Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Olvastam mostanában több olyan cikket, ami hatalmas baromságokat és csúsztatásokat írt le, aztán ott találtam az alján a mondatot, hogy a cikk az AI áltam lett generálva. Ezeket betiltanám, mert ellenőrzés nélkül nyomnak baromságokat, okoskodó hangnemben. Az átlag ember meg el is hiszi, nem kételkedik.
Visszatérve a témára, ha a gyereknevelés nem megy ösztönből, akkor kérdezzük a mesterséges intelligenciát? Tegnap éppen ezt beszélgettük egy társaságban, hogy milyen világ lesz, ha egy anya a gép ötletei alapján fogja nevelni a gyereket és nem hagyatkozik már az alapvető ösztöneire, mert elhiszi, amit a gép tanácsol. Így is borzalmasan sok butaságot elhiszünk, ami szembemegy az évszázados dolgokkal es tönkreverjük vele az életünket.
Egyáltalán nem vagy neandervölgyi, hanem normális ember. És szerintem elég művelt is vagy, de mindenképpen bölcsebb mint az okoskodó Dorian. Nálam van egy határa ezeknek a műveknek és megmaradok a nagy klasszikusok némelyikénél. Ebben sehol nincs helye a Disney szörnyű, gyakran ordenáré pénzszivattyúinak, amit cukiság és az emberi hülyeség apropóján tolnak le a gyerekek torkán.
Sajna a Dűne 'univerzumon' kívül éltem és élek. Mint ahogy a Star Wars, Star Trek, Potter, Gyűrűk Ura , Disney, valóságshow, meg mittudom én még hányféle univerzumok sem fogadtak be. Érdeklődés hiányában a legjobb esetben is csak valami érintőleges fogalmaim vannak róluk. Nem sznobizmusból, inkább a 'kötelező függés' iránti ellenállásom okán. Akkor most elárultam magam és neandervölgyinek számítok a magas műveltségűek között?
Aha, mintha te olyan fiatal lennél... De a poén jó. Vajon így vonul be a történelembe? És legyünk őszinték, nem csak zseniális író, hanem nagy elme is volt.
Módosítom azzal, hogy más is hozzá is tudjon szólni az AI védelmében, hogy bizonyos dolgokra jó, de véletlenül sem szabadott volna kitenni mindenki számára elérhetően még a korlátozott verziókat sem.
Az öntudatra ébredéstől nem tartok, de a többi igaz. És tényleg nem tőlem van eredeti felvetés, de ettől még maximálisan hiszek benne. Tönkreteszi az amúgy is tönkretett világot és nem segíti az általános műveltség és tudás gyarapodását, csak szemetet termel, amiből így is van tömérdek.
Ha mindenki vegetériánus lenne ( persze ez hülyeség). akkor jobb sorsuk lenne a haszonállatoknak. Ezt meg is válaszolom, ebben az esetben haszonállatok sem lennének.
Egy szintén örökzöld téma, hogy a vadász védi - e a természetet?
Az olimpiáról tiltják a lovassportokat, illetve eljutunk oda h lóverseny sem lesz. Ez oda vezet el, h senki sem fog versenylovakat tenyészteni és nem lehet az állatokban gyönyörködni, mert nem léteznek.
"Ó, Puszinyuszi, milyen csodás történettel tetted teljessé az életemet!" "Köszönöm Pompon! Amíg írtam, csak arra gondoltam, hogy boldoggá tegyelek Téged!"
Néha nehéz megállni, hogy az ilyen belterjes, cukiédes kommentek ne legyenek hatással egy történet értékelésére.
De a poén jó. Vajon így vonul be a történelembe?
És legyünk őszinték, nem csak zseniális író, hanem nagy elme is volt.
Ha mindenki vegetériánus lenne ( persze ez hülyeség). akkor jobb sorsuk lenne a haszonállatoknak. Ezt meg is válaszolom, ebben az esetben haszonállatok sem lennének.
Egy szintén örökzöld téma, hogy a vadász védi - e a természetet?
Az olimpiáról tiltják a lovassportokat, illetve eljutunk oda h lóverseny sem lesz. Ez oda vezet el, h senki sem fog versenylovakat tenyészteni és nem lehet az állatokban gyönyörködni, mert nem léteznek.
"Köszönöm Pompon! Amíg írtam, csak arra gondoltam, hogy boldoggá tegyelek Téged!"
Néha nehéz megállni, hogy az ilyen belterjes, cukiédes kommentek ne legyenek hatással egy történet értékelésére.
Ilyen, a meleg bélsárig elérő benyalást ritkán látni.