Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Gaiai
2024. július 12. 19:19
#1520
A fantáziálást igenis komolyan kell venni, mert az késztethet cselekvésre! A fantáziálás önmegvalósító, egy esemény előjátéka lehet.
"Vajon, milyen lehet egy lány mellét megérinteni? Vajon, érintésre kemény, vagy szinte lehetetlenül lágy? Mennyire meleg? És a melle bőre vajon milyen sima ? És bársonyos a tapintása? És vajon, a lány mit szólna ahhoz, ha megtenném ezt vele? Ha, megérinteném ott? Félénken eltolná a kezem, tiltakozva az érintésem ellen? De, vajon, ez a tiltakozás miért nem intenzív? Mintha, az egyben bíztatás is volna."
Erről fantáziáltam kisfiúként, miközben maszturbáltam. És elképzeltem azt is, hogy az a lány, aki csak a képzeletemben élt, megengedi, hogy kinyaljam. És, az a lány leszopott engem. Közösülésrűl akkor még érdekes módon nem fantáziáltam, pedig már tudtam arról.
Aztán egy nap, a fantáziálásom felvette a megvalósulás köntösét. Megérinthettem életemben először egy lány melleit. Megtettem, mert vágytam a tapasztalásra. A fantáziálás már nem volt elég. És ő engedte, mert talán arról fantáziált, hogy valaki simogatja a melleit.
A szexben először (normális esetben) fantáziálunk, majd vágyunk annak megvalósulására. Minden a fantáziálással kezdődik el, mert az általa ébresztett vágy késztethet később minket cselekvésre. A folyamatábra a következő:
Tapasztalás --> Fantáziálás --> Vágy a tapasztalásra --> Cselekvés.
Esetemben, láttam egy nála jóval idősebb, de még fiatal párt, amikor a fiú, miközben csókolóztak, simogatta a lány egyik mellét a blúza alatt. Elképzeltem azt akkor este és kielégültem. Azután meg akartam tapasztalni én is az érzést, ezért megtettem. amikor lehetőségem nyílt arra.
Abban viszont igazad van, hogy semmit nem szabad ténynek venni, kritikusan kell fogadni mindent főképpen akkor, ha számunkra ismeretlen területre tévedtünk.
Abban viszont tévedsz szerintem, hogy megállapítod magadról, hogy nincs elég fantáziád, mert a fantáziának valójában nincs mércéje! Nincs olyan, hogy kicsi fantáziálási képesség, vagy nagy. Csak, a fantázia van önmagában, méret, kiterjedés nélkül. Ebben az a csodálatos, hogy éppen emiatt fantáziálhatunk akármiről! Mert, annak nincsenek korlátai.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 12. 15:51-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 12. 15:51
#1519
Máris elárultál pár dolgot, amiből az jöhet le bárkinek, hogy normális életet élsz. Pl utálod a popsipaskolást, stb. Sose lehet beszélgetni adok-kapok nélkül. De sose higgy el semmit fenntartások nélkül! Aki ide jön az inkább fantáziál, amit nem szabad komolyan venni.
Én eddig azt hittem, hogy jó a fantáziám, mert erről győzködtek itt engem. Ma rá kellett jönnöm, hogy ez távolról sincs így. Sose jutott eszembe medvével csókolózni 😂
Pin page (pinterest.com)
Akkor most a csaj abuzálja a macit, vagy szexel vele? Szegény medve! Pedig már az ősi székelyek is megmondták, hogy a medve nem játék! 🙂
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 11:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 14:44
#1518
Üdv, közöttünk!
Kifejezetten kérlek, hoy dumálj bele! Hiszen, ez egy Fórum-Bármiről!
Természetesen, nem tudhatjuk, hogy ki-kicsoda itt, de aki itt megfordul, az szexorientált, ebben talán egyet érthetünk.
Nem tudhatjuk, hogy ki ő valójában, de felvetett néhány kérdést és legalábbis a magam nevében írom, reagáltam rá teljes jüindulattal és segítőkészséggel. Hog,y az valóban úgy van vagy nincs úgy, az kérdéses, ám én ezt így érzem, ezt így látom.
Ez tehát nem tanácsadás volt részemről, hanem inkább aspektus szélesítés, vélemény nyilvánítás. Tehát, ez nem az én, a mi saját izlásünk, hiszen ő kérdezett rá!
A, ki-kicsoda kérdés, mivel ez itt egy elektronikus fórum... Nos, érdektelen, szerintem. Segítséget kért, megkapta.
1
Ez egy válasz salsa 2024. július 12. 14:20-kor írt üzenetére.
ghibli
2024. július 12. 14:31
#1517
"Itt senki azonossága nem biztos kép, név, közös ismerős és háttér nélkül."
Helyett:
"Itt senki azonossága nem biztos."
Semmi és senki nem tudja itt bizonyítani az azonosságot.
2
Ez egy válasz salsa 2024. július 12. 14:20-kor írt üzenetére.
salsa
2024. július 12. 14:20
#1516
Engedjetek meg egy apró kérdést. Mégis miből gondolja mindenki hogy Zendaya egy hamvas fiatal lányka? Nem arról van szó hogy szeretnétek ha az lenne és elláthatnátok jobbnál jobb tanácsokkal - a sajat ízlésetek szerint? Itt senki azonossága nem biztos kép, név, közös ismerős és háttér nélkül. Bocsi hogy beledumáltam.
2
Gaiai
2024. július 12. 14:07
#1515
Miért írod ezt? Más élettapasztalattal rendelkezünk, más ideológiánk van a szexről, de attól még kommunikálhatjuk azt, vagy nem?
De, el tudom képzelni és részem is volt az általad jelzett normális szexuális életvitelben. De, még egyszer megkérdezem: Mégis, kinek, mi a normális?
A magam részéről én igyekeztem megvillantani olyan dolgokat is, amelyek neccesek lehetnek. Tehát, ez nem egy felvilágosító óra volt, hanem tudatosítása a negítv és pozitív hatásoknak, hogy ő, a bátor lány tudja, milyen fába akarja bele vágni a fejszéjét!
Mocsok? Defektus? Ezeket nem én találom ki, ezek léteznek! És már megbocsáss, de a legnagyobb ostobaság elzárkózni a tény elől, hogy léteznek!
Te, mégis mit kommenteltél neki? Lapozz vissza, ha nem emlékszel! Az a lány egy dilemmát vetett fel és én legjobb tudásom szerint próbáltam segíteni neki. Hogy, azt te ilyen negatívnak látod... De, hogyan látja majd ő! Nem most, két hét, vagy egy-két hónap múlva már tisztábban fog látni. Vagy, te azt állítod, hogy z a helyes, ha azt mondom: "Igen, nyeld be bátran a faszt tövig torokra, nem lesz attól semmi bajod!?" Szerinted, ezt kellett volna írnom?
Akkor lennék gerinctelen szemétláda, ha ezt sugallnám neki!
Ez a lány valóban bátor volt... De éppen az ilyen reagálásokkal ilyeszted el őt, aamikor éppen más emberek véleményére van szüksége... Most is írom, hogy talán a legjobb helyen! Mert itt éppen azokra a kérdésekre kaphat választ, amelyek foglalkoztatják őt! Mert itt, sokkal szélesebb aspektusból láthatja a világot, mint önmagában. Mégis, mi szart írtam, ami tönkre vághatta volna az életét? Ami, elvette volna az életkedvét? Ez már túlspilázott reakció... éppen tőled?
Betegek vagyunk a szemedben? Csak azért, mert bizonyos dolgokról másképpen gondolkozunk, mint te? Akkor, mégis miért vagy itt?
Zendaya pontosan jó helyre kopogtatott be a problémájával! És legalábbis számomra megtisztelő volna, ha itt is maradna és megnyílna nekünk, hogy segítsük az útkeresésben. Ha, ez neked nem tetszik, akkor nem tetszik!
A korábbi kommentjeidből ítélve nem gondoltam volna, hogy te ilyen vagy! Ezért, most sem gondolom, hogy ilyen vagy! Betudom ezt egy rövidzárlatnak. És várom, hogy vissza térjen a racionális, széles látókörű, kritikus Cvirág, akit eddig megszokhattam. Már most hiányzik... legalábbis, nekem...
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 12. 13:00-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 13:36
#1514
Popsi paskolás... Most, egyre kérlek téged, aztán vagy megteszed, vagy sem:
Told le a posidról az összes ruhát és csapj a tenyereddel a seggedre! a legtöbb ember, legyen férfi, vagy nő, szinte azonnal szexuálisan aktívvá válik! A fájdalom és az élvezet központok ugyanis szoros kapcsolatban vannak egymással az agyban! 
Igen, én is rá csapok néha az éppen aktuális párom seggére, ha töcskölöm. Mi lez ennek a hatása? Fájdalom, amire a partnerem hüvely összehúzódással reagál, tehát mindkettőnk számára utánna kellemesebb lesz a dugás. És, én is élvezem, ha a partnerem a seggemre csap. A fájdalomérzet könnyen átalakulhat örömérzetté. Éppen ilyen hatása van annak is, ha valaki, miközben kutya-pózban dug téged, húzza a hajad. Fáj? Fáj! De, a hatása felfokozottab élvezet lehet.
Tudod, ha az emberek nem élveznék a fájdalom okozását, akkor nem csinálnák.
 Egyszer, tényleg csak egyszer, volt egy enyhe S/M párom, aki mellesleg nimfomán is volt. A kicsi, rácsos légycsapót nem a legyek irtására használtuk, hanem kölcsönösen, egymás seggére. mintahogy a lapos, konyhai spatulát is. Lett tőle bajunk? Nem lett, csak piros lett a seggünk. De, amit általa koztunk egymásnak, nos az bőven túlszárnyalja a hagyományos szerzetes póz örömérzetét! Éppemn azért, mert a különbozó ingerek egyesülnek egy sokkal nagyobb örömérzetté. Nagyobb orgazmusélményhez is vezethet.
A popsi paskolás az nekem oké. Oda is, vissza is. Ám a fájdalom okozás egyéb leghetőségeit elvetem.
"NE KARMOLJ SZÉT!" Azt, utálom! Szinte minden páromnak elmondtam az első dugáskor, hogy ne karmolja ki a hátam, a seggem! Figyeljen erre! Fogja vissza magát!
És, a nyyk kiszívását se engedtem meg soha! Nem vagyok a tulajdonod, hogy megbillogozz, baszdki!
Tehát, a popsi elpaskolása nem is olyan rossz dolog, mint amilyennek látszik... Megfelelő intenzitással , persze. Mert azt mér én sem preferálom, ha nádpálcával verik a partner seggét hurkősra, véresre. De, a lágycsapó... hmmm. az nem rossz! nekem se, a partneremnek se. De, fontos, hogy vigyázzunk egymásra! Semmi nincs, ami fontosabb annál!
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 11:35-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 13:11
#1513
a kép aért lett avaros a számodra, mert a szexben semmi sem egyszerű. Abban mindennek megvannak a pozitív, ám a negatív hatásai is. Ez van. Én (mi), nem írhatjuk azt, hogy igen, bukj rá a faszra torokig, mert azzal hazudnánk neked, félreveszetnénk téged. Ahogy azt sem akarjuk erőltetni, hogy ne tedd meg. Megvilágítunk neked olyan dolgokat, ameiket nem látsz. Hogy, el tudd dönteni, hogy mit teszel. Most még zavaros az egész, de majd letisztul és akkor tudni fogod, hogy mit tegyél. De már megbocsáss, kötelességemnek érzem megvilágítani a negatív hatásokat is előtted, hogy ne legyen az majd számodra kellemetlen, akár veszélyes meglepetés!
Ez nem észosztás, amit mindenképpen be kellene tartanod, csupán információ, amiket jó, ha mérlegelsz. Én nem lebeszélni-rábeszélni akartalak téged a mélytorokra, de  fontos volt számodra közölnöm, hogy az mivel jár együtt! Aztán, majd idővel eldöntöd, hogy mit és menyit alkalmazol a leírtakból. A te dolgodban te vagy a főnök!
Kaptál elég infót, hogy később mérlegeld azokat és dönteni tudj. Ennyi ennek a fórumnak a célja. Itt, szexről van szó legtöbbször, nyíltan, őszintén néha nagy háborókat gerjesztve. Össze csapunk, majd kibéküünk. Valójában, éppen ez a hely az egyik legjobb, ahol kommunikálhatod mindazt, ami benned él! Itt, beszélhetsz kockázat nélkül a vágyaidról, a személyes érzéseidről és hidd el nekem, ha azt állítom, hogy az itt csevegők egyike sem fog velet kibaszni! De, mindenkinek szüksége van kontroll személyekre, akik véleményt alkothatnak... Ha kéred!
Feltárod a személyes érzéseid előttünk? És akkor, mi történiK Mégis, itt ki élhet vissza azzal? Hogyan élhet vissza azzal? De itt legalább van rengeteg ember széles érzelmi és tapasztalati palettával, amit jó, ha (ki)használsz.
Ne zárkózz be éppen előttünk! Ne félj tőlünk! Ne aggódj! itt, senki nem fog téged bántani... Bár már képletesen engem is küldtek már el itt a picsába, de ez belefér! Ez a fórum, ez a közösség nagy kincs! És, abban biztos lehetsz, hogy itt mindenki vigyáz rád! De, képedbe is mondják, ha valamit el akarsz baszni! Ilyen, egy jóbarát! Seggbe rúg, ha hülyeséget akarsz csinálni. Tetszik? Persze, hogy nem tetszik! De, ez a barátok dolga és kötelessége. Az nem jó barát, aki mindig megveregeti a vállad, ha valami ostobaságot készülsz elkövetni, nemde?
Ne fújj visszavonulót! Mert, éppen itt szerezheted meg mások tapaztalásáról, élményeiről az infókat! hidd el, mi itt vigyázunk rád és nem vezetünk tévútra!
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 12. 11:32-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. július 12. 13:00
#1512
Jézusom. Titeket olvasni itt felér egy identitás-halállal. El sem bírod, képzelni, hogy létezik olyan ember, aki normális és kiegyensúlyozott szexuális életet él? Hogy az a tömény mocsok, amit felvilágosítás gyanánt idehánytok, egy normális életet még tönkretesz? A legtöbb embernek nem kell szembesülnie a te és a magadfajták beteg fantáziájából kiömlő mocsokkal és defektusokkal, hanem tudja élni az életét. Ez a lány meg aki nagyon bátor módon idejött, csak azt látta, hogy mennyi beteg tanácsot és nyomorult gondolatokat tudtok összehozni. Elvettétek a kedvét az élettől is. Gratulálok zsenikéim, mindannyiótoknak!
3
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 12. 12:40-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 12:40
#1511
Biztosan nem abban a körben szocializálódtunk! Mert, nincs két ugyanolyan környezet. De, ennek a fürumnak éppen az a lényege, hogy a különbségeket enyhítsük, vagy nem?
Itt eldilemmázunk, elvitázunk dolgokon és kérdeéseket vetünk fel és válaszokat kapunk másoktól akik ugyanazt máshogyan látják, mert más élmények érik őket éppen a másmilyen környezet miatt. Közeledhetnek, de akár távolodhatnak is vélemények, de ez íg van rendjén.
Az viszont tipikus probléma, hogy bár már az Isten se tudja összeszámolni, hány szexuális forradalmon vagyunk már tl, ma is zajlik nem is egy... De még mindig nem tudunk úgy beszélni a szexről és az ahhoz kapcsolódó dolgokról, ahogy kellene. Nyíltan, őszintén. Tehát, akkor én szerencsésebbnek mondhatom magam, mert én rengeteg ismerősömmel, barátommal tudtam már nyíltan és őszintén beszélni a szexről. Bármiről. Volt idő, amikor azt éreztem, hogy a hozzám közel álló emberek direkt nekem nyílnak meg, engem kérdeznek szexuális kérdéseikkel. Fura ez.
És akkor én elmondom a véleményem. Vagy eszi, vagy nem eszi. Rajta áll. Voltak nagyon morbidnak tűnő beszélgetéseim is. Amitől itt is sokan ledobnák a láncot. De, ha igény van arra, akkor mondjam azt, hogy: "Hagyjál ezzzel nekem békén!" Én, nem az a fajta ember vagyok. Ha, valaki a véleményemre kíváncsi, akkor elmondom és annyi. De, én valóban szerencsésnek érzem magam azért, hogy kérdeztek, kérdeznek engem.
Valójában felemelő érzés azt tapasztalni, ha valaki olyan szinten a bizalmába fogad, hogy képessé válik beszélgetni intim, kényes témákról is.
Tudod, volt idő, amikor sok lány és nő fordult hozzám tanácsért, útmutatásért kutatva a véleményemet. Azután azt mondták:
"Veled jó beszélgetni, mert veled mindenről lehet." Hogyan reagáltam én?
"Velem valóban el lehet beszélgetni még a hüvelygomba-fertőzésről is!" És láss csodát, ez az egyetlen mondat, bár morbid, mégis megnyitott nekem sok-sok nőt és akkor jöttek a szexuális kérdések!
Mindenkinek szüksége van etalonokra, amelyeket követhet. Miindenkinek szüksége van olyan emberrre, akinek a véleményére ad, hogy dönteni tudjon. Sajnálom, ha neked ilyen partnered nincs, mert az nagy kincs!
Aztán lehet, hogy neked is lenne, csak nem vagytok áttörni egymás között a tabukat, a gátlásokat, hogy nyíltan tudjatok beszélni egymás között. És, ha bele gondolsz, akkor valahol mi is az ismerőseid vagyunk és itt megnyílsz nekünk. Vagy nem?
Tehát, valójában te sem vagy egyedül! Vannak itt olyanok, akikkel bármit megbeszélhetsz. Feldobsz egy kérdést és mi reagálunk arra valamit. És arctalanul, virtuális környezetben könnyebb ez. De, nem fontos, hogy face to face eszmecserézzünk. Hiszen lehet, hogy korábban elsétáltál mellettem hetente ötször, mégsem tudom, hogy ki vagy.
Tehát, valójában vannak ismerőseid, akárcsak itt, akikkel bármit megbeszélhetsz.
Az viszont baj, ha a partnereddel nem tudsz a szexről teljes nyíltsággal, őszintén beszélni. Lehet, hogy a gátlás, amely akadályoz, benned van. Vagy a partneredben. Vagy, mindkettőtökben. Ha, van egy partnered, aki tartósnak bizonyul, nem futó kalandnak, akkor miért nem beszéltek gátak nélkül bármiről? Hiszen, a párkapcsolatban neg kell tanulni egymást! Senki se várja el azt, hogy a másik majd kitalálja, hogy mit akarunk, hogy mire vágyunk, hogy nekünk mi a jó és mi nem az. Mindenkinek vannak elvárásai, ám azokat kommunikálni kell, aztán majd lesz valahogy.
Nyisd hát meg magad a valóságos ismerőseidnek, a barátaidnak, a párodnak is, mert annak nincs hátránya, de rengeteg az előnye. Meg fogsz lepődni, hogy ha te egyszer nyitsz valaki felé, akkor információ-lavinát kapsz... Mert, az ismerősöd, a barátod a párod is véleményt akart cserélni veled kényes témákról, de félt megtenni az első gáttörő lépést.
Van egy USA dal, bár nem tudom a címét, ám egy sora megmaradt:
"Mondd, mire vágysz!" Teljesítsük ki ezt:
"Mondd, mire gondolsz? Mondd, mit érzel?"
Itt, a portálon, rengeteg sztori olvasható, amelyben ilyen gáttörtés történik. Például, amikor egy házaspár valahogyan elkezd besélgetni a több szereplős szexről, a grupi lehetőségeiről. Például így:
"Látom, hogy tetszik neked a kollégám."
"Tetszik, és akkor mi van? Jó pasi."
"És, ha én nem lennék, akkor ágyba bújnál vele?"
"Ha, nem lennél, akkor igen."
"Megnézném..."
"Tényleg? Most, komolyan beszélsz?"
Így, elindulhat egy beszélgetés, amelynek ertedménye a több partneres szex is lehet. Mégis, kinek árt az?
Feldobol egy kérdést, ha válaszolsz arra jó, ha nem, akkor úgy is jó. Hiszen, vágysz olyan emberekre, akikkel eszmét cserélhetsz a szexről, vagy nem? Nem is ismerjük egymást a való életben, tehát nincs kockázata annak, ha kiteszed az asztal lapjára, ami benned van!
A kérdés, mint fentebb:
"Mondd, mire vágysz?"
Írdd le, hogy a szexben mik a vágyaid! Gátlások, tabuk nélkül! Miről fantáziálsz? Mitől félsz? És mi reagálni fogunk. És, megkapod, amit akarsz. Ennyire egyszerű! ne csak kerülgesd a forró kását, hanem csapj bele a lecsóba! Bátran! Ha, itt köyöttünk ezt megszokod, akkor később menni fog az az ismerőseiddel, a barátaiddal, vagy az aktuális pároddal is. na, akkor:
"Mondd, mire vágysz?"
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 12. 06:24-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 11:46
#1510
Kedves Zendaya!
Én (talán mi) nem lebeszélni akarunk téged, csak arra akarunk rávezetni, hogy a mélytorok technikával óvatosan járj el, legalábbis addig, amíg megfelelő rutint nem szerzel. Ezt lehet tanácsolni az anális szex esetén is, mert annak is vannak, lehetnek hátrányos következményei.
Nem fontos a témát jegelni, hiszen már nyilván gondoltál arra, hogy kipróbálnád. Tehát, vágysz a tapasztalásra. Nincs ezzel baj. A rutinos mélytorkos emberek nyilván egyet értenek velem abban, hogy azt is lehet élvezni, különben nem sokan csinálnák.
Ha már ennyire foglalkoztat a mélytorok technika, ami nem baj, akkor először is nézz utána a fórumokban más webhelyeken a tapasztalatoknak, ne a pornófilmekből vonj le következtetést, mert azok jelenetek, félre vezetnek téged. Akkor eldöntheted, hogy bevállalod azt, amivel jár, vagy sem.
Ha, bevállalod, akkor semmi probléma, ám akkor olyan partnert válassz, akiben teljesen meg tudsz bízni és lehetőleg rutinnal is rendelkezik. és lehetőleg ne legyen se túl hosszó, se túl vasztag fasza. Hogy, ne legyél akár életveszélyes helyzetben. Mert, a mélytorkos szopásba haltak, károsodtak is emberek. Tudja a partnered kontrollálni magát szex közben is és folyamtosan figyeljen téged!
A szexben semmi sem lehet kényszer! Ha, te valamit nem akarsz, akkor ne tedd meg! Akkor sem, ha azt a partnered elvárja.
Volt egy párom, aki már az elején kijelentette, hogy:
"Faszt, azt nem szopok, mert undorító dolog!"
"Semmi gond, akkor csak kinyallak és dugunk!"
Tehát, respektálni kell a partner igényeit. Ha, valamit nem akar, akkor nem akar. Sok nő irtózik az anális szex gondolatától, ezért nem szabad azt rá erőltetni.
Tehát, ha ki akarod próbálni a mélytorkozást, akkor megteheted, de csak ésszel! És fokozatosan egyre mélyebben benyelve a faszt. Hogy szokd az érzést. Akkor megtanulhatod azt a légzéstechnikát is, ami miatt nem fogsz fuldokolni. Ami neked bejön. és legyél te akkor az irányító, ne engedd, hogy rá hózzák a fejed a faszra, hogy erőszakkal betolja azt a partnered a torkodba. Mert, az már erőszak!
És ne legyen meglepetés az, ha a mélytorkos szopás után furcsán érzed a garatod, az ínyvitorlád (Az a csüngő izé a garatod előtt.), mert ezeken a helyeken a mélytorkos behatolás hám és nyálkahártya sérüléseket okozhat. Akár órákig lehet nehéz nyelési érzésed. De, biztosan lehet mindezek ellenére is élvezni a mélytorkos szopást, bár én nem tudhatom, csak más emberek véleményére hagyatkozhatom. Én ugyanis nem szoptam faszt, pláne nem mélytorok technikával. De ha nő lennék, és foglalkoztatna ez, akkor körültekintően, fokozatosan próbálnám azt ki. Mert, ahogy a szexben, ezt is tanulni kell. Szokni kell. Alkalmazkodni kell a estnek is, az elménknek is.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 22:31-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 12. 11:35
#1509
Eszembe sem jutna a popsi paskolás, de Waderlacinál azt olvastam és azért kérdeztem rá. Attól tartok, hogy ha engem megütnének, akkor visszaütnék és akkor nem szex lenne a vége.
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 12. 00:35-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 12. 11:32
#1508
YES! Értem én mit akarsz mondani, az okosságokból ennyi elég is. Ha nem haragszotok meg, itt nem fogom feltárni a személyes érzéseimet a szexről. Köszi, hogy mindenki próbál a maga módján okítani. Egyelőre az információ gyűjtés fázisában vagyok, de eléggé zavaros lett a kép.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 12. 00:02-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 11:08
#1507
Félig egyet értek veled, félig nem. Én sem javaslom sem Zendaya-nak, sem másnak, hogy nagyon erőltesse a mélytorkos szopást, még akkor sem, ha azt a partner elvárja. Mert az valójában egy tortúra a szopást végző számára. Szenvedés, fuldoklás, öklendtezés. A fasz szopásának nem ez a valódi funkciója. Mert akkor megbasszuk a partner fejét, a torkát. De erre van egy, akár két másik lyuk is.
Amivel viszont nem értek egyet: Mégis, ki az az ember, aki megmondja, hogy a szexben mi a normális és mi nem az? Mi az a normális szex? Mert, annak a szemszögéből nézve, aki éppen csinálja, normális lehet az, ami másnak nem az.
Nekem például nem normális sem a mélytorkos szex, sem az anális szex, sem a durva S/M, de attól még vannak olyan emberek, akinnek ezek normálisak és vágyottak.
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 11. 16:03-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. július 12. 06:24
#1506
Nekem még nem volt olyan ismerősöm sem, nemhogy partnerem, aki ilyen témákról szeretett beszélni magunk közt. Lehet, hogy nem ugyanabban a körben szocializálódtunk?
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 11. 22:59-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. július 12. 06:18
#1505
Kezdem úgy érezni, hogy te is a porszívócső barátja vagy, nem az enyém. Persze ízlések és pofonok.
2
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 22:31-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 00:35
#1504
jujj, te kis huncut! Popsi paskolás? Jó is az, megfelelő keretek között... Ám én nem respektálom a véresre, hurkásra vert segg látványát mert azt már felesleges tortúrának tartom, de azt tudom, ha váratlanul rá sózok a partnerem seggére a tenyeremmel, vagy ha a faszommal elverem kicsit a csiklóját, mielőtt újra behatolok, akkor a hüvelye nem véletlenől szorosabb lesz. Hosszú ideig lehet így eljátszadozni.
Félreértés ne essék: Én nem ítélkezem, nekem ennyi elég. Ha valakinek ennyi már nem elég, az verje félholtra a partnerét, ha ő is azt akarja... Mégis mit mondhatnék?
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:43-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 00:26
#1503
Lemaradt: igen, minden csak tőled függ! Hogy, te mit akarsz elérni? De, ehhez ismerni kell a vágyaidat!
Tinédzserek szopják be nagyon a szexet ma, amikor még elkpzelésük sincs arról, hogy milyen szexet akarnak... Hogy, mik az elvárásaik... Aztán, kidülled a szemük fuldoklás közepette, amikor egy méretes faszt tol le valaki a torkukon...
Érted már? Először gondolkozz el azon, hogy mit vársz a szextől. Hogyan várod el. Azután keress olyan partnert, aki teljesíteni tudja az igényeid.
és a partneredigényei ne übereljék a tiéd! Soha! Mert akkor tartósan alárendelt, szolga szerepbe kényszerülhetsz.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 11. 16:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 00:19
#1502
nem írtál hülyeséget! Valójában a sszecben is, mint mindenben, két ember érdekei csapnak össze. persze, ebben egyensúlyt találni nem egyszerű...
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 11. 16:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 12. 00:15
#1501
Még véletlenül se felejdtsd el, hanem görcsösen ragaszkodj ahhoz!
Az ágyban a patnerek legyenek egyenlők! Senki se telepedhet rá a másikra! Olyan partnert válassz, akivel harmónikusak tudtok lenni az ágyban. Ha, jelenleg nem ilyen a partnered, akkor hajtsd el a picsába, mert akkor ő csakis a saját érdekeit tartja szem előtt és nem figyeli a tiéd!
lehet egy partnerrel egyenlő a szex... De ez komoly meló! Kommunikálni kell egymással és elmondani azt, hogy ki mire vágyik! Hogyan akarja, stb.
 És igen, kommunikálni kell a titkos vágyainkat is! Bár ez nem ide tartozik!
A szex vajában nem egy kellemes játék, mint azt sokan gondolják, hanem nagyon is tudatos döntéssorozatot igénylő esemény!
Tudod, az a bajom, hogy nem vagy konkrét! Kérdezz rá a téged foglalkoztató dolgokra! Egyenesen, vacillálás nélkül! Akkor, válaszokat fogsz kapni tőlem és az itt csevegő kedves egybegyűltektől. Tedd ki az asztalra bátran, ami problémád van! Mert, ahogy látom, nem csak a mélytorkos szex a te problémád, hanem az ismeretlen szex. Kérddzz rá bátran, segítünk, ahogy tudunk.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:14-kor írt üzenetére.