Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A
Ashley
2024. július 20. 15:30
#1617
Gini az űrhajós.
Gini a 39 éves szőke hosszú hajú nő ellökte magát és repült a levegőben. Megtehette ugyanis a nemzetközi űrállomáson nincs gravitáció. Gini egy repülő üres vodkás üveget ügyesen kikerült.
– Ludmilla már megint vedel. – mondta Gini. Majd így folytatta. – Ráadásul részegen gyakran teát akar főzni a nem létező szamovárban.
– Ludmilla! Hova dugtad a tudatkalibráló táblázatot? Meg akarom nézni, hogy milyen magas tudatszinten vagyok. Jó akkor nézem táblázat nélkül. Lássuk csak Az érzelmeim a következők. Dühös vagyok ez jó.
– Pókhálós vagyok. – kiáltotta Ludmilla.
– Most ne zavarj. Folytatom. A tükörbe nézve szépnek látom magam
ez is jó.
– Szép vagy cicám. – szólt közbe Ludmilla.
-- Szinkronizálok egy részeges, leszbikus nővel ez rossz. Sőt egyik este megfigyeltem, hogy testet cseréltem Ludmillával. Szabályosan az ő testébe került a tudatom és éreztem, hogy részeg vagyok. Az empátiám érzékeny. Megérint a mások problémája. Ez is jó. Szerintem olyan 200 as szinten vagyok. Hol vagyok az 500 as színtől, legalább a kentaur tudatszintet érjem el.
Ludmilla 40 éves nő fekete egyenes szálú hosszú haja lobogott a súlytalanságban.
– Apum sokszor a diókat kalibrálta kiválogatta a nagyokat és a piciket.- mondta Ludmilla.
– Istenem nagyon idióta vagy. – válaszolt Gini.
– Te pedig szép és okos.
– Igen. Ezért érthető, hogy a nemzetközi űrállomáson szolgálok viszont nem értem, hogy te hogyan keveredtél ide? Csak nem a tudatcserével?
– Engem nem érdekelnek a misztikus dolgok.
– Engem sem.
– Gini te egész nap a spiri könyveket bújod és akkor téged nem érdekel a misztika? Kuncog a májam.
– Majd nem fog kuncogni a literszám magadba öntött vodkától. De lépjünk ezen túl. Sajnos össze vagyok veled zárva egy pléhdobozba ami a földkörül kering. De legalább a tudatszint táblázatom ne dugnád el.
– Ne haragudj adj egy puszit.
– Próbálok magas tudatszintre jutni most ne zavarj.
– Addig nézem a földet csodálatos látvány az űrből nézve.
– Jó nézd nehogy ellopják.
Ludmilla átrepült egy másik szobába Gini egyedül maradt.
– Legutóbb éreztem egy érzéki, teljesen jó ölelő energiát mikor kávét akartam főzni a gáztűzhelyen aztán rájöttem, hogy az űrben vagyok. Most ezt fogom megvizsgálni, hogy ki vagy mi ölelt meg engem? Nem tudok rájönni. Akkor a következő kérdés. Mit gyümölcsözött nekem a 30 évig tartó tudatkutatás? 9 évesen volt egy misztikus élményem egy fekete macska ment át előttem az úton ez az élmény indított el a tudatkutatás útján. Ezzel párhuzamosan a személyiségem is fejlesztettem 39 évesen tapasztalt űrhajós vagyok 750 napot töltöttem az űrben eddig összesen ha jól számolom és 10 űrséta van már a hátam mögött. A jelenlegi misszióból még 100 nap van hátra és nekem bőven van min töprengeni.
2
Lolamacko
2024. július 20. 10:40
#1613
A vadon élő állatokhoz tartoznak a falusi kutyák, akik megtámadják a bicajosokat? Miért nem szabad előre dőlni?
1
Ez egy válasz Ashley 2024. július 20. 08:45-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. július 20. 08:45
#1612
Biciklis vándorok 12 pontja

1. Soha ne nézz hátra, az utad előre vezet.
2. Ha látsz egy éti csigát az úton, akkor állj meg és vidd át.
3. Biciklizés előtt és közben sok sört ne igyál.
4. Tud ha templomtornyot látsz, akkor beérsz egy településre.
5. Mindig integess a szembejövő bicikliseknek.
6. Szeretned kell Chris Rea The Road to Hell c dalát és hallgatni is illik.
7. Ha eltévedsz térj be egy kocsmába, és kérj útba igazítást.
7. Magas dombok előtt szállj le a bicikliről, és sétálj.
8, Tudnod kell, hogy nem a teljesítmény a lényeg, hanem a kellemes jóleső mozgás.
9. Nagy kereke legyen a biciklidnek és soha ne vigyél semmit a hátadon.
10. Tud ha egyedül biciklizel akkor sem vagy magányos, mert a bicikli és a gondolataid veled vannak.
11. Tiszteld a vadon élő állatokat.
12. Ne dőlj előre biciklizés közben.
2
Titti
2024. július 19. 23:32
#1611
Ó, ez roppant ötletes. Tudnál nekem olyan zenét küldeni, ami a szomszédasszonyomat arra késztetné, hogy naponta egyszer átjöjjön hozzánk takarítani? Ne hidd, hogy garasos vagyok, csak szabira ment a bejárónőnk és idegeneket nem szeretnénk helyettesként erre a rövid időre felvenni. Így viszont, amikor átjön néhanap, egyáltalán nem a takarítás jár az eszében. Egyszer sem! Felháborító, ugye?
3
Ez egy válasz Lolamacko 2024. július 19. 20:32-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 19. 21:11
#1610
Nahát, egy kísértet... 😍 Szia szivi. 😘
2
Ez egy válasz Titti 2024. július 18. 23:07-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 19. 20:58
#1609
Te ilyen rendes lány vagy?
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. július 19. 20:32-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. július 19. 20:45
#1606
Szép munka volt, jó iparos munka, Az elvárt színvonal teljesítve. Gratulálok. Ötösre értékelem,  ugyanis a helyesírás és a fogalmazás tökéletes.  Maga a sztori  egy unalmas, lélektelen pornójelenet, viszont üdítően igényesen van megírva. Vissszanyúltál egy régi történethez, és leírtad pepitában.  Ezeket te csak kirázod, ügyes vagy.
4
Ez egy válasz Lolamacko 2024. július 19. 20:32-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. július 19. 20:32
#1605
Elkészültem a házi feladattal.
Nagy Olivér egyetemi hallgató, lázasan készülődött az apró bérelt lakásában a nagy eseményre. Már amikor a lány, Barbi beköltözött a szemben lévő lakásba, akkor tudta, hogy nekik össze kell jönni. Olivér egy nyeszlett szemüveges fiú volt, aki nem igazán vonzotta a lányokat és főleg nem az ilyen bombázókat, mint Barbi.
Budai Barbara is egyetemre járt, de ő nem olyan kocka volt, mint Olivér, őt a divat érdekelte és a ruhák. Imádott öltözködni és azt is imádta, ha csodálják őt. Ő olyan tíz pontos bombázó volt, aki észre sem vett egy olyan fiút, mint Oli. A fiú többször is próbált vele szóba elegyedni, de ezek a próbálkozásai mindig csődöt mondtak.
Oli aztán, amikor az egyetemen kutatási témát kellett választani akkor az agyhullámokba vetette bele magát. Szó szerint belevetette magát és tudta, hogy sikerülni fog a terve, ha ráhajt.
A kutatásai aztán eredményesek voltak és igaz csak macskákon, kutyákon és patkányokon sikerült eddig a kisérlete, de most úgy gondolta beveti Barbin is és eléri nála, hogy szexelni akarjon vele
Az agyhullámokat az ember természetes érzékszervein keresztül bevitt, egyenletes ritmikájú impulzusokkal is lehet befolyásolni, méghozzá igen eredményesen, és bárminemű káros mellékhatástól mentesen.
Az egész jelenségnek az a lényege, hogy ha kellő ideig állandó frekvenciával impulzusokat küldünk az agynak, például fény vagy hang formájában, akkor az agyhullámok fokozatosan igazodni fognak ehhez a frekvenciához, s az agyban ez fog uralkodó frekvenciaként beállni. Az agy tehát természetes módon képes átvenni a kívülről érkező impulzusok frekvenciáját.
Tudta, hogy a lány minden csütörtök délután otthon van és ő erre a csütörtökre időzítette a kísérletet, amikor zenei hangokat közvetít a falon keresztül és azzal eléri, hogy a lány megkívánja őt és mindenáron szeretkezni akarjon vele.
Beállította a készüléket és pontban 3 órakor elkezdte a sugárzást. Előtte lezuhanyozott és csak egy boxert vett fel, hogy ne kelljen sokat vetkőznie és már a gondolatra is keményedett a farka, hogy nemsokára Barbi fog az ajtójában állni és arra kéri őt, hogy dugja meg.
Remegő kézzel nyomta meg a készüléken az indító gombot és elkezdődött az adás.
Barbi a szomszédban hallotta a furcsa zenét, és első gondolata az volt, hogy mi baja annak a kis gyíknak, aztán néhány perc múlva olyan késztetést érzett, hogy menjen a hang irányába és csókolja meg a kis nyeszlett szemüveges pasit. Az agya felett átvette az irányítást valami vagy valaki és már olyan volt, mintha álmodna és ebben az álomban az a férfi volt minden vágya. Kinyitotta a lakása ajtaját és, mint egy zombi elindult a folyosón a szemben lévő lakáshoz, ahol már ketten álltak. A két nő, akik azon a folyosón laktak, mindkettő idősecske, egyedül álló banya volt, ahogyan Barbi nevezte őket. Az ő korosztályának, aki elmúlt negyven, az már öreg volt és levegőnek nézte őket.
Az egyik nő, a duci fekete hajú tanárnő, Katalin, már meg is nyomta a csengőt. A magas, vékony titkárnő, Panni csak állt ott és látszott, hogy ő sem a maga ura, ő is a zene hatására áll itt, és fogalma sincs, hogy mi késztette erre, de érezte, hogy neki szeretkeznie kell ezzel a férfival.
Olivér boldog mosollyal nyitotta ki az ajtót és érezte a győzelem mámorát, aztán amikor meglátta a három nőt, elborult tudattal, akkor rémület ült ki az arcára. A kísérlet sikerült, nagyon jól sikerült, mert hatott Barbira, a lány ott állt az ajtó előtt, de a másik két nő is szexet akart és látszott rajtuk az elszántság. Benyomakodtak mindhárman az ajtón és szinte elsodorták Olit, aki megpróbált a nappalija felé hátrálni, hogy ott kikapcsolja a hívó, felajzó hanghullámokat rejtő zenét, de semmi esélye nem volt a három nővel szemben. Lökték maguk előtt a hálóba és leteperték az ágyra, majd a boxert egy pillanat alatt leszedték róla és rávetették magukat a félig merev farkára. Oli rémülten nézett körbe, de nem volt menekvés, mert Katalin és Panni lefogták, amíg Barbi rávetette magát a farkára, de a ruha is lekerült a nőkről és felváltva vették birtokba a szerszámát, amit csak Barbinak szánt ugyan, de a másik két nő is kivette a részét az örömökből. Egy idő után Oli úgy érezte, ha nem hagyják békén, akkor itt fog szívrohamot kapni, mert valaki mindig lovagolt a farkán és ki tudja már hányadik orgazmuson voltak túl, de nem akarták abbahagyni, mert a zene végtelenítve ment és arra késztette őket, hogy ezt a férfit akarják újra és újra.
Aztán Oli menekülni próbált, lemászott az ágyról, de a lábai nem tartották meg, annyira remegtek, és négykézláb mászott a nappali felé, ahol a három nővel a nyomában, akik próbálták újra és újra leteperni, végre elérte a kikapcsoló gombot és leállította a zenét.
4
Ez egy válasz Ashley 2024. július 19. 20:01-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. július 19. 20:01
#1604
Andreasban, csak annyi a furcsa h nem érdekli, h ki, mit gondol róla. :D Itt sem kommentel. :D
1
cvirag
2024. július 19. 06:08
#1603
Ez egy ritka jó reggel volt. Köszi fiúk, sokat nevettem.
1
Titti
2024. július 19. 00:17
#1602
Szerintem teljesen jogos a dolog, amikről írtál. Ha már van írói szabadság ezen az oldalon, kell lennie olvasói, és szavazói szabadságnak is. Ezek nem kellene, hogy egymástól függő jogok legyenek.
A főgonoszokat és úgy általánosságban a gonoszokat, hagyjuk inkább tobzódni a pokolban. Korlátoknak én inkább az emberhez méltó, kulturált kommenteket és társalgást tartanám csupán.
A helyesírásról szólva: én nem voltam soha kitűnő nyelvtanból. Se magyarból, se másból. A vesszők esetén is csak a 2,5 és 25 cm-es vesszők között tudok különbséget tenni. 🙂 Bár nekem valaki egyszer azt mondta, hogy a pont, mint írásjel után, mindig szóközt teszünk. A fenti esetben a Szerintem, az… kezdetű mondatnál pedig – szerintem –, nem kéne vessző. Persze tévedhetek is, mert a szóismétlést talán sehol nem kezeli a jogszabály hibaként, én mindenesetre nem szoktam a szerintem szót egy mondaton belül alkalmazni, csak néha. Az se kedvencem, amikor a macska fel lett mászva a fára, igaz, te cicusokról nem írtál, csak eszembe jutott. Bocsi.
De, ha már a véleménynyilvánítás szabadságáról beszéltünk: te szeretnél jobb helyesírással közzétett sztorikat olvasni, én meg nem értek hozzá… Talán segíthetnél nekem. Látod? Még a mondatszerkezeteim is hibásak olykor! Szívesen elküldeném neked a félig kész dolgaimat javításra, de sajnos a múltkori kívánságod teljesítése is akadályokba ütközött, mert a posta ismeretlen címzett jelzéssel visszadobta. Emiatt nem tudtam teljesíteni a kérést, arra vonatkozóan, hogy adjam meg a cég elérhetőségét. Ez nem szemrehányás, hiszen önmagad fosztottad meg a lehetőségtől, hogy rendelj. 😀

Indiana Jones
2024. május 28. 16:44
#11
A cég elérhetőségét kérném, ha lehet, mert rendelni szeretnék.

Remélem ezt sem veszed gonoszkodásnak részemről, csupán úgy, mint ahogy én a fenti hozzászólásodat, amin még ma is kuncognom kell. Komolyan! Nem tettem ilyet 😀 látod? 😉 Nem mosolygok, csak a vicceden, ami tetszett és köszönöm.
3
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. július 18. 09:29-kor írt üzenetére.
Titti
2024. július 18. 23:07
#1601
Engem nem fárasztottál, sőt! Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel, mert mindennel, amit írtál, szóról, szóra egyetértek.
Annyit talán még hozzátennék, hogy a kritika nem az író személyének szól soha, hanem az írás minőségének, azaz az író tudásának. Nyilván egy gól szépségének megítélése ugyanolyan szubjektív alapokon nyugszik, akár egy férfié, avagy nőé, vagy bármi másé.

Igazából azért akartam csak szólni, mert több embertől olvastam itt, hogy nem értik miért is kell, avagy miért lehet jó egy szopás. A kell az szerintem butaság, mert semmi sem kell, amit nem akarunk, amit nem élvezünk, ha önmagunkat is becsüljük.
Én nem tartom magam alkalmasnak arra, hogy bizonyítsam az orális szex létjogosultságát, ezért hoztam nektek egy idézetet egy könyvből, ami szerintem kifejezi ennek a cselekménynek a lényegét.

====================================================================
Molly nem is sejtette, hogy alig néhány óra alatt ilyen sokszor érhető el a csúcs… meg azt sem, milyen sokféle módon lehet szeretkezni.
Liamnek szemlátomást örömet okozott, hogy a lány minden egyes újabb javaslatára felháborodott, majd rácáfolva kezdeti gátlásaira lelkesen hagyta magát a férfi kívánsága szerint elcsábítani. Meglepően gyorsan tette túl magát lányos zavarán.
Liam betartotta ígéretét, soha nem sejtett gyönyörűségek világába vezette új szeretőjét. Igazi ártó szellemnek bizonyult, olyan dolgokra vette rá Mollyt, amelyekről a lány eddig csak hallott, olvasott.
Nevének hallatán Mollyt újra forróság öntötte el.
– Tessék! – mormolta álmosan.
– Felemelnéd kicsit a fejed? Megfordulnék… Jól van, visszateheted.
Molly a férfi hasára simította arcát. Ismét megrohanták az izgató emlékek.
Alig félórája gyúltak utoljára szenvedélyre… Hevesen, viharosan szeretkeztek, majd Liam a zuhany alá vitte, beszappanozta az egész testét, leöblítette, aztán kezébe nyomta a szappant meg a szivacsot.
Mint minden új kívánságánál, Molly eleinte tétovázott, félénk volt.
De nem sokáig.
A hatalom mámora öntötte el látva, hogy keze nyomán a férfi vágya növekszik, keményedik… és Liam szemét lehunyva kéjesen sóhajtott fel. Molly habozás nélkül térdelt elé, és viszonozta a szolgálatot, amellyel szerelmese előzőleg többször is az önkívület határára juttatta. A világ legtermészetesebb dolga volt, ugyanakkor életének legizgalmasabb cselekedete.
Érezte Liam heves borzongását, figyelte, amint a csempézett falnak dől, megpróbál uralkodni magán.
– Abba kell hagynod! – zihálta végül.
Molly azonban nem hagyta abba. Az előbb Liam volt az ártó szelleme, most a lány akart a férfi démona lenni. Ajkával, nyelvével kényszerítette, adja meg magát – ezúttal az ő akaratának. S miközben a zuhogó permet gőzzel telítette meg a levegőt, Liam csatát vesztett. A győzelem, a diadal mámora örökké feledhetetlen emléke marad a lánynak.

Jó tanítvány · Miranda Lee · Könyv · Moly
2
Ez egy válasz Kampó 2024. július 18. 09:56-kor írt üzenetére.