Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Selymi
2024. július 13. 13:03
#1540
Kellenek a fenének az unalmas történetek!
ILYET MÉG! MÉG! 🤣 🤣 🤣

Az érdeklődő, eddig még alig élt lányka se rossz, de ehhez képest a kanyarban sincs.

Köszi, hogy  bearanyoztad a napomat ezzel a vicces véleménnyel. 🙂
Csak vigyázz, nehogy téged is hanyatt vágjon egyszer a zöld erdő mélyén egy hajtűkanyarban egy 13 éves szűz lányka. 😂😂😂

Azért elgondolkodtam azon, hogy ha ezt Gaiai egy sztoriban leírja élvezhető módon, beleértve azt is, amit ő akkor érzett, biztosan nagyobb sikere lett volna, mint  ezeknek a hozzászólásainak. Nos Gaiai? Vállalod a megmérettetést? Úgyse fogja elhinni senki, de talán csökkenne benned a düh, ha kiírnád magadból őszintén. 📖❓
3
Ez egy válasz dzsekicsen 2024. július 13. 00:41-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 13. 12:46
#1539
Erre azért talán ennyit mégis:
A bosszú emberi tulajdonság és nem csak a nők, vagy férfiak sajátja. Ezt már régen bizonyította Brian Garfield egy regényében,amiből film is készült 1974-ben Charles Bronson főszereplésével. Mindkettő  férfi volt és kapaszkodj meg, a rendező is és a főszereplő Paul volt az, akit elért a Bosszúvágy.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Bossz%C3%BAv%C3%A1gy_(film,_1974)
Szóval én nem jelenteném ki nagy általánosságban, hogy minden nő bosszúszomjas hárpia, bár némelyik mondatodért szívesen harapnálak ketté. Sajnos azonban ha ismernélek és mellettem lennél akkor se lennék képes ilyesmire. Egyszerűen csak azért, mert vannak korlátaim, mint mindenkinek. E korlátok ugyanúgy vonatkoznak a fantáziámra is, és nem vagyok ezzel egyedül, mert mindenkinek vannak a saját maga által állított korlátai. Hogy mi motivál valakit akkor, amikor felállít önmagának egy "korlátot'? Na, erről készült már milliónál is több regény és novella, meg festmény, film, stb. Ebből pedig az következik, hogy aminek van eleje annak vége is, tehát korlátok nélkül fantázia sincs. Annak is éppúgy vannak határai, bár nem mindenkinél egyforma. 
Szerinted a fantiziának nincsenek határai. Nézz magadba és rájössz neked milyen határai akadnak. A testi korlátod férfiként, hogy nem szülhetsz természetes módon, mint ahogy teherbe se lehet ejteni egy férfit. A fantáziád ehhez fog elsősorban igazodni, de még ha ezt figyelmen kívül hagynám, akkor is akadnak fizikai valódból és a szellemi képességeidből adódó korlátok. Ne félj, nem vagy egyedül, mert ezzel mindenki más is így van, azaz mindenkinek vannak korlátai. A fantáziában is.
A te szellemiségedből nekem az nem tetszik és veszélyesnek ítélte Virág is, hogy egyik mondatod talán igaz lehet, a következő meg ilyen butaság. Ha Zendaya tényleg tapasztalatlan lányka lenne akkor számára ez -- persze csak ha elhiszi -- egyértelműen félrevezetés. Egy téves információra döntést alapozni csak téves eredményt hozhat. Ilyen téves eredmény volt az részedről, hogy én mit gondolok Zendaya-ról. A miértet itt nem fejtem ki, mert kevés információra alapoztam én is, de éppen ezért lenne sértés, ha elárulnám. Néha hallgatni arany, ugye? 
Amiket itt írtál arra alapozva érzem én, hogy nem gondoltad át. A hangulatvételedből pedig azt érzem, hogy ezt a düh motiválta. Hogy miért vagy dühös a világra azt neked kell tudnod, engem nem is érdekel, ettől még nem akarlak sem félrevezetni, sem megbántani. Na, ez utóbbi miatt reagálok csak ilyen röviden és én csupán kérlek, hogy gondolkodj is mielőtt írsz, mert előfordulhat, hogy valaki komolyan veszi és kárt okozol. Persze ha éppen az ezzel a célod, akkor meg vigyázz magadra, mert a bosszúszomj/bosszúvágy néha veszélyes és akit felültetnek az lehet legalább annyira dühös rád, mint te most valamiért. Én biztosan nem foglak megkeresni, mert nem is vettem komolyan, amiket írtál, szóval ez nem fenyegetés, csupán kéretlen jó tanács.
Peace! 🙂
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 12. 22:37-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 13. 11:49
#1538
Én megadtam a választ, ha olvastál. Persze nem muszáj ezzel egyetértened, mint ahogyan azzal az állatgondozót sem mindenkinek ajánlanám utánozni, akiről azt a kis pinterestes videót itt viccként közzétettem. 
Gaiai-nak nem lenne érdemes válaszolnom. Túl hosszú lenne és nincs kedvem több kötetes regényt írni, meg néhol idézgetni. Elfogadom, hogy ő egy dühös ember és kívánom neki, hogy megtalálja a lelki békéjét.
3
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 13. 11:32-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 13. 11:32
#1537
Ha figyelmesebben olvastál volna, ha rám is figyeltél volna és nem csak a magad sérelmeit vetítetted volna rám, akkor tudnád, hogy engem nem érdekelt a mélytorok, sőt azt kérdeztem, hogy anélkül is lehet és szopás nélkül is lehetne-e szex, a kérdésem az volt, hogy muszáj az alárendeltség, vagy van egyenlőség? Eléggé romantikus elképzeléseim voltak eddig, de itt olyan mélységeket tapasztaltam, ami megijeszt. Most olyan érzéseim vannak, hogy a férfiak mind bunkó, csak a saját kielégülését hajszoló véglények. Már azt is tudom, hogy ide kellett vetődnöm erre az oldalra, hogy megtapasztaljam ezeket a mélységeket. Köszönöm annak a véglénynek, aki ide irányított, hogy itt lehet tanulni technikákat. Elment a kedvem a technikáktól, ezektől az önimádó parazitáktól. Ha én MÉM vagyok, akkor te mi vagy? Hányingerem van tőletek és főleg tőled, aki azzal tetszelegsz, hogy segítesz és közben az összes nő bűnét a világban rám vetíted. Minden férfi ilyen gyökér? Igen vannak nyílásaim, de én ott a nyílások között, amik számotokra nem dughatók! egy érző lény vagyok és amíg azt a lányt meg nem látja valaki, addig azok a dugható nyílások be lesznek zárva. Te meg ilyen gondolkodással remélem még egy műanyag női nemi szervhez sem jutsz, mert még annak is meg kell adni a tiszteletet.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 12. 23:48-kor írt üzenetére.
dzsekicsen
2024. július 13. 00:41
#1536
"Én például tizennégy évesen egy majdnem tizennyolc éves lány által vesztettem el a szüzességemet. Lenyomott az avarba, szopott, majd meglovagolt és valójában ő baszott meg engem, nem én őt! "

Kellenek a fenének az unalmas történetek!
ILYET MÉG! MÉG! 🤣 🤣 🤣

Az érdeklődő, eddig még alig élt lányka se rossz, de ehhez képest a kanyarban sincs.

Ikkeizéke olyan kurtán-furcsán elillant.
Remélem csak erőt gyűjt a nagymesterrel való megmérkőzésre. 🙂
3
Gaiai
2024. július 12. 23:48
#1535
Én nem kértelek számon, cspán elkapott a hazugságok, a képmutatás miatti hév... Hiba volt, hogy neked címeztem Mindenkinek címeztem!
Alig éltél? Mégis, miért vagy itt, egy egyértelműen szexuális portálon? Miért tájékozódsz a mélytorok dolgokról? Miért foglalkoztat téged ez? A normál faszszopás már nem oké? Te feldobtál egy kérdést és válaszokat kaptál arra. Akár tetszik, amit olvastál, akár nem. Nem azt a választ vátad? Ez van. De, egy fiatal lánynál már megbocsáss, nem normális, ha már a mélytorok technikát firtatja... Hány éves is lehetsz? Tizennyolc? Vagy fiatalabb? Tökmindegy! Mit keresel itt? MIért vagy itt?
Ha te valóban fiatalka vagy, akkor miért tölti ki azz érdeklődésed a faszszopás? A mélytorok? És Selymi, megette azt, hogy te egy ártatlan leányka vagy! leányka? Lehet, de hogy ártatlan... Én, nem ettem meg! Ezért írtam, amit írtam és úgy, ahogy! Mert, nem fasza és nem életszerű az, ha egy leányka mélytorokról fantáziál... Szóval, itt a vége! Selymi! Nyisd ki a szemed! Ő egy mém!
0
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 22:56-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 23:28
#1533
Bele csaptál a lecsóba, íme a reakcióm!
"... amiről minden normális és nem normális szülő és ember tud." Ahha! Sok szülnek fogalma sincs arról, hogy mit művel a gyereke a tudtán kívül! És nevelve sincsennek rendesen! Sem erkölcsileg, sem biztonságilag sem szexuális téren! Nem én találom ki, ezt látom! Mégis, mit tud ma egy szülő a pedofíliáról? Szinte, semmit! Ha tudnának, akkor sokkal jobban kontroll alatt tartanák őket.
Hogy, a rémtettek riaaztók? Nagyon helyes! Féljenek is! A félelelem az jó! Ez a világ már nem oly bisztonságos, mint régen! Egy pillanat alatt el lehet rabolni egy kiszemelt gyereket, akár rendelésre is! Csak azért, mert gyanútlanul egy autó közelébe ment, mert segítséget kétek tőle. És ma szexre lehet csábítani egy már szexuálisan érzékeny gyereket... Bocsika... A szülők még nem is tudják, hogy a kilenc éves gyerekük már maszturbál és érdekli a szex! Mert éppen azt látta videókon, hogy a szex milyen fasza dolog! Vagy, azt hallotta más, idősebb gyerekektől.
Tudod, amikor azt láttam, hogy a hét-kilenc éves gyerekek nem hóembert formáznak, hanem egy hófaszt, amiról fotóm is van, az elgondolkoztató. Volt kupakja, meg golyói is... Eléggé korrekt anatómiai modell volt. Amikor épphogy tini lányok mutogatják a pinájukat idegen embereknek... Szerinted, tényleg minden rendben van?
És te csak azt látod, hogy protestálok, lázadok és olyan problémákról papolok, amelyek nincsennek is? De vannak! És ma a pedofiloknak sokkal könnyebb a dolguk, mint ezelőtt húsz évvel, bár akkor sem kellett őket félteni. Tényleg minden fasza szerinted? Mert, lehet az, hogy te nem látsz problémákat, de azok attól még létezhetnek! És nekem az a küldetésem, hogy ezeket megmutassam, ahogy tudom!
 A félelem, az jó. Akkor legalább a gyerekek félnek a veszélyektől, megismerik azt ahelyett, hogy akár saját akaratukból sétálnak bele egy pedofil csapdájába.
Zendayaról: Te mégis milyen építő, segítő tanácsot, ötletet adtál neki eddig? Amikor felvetette a problémáját? Mit tettél le az asztalra neki, hogy segítsd őt? És, ha mi néhányan írtuk a véleményünket, akkor mennyire korrekt dolog bszogatni minket amiatt? Mert, miről volt szó? A mélytorkozásról. MIt ítam én? Aspektusokat, kockázatokat és lehetőségeket! Hogy tudja, mibe vágja bele a fejszéjét. Erre te mit csinálsz? Leugatsz azért, mert segíteni próbálok valakinek. Hogy tisztán lásson, hogy tudja, a felhér nem mindig fehér, mert az lehet szürke is! Vagy, szerinted ilyen problámákra maszturbálok? Ez okoz nekem örömöt? Lófaszt!
Már látom, hogy lassan te is kezded lassan felvenni  JakeAmazing stílusát... Mindegy mit, csak köpködni lehessen.
Mélytorokról beszélni... De hiszen, ő kérdezett rá erre! Nem mi erőltettük rá a témát! Vagy, szerinted kikerestem a nevét a taglistából, hogy zaklassam a mélytorkozásról? Rákérdezett, mert érdekelte a téma. Még egyszer leírom: Szerinted, az lett volna a helyes lépés, hogy bíztatom: Bukj rá nyugodtan a faszra és nyeld be tövig? Vagy az, ha megvilágítom, mivel jár a mélytorok technika? És mégis, mint írtál neki te? Visszolvastam, tedd meg te is! Lófaszt se írtál neki! Majd, kiritizálsz minket, hogy nem azt írtuk, ami neked fekszik.
Reagálnék még szívesen a többi okfejtésedre is, de reggel melózni kell menni. Ám, le kell írnom: Megint olyan dolog miatt basztál le engem, minket, ami miatt nagyon nem kellett volna! És még valami: Ha, a predofília közelébe se szagolsz, ha nem tudod, hogy az mi fán terem, ha nincs tapasztalatod ilyen téren gyerkkorodból, akkor inkább örülj annak és tanulj azoktól,akik ezt már beszopták! és nem lenyomni kell, aki éppen ezellen harcol, ahogy tud, hanem segíteni kellene őt! Vagyis, engem. Speciel, éppen én vagyok itt az egyetlen, aki harcol a pedofil események ellen... Faszán reagáltok... Vagyis mindegy, hogy mi történik a gyerekekkel ma? Nekem nem! Szóval, csesszétek meg!
0
Ez egy válasz cvirag 2024. július 12. 21:51-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 12. 22:56
#1532
Ezek miatt most engem kérsz számon, mert nőnek születtem? Jól rám ömlesztetted a gondjaidat. Nem gondoltam volna, hogy ennyi bűnöm van, pedig még alig éltem.
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 12. 22:37-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. július 12. 22:42
#1531
Köszönöm, hogy odacsaptál! Én már a legelején leálltam, mert írtam egy hozzászólást és feltettem egy kérdést. Erre majdnem az a válasz jött, hogy hülye vagyok hogy ezt gondolom, és elkezdte félremagyarázni az egészet. Holott én nem azt gondoltam, hanem kérdeztem! Ezt megírtam, mire megint egészen másról kezdett engem leiskolázni. Azóta nálam ez az ember nem létezik, és hozzá nem szóltam. Becsülöm benned ezt a karakán odamondást, és tökéletesen igazad van, amikor nema feltett kérdéseivel foglalkoznak, hanem azzal, hogy fiatal, nem fiatal, tapasztalt, nemtapasztalt, és megpróbálják maszlaggal etetni. Nem igen szóltam még hozzád, de most ezt muszáj volt megtennem.
2
Ez egy válasz cvirag 2024. július 12. 21:59-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. július 12. 22:38
#1530
Virág! Nagyon kedvellek! Szuper vagy!
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 12. 21:51-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 22:37
#1529
Igen, néha valóban bántottak engem a nők, érzelmi síkon is. De ez még nem jelenti azt, hogy ezért minden nőre haraggal gondolnék. Csak tudod, ma is divat azt mondani, hogy egy nő nem lehet gonosz, bossz
álló, vagy éppen uralkodó típus. Például, mindenki csak azt hiszi, hogy csakis egy férfi lehet erőszakos egy párkapcsolatban. Hadd cáfoljam meg!
Volt egy bipoláris párom. Szélsőséges volt a viselkedése, vagy nagyon jó kedve volt, vagy nagyon rossz. Ez utóbbinak ittuk a levét a lányával. Gyakran megütött. Ö, engem! Egyszer bele lökött a bejárati ajtó üvegének, egy hosszú üvegszilánkot úgy húztam ki a hátamból, mint egy kardot. Én soha nem ütöttem meg őt. Pedig, megtehettem volna, mert okot is adott rá.
Tehát, erőszakos nők éppen úgy vannak, mint erőszakos férfiak! Cak, az előbbiekrő nem beszél senki. Hát, én beszélek!
Nen vgyok nőgyűlölő. Ám nem is vagyok hajlandó osztani azt a nézetet, hogy egy né csakis egy ártatlan angyalka lehet, egy nádszálkisasszony, aki szeplőtelen, mert sokan nem azok! Lehetnek bosszúszomjasak, haragtartók és a női gyűlölettől, a bosszúszomjától menekülni kell! Én azt vallom, hogy ma valójában a nők lenézik a férfiakat, alacsonyabbrendűnek tartják, eszköznek, amit (ki)használni lehet. Istenem! Hány férfit ismertem már meg, akinek az egész élete azért ment tönkre, azért lett hajléktalan, mert a válóper során az asszony szó szerint mindent vitt! Még a szülői házukat is! Amihez az asszonynak eredendően semmi köze sem volt! Asszonytartást fizetni? Egyre több országban ennek már hagyománya van. Mégis, mire fel van egyáltalán ez a jogi lehetőség? De, vajon fordított esetben működik-é? Lótüdőt! Még nem történt olyan ezen a sárgolyón, ohgy egy asszonynak lellett férfitartást fizetnie!
Válóper során, ki viszi a gyerekeket? Leggyakrabban, az anyának ítélik őket automatikusan, az apának meg pitiznie kell a láthatásért. Az egészben az a legrosszabb, hogy bár ti nők, úgy állítjátok be, hogy a férfiakkal még ma sem vagytok egyenlők a demokratikus társadalmakban, valójában már régen leköröztetet minket férfiakat, de szó szerint! Jogi értlemben a seggetek is ki van már nyalva! A férfi meg dögöljön meg, ha már nincs rá szükség, ha már nem kihassználható. Akkor, már el lehet dobni, mint egy szemetet.
Azóval, hagyjuk már a gyerekmesét, hogy a nők mennyire rossz helyzetben vannak! Mert ma már inkább a férfiak szopják be az élet faszát.
Tehát, nem csak én voltam női érzelmi, fizikális bántalmazás alanya, hanem sok férfitársam is... Csak mi férfiak erről nem panaszkodunk. De, én igen!
Persze, ezt olvasva sok nőnek nem tetszik az igazság! Ám, az igazság és a gazság között csupán egyetlen betű a különbség! Igenis, sok nő számító, kihasználó és aljas. És megteszik.
Sok, valóban érző és érzékeny férfi ma már fél a nőktől! Mert, egykoron egyszer, vagy akár többször már megégették magukat egy nővel. Ma már én is félek tőletek! Mert, nincs garancia arra, ha megismerkedek egy nővel, az nem fog kibaszni velem, kihasználni engem, ha az érdeke éppen azt diktálja. Túl sokszor szoptam ezt már be ahhoz, hogy ne így gondolkodjak.
Több, nem tőlem származó gyereket neveltem már hosszab-rövidebb ideig. De, az anyának mindig is van egy dzsóker a kezében, amit bármikor a nevelőapa képébe csaphat: "Nem a te gyereked, ne szólj bele!" Ahha! De azért jó, ha a fizetésem a markodba kerül én meg lyukas zokniban megyek el dolgozni... éhesen? Volt már erre is precedens.
Egy szó, mint száz: Ti nők, úgy baszhattok ki velünk férfiakkal, ahogy akartok, de az a gáz, hogy kis is basztok velünk, ha az érdeketek úgy kívánja. Legalábbis, a demokratikus érában, ahol minden ember egyenlő... Az álmokban! Mert, ti nők már régen leköröztetek minket férfiakat szinte minden téren!
És, amikor már más Jokeretek nincs, akkor elő jöttök a gyerekszüléssel! Hogy ti adtok életet egy gyereknek. Bocsika! Ahhoz némi geci is kell... Míg a nők egyetlen lusta petesejtet termelnek havonta, addig a férfinak több tíz-, vagy akár száz-miliió hímivarsejtet kell teremelniük naponta! És azt valahogyan be is kell dolgozni a nuniba!
Gyakran, a szemetekben a férfiak csak eszközök, nem érző emberi lények, mint ti! Én nem nőgyűlölő vagyok hanem sajnálom azt, hogy éppen a nők miatt nem lehet egy férfi és egy nő egyenlő! Csak, ezt úgy állítjátok be, mintha ez a férfiak bűne lenne.
Hogy, mi férfiak nem sírunk? Dehogynem... csak belül! Hogy nekönk nemfáj, ha nem stimmel valami a párkapcsolatban? Dehogynem! Csak nem mondjuk, titkoljuk azért, hogy ne bántsunk a véleményünkkel titeket, nőket! Vajon, melyik nőnek tetszene az, ha férje azt mondaná:
"Ne növessz már ekkora segget, mert lassan a szélted, hosszod, magasságod egyforma!" És csodálkoztok azon, ha a férjetek egyre ritkábban ugor meg benneteket! Röhejes és szomorú! És a nő, ha már nem kívánatos a férfi száméra, terrorizálja őt. Ahelyett, hogy lefogyna, hogy ismét kívánatos legyen a számára. Arra már lusta!. Ahha! Ekkor is a férfi a szemétláda!
"Kicsim! Amikor elvettelek, szinte átértem a két kezemmel a derekad. Most pedig te vagy donna-tonna! Át se tudlak ölelni! Meg se találom a lyukadat!" Az hogy tetszene nektek, ha kitennénk a problémákat az asztalra, úgy, ahogyan van?
Már látom, hogy felrobban a Fórum, de nem baj... Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba. Ti nők gyakran szarnak nézitek a férfit. Hát, megnézném azt, hogyan betonoznátok, vagy végeznétek életveszélyes munkát! Vagy, hogyan ásnátok gödröt, ha arra van szükség. Nincs ránk szükség? Nincs létjogosultságunk? Mégis, hol lennétek nélkülünk? Vagy, a hát, amiben éltek, női kéz munkája során nől ki a földből? Ahogyan, mi sem lennénk sehol nélkületek.
Nemzetközi Nőnap van, Nemzetközi Férfinap nincs... Elgondolkoztató. Anyák Napja van, Apák Napja... Az van, de a kutya se tartja, mert komolytalan. Vajon, mikor ismertek el ti nők minket egyenrangú félnek? Mert, mi már régesrég elismertünk titeket annak! Nem kellene viszonozni?
azóval, zanzásítva enniy, amit leírhatok akkor, ha arról van szó, hogy egy nő hogyan bánthat egy férfit. Bosszúszomj? Az a férfiaktól távol áll. Az éppen a nők tulajdonsága...
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 20:25-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. július 12. 21:59
#1528
A hozzászólása alapján nem tűnik idősnek, vagy tapasztaltnak. De mindegy is, mert nekem a hozzáállással van bajom. Ilyen fokú dilettantizmus ritkán jön velem szembe, amit itt látok a vak vezet világtalant alapon művelt felvilágosítással. Ezeknek nem volt gyerekük, vagy normális kapcsolatuk a világgal?
1
Ez egy válasz salsa 2024. július 12. 14:20-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. július 12. 21:51
#1527
A szexuális defektusokról tudunk, de senki sem hallgatja agyon. Ez a te rögeszméd. Hidd el, elég betegnek hat, ahogy tüntesz valamiért, amiről minden normális és nem normális szülő és ember tud. Csak nem állunk ki vele az ajtóba, a homlokunkon a felirattal, meg nem részletezzük mániákus módjára, hogy ilyen és ilyen rémtettek lehetnek. Mert iszonyú riasztó. Nagyjából olyan, mintha egy hat éves gyereket a horror fogalmáról úgy akarnál felvilágosítani, hogy elmeséled, hogy így és így kínozzák és ölik meg az embereket egy ilyen filmben. Tudod mi lesz a gyerekkel? Tudod? 
Dehogy tudod. Rettegni fog és rémálmai lesznek. Megszállott vagy, csak azt hallod, ami a fejedben dübörög és amit veled csináltak. Köszi, ide felnőttek járnak - nagyon remélem - és mindenki tudja. Nem úttörő vagy, hanem fanatikus. Ezt a lányt sem így kellett volna tájékoztatni, hanem normális (persze, te nem is tudod mi az) keretek közt. És megértette volna, nem pedig úgy, hogy teletömitek a fejét félig kidolgozott elméletekkel egy homályos jövőről, ahol ilyen és olyan félreértelmezett alá-fölérendeltségek vannak, meg ezek súlyozása. Istenem. Mélytorokról beszélni egy olyan személynek, aki most ismerkedik a szexualitással... Nem szeretetről és türelemről beszélni, hanem ki hogy éli a maga primitív életét, mintha az lenne az isteni üdv és igazság. Miközben vannak normális kapcsolatok és családok, meg olyanok, akik normális keretek közt elmondják egy lánynak, hogy hát ezt nem így kellene talán, meg nem egy tök beteg dologgal foglalkozni, hanem a szexualitás sok más és szerethető és elfogadható részével. És nem, nem jó helyen jár, mert itt csupa torz figurát talált, akik lehet, hogy segíteni próbáltak, de előbb vágom fel az ereimet, minthogy egy fiatal lánynak ilyen szinten és ilyen dolgokról meséljek felvilágosítás címszó alatt. Iszonyat mérges vagyok rátok. 
Azt még elfelejtettem, hogy nekem is hülyeségeket beszéltél. A szex egyszerű. Egy fiú és egy lány intim találkozása, ahol kölcsönösen örömet szereznek. Ezt bonyolultnak látni már önmagában patológiás eset. 
Nyíljak meg? Írjam le a vágyaimat a szexben? Valami frusztrált matrónának látszom, aki nem kapja meg, amit szeretne? Komolyan?! És ti reagáltok? Ti segítetek, mikor magatokon sem tudtok?! Ez egyszerűen csak élvezkedés a másik ember titkain, nem segítség. Egy beteg és ocsmány dolog. Nem folytatom, mert olyant írok, amit magam is megbánok!
Remélem elég jól belecsaptam a lecsódba!
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 12. 14:07-kor írt üzenetére.
salsa
2024. július 12. 21:05
#1526
Nem szóltad el magad sehol, semmivel. Mindössze felmerült bennem a kérdés, hogy miért oktat mindenki úgy, mintha egy kezdő fiatalka lennél. Lehet, hogy az vagy, lehet, hogy jókat mosolyogsz a válaszokon, nem tudhatjuk.
2
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 20:20-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 12. 20:40
#1525
Azt értem, hogy itt nyíltan lehet beszélni mindenről, és lehet kérdezni is, de engem taszít az, hogy annyira nagy jelentősége van a szopásnak, muszáj? Mindenhol azt olvasom, azt látom a filmekben is, anélkül nem megy?
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 12. 19:40-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 12. 20:25
#1524
Valahogy nálad mindig az a vége, hogy téged bántottak a nők. Emiatt eszedbe jutott bosszút állni a nőkön?
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 12. 19:40-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 12. 20:20
#1523
Egész délután a hozzászólásaimat olvastam és kerestem, hogy mikor, mivel szóltam el magam, hogy ki is vagyok.
1
Ez egy válasz salsa 2024. július 12. 14:20-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 19:40
#1522
A francba! Megint lemaradt egy fondos dolog! Igen, a lány is abuzálhatja a macit! És vannak olyan szituk, amikor azt is lehet mondani, hogy szegény mackó! Az abúzus nem nemtől, életkortól függő. Én például tizennégy évesen egy majdnem tizennyolc éves lány által vesztettem el a szüzességemet. Lenyomott az avarba, szopott, majd meglovagolt és valójában ő baszott meg engem, nem én őt! Tehát, az abózus a nőtől eredt és nem a férfitól. És én akkor miért voltam valóban sajnálható "mackó"? Mert, kinevetett, hogy túl gyorsan elélveztem! Megalázott és magamra hagyott és ez nyomot hagyott a jövőmet illetően is. A nők fel sem foghatják, hogy egy ilyen viselkedéssel mekkora traumát okozhatnak egy fiúnak, vagy akár egy férfinak is!
Tehát, egy férfi is lehet szexuális áldozat, nemcsak egy nő! Sok nő nem is tudja, hogyan működik egy férfi. És már megbocsáss, de a nők is tudnak végletekig megalázók, embertelenek és potenciagyilkosok lenni. Akkor, az nem szexuális abúzus?
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 12. 15:51-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 19:23
#1521
A személy azonosságra itt semmi szükség! És éppen eézrt működhet itt ez a fórum! Mert, bátran megnyilatkozhatsz bármiről annak kockázata nélkül, hogy másnap szembe jön veled a csevegőpartnered az utcán és képen töröl a szavaidért. Vannak, akik ezt ki is használják...
Az anonimitásnak valljuk be, megvannak az előnyei és a hátrányai is. Mert sokan itt, csak itt képesek teljesen megnyílni egy témában, a nem anonim életükben viszont arra nem képesek.
1
Ez egy válasz ghibli 2024. július 12. 14:31-kor írt üzenetére.