Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Tényleg az volt! Köszi! Így már előttem is van a kép a sétáló ujjakkal! ☺️ Bár... Nekem nem múlt idejűben rémlik, de persze nem lehetetlen, hogy eredetileg az volt, és nekem már jobban a szállóigeként használt változat ugrik be hamarabb. (legalábbis felénk szinte alapvető "bölcsesség" volt ha a helyzet úgy hozta)
Ami azt illeti, korábban se voltam itt sztáríró, nem csak az utóbbi hetekben minősítettek le. De ezek után meritek még azt mondani, hogy a pontozás az írásaimnak szólt? És pontosan ezt mondtam el korábban, csak senki se akarta megérteni, és egyszerűbb volt engem hülyézni. Egyébkent az egészet kexi kezdte a maga "finom" sértegetésével, Éva csak mellé állt, pontosabban nem mellé, hanem csak ellenem. Amikor Éva megjelent az oldalon, nagyon jó ötletei voltak, nagyon jól is mesélte el, de a formai dolgokhoz nagyon nem értett. Egyike voltam azoknak, akik próbáltuk őt segíteni, hogy ez se legyen zavaró az írásainál. De látod mit kaptam érte: direkt félremagyarázza minden szavam. Így segítsen az ember. Igaz, én vagyok a naív, hogy hiszek egy jobb világban, miközben éppen eleget tapasztalhattam már, hogy a jó elnyeri méltó büntetését. Viszont itt ki kell javítsalak! Ha létezne részetekről elfogadás, akkor pontosan most, ebben az állapotomban kellene elfogadnotok, nem pedig visszasírni minden áron azt, aki voltam, aki inkább elhallgatta a rossz véleményét, hogy ne sértsen meg senkit, és nem szólt vissza a sértegetésekre. Elhiszem, hogy kellemesebb volt az egyeseknek, mert úgy érezhette a szar a dunsztos üvegben, hogy ő lekvár. Talán nem kellett volna rámutatni annyira durván, hogy mennyire mindegy, hogy mit írok, csak az a lényeg, hogy én írom, és így az egyeseknél semmiképp se lehet jó írás. De hát ugyebár sokkal egyszerűbb a köhögést kezelni, mint a vírust, ami a köhögést okozza.
Az utóbbi hetek puffogása részedről, meg az ahogyan beleállsz emberekbe, biztos kicsit hozzátesz a megítélésedhez. Ezzel együtt a pontok most nem neked szólnak, mert nem olvashattuk, amit írtál. Nem is értem, hogy is kezdődött ez? Miért támadod Évát? Miért nem lehet békésen egymás mellett élni? Miért nem segítjük egymást jószándékú, segítő kritikával és aki a kritikát kapja, miért nem tudja elfogadni, miért támad. Te most a meg nem értett, mártír, elnyomott, de igazából zseni képében állsz szemben a világgal. Tedd már le azt a sok sérelmet és rázd meg magad és legyél újra egy jó szándékú, kedves fiú, akit elfogadunk olyannak amilyen. Ha ilyen duzzogó támadó maradsz én még azt is elfogadom, mert már kissé vicces ez az agresszív kismalacos hozzáállásod a világgal szemben. A kedves szerkesztők meg szedjék már le a tévesen feltett írásod és tegyék ki a jót, de valahogy külön jelöljék, hogy ez az igazi! A pontokat meg töröljék és induljon 0-ról újra.
Elnézést kérek! Az első írásodtól kezdve a formai tökéletesség mintapéldányait tártad az olvasók elé. Nem úgy, mint az én olvashatatlanul kusza, rendezetlen írásaim. Ezért is kaptak a műveid kiemelkedően nagy olvasottságot. Igaz ugyan, hogy akkoriban emailben és kommentekben magyaráztad el nekem a tördelés és szövegszerkesztés alapjait, de a lényeg, hogy kit hányszor emel ki az algoritmus ajánlásba. Ahogy az is csak apróság, hogy bár percekkel a megjelenés után jeleztem, hogy a ma kitett írás csak címében az én írásom, mégis megkaptam rá az alaposan leminősítő pontozást. Amit így semmiképp sem kaphatott az én írásom. De szerintetek én vagyok a hülye, hogy azt mondom, hogy talán nem írok rosszul, csak nem tetszik a pofám az olvasóknak. Lehet, hogy jobb is, hogy eltűnt a szemek elől ez az egy írásod? Mert ugyan úgy csak a neved miatt érne meg egynél több pontot? Már bocsi, de az eddigi körülmények alapján erősen izzadságszagúnak tűnik ez az írás. Túl sokat volt róla elöljáróban beszélve, és ezek alapja is olyannak tűnik, hogy megírtad végül, de nem teljesen önszántadból. És azok az írások, amiket direktbe KELL alapon ír az ember... tapasztalatból mondom, hogy azok nem szoktak jók lenni. Az én írásaim között is van pár példa rá. De lehet, hogy kellemesen csalódni fogok.
Bocs, de nem jelöltelek meg. Bár megígértem, hogy veled nem társalkodok már, de most kénytelen vagyok újra írni. Tény, hogy az első írásaim, az első sorozat 1-4 része mint új szerzőé nem volt a legtökéletesebb, de azokat katasztrófálisnak nevezni nagyképűség a részedről, mert ha utána nézel, egyik írásod sem ért el akkora nézettséget, olvasottságot sem, mint azok, amiket így jelöltél meg. A cenzúra meg azt a történetet érte, amit neked ígértem, és meg is írtam, Waderlaci bdsm környezetben. Beküldtem, de se kép se hang. És hiába reklamálok bárhol és emailben még csak válasz sem jön. Ezt csak azért tettem fel, hogy tudd, a rólad szóló írásom került cenzúra alá.
Elégedjünk meg azzal, hogy Guillaume de Villon apát nem a sárba szórta a gyöngyöket.
Bár... Nekem nem múlt idejűben rémlik, de persze nem lehetetlen, hogy eredetileg az volt, és nekem már jobban a szállóigeként használt változat ugrik be hamarabb. (legalábbis felénk szinte alapvető "bölcsesség" volt ha a helyzet úgy hozta)
Egyébkent az egészet kexi kezdte a maga "finom" sértegetésével, Éva csak mellé állt, pontosabban nem mellé, hanem csak ellenem. Amikor Éva megjelent az oldalon, nagyon jó ötletei voltak, nagyon jól is mesélte el, de a formai dolgokhoz nagyon nem értett. Egyike voltam azoknak, akik próbáltuk őt segíteni, hogy ez se legyen zavaró az írásainál. De látod mit kaptam érte: direkt félremagyarázza minden szavam. Így segítsen az ember. Igaz, én vagyok a naív, hogy hiszek egy jobb világban, miközben éppen eleget tapasztalhattam már, hogy a jó elnyeri méltó büntetését. Viszont itt ki kell javítsalak! Ha létezne részetekről elfogadás, akkor pontosan most, ebben az állapotomban kellene elfogadnotok, nem pedig visszasírni minden áron azt, aki voltam, aki inkább elhallgatta a rossz véleményét, hogy ne sértsen meg senkit, és nem szólt vissza a sértegetésekre. Elhiszem, hogy kellemesebb volt az egyeseknek, mert úgy érezhette a szar a dunsztos üvegben, hogy ő lekvár. Talán nem kellett volna rámutatni annyira durván, hogy mennyire mindegy, hogy mit írok, csak az a lényeg, hogy én írom, és így az egyeseknél semmiképp se lehet jó írás. De hát ugyebár sokkal egyszerűbb a köhögést kezelni, mint a vírust, ami a köhögést okozza.
Lehet, hogy jobb is, hogy eltűnt a szemek elől ez az egy írásod? Mert ugyan úgy csak a neved miatt érne meg egynél több pontot? Már bocsi, de az eddigi körülmények alapján erősen izzadságszagúnak tűnik ez az írás. Túl sokat volt róla elöljáróban beszélve, és ezek alapja is olyannak tűnik, hogy megírtad végül, de nem teljesen önszántadból. És azok az írások, amiket direktbe KELL alapon ír az ember... tapasztalatból mondom, hogy azok nem szoktak jók lenni. Az én írásaim között is van pár példa rá. De lehet, hogy kellemesen csalódni fogok.
Bár megígértem, hogy veled nem társalkodok már, de most kénytelen vagyok újra írni. Tény, hogy az első írásaim, az első sorozat 1-4 része mint új szerzőé nem volt a legtökéletesebb, de azokat katasztrófálisnak nevezni nagyképűség a részedről, mert ha utána nézel, egyik írásod sem ért el akkora nézettséget, olvasottságot sem, mint azok, amiket így jelöltél meg. A cenzúra meg azt a történetet érte, amit neked ígértem, és meg is írtam, Waderlaci bdsm környezetben. Beküldtem, de se kép se hang. És hiába reklamálok bárhol és emailben még csak válasz sem jön. Ezt csak azért tettem fel, hogy tudd, a rólad szóló írásom került cenzúra alá.