehogy ellopják.
Ludmilla átrepült egy másik szobába Gini egyedül maradt.
– Legutóbb éreztem egy érzéki, teljesen jó ölelő energiát mikor kávét akartam főzni a gáztűzhelyen aztán rájöttem, hogy az űrben vagyok. Most ezt fogom megvizsgálni, hogy ki vagy mi ölelt meg engem? Nem tudok rájönni. Akkor a következő kérdés. Mit gyümölcsözött nekem a 30 évig tartó tudatkutatás? 9 évesen volt egy misztikus élményem egy fekete macska ment át előttem az úton ez az élmény indított el a tudatkutatás útján. Ezzel párhuzamosan a személyiségem is fejlesztettem 39 évesen tapasztalt űrhajós vagyok 750 napot töltöttem az űrben eddig összesen ha jól számolom és 10 űrséta van már a hátam mögött. A jelenlegi misszióból még 100 nap van hátra és nekem bőven van min töprengeni.