Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Z
Zendaya
2024. július 11. 16:14
#1480
Akkor az egyenlőségről szőtt álmaimat felejtsem el?
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 11. 11:13-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 11. 16:13
#1479
Nem is értettem soha, hogy mi a jó a mélytorokban. Ha a szerelmemnek az a vágya, hogy fuldokoljak a farkát nyelve, akkor lehet, hogy nem is szeret igazán? De nem arra vágyik minden fiú, hogy benyeljék a farkát, és ha én nem teszem meg, akkor elmegy máshoz?
1
Ez egy válasz cvirag 2024. július 11. 16:03-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. július 11. 16:03
#1478
Istenem, szívem, tudod te hova jöttél? Ne higgy senkinek és a mélytorkot felejtsd el. Semmi köze a normális szexhez.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 10:33-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. július 11. 11:13
#1477
Van egy régi vicc:
-Mi a feleségemmel még a házasságunk elején megegyeztünk, hogy az apró dolgokban ő dönt, a fontos dolgokban meg én. 
-És miben döntöttél te? 
-Tizenkét év alatt még egyetlen fontos dologban sem kellett dönteni. 

A harmonikusnak vélt kapcsolatban a felek egyenrangúak. Viszont nem létezik a valóságban tökéletes kapcsolat! A két fél közül az egyik mindig erőteljesebb személyiség. Csak nem mindenben feltétlenül erősebb. Lehetséges, hogy a hétköznapi, napi rutinban az egyik fél irányító, miközben más dolgokban meg pont alárendelt. Lehet, hogy a férj dönti el, hogy melyik nap mi legyen a vacsora, a feleség meg csak megfőzi. Aztán a vacsora után az asszony írányít, hogy mikor és hogyan legyen szex például. És ilyen alapon igen, az egyik fél mindig dominásabb lesz a szexben is. A domináns fél fogja meghatározni, hogy mikor kerüljön le a bugyi például, vagy hogy milyen legyen a póz éppen. 
A másik oldalról viszont ez nem a klasszikus értelemben vett alárendeltség. Klasszikus értelemben az alárendeltnek maximum annyi jut, hogy élvezheti, hogy kiszolgálja a másikat. Egy párkapcsolatban azért ez többnyire nincs meg ilyen szinten. És csakis tőled/tőletek függ, hogy te az alárendelt leszel a kapcsolatban, vagy az irányító. Nem kötelező, hogy nőként, feleségként te legyél az alárendelt. Viszont úgy hiszem, hogy különböző okok miatt a nők nagyobbik részére alapfeltevés az alárendelt szerepkör.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 11. 10:38-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 11. 10:38
#1476
Az el sem képzelhető, hogy nincs alárendeltség? Muszáj hagynom, hogy alázzanak? Nem létezik közös öröm? Eléggé kezdő vagyok ebben, mert én eddig úgy képzeltem el, hogy egyenrangú felek vannak a szexben. Még nem voltam feleség, így nem tudhatom, hogy mi vár rám. A házasságban alárendeltnek kell lenni a nőnek? Őt alázhatják, uralkodhatnak rajta?
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 11. 00:01-kor írt üzenetére.
Z
Zendaya
2024. július 11. 10:33
#1475
Lány vagyok és így elmondhatom, hogy a leírásod helytelen. Ha maszkot veszek fel, bármilyen sminkre is, az leszedi. Nincs az a szuper tartós smink, ami teljesen ép marad abban a maszkban amit te feltettél. Tehát ha szopnom kellene, akkor azt maszk nélkül tenném, a smink úgyis elkenődik, ha mélytorkoznom kell- ezt meg a filmekből tudom.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. július 11. 00:42-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 11. 08:32
#1474
Volt a világnak amaz boldogabbik vége, mikoron egy ártatlan lányka eltévedt az erdőben. A GPS besza bedöglött és nem találta a kiutat. De mert modern bige volt, és nőnek is tuti, aki tudta hogy a kágyiló is képes megtermékenyíteni önmagát és ehhez nem kell másik fél, így elfogadta, hogy az egyenlőség jegyében mind ugyanazok vagyunk. Csak ezzel nem volt ki az erdőből... Úgyhogy a másik modern dologba kezdett, ahol az agyhullámok Alfává változnak és így nekiállt meditálni. Meg is jött a Farkas... 
Meglátta Pirit a lányt és máris elővette az univerzális powerbankot, hogyaszongya:
-- Kiscsaj, emitt a téma, óccsón adom és műxik. Köll e neked tőttő? 
A lány felcsillanó szeme sok hosszú szekszuális éjszakát ígért és végtelen rajongást, ami a műveltséget és a kultúrát magasfokon művelő Farkast már most libidója csúcsai fölé katapultálta. 
-- Aha. -- mondta és itt nem teszünk pontot, kedves felhasználók, mert így lesz helyes: 
-- Aha -- mondta és boldogságtól kiviruló arca fölött megjelent ama szentek glóriája, akik egykoron vértanú halált haltak eme erdők középkorilag is sötét mélyén. 

Úgyhogy dugtak. USB C-t az ájfonba, de mert ez mese, hát higgyük el, hogy működött. Tehát a lány boldog lett és mert a Farkas nevéhez hűen utat is tudott mutatni a farkával, a Toldi-érát megszégyenítő dorongos útjelző irányába, a lány kapaszkodót kapott, hogy merre menjen ki az erdőből. 

A történet kelt mint lent Selymi disztingva óhajtására lett lészen kiterítve, mint pókeres korpusza az ötödik ász után. 
1
doriangrey
2024. július 11. 00:42
#1470
Te miféle vagy? Még nem láttalak itt, pedig lehúztam pár évet. 
A szopáshoz azért kell álarc, hogy a frissen sminkelt júzer ne legyen maró, erősen savas kémhatásnak kitéve ph-ilag és bőrileg. Képzeld el, ha nő vagy, akkor ez mennyire frusztráló lehet. Mármint kétszer dolgozni magadon. Ehh, ez félreérthető. Legyél férfi, akkor csak röhögsz most és nem kell kiigazítanom magam.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 9. 13:16-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 11. 00:36
#1469
Nos... a fazont és  a szezont ne keverjük össze, mert kijöhet belőle egy komplett kollekció ruha, amit aztán el lehetne adni az Ecserin a romáknak, hogy ne kelljen meztelenül mászkálniuk, hogy ezzel is felhívják a figyelmet arra, amire a nagyszerű Kim Kardashian már kísérletet tett, hogy odaállt szelfizni a tükör egyszál csöcsben és azt mondta, hogy nincs egy göncöm se...
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 11. 00:01-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 11. 00:31
#1468
Most, ha én sokáig cumiztam gyerekként, akkor most is szeretnék szopni ezek alapján? Mert elég mélyen kellene keresnem magamban ezt az ingert...
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. július 10. 23:14-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. július 11. 00:27
#1467
Mert rájön a paraszt, hogy nem ő a világ középpontja. Mint amikor a tizenéves Mucika elhagyta a mobilját és sírva tántorgott a frissen festett bp-i bérház gangján, hogy végem van, benne volt az egész életem...
1
Ez egy válasz Ashley 2024. július 10. 20:41-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 11. 00:01
#1466
Nem a szopáshoz kell az álarc, hanem a személytelenítéshez, akár a tárgyiasuláshoz is, szerintem. És ez még akkor is jól érvényesülhet, ha pontosan tudjuk, ki rejtőzik az álarc mögött.
Valójában, emögött, a megadás lehet szerintem. Alárendeltté válásnak is megvan a maga varázsa. Amikor, valaki nem valaki, hanem egy tárgy. Egy, használati eszköz. És ennek megvalósítására egy szopóálarc kiváló eszköz lehet.
A szexben, valaki mindig domina, a másik pedig alárendelt, vagyis szolga. Vagyis, egy adott pillanatban mindig egyetlen ember akarata érvényesül, amely váltakozhat, vagy úgy maradhat. Először a szerzetes póz jön, amikor a férfi irányít, majd a lovagló póz, amikor a nő.
Egy szopó álarc ezért alkalmas lehet arra, hogy a partnert személytelenítse, mert másként azt a brutális mélytorkozást vele nem lenne képes megtenni a partnere. Más az, ha a feleséged néz vissza szopás közben, vagy egy álarc.
1
Ez egy válasz Zendaya 2024. július 9. 13:16-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 10. 23:47
#1465
Véleményem szerint, ha valakit meglegyint a halál szele, akkor nem a jelleme változik meg, hanem a viselkedése. Az értékrendje. Az élethez való viszonya. De a jelleme, az emiatt még fix marad.
Halálfélelem. Mindenkinek ismerős lehet ez a fogalom. Az fél a haláltól, aki nem fogadta el azt az élet részeként. Mert, mindenki, aki él, az élni is akar, ameddig csak lehet (Az öngyiket kivéve.). Sok katona érezte már azt, hogy kemény seggűnek tartotta magát, majd amikor fütyültek körülötte a lövedékek és a srapnelek, akkor gondolt bele először abba, hogy: "Mi a faszt keresek itt? Hiszen, itt el is patkolhatok!" Mégsem szerel le, marad továbbra is golyófogó. A jelleme nem engedi, hogy leszereljen, ám azután már a zabszem sem fog a seggébe férni... És éppen emiatt lehet egy katona jó katona. Mert, már nem forrófejű és vakmerő, hanem racionális és óvatos. Egy halott katona, az már nem rúg labdába a harctéren.
Az első halálközeli élményem egy tizennyolc éves koromban velem történt autóbaleset miatt történt meg velem. HÁrman utaztunk a Wartburgban és beszaladtunk egy IFA plató alá. Hiszitek, vagy sem, de akkor leszaladt a talán lelki szemeim előtt az addigi életem főbb részlete. Tényleg van ilyen.  Mint, egy kibaszott film. Az én filmem. Attól fogva másként tekintettem az életemre. Nem nagyon másként, de másként.
Mert, az ember eredendően ilyen. adottnak és végtelennek érzi az életét, majd eljön egy pofon az élettől és akkor az már nem lesz olyan végtelen. Az ember, bár tudja, hogy annak egyszer vége lesz, mégsem fogadja el annak a tényét, irtózik a gondolattól is, hogy valamikor elpatkol. Aztán jön a rák, az infarktus, vagy egy terrorista és máris szembesülünk azzal, hogy majdnem elpatkoltunk. Akkr, már más a gyerek fekvése, de ez szerintem nem jellembeli kérdés, az emiatt nem változik.
Ejtőernyőzött már valaki közületek? Nem az első ugrás a legfélelmetesebb! nem is a második. A harmadik-ötödik a vízválasztó, hogy tovább ugrasz, vagy abbahagyod. MIért? Mert akkor gondols bele igazán, hogy miért is csinálod ezt, amikor veszélyezteted az életed? Minden ejtőernyősben megjelenik a halálfélelem valahogyan. Volt egy századosunk, aki több, mint ezer ugrás után szarta össze magát a levegőben. Szó szerint! Képtelen volt többé az ugrásra. Van ilyen és egyáltalán nem szégyen ez! Inkább tiszteletreméltó, hiszen beismerte önmaga és a kollégái előtt is, hogy ő már fél ugrándozni egy Mi-8-asból, vagy egy Ancsából.
És ezt mindenki tudta és érezte a zászlóaljnál! Födi szolgálatra rendelték és továbbra is maradhatott kiképző tiszt. Senki nem éreztette vele, hogy ő bármilyen aspaktusból gáz lenne, mert nem volt az. Nem éreztük annak.
A halálközeli élmény szélsőséges következményekkel jár. Vagy nem törődsz vele, vagy törődsz vele, utóbbi esetben befolyásolja a jövőd. És ember legyen a talpán az, aki megmondja, hogy melyik a jobb. Beszarni, vagy nem törődni vele? Jó kérdés.
1
Ez egy válasz Ashley 2024. július 10. 20:41-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. július 10. 23:14
#1464
Engedjétek meg, hogy én is véleményt nyilvánítsak az orális szex témájában. Mert, véleménsem szerint, abban nincs semmi szakráli.
MIért szereti egy férfi, ha leszopják? Egy szájüreg veszélyes hely, hiszen jó esetben harminckét fog a kerítése. Minden férfi, aki valaki a két fogsor közé tolja a pöcsét, egyben azt is kockáztatja, hogy... Egy kaffantás és máris nincs. Bár, ritka, hogy ez valóban meg is történik. De maga a tudat, hogy leharaphatná, ha akarná és mégsem teszi, az felvillanyozó élmény. Akárcsak a kikötözéses szex. Ha, kikötöznek, akkor ki vagy szolgáltatva. Elvileg, azt csinál veled a partnered, amit csak akar, megkínozhat, akár meg is ölhet. és bár nem teszi, annak gondolata mégis erőteljesebb orgazmust válthat ki. Ez utóbbi egyébként a feltétlen bizalmon alapul, ami azt eredményezi, hogy akár tökéletesen elfogadd a partnered. De most az orólról van szó.
Ahogy a férfinak a pénisze, úgy a nőnek a puncija a legbecsesebb ékszere. A nők többségében felmerül egy új partnerrel történő puncinyalás előtt egy látens aggodalom, hogy a partnere ne harapjon és ne okozzon ott sérülést, fájdalmat. Valójában, ez a látens aggodalom is fokozhatja az élvezetet, nem is kicsit. Ahogy, a szüzesség elvesztésekor a félelem is valójában felkorbácsolja a vágyat. Hölgyeim, nem így van? talán, leegőt is alig kaptak Önök, amikor az első behatolást átélték, vagy nem így van?
Másrészt, az orális szex sokkal jobb, mint maga a közösülés, legalábbis én így érzem. De, A pénisz szopása valójában ugyanúgy egy másik ember testébe történő behatolás. Csak, ott a környezet más.
Mert, a szájüregben a puncival ellentétben van egy nyelv, ami örömtáncot járhat a kupakon. és egy szájüreg mindig nedves! Nem úgy, mint egy hüvely. Hölgyeim! Amikor, az önök hüvelyébe először behatolnak, akkor a férfi partner néha, vagy gyakran felnyöghet. MIért? Mert, bizonyos fájdalomérzettel járhat a nedves hüvelybe száraz pénisszel történő behatolás. Aztán, a többi lökés során már a kukacka is nedves lesz és akkor minden oké. Persze, ez a fájdalom édes fájdalom. Nem is csinálunk mi ebből gondot férfiak, nem is hangoztatjuk, hogy ez így is lehet.
De, egy szájüreg az mindig nedves és nem szoros, mint egy hüvely. Én személy szerint nem kedvelem a mélytorkozást, mert az szenvedést okozhat. Ma sem értem, hogy miért ragaskodnak hozzá egyes emberek, hiszen a partnerük fuldoklik, öklendezik, néha sír... De, ki mit szeret, azt csinálja.
Végül, közösülés során a két partner bizonyos szinten elfogadja egymást. Ám, orális szex esetén ez az elfogadás intenzívebb, hiszen olyan testrészt kényeztetünk orálisan, amelyből vizelet folyik, amelyből hüvelyváladék, vagy ondó folyik. És, még intenzívebb, ha a szopást végző partner le is nyeli a spermát, vagy engedi, hogy az arcára, a testén bárhová spirccelődjön. Mert, alapvetően az ondó egy undorító nyúlós ragadós testváladék, ahogy a hüvelyváladék sem gusztusos, lenyeljük és lefetyeljük, mégis elfogadjuk, akárcsak a partnerünket. Kevés nő van, aki meginná az ondót pohárból, ha látja, hogy az milyen. De, szájba spricc az más.
Sok írást olvastam itt, amelyben az szerepelt, hogy: "Számba spriccelte a gecijét, ami nem volt túl jó ízű, mégis lenyeltem." Majd, legközelebb is megtette, majd megint és megint... elgondolkoztató, szerintem.
Gondolkozzatok el rajta, hogy miért szeretnek az emberek faszt, mellbimbót és csiklót szopogatni. Az ok, a csecsemőkori szopó-reflexig vezethető vissza! Ezért cigizünk, ezért rágjuk, szopjuk a ceruza, vagy a toll végét, ezért szopunk, amit lehet. Mert, az egy relaxáló élményt okoz. Mert, péniszt, mellbimbót, csiklót, vagy akár lábujjakat szopni jó. Mert, a szopás jó.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 9. 18:20-kor írt üzenetére.
A
Ashley
2024. július 10. 20:55
#1462
Szuper vagy.  Akit érekel olvasson utánna az agyhullámok csodálatos világának, ugyanis ezt érinti, ez a téma.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 10. 20:52-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 10. 20:52
#1461
A jelleme? Az talán nem mindenkinél. De mindegyikünknek akadhat olyan, amit szeretne megtenni, de nem biztos, hogy mer. Egy biztos halál tudatában talán szeretné pótolni e mulasztást. Ehhez nem minden esetben van szükség a jellem megváltozására. 
Jól vizsgáztam? 🙂
1
Ez egy válasz Ashley 2024. július 10. 20:41-kor írt üzenetére.