Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A
Ashley
2024. július 17. 18:09
#1560
Én nem olvasok spaking pornót, szerintem hülyeség.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 17. 16:36-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. július 17. 16:36
#1559
Nagy kár, hogy csak elméleti síkon van igazad. Pontosabban elméletileg tökéletesen igazad van, a gyakorlat viszont egyáltalán nem ezt mutatja. Azt hiszem, az erotikus/pornó íráson belül az s/m és a spanking máig egy réteg téma. Bár sokan jöttek az ötlettel nálam, hogy írjak romantikusat, és hagyjam a csudába a fenekelést, mégis megmaradtam a témánál (bár bemutatóként született romantikus nonspanking írásom is). Ez így azt hiszem, kimeríti a lázadás tényét. Viszont hiába lázadó az írás, alig kap jó kommenteket, annál több ellenérzést, a pontozásról nem is beszélve. 
Egy igazi spanking PORNÓ itt az 1 ponthoz lenne közel, és több, mint valószínű, hogy egyetlen kellemes kommentet se kapna. Ennyit a lázadásról.
3
Ez egy válasz Ashley 2024. július 17. 08:10-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. július 17. 14:55
#1556
Életem.
1
A
Ashley
2024. július 17. 14:10
#1553
Cicám! Van egy gyakorló feladat. Egy újabb arcnélküli Coelho, vagyok csak, cimmel, köll írni egy pornó  novellát, az agyhullámokról.
1
A
Ashley
2024. július 17. 11:03
#1549
"A nők imádják ha udvarolnak nekik, ha meghódítják őket. Potens, határozott, gazdag férfira vágynak."
1
A
Ashley
2024. július 17. 08:14
#1548
Hogy írjunk leszbi pornót? 

    Nyilván a szereplőknek nőknek kell lenni. Nők a testiség mellett nagyon hangsúlyosan a lelki kapcsolódást is meg akarják élni. Egy érintés vagy egy könnyű puszi formájában. Vagy egymás szemébe nézve szavak nélkül kommunikálni. Szexuális segédeszközöket is érdemes felvonultatni gondolok mindenféle felcsatolható különböző méretű dolgokra. De nyilván a nyelv is hangsúlyosan meg jelenik mikor egyszerűen a hölgyek egymás nemi szervét nyalják. A leszbikus nők néha kifejezetten fiúsan néznek ki, de nyilván nem mindig. Talán minden nő biszexuális kisebb, nagyobb mértékben de most nem rájuk fókuszálok hanem a leszbi nőkre. Nekem tetszetős ha két nő a testi szerelmet éli át. A vizuális kultúrában jelen van a leszbi pornó műfaj. Könyvekben is megjelenik, hogy a nők szeretik egymást. A társadalom egy része elítéli a leszbi pornókat másik része szereti vagy elfogadja. Nekem tetszik ha egy nő állva pisil mert a nők nagyon könnyen tudnak állva pisilni csak talán férfiasnak érzi és jellemzően ezért nem így oldják meg ha rájuk tör a vizelési inger. Talán a jövőben a nők állva fognak pisilni. Generációk, korok új távlatokat tudnak nyitni, új gondolatokat szülnek. A nőket meg kell ismerni. Egy férfi jó ha ismeri a nők lelki világát. A nők imádják ha udvarolnak nekik, ha meghódítják őket. Potens, határozott, gazdag férfira vágynak. A leszbikus nők mire vágynak? Játékra, örömre, barátságra extrákkal. Sétálni, futni a hajnali réten majd csókolózni.
1
A
Ashley
2024. július 17. 08:10
#1547
Hogy írjunk pornó irodalmat?

  Avval kezdem, h a pornó a kedvenc műfajom. Nagyon imádom, szerettem. Nem óhajtok a pornóiparról írni de tudjuk, hogy ez a műfaj, a vizuális kultúrákban is jelen van, ill élő előadások is vannak.
Ami nagyon fontos ennek a műfajnak a lenézés, a megvetés, a társadalmi kirekesztés tesz jót. Ugyanis így tudja megőrizni a lázadó szerepét. Manapság már senki se lepődik meg azon, h pornószínésznők jelennek meg a mainstream médiában. Tehát társadalmilag egyre elfogadottabb ez a műfaj. Úgy lenne hiteles ha nem lenne elfogadott és csak egy szubkultúra kedvelné és lenézné a többségi társadalom. Rongyolódik, konszolidálódik a pornó, erotikává silányul.
A pornóirodalomnak akkor van jövője ha megtud újulni és újra lenézett műfaj lesz. Ugyanakkor a társadalom is fejlődik, tudatos lesz és elfogadja a szubkultúrákat is,,így hát a pornó elveszíti a sajátos ízét és egy megtűrt, sőt akár elismert műfaj lesz. Egy másik példa, hogy jobban megértsük. Ma már senki se lepődik meg azon, h egy rockert meghívnak a legflancosabb díjátadóra, ez valahol jó. Ugyanakkor a műfaj elveszíti lázadó jellegét.
Rátérek magára az irodalomra. Legyünk szókimondók, itt nem érvényes,,h nem szabad, nem illik vulgáris szavakat használni. Keressünk nagyon vulgáris szavakat és használjuk.
Nem arról van szó, hogy telepakolunk egy szöveget minél rondább szavakkal és akkor ez a pornó. A vulgáris szavak csak fűszereznek. A történés a lényeg, nem meglepő módon szexuális aktusokat kell felvonultatni egy aktus, kis pihenő, újra aktus, és így végig a történetben. Pihenő csupán arra jó, hogy átvezesse az olvasót az újabb aktusra. És igazából ennyi a pornó.
Tudom, h sokan kérdezik, hogy de mi van akkor ha egy érdekes társadalmi folyamat történés kerül feldolgozásra? Tehát valamilyen többes értelme is van az írásnak a naturális részek mellet. Nos ez már nem pornó. A hiteles, autentikus pornó nem igényli a komoly gondolatokat, eszméket, bármit ami komoly a szereplők élvezni akarják egymást és ennyi. Amelyik mű ezen túl megy, nos az olyan művet én már nem nevezem pornónak.
Lényegében meg kell tanulni leírni a szexet , a szexuális aktust úgy, hogy aki olvassa lássa maga előtt, hiszen ez a lényege az aktus. Itt csak a fantázia szabhat határt.
Milyenek a szereplők? Eltúlzottak. Pl. Nagy lufi mellek.
2
doriangrey
2024. július 14. 21:28
#1546
Nem tud írni, nem az az élvezhető és összerakhatóan fogalmazni képes kari a csávó. Dzsekinek lehet, hogy jobban menne ez. Összeszedettebbnek hat. Mondjuk javíthatna neki, de ezzel már egyik-másik "írókollégára" is ráverne a javításigényt látva. Annak meg nincs értelme, hogy dzseki farokverési igényét vegyük etalonnak, különösen nem, hogy a korosztály-igénye enyhén karcolja a bicskanyitogató szintet.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 13. 13:03-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. július 14. 21:26
#1545
Nagy igazságokat írtatok, de ne legyetek unalmasak.
1
doriangrey
2024. július 14. 21:09
#1544
Ennek vulgárisabb verziója örök igazság: Ha a paraszt nem szarik, az úr nem eszik. Más kérdés, hogy ezt azért tudnám árnyalni is a mai társadalom tükrében...
2
Ez egy válasz Ashley 2024. július 14. 15:09-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. július 14. 15:09
#1543
"Mielőtt lenézed a gyári és az éjjeli munkavégzést, gondolj bele, h ezek nélkül összeomlana a ma ismert emberi civilizáció."
2
cvirag
2024. július 13. 15:51
#1542
A hülyeség ellen semmi kifogásom. Az okoskodás sem zavar. De a pedofil felütésű ajnározás gennyes dolog. Akárki is vagy.
0
Ez egy válasz dzsekicsen 2024. július 13. 13:50-kor írt üzenetére.
dzsekicsen
2024. július 13. 13:50
#1541
Átfutottam G. életútját:
Megrontotta az óvónéni az óvodában. 
Megrontotta a tanárnéni az iskolában. (a South Park nyomozóját idézve: "Hol a pi..ában voltak az ilyen fehérmájú tanárnénik, amikor én jártam iskolába?"). 
Elkapta családtag is. 
Egy 18 éves lány megerőszakolta 14 éves korában. 
A parkban szembejövő random drogos tinilányoknak már lovagiasan ellenállt. De fotózza őket. 
Nyak kiszívásról szó sem lehet, de légycsapóval kölcsönös seggverés jöhet....
és tucatnyi hasonló dolog, többnyire teljesen összefüggéstelen mondathalmazba ágyazva.

Tulajdonképpen istenkirály a fickó a falu bolondja vagy a troll ranglistán. Még nem tudtam eldönteni, hogy melyiken.
A szempillarebegtető, tanulni ideküldött (jajj istenem...😆) "kislánynak" nagyon össze kell szednie magát, ha versenyben akar maradni.

ÍRJATOK MÉG!
6