Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Gaiai
2024. július 12. 00:02
#1500
Csillagom!
A torok nem arra lett kitalálva, hogy megbasszák! Nem olyan a struktúrája, nem olyan a funkciója. Aki erőlteti a mélytorkot, az véleményem szrint elvesztette a racionalitását. Hiszen, ott a puncid, miért nem azt dugja meg? Az, arra van kitalálva!
Ácsi, a szex és a szeretet két különböző fogalom, nem véletlenül! Ha, az ember, legyen nő, vagy férfi szexuális akcióba kerül, akkor a tudatállapotuk módosul! Profánul hangzik, de ösztönállatokká válnak. És bár lehet, hogy a partnered megkínoz, megaláz téged szex közben, de az nem jelenti azt, hogy ne szeretne téged.
És nem, nem minden fiú vágyik a mélytorokra! Például én sem! Én nem szeretem látni, ha a partnerem szenved. Ennyi. Ez azonban nem jelenit azt, hogy néha nem csapok a seggére kutya pózban.
Alapvetés számomra, hogy a pénisz szopása mindkét fél számára kielégítő, ha az úgy történik, ahogy elvárják. Meg kell talánni a közös utat.
Én, férfiként elárulok egy titkot magamról: Én azt szeretem, ha a partnerem tiszteli és kényeszteti a faszom! (Írdd csak le nyugodtan te is, hogy fasz, nem fog a villám beléd csapni. A csúnya beszédnek is megvan a vonzereje...) NE BUKRJON RÁ AZONNAL! Az a halálom, volt rá példa, hogy a faszom lefeküdt emiatt aludni. És, fel se kelt! Komolyan! Akkor azt hittem, hogy a faszom fordítva van bekötve, minél inkább akarom, annál inkább nem működik. Csőkolgassa. Simogassa, szeretgesse és néha közben szopogassa meg. Tisztelje és szeresee a faszom a partnerem! Ahogyan én is bánok a puncijával nyalás, simogatás közben. Én se csapok egyből a csiklőra!
Tudod, mikor jó az orális szex? Amikor annak vége, már nem kívánsz mást! Nem sok partnerem volt, csak náhány, akikkel nyaltuk-faltuk egymást és az élmény elég volt, ezért nem is dugtunk! Nem éreztük szükségét, mert a megszerzett élmény elég volt. De, ezt nem lehet elérni azonnali és intenzív, akár mélytorkos fasszopással, vagy drasztikus pina nyalással!
Egy nőn van három lyuk (A férfin kettő... legyük respektálók és legyünk tekintettel a meleg férfiakra is...), amibe be lehet tolni egy faszt. És most vonatkoztassunk el az extrém lehetőségektől, ha kivánjátok, akkor részletezem, hogx mire gondoltam most éppen...
A nő szájürege csókolózásra és akár kellemes  fasz szopizásra való, a hüvelye akár brutális baszásra, az ánusza... A francba! Mondjuk már ki, hogy fasz, fasz, fasz, pina, pina és pina és csöcsök és segg... Annyira utálom már a képmutatást...
Ha, a férfi baszni akar, akkor ne a nő torkán át akarja megkapni azt az élvezetet!
Hallottam már: 
" A torokváladéknál semmi sem síkosabb!"
Mégis, mi a késztetés arra, hogy az ember mindig a maximumot, vagy annál is többet hajszoljon, akár a partnere kárára?
Tudod, én már legurítottam ötven évet atz ÉLET asztalán. Férfiként basztam és szoptattam annyit, amennyi már elég, legalábbis számomra, bár nem volnék ellene az ismétlésnek ma sem. De, amit tudok az, hogy engedni kell a partnerünket is érvényesülni, az sem rossz mulatág! nem jó maximalistának lenni!
Én, ha csak megsimogatattam egy nő, vagy gyerekkoromban egy lány csöcseit, már boldog voltam. Megkaptam, amit éppen akkor akartam. Én azóta sem vágyom ectrém, új utak megismerésére a szexben. Bár, meg kell adni, hogy éppen hajlott korom ellenére változik a véleményem. Korábban például azt gondoltam, hogy az ánusz az kijáratnak, és nem bejáratnak van tervezve. De ma annyi infó van az anális szexről, hogy azon gondolkozom: Egyxzer kipróbálom, ha lesz olyan partnerem, aki nem tiltakozik azellen. 
Tudod mivel foghatsz meg 
Egyyzeer, egy partneremet éppen kutya-pózban akartam megdugni, de valahogyan nem tudtam a célra állni. A nő megszólalt: "Te most rossz helyre akarod benyomni!" Análisan akartam megtuszkolni. Vajon, mit szólt volna ahhoz, ha azt mondom, hogy: "De, nagyon is jó helyre akarom betolni!"
Röhelyes, de ötven évesen még mindig tanulom a szecet... De ez szerintem, így is van rendjén! de, én legalább nem tespedek az elunt és végletekig elcsépelt szex mezsgyéjén. 
Mert, mi a sex? Szopás, nyalás, baszás hüvelyi, vagy anális úton különboz pozitúrákban... De, miért nem  elég ennyi? Miért kell ectrém vicceket csinálni? Hát, hadd ne én válaszoljak ezekre a kérdésekre, bár megpróbálhatom, ha igény van arra.
összegzésül, ne szopj faszt mélytorokra, ha nem kívánod azt magad is! Ha pedig ezt nem fogadja el a partnered, akkor menjen a picsába! Majd lesz másik partner, aki értékeli a szopótechnikád! A szecben nincs kényszer... Legalábbis nem kellen e, hogy az legyen...
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:13-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 11. 23:47
#1499
Biztos vagyok abban, hogy át tudod neki adni. 🙂 De nem hinném, hogy szükséges. Tudja ő ezt már régen, nélkülem is. Csak emlékeztetőnek szántam.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 22:21-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 22:59
#1498
Egyetértek... Férfiként! Tudjátok, ha egy nő szopizik nekem, akkor én nemes egyszerűséggel hagyom, hogy úgy csinálja, ahogy neki jó. Majd ő tudja, hogy  mit akar tenni a kukackámmal. És az élmény számomra sem lesz kevésbé kellemes.
Kövezzetek meg érte, de számomra a mélytorok értelmetlen. Akkor inkább dugjon a vadparaszt hüvelybe, mint torkon! Mert, számomra nincs semmi élvezetes abban, ha a partnerem fuldoklik, öklenedzik és sír!
Ezért van teli már a tököm a pronófilmek sugalmazásával: "Nyomd torokra, az faszt!" Mert, azok a szopógépek, akik ezeken a filmeken szerepelnek, ehhez edződtek hozzá... Jó pénzért! De, valójában a mélytorok egy szenvedés, egy tortúra a szopó fél számára. Mégis, miért kell szájba-torokba baszni egy partnert, ha van neki egyéb, arra alkalmas lyuka is, amelx nem igényel lélegzetvételt?
Szóval, a mélytorok technikával kapcsolatban az azzal esetlegfantáziájukban játszadozó embreknek közlöm: Sok nő mondta már nekem, hogy nem túl fasza érzés, hogy a nyelőcsövében csúszkél egy faxz, miközben levegőt sem kap!
Legyetek racionálisak és ne higgyetek annak, amit a pronó videőkon láttok!
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 11. 16:03-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 22:48
#1497
Most, feldobtad a labdát, de rendesen! Lássuk sorjában!
Nem létezik olyan, hogy harmonikus kapcsolat, hiszen egy emberi kapcsolat nem lehet konstans, állandó. Vannak hullámhegyek és völgyek, miközben az idő teltével a párkapcsolatban élők viselkedése, gondolkodásmódja is változik...
Emlékszem egy páromra. Abban a kapcsolatban a np volt a belügy, én, mint férfi a külügy. Vicces, de így alakult ki. A belügyben, a gyereknevelésben, a "mit főzzünk holnap!", vagy a mikor vágjuk le a füvet kérdésben az asszony döntött s én alá rendeltem magam az akaratának. Ám, amikor a családunkat veszélyeztető, külső behatás ért minket, akkor én álltam a sarkamra és én diktáltam! Például, nem sértésként írom, de ő hülye volt a joghoz! A harmonikusnak vélt kapcsolatban a felek egyenrangúak. Viszont nem létezik a valóságban tökéletes kapcsolat! A két fél közül az egyik mindig erőteljesebb személyiség. Csak nem mindenben feltétlenül erősebb. Lehetséges, hogy a hétköznapi, napi rutinban az egyik fél irányító, miközben más dolgokban meg pont alárendelt. Lehet, hogy a férj dönti el, hogy melyik nap mi legyen a vacsora, a feleség meg csak megfőzi. Aztán a vacsora után az asszony írányít, hogy mikor és hogyan legyen szex például. És ilyen alapon igen, az egyik fél mindig dominásabb lesz a szexben is. A domináns fél fogja meghatározni, hogy mikor kerüljön le a bugyi például, vagy hogy milyen legyen a póz éppen. 
A másik oldalról viszont ez nem a klasszikus értelemben vett alárendeltség. Klasszikus értelemben az alárendeltnek maximum annyi jut, hogy élvezheti, hogy kiszolgálja a másikat. Egy párkapcsolatban azért ez többnyire nincs meg ilyen szinten. És csakis tőled/tőletek függ, hogy te az alárendelt leszel a kapcsolatban, vagy az irányító. Nem kötelező, hogy nőként, feleségként te legyél az alárendelt. Viszont úgy hiszem, hogy különböző okok miatt a nők nagyobbik részére alapfeltevés az alárendelt szerepkör. Vagy, a hivatali eljárásokhoz.
Emlékszem, az a párom gyykran kirugdosott az ágyból, hogy:
"Elég a döglésből, menjünk el valahová. Akár sétlni. Mindegy, csak mozduljunk ki innen!" és akkor sóhajtottam és nyögtem egyet és elindultam vele sétálni a Duna partra Göd mellett... És nem bántam meg!
Most, az alábbiakban a férfitársaim és a nőtársaim ellen kell szólnom! Mi férfiak, fel sem foghatjuk, hogy a feleségek mennyit szopnak a közös jövőért, a családért! De ez, a feleségekre éppolyan igaz lehet! nem látjuk és nem érteóékeljük azt, hogy mit tesz a közösbe a másik.
 Képzeljünk el egy családot: Apa, anya, két gyerek. A nő haza jön a munkából, de számára nem ér véget a munka! Mosni kell a szennyest, vacsorát kell készítenni... kisezer dologra kell egyidejűleg koncentrálni, miközben a férje a tévé előtt döglik és a meccset nézi, amikor szintén haza esik meló után. Ahha! Valóban? Egy példa:
Óriási vihar tombolt Gödön. Délután hatkor megszűnt az áram a házban, azt sem tudtuk hirtelen, hogy miért. A nő ment ekkor utána járni a problémának? Á, dehogy, a férfi, vagyis én! Rájöttem, hogy az erős zél miatt eltört az az árboc, amely az áramot hozta a lakásba. Ne tudjátok meg hogyan sikerült áramot varázsolnom a házba zuhogó eső ellenére addig, amíg az áramemberek kiszálltak. meglepődtek az alkotásomon. Egy rossz szavuk se volt! Vajon, hány nő brékelt volna a háztetőn zuhogó eseőben, hogy áramot csináljon a családjának? Ráadásul, szakszerűen? Ahha, hogy a férfi haszontalan? Csak döglik egész nap?
Elég megnézni az ukrán-orosz háborút! Kilencvennyolc százalék a fronton férfi itt is, ott is! Miközben a nők már kimenekültek az orszából. És, a férfi haszontalan?
Mi férfiak pedig értékelhetnénk végre, amit a nők nap, mint nap letesznek az asztalra. Nem halnánk bele, ha segítenénk nekik ebben-abban. Mert, valójában egy család fenntartása kökemény meló és véleményem szerint egy focimeccs sem olyyn értékes, mint az, ha a férfi akárcak elmosogat az asszony helyett, vagy leköti a gyerekekeik figyelmét, míg az asszony szopik a háztartással.
Emlékszem a sógoromra, amikor ebéd közben azt mondta:
"Ez a rántotthús száraz tapló!" Volt vitánk emiatt, mert a nőverem nem egy igavonó szolgalelkű állat! Elfogadta, meglepődtem. Ma már árnyaltabban fogalmaz, szinte csak sugallja a kifogásait, de az elég is.
Na, az a halálom, ha a nő a szex megvonásával zsarolja a férjét! Ez nálam váló-, vagy szakítások! Mert ezáltal, a férfinak szava már nem lehet, a nő alárendelt pozcióba készeti őt. Akkor is engednie kell, ha az egyébként fatális hiba!
Més téma, bocsi, hogy túl hosszú lett.
A lényeg az egyensúlyon van! Ma már nem elfogadott az az elv, hogy a nőnek a konyhában van a helye, a férfinek meg a gáton! Örülök ennek! Így, egyre több apa tolja a gyerekét babakocsiban, hogy érje őt a firss levegő, vagy akár leül vele játszani is. És, ha sok a mosatlan edény és tányár, akkor elmosogtja. Bele fér az idejébe, de ezéltal a nő kap némi szusszanatnyi időt.
Megjegyzés, bár extrém példa: Mi van akkor, ha a férfi a családból elhalálozik? Ekkor, a nő vagy maga próbálja megoldani azokat a problémákat, amelyeket korábban a férfi megoldott, vagy keres magának olyn férfit, aki megoldja azt helyette. Vagy, a probléma nem lesz megoldva.
Azért csapongok ide-oda, mert ebben a kérdésben minden mindennel összefügg. Elnézést kérek ezért. Éppen ezért, végül rátérek arra, amely kérdést utoljára olvashattam ebben a kommentben.
Igen, valóban lehet azt is élvezni, ha kiszolgáljuk a másikat alárendelt szereplőként. Amikor, az alárendelt azt gondolja, hogy:
"Mindegy nekem mi és hogyan történik velem, a lényeg az, hogy a párom élvezze." Valójában, ekkor is a saját örömérzetünk érvényesül! A saját EGO-nk, ha úgy tetszik. Mert akkor azt élvezzük, hogy a másik fél élvezi azt, ami történik. Bonyolult kisit az EGO hatása az emberre, most ezt nem fejtem ki. Igény esetén, persze, hogy igen!
Jól írtad, hogy a nők az évezredek során alárendelt szerepkörbe vannak nyomva. Az ő dolguk a gyereknevelés, a család fenntartása, ápolása, stb. A férfié pedig a pénzkeresés és a család védelme. (Nem mintha a nők nem dolgoznának éppen úgy, de a házimunka, a házi feladatok még ma gyakran nem oszlanak meg a férfi és a nő között, de legalább már haladunk valami jobb felé.)
Viszont, a nőnek is van döntési lehetősége, ma legalábbis! Bármikor mondhatja azt, hogy most már elég! Vajon, miért nem száll ki egy általa szarnak érzett házasságból? Ezen is érdemes lenne elgondolkozni.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 11. 11:13-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 11. 22:36
#1496
Az egyetlen normális hozzászóló csetbot? Nekem inkább úgy tűnt, hogy kissé be vagy indulva rá.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 22:31-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 11. 22:31
#1495
Nem jött meg a kedvem hozzá. A hozzászólásaitok alapján elvettétek a kedvemet a szextől. Jobb lesz, ha jegelem ezt a témát egyelőre.
2
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 22:25-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 11. 22:31
#1494
Ja. És ne hallgass Virágra. Nem is létezik ilyen személy, csak valamelyik unatkozó AI találta ki, hogy legyen egy intelligensnek látszó csetbot is itt, aki keveri a lapokat. Még az ősi IRC csetszobák egyik botja kelt életre a Szkájnet 2024 program keretében, hogy előkészítse a jövő pornő(!)-avatárjait.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:13-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 11. 22:25
#1493
Kimerítő leírást adtál az S/M-ről, és azon gondolkodom, hogy mivel adtam rá okot, hogy azt hiszed, hogy én erre vágyom? Én azt hittem, hogy a szex az jó dolog és nem kín vagy kínzás, vagy alárendelés.
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 11. 21:48-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 11. 22:25
#1492
A mélytorokban az a jó, hogy a porszívócsövet be lehet tolni fullra, hogy ne lehessen kirángatni minden dühös mozdulatra, amikor a port a szekrény tetejéről is le kell szivatni. Próbáltam már tollseprűvel is, de azzal csak szállt. Mondjuk Selymi kolléganő kedvéért a porszívócsövet lehet másra is használni, ha már felvilágosítást tart neked a 8/b szakmai elitje.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:13-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 11. 22:21
#1491
Vágod a lényeget, te lány. 
És léccike: Virág kartársnőnek ne rajtam át levelezz, mert felnőtt sárkány, tud ő maga is olvasni, meg köpi a tüzet, én meg nem tartom érte a hátam, verje el rajta a porát bátran a következő eső.
2
Ez egy válasz Selymi 2024. július 11. 18:28-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 11. 22:15
#1490
Mesterien gyártod a bullshitet. Félig valós dolgok és valós dolgok keverése után kihozol egy akadémiai székfoglalót a szopóreflexről... :D Bocs, de de ez csak a te orális fixációd, hogy belemagyarázod ezt. Így gyártják a konteókat is, így született meg a chemtrail-legenda, hogy permeteznek bennünket... Stb.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 11. 20:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 21:48
#1489
Én nem erre céloztam, hanem arra, hogy a szexben mindig valaki akarata érvényesül. 
A megértéshez leyrok egy példát. Egyszer, elbeszélgettem egy nő ismerősömmel, hogy ők milyen pózokat kedvelenek.
"Lovagló pózt."
"És mást?"
"Nincs más!"
"MIért?"
"Hát, persze, hogy én irányítok!"
"Mindig?"
"Mindig."
magyarán, az a nő egy domina jellem volt, vagy ő diktálja a szex módját, vagy fel is út, le is út! A normális szexben a domina-alrendelt szere váltakozik. Ezáltal mindkét partner urallhatja a másikat. Részben ezért is valósulhat meg a közös öröm, mert közösen urallták a szexet.
Soha ne hagyd, hogy alázzanak, ha te azt nem akarod! De, érdemes legalább egyszer, egy arra alkalmas partnerrel, aki nem él vissza a helyzetével kipróbálni az alárendeltsé szerepét is. Aztán, vagy megkedveled azt, vagy nem.
A szexben lehet két ember egyenrangú fél, ha a hatalmi pozíciók rendszeresen változnak közöttük. Másként, az egyik fél egyre jobban fogja urallni a másikat és az már nem biztos, hogy mindkét fél számára örömforrás. De, az is lehetséges.
Nem! Nem! Nem! Egy normális szexben semmi sem kötelező a házasságban! sem, azon kívül! Egyik félnek sem jó, ha mindig alárendelt szerepben van. Talán segíthet neked a továbbiakban a következő módszer:
Néha jó azt mondani a partnerünknek, hogy:
"Ma éjjel azt tehetsz velem, amit csak akarsz! Úgy, ahogyan te akarod! De, ha rá csapok háromszor a seggedre, akkor azt, amit éppen csinálsz, azt hagyd abba, mert én akkor azt már nem akarom!"
Lehet vészjelszót is megbeszélni, amelyre meg kell állnia a partnerednek.
Egyszer, láttam egy videót, amelyet Budán forgattak. Egy fiatal, talán hósz éves S/M lányt kezdett el azon kínozni egy férfi és egy nő. A lány állta a sarat és szemlátomást élvezte a tortúrát. Majd, a férfi nádpálcával verni kezdte a lány meztelen talpát. Ez olyan fájdalmat okozott a számára, amelyet már nemcsak nem élvezett, hanem elviselhetetlen volt a számára. Azonnal leílltak a forgatással, mert látták, hogy baj van! Vigyáztak egymásra!
Sok ember a szado-mazo szex tekintetében tévhitben van. Még prof. Jung is verte a szeretője seggét éppen azért, mert az a nő éppen attól indult be, azt élvezte, mert gyerekkorában az apja rendszeresen elfenekelte és... Kell írni a folyamatot?
Más téma. Meglepődnél, ha tudnád, hogy hány férfi szereti, ha egy domina nő "megbünteti" őt szex közben! Tehát, ez a dolog nem nemtől függő!
Csak következtetek, de a kédéseidből ítélve, téged már akár foglalkoztathat is az alárendelt szerep. nem így lenne, ha nem kérdeznél rá. De, egyre kérlek! Ez nagyon fontos!
Olyan partnert válassz, akiben tökéletesen meg tudsz bízni! Akiról biztos vagy, hogy soha nem élne vissza a te alárendelt szerepeddel és azt viszonozni is tudja szerepcserével! Mert, az alárendelt szerp, ahogy a szex sem, nem játék! Veszélyes is lehet!
Biztosan láttál már olyan videókat, amelyeken egy nő seggét féresre-hurkásra paskolták. Talán, nem látod az értelmét, miért kell ennek a tortúrának kitenni egy embert. Képzeld el azt, hogy te egy ily módon "megbüntetett" emberi lény vagy, aki másap elmegy dolgozni. leülsz és azonnal felszisszensz, mert váj a segged! Azonnal eszedbe jut az, amit előző nap átéltél és szinte biztos, hogx nedves lesz a lábad köze!
Valójában, így működik az S/M! Mire begyógyulnak a sebeid, már semmi másra nem fogsz vágyni, mint az ismétlésre!
Tudtad, hoggy az agyban az örömérzet kozontja és a féjdalomközpont szoros kapcsolatban állnak? Éppen ezért élvezhető az S/M akció.
Fontos az, hogy tudd, mik az elvárásaid a szecuális eseményekkel kapcsoltban. Először, önmagad és az igényeid ismerd meg, amit később kiterejeszthetsz más emberek irányába.
Tudod, sok házaságban élnek úgy az emberek, hogx nem is ismerik egymás igényeit. Basznak, aztán annyi. Kommunikálni kell, hogy mit akarsz, mert a partnered nem gondolatolvasó! Tehát, nyugodtan mondhatod a partnerednek azt, hogy:
"Ma azt szererném, ha reccsenésig szétbaszál engem!" Legyél, ma éjjel egy vadállat! Húzd a hajam, verj a seggemre, bármit megtehetsz, de ha azt mondom, hogy Halleluja, ( A megállító jelszó.) akkor állj le, mert az nekem rossz!" Vagy:
"Ma az történik, amit én akarok és úgy, ahogyan én akarom!"
A szexben ez is elfogadható lehetőség a lányeg a közös egyetértés.
Remélem, a kérdéseidre választ kaptál és nem lettt bonyolultabb az, mint előtte.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 10:38-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 21:06
#1488
Smink, a maszk alá... Értelmetlen. egyébként, annak is van erotikus allűrje, ha a nó csapzott, elnyűtt a szextől, ha lesírta magáról a szemhéjkontúrt. Egy nőnek nem kell tökéletesnek lennie! Sőt, gyakran kifejezetten jó, ha nem látszik tökéletesnek.
Mélytorkozás. Az egy tortúra, egy szenvedés, van aki élvezi, van aki nem. Amiatt pedig úgyis lesírod az arcodról a vakolatot. Akkor, meg minek?
Egy apró megjegyzés széljegyzetként a margóra: Ha, a mélytorok technikát filmekből tudod, azt problémának érzem. ugyanis, a filmekból nem látod, ha a szereplő szenved. Vagy, ha nem szenved... Neki már óriási rutinja van abban. a filmek félrevezetők. Éppen ezért én a partneremnek soha nem nyomom a torkára. Mert, tudom, hogy ő tudja, neki mi a jó, ami egyébként nekem is jó. Majd, ha ő tokkal-vonóval be akarja nyelni a bohócom, akkor hajrá, de ez legyen az ő döntése. A filmek pedig nem ezt sugalmazzák. Vagyis, óvatosan a filmekkel!
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 10:33-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 20:53
#1487
Drága, Öregem!
Tisztelettel hajbókolék előtted annak okán, mit alant korábban csípóból lövén kipréseltél magadból (És itt , motsan nem az árnyékszék produktumra gondolék...).
Kegyes Uram, Ön oly szinten úzi a szaaknak játékát, amelyre csekélységem képtelen. Sajnálom, mert könnyűim folyának arcomon nedvesítvén azt bősz és fékezhetetlen kacajomtól, hogy általam ismert és gyakran látott emberek azt hitték, hogy tán megbuggyanék. Mégis, hogy mondhatnám el boldogságom indokait egy talján, egy román és egy fura, de tauton lovagokhoz valahogyan kötődő jó cimborámnak? Esélye sincs.
Piroska és a farkas, új köntösben! Látom én, kegyelmed az ösztönök vezértlik teljesen. Másként, hogy lehetne ilyen hirtelen-kreatúrát megszülni? Mely számomra és gondolom más halandóknak is szórakoztató vala.
Vegye hát elő a pennáját (a billentyűzetét) és komponáljon még nekünk ilyen műveket, hogy az irodalom húrjain megpengetve, élvezhessük.

Normál szóval. Meghaltam és újjá születtem attól, amit írtál, baszki! Köszönöm!
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 08:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 20:32
#1486
Kapisgálod a lényeget. De, sok mindent lehet ám szopni, úgyhogy nem kell mindjárt a hancúrlécre gondolni, amikor az írásom olvasod. ajon, miért szeret olyan sok ember szívószállal inni? MIért van a közelkeleti kultórákban olyan nagy hagyománya a vizipipának? És egyáltalán, miért cigiznek az emberek? Az egy marhaság, ohgy a nikotinéhség miatt! Mert, az néhány napon belül teljesen kiürül a szervezetből. Ezért nem ismerek olyan embert, aki nikotin tapasszal, vagy nikotinos rágóval leszokott a cigizésről. Ezek a módszerek nem működnek! Használtan nikotin tapaszt? Igen. Nikotin mérgezést kaptam,  mert hiába ragasztottam fel, attól még ugyanúgy kívántam a cigit és szívtam is. Ekkor gondoltam arra először, hogy talán más lehet a cigizés kiváltó oka.
Sorry, de a cigizésnek éppen a csecsemőkori szopó-reflex a kiváltó oka.  MIntahogy annak is, hogy miért vesszük a szánkba a ceruza, vagy akár a golyóstoll végét? Gyerekkoromban kétszer is telement a pofám a tintával, amit a kommersz hatszögletű keresztmetszetű tollból szoptam ki. Komolyan!
Tudod hogyan működik a szopóreflex csecsemőkorban? A csecsemő éhes és sír, ezért az anyja az ajkai közé rakja a mellbimbóját, vagy a cumisüveg cumiját. Mi történik ekkor? A gyerek teljesen megnyukszik és csak szolja azt, ami az ajkai között van. Relaxált állapotba kerül olyannyira, hogy gyakran, ha már jól lakott, álomba is merül.
Tehát, a szopás relaxál, ellazít, gondtalanná tesz és valójában ez hiányzik az embereknek. Mert, amikor az embernek valami az ajkai közés kerül, ami szopható és az ember azt szopni kezdi, akkor láthatóan módosul a tudatállapota egy más fajta állapotba. Az arca, a viselkedése ezt mutatja.
Valójábsan, az emberek nagy részénél a szopóreflex igénye soha nem múlik el. Pedig, az lenne a kívánatos, ha a csecsemőkor végén az megszűnne. De, nem szúnik meg, mert az relaxál és felszabadít a gondoktól addig, amíg valamit szívunk, szopunk.
Feltételezem, hogy te férfi vagy. Ne hari, de a nick nevedből az nem egyértelmű. De, feltételezem, hogy az vagy. Szopták már a péniszed? Nem mélytorkos módon, hanem amikor olyan a partnered, aki valóban élvezi azt. Csókolja, nyalja és finoman lassan szopja, nem úgy, mint amit az olcsó pornókban láthatsz. Tehát, tiszteli és megbecsüli a faszt. Az ilyen partner mindig csukott szemhélyakkal szopik! Mert, módosult tudatállapotba kerül. Éppen ezért, a fasz szopáskor az a legnagyobb hiba, ha arra késztetjük a partnerünket, hogy mézzen a szemünkbe. Persze, ez a fasz tulajának felemelő látvány, ám annak, aki szopja azt már nem az, mert kizökken a relac állapotból. Amiért valójában szopja a faszt.
Ne is erőltesd magad azzal, hogy utána nézel ennek a folyamatnak és oknak a Guglin, mert nem fogsz találni. Ez, az én véleményem és meglátásom. Éppen ezért, ezzel nem kell egyet érteni, én így látom. De, azért gondold végig a logikáját annak, amit leírtam.
És most direkt nem mentem bele annak elemzésébe, hogy egy három éves gyerek miért szophat faszt. De, ha gondolod, akkor gondolkozz el azon is, a fentiek tükrében.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 00:31-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. július 11. 19:01
#1485
Van. És teljesen átadta nekem már az elejétől az irányítás is és a felelősséget is. Én fenekelnem el, csak nagyon ritkán. Hiába, hogy jó hatással van rá, de ettől még nem kedveli, és én ezt elfogadtam. Tehát én irányítok, miközben ő irányít engem 🤣?
2
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:43-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 11. 18:28
#1484
Igaz ócsó, de valóban  müxik? 
Ha azt nézzük, hogy Toldi uraság mutatója egy fa és az erdőben olyanból elég sok akad, akkor felmerül a kéréds: vajon passzol-e az a tőtő az ájfonba.  😛

Kedves Virág! 
Számomra a normális szex mindaddig annak számít, ameddig mindketten akarjuk és egyikünknek sem okozunk vele maradandó sérülést. E sérülés nem pusztán fizikailag értendő, függetlenül attól, hogy a szex elsősorban fizikai cselekmény. Lelkizés, azaz romantika nélkül a mélytorkozás is csak fájdalom akárcsak a többi. Persze lehet vitatkozni, hogy egy mélytorkozás mennyire romantikus. Néha egy csók kapcsán is lehetne vitatkozni, pedig azzal kezdődik minden ilyesmi.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 08:32-kor írt üzenetére.
Titti
2024. július 11. 18:16
#1483
Az álmaidról sose szabad lemondani, mert azok biztosan csak a tieid. 
Ugyanakkor azt se szabad elfelejteni, hogy egyenlőség sosem volt és még jó ideig nem lesz. A férfiakat a nők sose tudták teherbe ejteni, így mindig a nőknek kellett szülni és ezzel már el is érkeztünk az egyenlőséghez.  Mert egy férfi-nő kapcsolatban mindig a család létrehozása volt a cél még akkor is, ha mostanában a szex szerepét kétfelé osztják, azaz nemzésre és élvezetre. Nem szabad elfelejteni, hogy az élvezetet éppen azért „találták ki", hogy a párosodást kellemesnek érezzük. 
Ettől még lehet egyenlőség.
Ha szex során egyik alkalommal az én akaratom dönt, azt teszi a párom, amit én akarok, mert az neki sem rossz, akkor én vagyok uralkodó, azaz domináns. Egy következő alkalommal pedig én engedelmeskedem és ekkor ő az Úr!  Akkor megszűnne az egyenlőség köztünk? Dehogy! Például családi nagy beruházás során közösen döntünk, hiszen kettőnk pénzét költjük. A gyereknevelésben az enyém a főszerep, mert én vagyok többet a csemetékkel, de ettől még szüksége van a gyermekeimnek apára és senki nem gondolja, hogy ő alárendelt szerepet kapna emiatt. Sőt! Sok esetben jó tanáccsal lát el, néha pedig könyörtelen és nem enged nekem rossz döntést hozni. Igaz, hogy ez némi vitát eredményez, mert csak később látom be az igazát. Akad olyan is, amikor ez fordítva történik. Ettől se lesz sem ő, sem én kevesebb, nem leszünk jobban, vagy kevésbé egyenlőek. Ha így viszonyulsz hozzá, biztosan megvalósul az egyenlőségről szőtt álmod. Nem mellesleg egy ilyen szemlélettől sokkal boldogabb életet fogtok élni. 🙂
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:14-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 11. 16:43
#1482
Te hogy állsz ezzel? Van feleséged? Ő hol áll? Alá vagy fölé rendelt? Ki kit szokott elfenekelni?
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 11. 16:32-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. július 11. 16:32
#1481
Igen is, és ne is. 
Egyrészt ezt az alá-fölé rendeltséget ne úgy képzeld el, mint egy hűbérúr és szolga közötti kapcsolatot. Sokkal inkább olyan, hogy ha nekikezded elemezni a dolgokat, akkor előbb utóbb felismered a szerepek meglétét. De ez nem változtat semmin. Amikor már erőteljesen elkülönül egymástól a két szerep, akkor már baj van. Másrészt pedig te is lehetsz irányító fél. Csak tőled függ.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 16:14-kor írt üzenetére.