Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

cvirag
2024. június 20. 07:39
#1340
Kedves barátom, félreértésben vagy, mert amit Dorian megfogalmazott, az valóban nem kritika, hanem észrevétel. Gondold el, hogy valaki azt mondja rád, ha éppen komor tekintettel meredsz előre és lassan, hosszan veszed a levegőt, hogy ez az ember bizonyára migrénnel küzd. Ezt nem veheted kritikának, hiszen csak egy nyilvánvaló megállapítás. Dorian leírása, hogy erősen terhelt az az időszak, amit megélsz, nagy valószínűséggel helyénvaló. Bizonyára fáradt vagy, a párkapcsolatod vége megviselt és talán még igazságtalanul is bántak veled, illetve úgy tűnik, hogy senki sem ért meg. Ezek főleg így együtt, meg tudják viselni az embert. Némi segítséget ajánlok azzal, hogy a magam módján elmagyarázom, itt elég sok a pedofil beállítottságú ember. Az olyan is, aki elnyomja magában, mert szembesülve meghasonlott azzal, akinek eddig ismerte magát. Ez egy szextörténet oldal, ahol szinte minden típusú és hajlamú ember számára található történet. Itt semmi újdonság nincs abban, amit te mondasz. Egyszerűen az emberek tudják ezt és mindenki a maga módján kezeli. Akinek pedig ez a feladata, az küzd az általad oly sokat emlegetett pedofília ellen. Abban nem értek egyet, hogy el kell fogadni, hogy a világunk ilyen nyitott ezekre a dolgokra. Véleményem szerint ezt egyáltalán nem szabadna elfogadni, de egy korábbi szóváltásban már két kommentelő kifejtette, hogy ez a mi generációnk hibája. Ezzel egyet tudok érteni. Volt még egy kritikának beállított mondat, hogy fura lesz bennünket együtt látni kézenfogva... Tényleg elég fura lenne, mivel én nem vagyok hajlandó külföldre menni dolgozni és élni. Többek közt. Továbbá, mivel már írta
d, hogy München a működési területed - igaz mintha azt is említetted volna, hogy teherautóval járod az országot, tehát akár a Rajna partján is járhatsz - ezért Dorian megintcsak jogosan gondolta, hogy fura lesz bennünket együtt látni, mivel az még messzebb van Magyarországtól. Aztán felhívnám rá a becses figyelmed, hogy ez az Omegle csetportál dolog eléggé réteginformáció, aki keresi ezeket a dolgokat, az találja meg. Ez pedig félreérthető, hogy miért is keressük ezeket az oldalakat. Ugyanakkor megkérdezném, hogy hogyan segít valaki azzal a gyerekeknek, ha ír neked? Mentálhigiéniés szakemberek szokták fogadni az abuzáltakat, ők beszélgetnek velük, hogy a sérülés ne válhasson akuttá, vagy ha már az, akkor ők tudják, hogyan oldják, hogyan dolgoztassák ezt fel. Rendkívül felelősségteljes és összetett folyamatról van szó. Ellenben bevett szokás, hogy rafinált pedofilok segítség címszó alatt keresik azok társaságát, akiket potenciális áldozatnak találnak. Nem feltételezek rólad ilyent, de a mai internetes csalásos világban nagyon kell figyelni, kivel mit osztunk meg, mit adunk ki és kit fogadunk a bizalmunkba. Dorian ezért kelt ki annyira magából, amikor te nekiálltál önkénteskedni.
3
Ez egy válasz Gaiai 2024. június 19. 21:02-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 19. 23:21
#1339
Nahát Virág... kinyírtad a védencedet egy egyszerű kérdéssorral. Mondjuk a szövegértés nem erőssége. (ez sem kritika, hanem ténymegállapítás a kevésbé értők kedvéért), de attól még szomorú vagyok. Sebaj, majd profilt vált és visszajön, hogy tovább szórakoztasson bennünket a félreérthető ötleteivel.
1
Ez egy válasz cvirag 2024. június 19. 08:39-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 19. 21:12
#1338
A francba! Ez még kimaradt:
"Szerinted a mai világban el kell fogadni a szexualitást a maga nyers valóságában és mert változik a világ, akkor ezt meg is kell értenünk, hogy ennyire mások a modern szexuális igények?"
Igen, a szexualitást és mindent, ami a szex-el kapcsolatos, valóban el kell fogadni a maga nyers valóságában, merthogy az nyers meghatározó tényezője az életünknek!
Mondhatjuk bárkinek, hogy:
"Á! Én nem szeretek baszni! Én nem szeretek faszt szopni! Én nem szeretem, ha kinyalnak!" Közben pedig ilyen eseményekről fantáziálnak, amikor maszturbálnak. És még sorolhatnám, de az igazság az, hogy az emberrek képmutatók a szex terén és hazudnak. De, a legnagyobb baj az, ha önmaguknak is hazudnak!
Ez a nyers valóság! Befejezem most. Pont.
1
Ez egy válasz cvirag 2024. június 19. 08:39-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 19. 21:02
#1337
"Új barátod erősen terhelt időszakot élhet meg. Fura lesz benneteket együtt látni, kézenfogva Hegelről csacsogva sétálni a Rajna partján."
1. kritika: ...erősen terhelt időszakot élhet meg.
2. kritika: Fura lesz benneteket együtt látni...
És volt még minősítés is és maró gúny, amely Önt mindig is jellemezte irányomban. De, semmi baj. Mosolygok.
Cvirag! A futás caak egy téma volt, amellyel itt eljátszadoztam. hiszen, ez egy társalkodó lenne, bármiről. Igyekeztem oldani azt a feszültséget, amely közöttünk kialakult. És igen, szeretek spontán módon írni, ahogyan az eszembe jutnak a gondolatok. Én nem ellenőrzök le semmit sem fogalmazásban, sem nyelvtanilag a törött kijelzőjű telefonomon nagy nehezen pötyögtetve a szavakat.
 Más téma. Nem elfogadni kell a pedofíliát és a megváltozott szexuális jellemzőket, okokat és folyamatokat, hanem tudomásul kell venni azokat, hogy igenis, vannak és problémákat okoznak. És igenis, meg kell értenünk azokat. Hogy, mi és miért törtnik ma úgy, ahogyan történik! Másként, hogyan lehetne védekezési, megelőzési, biztonsági és rehabilitációs stratégiákat egy ismeretlen ellenséggel szemben?
Elég sokat írok ilyen helyzetekről. Miért? Mert, kell! Mert, egyre több gyerek van ma korrekt és hatékony neveléssel felkészítve a veszélyekre. Mert, sok szülő nem is figyel a gyerekére! Állítólag, átlagban napi hét percet beszélnek velük a szülők! Egyre kevésbé vannak kontroll alatt tartva. Egyre inkább azt csinálnak, amit akarnak.
Igen, ezek izgatnak engem! De, nem úgy, ahogy gondolja, nem szexuális értelemben! Izgatott vagyok, mert haragot érzek! Hogy, engem anno, nem védett meg senki, amikor kisfiú voltam! Hogy, ma is csak annyi telik a társadalmaktól, hogy börtönbe zárják, esetleg egyileg kasztrálják a pedofilokat, de az már túl kényelmetlen, hogy a szakemberek kutassák a témát! Hogy, mi és miért történik? Hol van a megelőzés? Az eseményfeltárás és a rehab? Még normális szinten se tudják a gyerekeket szexuálisan felvilágosítani sem a szülők, sem a társadalmak! Igen, bassza a csőröm, hogy nem történt szinte semmi előrelépés! Ez olyan, mint egy szálka a szemben, nem hagy nyugodni engem! Peersze, könnyebb úgy álomra hajtani a fejünket, hogy ugyanaznap éjjel több százezer, különböző korú és nemű gyerek szop faszt és kefélik meg őket. Inkább ,ez a vesszőparipám és nem a futás!
Több ezer eseményt vizsgáltam meg az elmúlt húsz év alatt. Biztosan állíthatom, hogy ezeknek az eseményeknek a nagy része megelőzhető lehetne! Feltárható lehetne, hogy ne szenvedje el azt a gyerek akár éveken át is. És a rehabra is vannak meglátásaim. Ezeket akarom majd a későbbiekben kommunikálni, ahogyan az erőmből telik.
Remélem, ismerik az Omegle-sztorit! Csetprotál volt, ahol véletlenszerűen párosítottak össsze embereket. Több tízezer gyerek mutogatta magát ott! És később akár megzsarolhatók is voltak amiatt, valóságos szexre kényszerítve őket! Akkor, minden faszán megy a világban?
Tudják, a legijesztőbb az egészben a passzivitás, amellyel az írásaim fogadják. Á, nem csak itt! A Youtube-on és a Tik-Tok felületén is vannak feltöltött videóim. Ma úgy érzem, mintha az emberek azt gondolnúk, hogy minden pont úgy van jól, ahogyan van!
Az egyik írásomra milyen reakció érkezett? "Hol marad az akció?" Vagyis, miért nem írtam meg a sztorit úgy, hogy a tini lány szopik, baszik, gombot varr?
Olvastam én itt már sztorit, ahol a szerző azt írta, hogy:
"Én nem vagyok pedofil, vagy hasonló, de..."
 Azután részletesen ecseteli, hogyan fogdosta az unokahúgát és tett később vele ezt-azt. Elgondolkoztató az, hogy vajon mennyi a valóságtartalma ezeknek az írásoknak. És kifejezetten örülök annak, hogy ezek megjelennek itt! Mert, így pontosan látom az emberek reagálását!
Cvirag, Doriangrey! Önökben éppen olyan embereket volt módomban megismerni, akik nem birkák! Önöket nehéz lenne megvezetni bármivel. Az Önök véleményére adtam! De, azt is tudniuk kell, hogy nem vagyok hajlandó meddő vitákra és kóstolgatásokra időt pazarolni, mert abból nincs túl sok.
Ezért, kapitulálok! Legyőztek engem egy olyan harcban, amelyet vívni vagyok kénytelen nap, mint nap. Folytatom tovább a küzdelmem ahogyan tudom, az Önök segítsége nélkül. Nem támogatnak abban, semmi gond! További reagálásra itt nem nagyon lesz lehetőségem, mert nem akarok itt reagálni a támadásokra. De, privátban:
zsp9974@gmail.com!
Bárki írhat ide, aki segíteni akar nekem. Nem is nekem segít, hanem a gyerekeknek. De, ma ez a feladt egyre inkább szüszifoszi-melónak tűnik nekem. Köszönöm Önöknek, hogy eddig is pazarolták rám az időt azzal, hogy egyáltalán válaszra méltattak engem.
1
cvirag
2024. június 19. 08:39
#1336
Hogy is mondjam? Cuki, hogy a futás a vesszőparipád. Elolvastam a korábbi írásaidat is itt a fórumon. Ezek alapján eleinte fel kívántad hívni a figyelmet a pedofíliára és a szexuális szabadosságra, amit talán nem is tudsz megfeleően kezelni. Most pedig azt mondod, hogy vitázzunk róla? Rendicsek. Szerinted a mai világban el kell fogadni a szexualitást a maga nyers valóságában és mert változik a világ, akkor ezt meg is kell értenünk, hogy ennyire mások a modern szexuális igények? 
Elég sokat írsz ilyen helyzetekről. Ezek izgatnak téged?
3
cvirag
2024. június 19. 08:21
#1335
Nem voltál kritikus. 🙂 Kivételesen nem.
2
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 18. 22:49-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 19. 00:28
#1334
Aztaaa! Jól eljutottunk a fasztól, a szülésig! Jól elkalandoztram. Elnézést kérek érte!
1
Gaiai
2024. június 19. 00:23
#1333
Na, hogy ezen az intermezzon is túl vagyunk, jöjjenek a komoly témák. Legyen az most, a FASZ!
Az jó, ha jó nagy, vastag és kőkemény, de mitől is lehet olyan? Mert, a fasz, az valójában sokkal bonyolultabban működik, mint a pina! Már bocsi a megfogalmazásért, de egy nő, ha terpeszt, semmit nem kell tennie, mégis megdugható, de ha egy férfinak nem áll fel a fasza, amikor tövig be kellene vernie a lompost, az már gáz!
Lássatok csodát: Még ma sem tudják a tudósok teljesen, hogy mitől és miért áll fel egy férfinek a fasza! Mondhatnak akármit: Erek, vénák, hormonok... Lófaszt! Egy férfinak attól áll fel a fasza, hogy meg akar titeket nőket, baszni! Ennyi! Igen ám, de sokszor ez is kudarcra van ítélve! Túl sok férfitársamtól hallottam már, hogy:
"A péniszem olyan, mintha fordítva lenne bekötve! Minnél inkább akarom, annál inkább nem megy!"
Hé, nők! Nekünk, azt a merev és kemény faszt produkálnunk kell valahogyan! Ez nem úgy megy, hogy a combjaiddal megformálod a V-betűt és akkor mehet a menet!
A legtöbb nőnek fogalma sincs a férfi anatómiáról... ahogyan a férfiaknak sincs a női anatómiáról. Most, a faszról van szó, kívánságra a nők mellé is állok, mert a férfiak is tudnak hülyék lenni!
Volt olyan párom, akivel a nínusz kilenc fokban is órűkon át smároltunk a lakóházuk előtt... és nem fáztunk! Állt a fasz! Majd, amikor baszni kellett volna, akkor képtelen voltam baszni! Szoptam a csöcseit, szopta a faszom. Nyaltam, mintha törvénybe lenne iktatva. Mégsem lett merev a lompos farkas! Nem tudtam megdugni azt a nőt, aki akkor számomra...
A vicces az, hogy amikor megszégyenülten eltávoztam tőle, olyan merevedésem volt, hogy fájt!
Összegzésképpen: Mi férfiak nem egy droidok vagyunk, hogy bekapcsoltok egy kapcsolót rajtunk és máris van egy baszógép a számotokra! MI, ugyanúgy érző lények vagyunk, mint ti! Éppen úgy érzünk, mint ti! Éppen úgy sírunk, mint ti, csak nem kifelé, hanem belül. Kifelé nem folyik a könnyünk, ám valójában belül, tengernyi könnyünk árad!
Volt egyszer egy nimfomán párom... Nem is tartott sokáig a kapcsolatunk.  Minden nap legalább ötször baszni, heteken át... akkor is baszni, ha a nő hüvelye olyan száraz, mint a szahara, de mégis baszni kell... Amikor, sebek jelentek meg a makkom körül, akkor már szólnom kellett! "Ez már nem normális!"
Mi volt a válasz? " Akkor, menj a picsába!" Mentem a picsába, boldogan, mert nem vagyok állat! Nem vagyok egy tenyészkan!
Én, egyszerű halandóként eldobom az agyam, ha arra gondolok, hogy a nők még mindig nincsennek tisztában a férfi anatómiával, ahogyan a férfiak sem a nőkével!
Míg, a nők egyetlen lusta petesejtet szabadítanak fel durván havonta, addig a férifak minden spricc alkalmával több tíz-millió hímivarsejtet és az ahhoz tartozó prosztata-váladékot! A nő perze, kívánós: Na, még egyszer! A második alkalommal a hímivarsejteknek már csak a feje van! Se farkuk, se semmi más! Harmadik alkalommal már szinte csak prosztata váladék ürül, komoly tisztelet azoknak a tenyész kanoknak, akik három menet esetén még képesek hímivarsejtet produkálni akár farok nélkül is!
Sok dal szól az egész éjszaka alatt tartó szexről! Este tíztől, reggel hatig folyamatosan szopni, nyalni és baszni... Alvás nélkül, leamortizálva indulva a másnapnak, ami már aznap... Most, komolyan! Lekopna a hámréteg a faszomról, akármilyen nedves is a pinátok! Egész éjszaka amikor ti csak hanyatt fekve formáljátok a V-betűt?
Baszni, igenis fárasztó és stresszes! Mert, kell vérnyomás ahhoz, hogy a fasz felálljon és kemény legyen! Nem a búcsúból kapjuk azt, mi férfiak! Mert, sok férfi ,a mikor eleget lökött az asszonyán, gyakran komoly derékfájdalmakat él át!
"Még gyorsabban! Abba ne hagyd!" és a férfiak dereka szétszakad! És utána jün a baszogatás, hogy:
"Miért nem hajtottad fel a vécé deszkát? Vagy, miért nem pisilsz ülve? Tiszta pisi lesz minden!" Miért lesz tiszta pisi minden? Mert, a pasitok fasza szerteszét van gyalázva és képtelenek egy irányba pisálni!
Én nem tudom, hogy mi történik a pinában, ha benne van egy fasz, de az tuti, hogy képtelen voltam egy irányba pisálni egy kiadós baszás után.
Ok, akkor leülünk, mint ti! Bele lóg a faszunk a vécé-csészébe! Hozzá ér a falához főképpen akkor, ha feláll!  És akkor, ezzel a fasszal dugjunk meg titeket újra? Igen, nagyon jó trónolni a budin, álló fasszal!
És mindig a vécé-deszkával baszogattok minket! Ezért, nekünk kétszer kell megfogni azt a kurva vécé-deszkát és fedelet, hogy neketek egyszer se kelljen!
Az emberek annyira hülyék néha-mindig, mint a segg! Most, a toalett-aertoszol fertőzésektől kell fosni! Igen, láttam videókat, hogy leeresztették a budi tartalmát és akkor felfrecsogtak ezek-azok a csészéből. Aeroszol-faszság! És akkor, mi van?
Évezretdeken át szartak és pisáltak az emberek éppen oda, hová tudtak. Az utcára, talán épen a zsomszéd küszübére öntötték ki az éjjeli bili tartalmát... Mégsem dögölt abba bele senki! Nők! Akartok igazán hajmeresztőt olvasni? Íme!
Ha, egy gyerek tényleg nem steril körülmények között születik meg,, tehát nincs sem előkszészület a zületésre, sem felkészülés, mint manapság... Akkor az anya szó szerint a gyereke képébe szarik és vizel, amikor megszüli természetes úton a gyerekét? Egy gyerek születésekor folyik a húgy, a szar! Okkal nem etetik a szülő nőket a vajódás alatt és mérséklik a folyadékbevitelt is! Normális szülés esetén, a gyerek mindig az ánus felé fordul arccal a szülőcsatornában. Akkor? MInek tól lihegni a véce-deszka baszogatást?
Egyes , egyébként nagyra tartott elmék atzt mondják, hogy kell az, hogy a gyereknek stzületése közben a képébe szarjon az anya! Miért? Mert, ekkor juthatnak azok az élelmiszer-lebontó baktériumok a gyerek tápcsatornájába, amelyeknek szüksége lehet az emésztéséhez!
Nem tűnik fel, hogy a gyerekek születőse túl steril? Ötven évvel ezelőtt ismeretlen fogalmak voltak ezek: Kolleszterin, laktóz és egyéb intoleranciák, allergiák! Ja, persze! Ha, fosik a gyerk a tejtól, akkor ne adjnk azt neki! Lófaszt! nekem csecsemőkoromban csalánkiütéses-akármi jelent meg, amikor mázes sütit ettem. Duplájára dagadt mindenem! Ma, kanálszámra zabálom a mézet!
Jól elkanyarodtam. Befejezem, Ha, valakit értekel bármi, mérmiért, bárnilyen aspektusból, az reagáljon!
1
doriangrey
2024. június 18. 22:49
#1332
Virág kartársnő! Mélyen földig hajolva kérek bocsánatot, hogy kritizálni mertem. Bár tudok magyarul és értem is, amit leírok, de nem találom a kritikámat soraim közt. Ha esetleg meglelte, kérem, hogy vesse elém okulásul, mert valami újat szeretnék tanulni saját nyelvemről és szóhasználatomról. 
Köszönöm szépen! 💝
1
Ez egy válasz cvirag 2024. június 18. 04:32-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 18. 22:37
#1331
És lehet baszogatni engem a helyesírási hibáimért, spontán írtam, mert feldúlt vagyok és nem lesegettem azt, hogy mit basztam el. Nem miattam, hanem Cvirag miatt! Tartsd meg inkább a véleményed magadnak, Tyutyu!
1
Gaiai
2024. június 18. 22:31
#1330
Szóval, elmész te oda, ahová gondolom, ha egy nőt, egy emberi lényt kritizálsz, mert velem szóba áll! Cvirag-al volt konfliktusom, de a béke mezsgyájáre jutottunk. Nem kellene ezt respektálni, te... ? Tudod mit? szánalmas vagy, Tutyu! Oda-vissza, vágod!
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 18. 22:07-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. június 18. 22:25
#1329
Önnek pedig bizonyára nagyon száraz életvitelt okoz a túl szarkasztikus, néha gunyoros életszemlélet. "MIndenkit baszogatni kell! Lényeg, az ANARCHIA! Nagy betűvel!" Ön, egy nagy nulla! Baráti jobbot nyújtottam, de Önnek csakis a fircska jut az eszébe. És tudja: Inkább sétálgatok kézenfogva olyan emberrel, akivel lehet értekezni akár Hegelről is, mint egy olyan színvonaltalan jellemmel, mint Ön! És, hogy jön ide a Ranja partja! München folyója, ahol élek a Isar! Ha pedig, kis hazánkban séstálnánk együtt... Most komolyan! Soroljam fel az összes magyar folyót, ahol sétálni lehet? Szánalmas e a grincs stílus! És igen, szívesen sétálnék cvirag-al a Duna partján... No, nem kézen fogva, mert azt ki kell érdemelni egymásnál... Önnek ilyen tapasztalásai vannek egyáltalán? Hogy két ember csak úgy sétálgat egy folyó partján és beszélget bármiről korlátok és megkötöttségek nélkül, szabadon? Önnek ilyen élményekre niincs is esélye, vagy akkor, ha igen, sajnálom a partnerét! Legyen boldog ezzel, vagy változzon meg! Vagy, maradjon egy bárkit kóstolgató, pukkancs pojáca! Ön szánalmas ember és akként fogom kezelni a toábbiakban.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 18. 22:07-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. június 17. 05:57
#1325
Ez egy nyílt fórum. Nem sértesz etikettet, ha rákérdezel nyilvánvaló és annak látszó dolgokra.
3
Ez egy válasz salsa 2024. június 15. 11:54-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 15. 22:56
#1324
Na, menj már. 🙂
1
Ez egy válasz salsa 2024. június 15. 11:54-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 15. 22:55
#1323
Na azért nem úgy van. Válogatós egy irkás vagyok, csak kekec lányokkal irkálok bármit, de azt is megválogatom, még ha együtt napozunk is valahol a délen.
2
Ez egy válasz Selymi 2024. június 15. 13:43-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 15. 13:43
#1322
Te bárkivel irkálsz mindenfélét? Vagy az csak a karantén miatt volt? Talán össze voltatok zárva egy karanténba és amiatt. Csak találgatok, mert azt szabad. Tévedni meg emberi dolog, úgyhogy én is megtehetem azt. Meg te is. 🙂
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 15. 09:22-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 15. 13:40
#1321
Gyanús vagy te nekem! Tudod, aki folyton azt bizonygatja, hogy nem tud semmit, arról általában kiderül, hogy bizony nagyon is tud valamit, csak ügyesen titkolja. 🙂
Ez a rosszul elsülés ez hogy is van? Történhet visszafelé is? Eléggé egészségtelen lenne, 🙄 úgyhogy azzal valóban vigyázni kell. Persze csak, ha jól értettem. Mert én meg az olyanhoz nem értek. Majd tanulom. Vagy nem 😀

Ja, ez a kéretlenül meg nem illik ám ide! Senkit se kért fel senki, hogy irkáljon ide, csak a lehetőséget biztosították és itt bármilyen bullshit elfér, még úgy is, ha egy amcsi tini azt mondaná rá, hogy "shit fcku" 
Én bármilyen értelmes mondatot tudok itt szeretni, ami mások értelmét tükrözi. Ezt meg csak azért, mert nekem olyan sokszor nincs is és hátha tükröződik rám valami olyasmi. 😇 A torz tükör interferenciát eredményez és picit morcossá szokott tenni. Jól írtam? Lehetséges ez fény esetében is? A fény ugye energia és így talán negatív energiaként értékelhetném. Nyugi, a tied nem olyan. Szóval nyugodtan tükrözhetsz rám továbbra is az általad csorbának ítélt fénykardoddal. Talán nem is olyan csorba az. 😉
1
Ez egy válasz salsa 2024. június 15. 11:54-kor írt üzenetére.