Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

doriangrey
2024. június 7. 18:52
#1300
Na jó, én most elmegyek ikeás után sörözni. Addig lehetőleg ne legyen balhé, amíg nem vagyok itt, mert kárba vész a popcorn...
0
cvirag
2024. június 7. 16:52
#1298
Dorian cuki ez a hősiesség, de áruld már el, fizettek érte, hogy korrepetálj?
1
Waderlaci
2024. június 6. 11:18
#1297
Bocs elsőre rosszul olvastam, és telefonon nehéz követni a szöveget, amire reagálok.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 6. 11:17-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 6. 11:17
#1296
Tényleg az volt! Köszi! Így már előttem is van a kép a sétáló ujjakkal! ☺️
Bár... Nekem nem múlt idejűben rémlik, de persze nem lehetetlen, hogy eredetileg az volt, és nekem már jobban a szállóigeként használt változat ugrik be hamarabb. (legalábbis felénk szinte alapvető "bölcsesség" volt ha a helyzet úgy hozta)
1
Ez egy válasz salsa 2024. június 6. 11:12-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 6. 10:44
#1293
Basszus, abbahagytátok, mire hoztam volna a popcornt...
2
Waderlaci
2024. június 4. 14:43
#1292
Ami azt illeti, korábban se voltam itt sztáríró, nem csak az utóbbi hetekben minősítettek le. De ezek után meritek még azt mondani, hogy a pontozás az írásaimnak szólt? És pontosan ezt mondtam el korábban, csak senki se akarta megérteni, és egyszerűbb volt engem hülyézni. 
Egyébkent az egészet kexi kezdte a maga "finom" sértegetésével, Éva csak mellé állt, pontosabban nem mellé, hanem csak ellenem. Amikor Éva megjelent az oldalon, nagyon jó ötletei voltak, nagyon jól is mesélte el, de a formai dolgokhoz nagyon nem értett. Egyike voltam azoknak, akik próbáltuk őt segíteni, hogy ez se legyen zavaró az írásainál. De látod mit kaptam érte: direkt félremagyarázza minden szavam. Így segítsen az ember. Igaz, én vagyok a naív, hogy hiszek egy jobb világban, miközben éppen eleget tapasztalhattam már, hogy a jó elnyeri méltó büntetését. Viszont itt ki kell javítsalak! Ha létezne részetekről elfogadás, akkor pontosan most, ebben az állapotomban kellene elfogadnotok, nem pedig visszasírni minden áron azt, aki voltam, aki inkább elhallgatta a rossz véleményét, hogy ne sértsen meg senkit, és nem szólt vissza a sértegetésekre. Elhiszem, hogy kellemesebb volt az egyeseknek, mert úgy érezhette a szar a dunsztos üvegben, hogy ő lekvár. Talán nem kellett volna rámutatni annyira durván, hogy mennyire mindegy, hogy mit írok, csak az a lényeg, hogy én írom, és így az egyeseknél semmiképp se lehet jó írás. De hát ugyebár sokkal egyszerűbb a köhögést kezelni, mint a vírust, ami a köhögést okozza.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. június 4. 13:39-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. június 4. 13:39
#1291
Az utóbbi hetek puffogása részedről, meg az ahogyan beleállsz emberekbe, biztos kicsit hozzátesz a megítélésedhez. Ezzel együtt a pontok most nem neked szólnak, mert nem olvashattuk, amit írtál. Nem is értem, hogy is kezdődött ez? Miért támadod Évát? Miért nem lehet békésen egymás mellett élni? Miért nem segítjük egymást jószándékú, segítő kritikával és aki a kritikát kapja, miért nem tudja elfogadni, miért támad. Te most a meg nem értett, mártír, elnyomott, de igazából zseni képében állsz szemben a világgal. Tedd már le azt a sok sérelmet és rázd meg magad és legyél újra egy jó szándékú, kedves fiú, akit elfogadunk olyannak amilyen. Ha ilyen duzzogó támadó maradsz én még azt is elfogadom, mert már kissé vicces ez az agresszív kismalacos hozzáállásod a világgal szemben. A kedves szerkesztők meg szedjék már le a tévesen feltett írásod és tegyék ki a jót, de valahogy külön jelöljék, hogy ez az igazi! A pontokat meg töröljék és induljon 0-ról újra.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 4. 13:06-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 4. 13:06
#1290
Elnézést kérek! Az első írásodtól kezdve a formai tökéletesség mintapéldányait tártad az olvasók elé. Nem úgy, mint az én olvashatatlanul kusza, rendezetlen írásaim. Ezért is kaptak a műveid kiemelkedően nagy olvasottságot. Igaz ugyan, hogy akkoriban emailben és kommentekben magyaráztad el nekem a tördelés és szövegszerkesztés alapjait, de a lényeg, hogy kit hányszor emel ki az algoritmus ajánlásba. Ahogy az is csak apróság, hogy bár percekkel a megjelenés után jeleztem, hogy a ma kitett írás csak címében az én írásom, mégis megkaptam rá az alaposan leminősítő pontozást. Amit így semmiképp sem kaphatott az én írásom. De szerintetek én vagyok a hülye, hogy azt mondom, hogy talán nem írok rosszul, csak nem tetszik a pofám az olvasóknak. 
Lehet, hogy jobb is, hogy eltűnt a szemek elől ez az egy írásod? Mert ugyan úgy csak a neved miatt érne meg egynél több pontot? Már bocsi, de az eddigi körülmények alapján erősen izzadságszagúnak tűnik ez az írás. Túl sokat volt róla elöljáróban beszélve, és ezek alapja is olyannak tűnik, hogy megírtad végül, de nem teljesen önszántadból. És azok az írások, amiket direktbe KELL alapon ír az ember... tapasztalatból mondom, hogy azok nem szoktak jók lenni. Az én írásaim között is van pár példa rá. De lehet, hogy kellemesen csalódni fogok.
2
Ez egy válasz Éva596 2024. június 4. 11:13-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. június 4. 11:13
#1289
Bocs, de nem jelöltelek meg.
Bár megígértem, hogy veled nem társalkodok már, de most kénytelen vagyok újra írni. Tény, hogy az első írásaim, az első sorozat 1-4 része mint új szerzőé nem volt a legtökéletesebb, de azokat katasztrófálisnak nevezni nagyképűség a részedről, mert ha utána nézel, egyik írásod sem ért el akkora nézettséget, olvasottságot sem, mint azok, amiket így jelöltél meg. A cenzúra meg azt a történetet érte, amit neked ígértem, és meg is írtam, Waderlaci bdsm környezetben. Beküldtem, de se kép se hang. És hiába reklamálok bárhol és emailben még csak válasz sem jön. Ezt csak azért tettem fel, hogy tudd, a rólad szóló írásom került cenzúra alá.
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 4. 10:46-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. június 4. 11:12
#1288
Bár megígértem, hogy veled nem társalkodok már, de most kénytelen vagyok újra írni. Tény, hogy az első írásaim, az első sorozat 1-4 része mint új szerzőé nem volt a legtökéletesebb, de azokat katasztrófálisnak nevezni nagyképűség a részedről, mert ha utána nézel, egyik írásod sem ért el akkora nézettséget, olvasottságot sem, mint azok, amiket így jelöltél meg. A cenzúra meg azt a történetet érte, amit neked ígértem, és meg is írtam, Waderlaci bdsm környezetben. Beküldtem, de se kép se hang. És hiába reklamálok bárhol és emailben még csak válasz sem jön. Ezt csak azért tettem fel, hogy tudd, a rólad szóló írásom került cenzúra alá.
0
Waderlaci
2024. június 4. 10:46
#1287
Nem a pocsék fordításokat és írásokat szokták kidobni! Ha így lett volna, Éva első írásai se jelenhettek volna meg itt (pontosabban: első sorozatának első részei) mert azok katasztrofális állapotúak voltak. Itt általában azt nem engedik megjelenni, ami a történetre ad, és nem a pornóra. Az utóbbiból a leg igénytelenebb, leggagyibb is megjelenhet, csak pornó legyen. Jelen esetben nagyobb a gyanúm, hogy nem cenzúrázták az írást, hanem elsikkadt valahol. Vagyis soha nem is olvasták el az írást, és ezért nem mondtak róla se A-t se B-t, és ezért nem adtak indoklást se. 
De ide nagyon érvényes, hogy olyan az oldal, amilyenné az olvasók tették: az igénytelenséget és a tiszteletlenséget nyomatták az oldalon, valamint a legalja stílust, így a szerkesztés is pontosan ilyen lett: igénytelen, tiszteletlen és legalja.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. június 4. 10:36-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 4. 10:36
#1286
Te is tudod, hogy nem minden arany ami fénylik. Szóval a látszat néha csal. 😀
Egyébként a cenzúra nem árt néha, de én inkább az olyanokra gondolnék, amikből annyira látszik, hogy szimpla google fordítások.

Nem tudom másnál is így van-e, de szavazok egy történetre részletes szavazással és akkor megmutatja mások eredményei alapján az átlagot. Egy héttel később visszaolvasom ugyanazt. Változott az átlag, de nem mutatja újra a részletes eredményeket. Újra szavazni nem enged így meg lehetetlen figyelemmel kísérni a saját, vagy egy kedvenc történetnél a szavazatok állását, csupán globálisan.
0
Ez egy válasz Éva596 2024. június 4. 09:42-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. június 4. 09:42
#1285
A Szerkesztőknek, akik mostanában semmire nem figyelnek!
Egyik nagyon kitűnő szerzőnk már úgy döntött, hogy töröltette magát innen. Sajnos a nem törődömségetek miatt erősen fontolgatom, hogy befejezem ide a történetírást. Ráadásul cenzúráztok, méghozzá minden indoklás nélkül. A még hiányzó részt publikálom, a mostani sorozatomban, és valószínűleg az lesz az utolsó írás, amit ide felrakok. És mindez miattatok. Hibát hibára halmoztok, nem válaszoltok sem a beírásokra, sem az elküldött emailekre. Egyszeröen sem az oldallal, sem amiből éltek a szerzőkkel nem törődtök. Lehagytátok a szerzőtársat, majd nagynehezen a reklamációkra felraktatok mást helyette, amit azután nagynehezen javítottatok. Beküldtem egy anyagot, amiről semmilyen információm nincs, miért nem fogadtátok el, mert megelőzte azt az anyagot, amit elfogadtatok. Íme a meg nem magyarázott cenzúra. És úgy látszik nme csak nekem van ebből elegem.
0
doriangrey
2024. május 30. 23:39
#1284
Legyünk őszinték, a mai fiatalokra, akik farokkal születtek biológiailag, simán ráférne a sorozás. Kinőne a tökük és nem lenne annyi telefonnyomkodó, semmirevaló fiú. A háború más kérdés, nyilván. Az is, hogy nagyon elbasztuk a világot. Mi, az én nemzedékem és az öregek. Ti meg megszívjátok, de ezt illett volna felismerni korábban a sok "lényeges" dolog helyett. 🙂 Bocsi.
0
Titti
2024. május 30. 18:47
#1283
Kedves Törté-Net!
Köszönöm a választ. Ha már nincs, akkor itt van egy ami után remélem elolvassátok majd a levelem, amit e hó 15-én  küldtem és nem kaptam rá választ.  😀 Nem szóban vártam volna azt, de mindegy.

A háború és az erotika kapcsolata
„Sci-fi szemelvény" a teljesség igénye nélkül.

Kedves Dorian!
Azért neked címzem, mert ha jól emlékszem, te voltál aki ezen a fórumon felvetetted, hogy nevelő célzattal be kéne vezetni a sörkötelezettséget újból. Úgy tűnik a vágyad a sorkatonai szolgálat bevezetésére hamarosan teljesül. Sőt, tovább is fejlesztik a bátor politikusok, mert nem csupán Magyarországra, hanem egész Európára szeretnék kiterjeszteni. A másik továbbfejlesztése ennek az, hogy bevezetik az egyenjogúságot. A nők ugyanúgy besorozhatóak lesznek, mint a férfiak.
Tényleg itt tart a világ? Tényleg ennyire gyávák a férfiak, hogy a nőknek kell megvédeni a hazájukat? Való igaz, hogy a történelem során számos alkalommal részt vettek nők is csatákban, de mindig csak végszükség esetén. Gondoljunk csak jó magyar példaként Eger várára. Most is ez lenne a helyzet? Öntsünk forró szurkot, ólmot az oroszokra? Ok, ez most politika, igaz? De a túlnépesedésre is megoldás lehet, ami már érinti is a szexet. Vezessük be, hogy minden menstruáció utáni korú nőnek kötelező minimum 5 év sorkatonai szolgálat. Aki túléli az valószínűleg igazán nagykorúvá válik. Csakhogy gondoskodni kell arról, hogy ne sokan éljék túl és máris megoldódik a föld túlnépesedése. Főleg, ha a kínai népre is kiterjesztik ezt, mert akkor Amerika mumusa, a kínai veszedelem is elhárul majd. 
Nők nélkül nem kell attól félni, hogy túlterheltek lesznek a férfiak a szex terén sem. Persze alkotmányos joguk lesz a maszturbációhoz, mint szexhez. Ugye, hogy mindenhez lehet kapcsolni az erotikát, a szexet? A politikához, a háborúhoz… Ha arra gondolok, hogy a sorkatonai szolgálatukat letöltött nők közül hányan maradnak alkalmasak a gyerek kihordására… De úgy kell nekünk! A legtöbb nő már így sem akar gyereket szülni, menjenek csak ők ki a frontra, ahelyett, hogy egy teljes gazdasági embargóval megoldaná a nyugat a helyzetet. Igen, ha mondjuk az oroszok ellen nem katonai úton lépnénk fel, akkor minden bizonnyal megsínylené a nyugat gazdasága is a háborút. Itt nem elsősorban az eladatlan silány termékekre gondolok, hanem az energiaválságra és a tőzsdei buktatókra. 
Mielőtt elborzadnának egyesek a 13-14 éves kortól bevezetendő sorkatonai szolgálat gondolatától, lássák meg, hogy ebben a korban a legfogékonyabbak a fiatalok, a legnevelhetőbbek és egyesek szerint a lefinomabbak is. Ha nevelésről van szó, minek megvárni a 18 éves kort? Ráadásul Ukrajnában – ha a hírek igazak – már nem igazán van 20-60 közötti bevonultatható férfi. Már a gyerekeket szedik össze az utcákról, hogy önként teljesítsék hazafias kötelességüket, na meg azért, hogy a maffiaállamaik főnökeinek még több pénze legyen. Mert ha belegondolunk miért is e háború? Területszerzés? Ugyan! Az oroszoknak még mindig ott van Szibéria, ami nagyrészt néptelen. Van tehát szabad területük, nem ezért kell Ukrajna. Ha az meglesz, vajon megállnak majd? Kell majd nekik Fehéroroszország és a Lengyelország is, de valamikor uralták ők Skandinávia nagy részét  és Mongóliát is. Akkor majd mi is bevonultatjuk a 13 éves lányokat is, és nem lesz gond a túlnépesedésre. Ne gondoljuk, hogy ez újkeletű lenne. Eger várában is harcoltak gyerekek a túlélésükért és Hitler is éppúgy bevetette a fiatalabb korosztályt, akárcsak csatlósaik a távol keleten. 
Semmi gond egyébként, mert győzni fogunk az oroszok felett. Az ár nem számít, majd megfizeti a nép, mint az előző világháborúk alatt, legfeljebb újra államosítunk mindent és a nyakukba ültetünk pár zsarnokot, akik eszmék mögé bújva újraépítik az országokat. 
De mi van akkor, ha az oroszok végső elkeseredésükben megfeledkeznek azokról az egyezményekről, amiket valaha aláírtak eleik és egy részük még mindig kötelezné őket is az atomfegyverek használaton kívüliségéről? Na meg, ha már ott se marad felnőtt, csak gyerek azok kezeléséhez, akik ilyen egyezményekről nem is tudnak, csak a kódokat ismerik? Csodálom, hogy Ukrajna még nem vetette be a sajátjait. Ne higgyük, hogy nem tudnak készíteni, ha esetleg nincs nekik. Gondoljunk Csernobilra és társaira, pedig azok csak balesetek voltak, igaz? Ha sokáig zaklatják őket az oroszok, esetleg eszükbe jut egy Csernobilt telepíteni mondjuk Moszkvába. Válaszként az oroszok persze megteszik ugyanezt akár Ungvárnál is. Ha a külföldi magyar kisebbség nem lesz már szavazóképes, vajon újraválasztjuk a jelenlegi politikusainkat? 
Én arra szavaznék, akik a hatvanas évek jelmondatával szállnának harcba: Szeretkezz, ne háborúzz! Az erotika sokkal kellemesebb még akkor is, ha egyedül csinálod. Persze ez utóbbi nagyon könnyen elérhető, csupán egy alkotmánymódosítás kell az általános hadkötelezettség bevezetéséről a fenti példa alapján. Ha sikerül kiirtani az engedetlen, neveletlen kiskorúakat is, majd jöhetnek 8-10 évesek? Az átlagéletkor egyesek szerint most 72 év, de mi van, ha csatasorba kell majd állítani a 60-100 éveseket is, nemtől függetlenül persze. Ha már kihal a felnőtt lakosság női része, elmegy a férfiak esze – még jobban – és nem riadnak majd vissza ettől a lépéstől sem, mert nehogy már a maradék felnőtt férfinak kelljen dolgozni rájuk is, igaz? Bátorságról tehetnek majd tanúbizonyságot azok is, akik ma megszavazzák a kötelező hadviselést. Elvégre ők a szexről nagyrészt amúgyis már csak fantáziálnak. 
Tényleg ennyire bátrak a mai férfiak? Vagy ennyire ostobák, hogy nem látják be, a háborúhoz fegyver kell és ha elveszti a gazdaság az erejét, akkor nem tudnak gyártani és venni sem. Akkor majd nem lesz fegyver és harc sem. Persze ehhez be kéne tudni tartatni a teljes gazdasági embargót, ami túlmutat a mai nyugaton. Igen, mai: mert holnap ki tudja lesz-e még nyugat-kelet vagy észak-dél?
A túlnépesedési politikával tehát vigyázni kell, akárcsak a fegyverkezéssel, vagy a sorkötelezettség bevezetésével. Aki arra gondol, hogy a Holdon meghúzhatja magát párszáz évre, annak nem jut eszébe, hogy a Hold éppúgy elérhető atomfegyverekkel. Ez sem újkeletű gondolat, mert egyesek szerint azok a kráterek nem mind a meteoroktól erednek. Szerencsére elődeink nem használtak túlságosan nagy tölteteket, mert volt annyi eszük, hogy a hold nélkül a föld hasonlíthatna akár a Vénuszra is. Bár ha nincs szerencsénk akár Szaturnusszá is válhat. Na, de ez már sci-fi, sci nélkül, mert tudománytalan. Tehát előzzük ezt meg és fogadjuk el, hogy 13-60 év között mindenki legyen sorköteles minimum 5 évre.  De ha már egyenlőség, akkor ne legyen kivétel senki sem. Elsőként a mai politikus gárdát vonultassuk be, korra, nemre pártállásra való tekintet nélkül! Végülis nekik kell jó példát mutatni, ugye?
Miközben ezt írtam észrevettem, hogy pár helyen a sorköteles sörkötelesre sikeredett. A másik alternatíva tehát az, hogy gyártsunk kellő mennyiségű sört és küldjük el a harcoló feleknek, hátha jobb kedvre derülnek. Ha azt talán nem is, de jobb kedvvel fognak majd civil lakosságot erotikus élményekben részesíteni. Azt hihetnénk, hogy ez a következő lépés? Ugyan! Az olyan erőszakoskodáson a harcoló felek már rég túlléptek. Ezért kellenek a gyerekek, mert ők már csak ölnek, nemi erőszakot talán nem követnek el annyit, mint akik eddig harcoltak. Na, ennyi az erotika és a hűború kapcsolata egy pici sci-fivel körítve. Remélem mindenkinek tetszett az ötlet. Akinek nem, az igyon még pár rekesz sört és máris tetszeni fog minden.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. május 28. 22:20-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. május 28. 22:20
#1282
Kedves Titti!

Amennyire mi látjuk, jelenleg nincs megjelenésre váró történeted. 

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
3
Ez egy válasz Titti 2024. május 28. 10:47-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 28. 10:47
#1281
Tudja valaki, hogy az emaileken kívül láthatom-e valahol, hogy van-e még beküldött, de meg nem jelent dokumentumom? Úgy gondolom, hogy ez a kérdés elsősorban a Torte-netnek szólna, de bárki más tudja köszönettel veszem a válaszát.
1