Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Lolamacko
2024. május 16. 21:02
Ha jó a történet, akkor én örülök, ha nem kell sokat várni a következő részre.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. május 16. 20:38-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. május 16. 20:38
az a baj a történetek. hu n a folytatásoso történetekkel, h túl hamar következnek a részek. egybe beküldik az összeset és naponta, 2 naponta megjelenik. egy idő után irrritáló hogy minden napra jut egy rész. az ideális ha hetnte, vagy akár havonta jelenik meg.
2
Titti
2024. május 16. 11:55
Ez meg csak egy életérzés: 
우기 (YUQI) - 'Bonnie & Clyde' Official Music Video - YouTube
Nagyjából ez jöhet le belőle:
Segítesz felállni, mikor magam alatt vagyok
Nem számít, milyen későre jár az éjszaka
Támogatlak, mikor kimegyünk
Tudod, hogy mindig melletted állok.

Kissé vaddá teszed ezt a világot, 
És a nyüzsgő utcákon kiabálunk. 
Egyre zajosabban, még hangosabban
És hagyjuk, hogy a világ a lábaink előtt heverjen
Szeretünk a másik oldalon lenni
Ahol az álmok valódiak, azt csinálunk, amihez kedvünk van
Hadd mutogassanak, hadd nevessenek ki azért, akik vagyunk
Te és én táncoltunk itt az elejétől kezdve.

Nincs szükségünk pénzre ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, 
Mert te vagy az, akiért bármit megtennék, egész hátralévő életemben. 
Nincs szükségünk bulira, hogy emelkedett legyen a hangulatunk, 
Olyanok vagyunk, mint a modern Bonnie és Clyde.

Ja, ez nem a googli fordítása. Az még a utubon se ismeri fel a saját hangját se. 😅 Mondjuk a többi se remekel fordításban, de ez még elmenne... 
A dal viszont nekem tetszik. Talán női lábak is akadnak benne látványképpen. 😛
2
Titti
2024. május 16. 10:44
HD wallpaper: Young woman working in a cafe, caucasian, female, office, workspace | Wallpaper Flare
Bocsi, ez nem a lába 😊
https://c4.wallpaperflare.com/wallpaper/186/862/373/blonde-long-hair-feet-anime-girls-anime-oshino-shinobu-monogatari-series-wallpaper-preview.jpg
De ez már igen, ahol éppen lerúgja a kamerát, hogy ne kukkolja senki. 😅

Na, remélem kielégítettem a kíváncsiságot a női lábakat illetően. 😛
Ez két nagyon szép láb. Olvasd el a szöveget is. 🙂 Ezen még harisnya is van. 😂
De ha beírod a women foot szavakat a keresőbe sok találatod lesz tutira.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 14. 22:44-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. május 16. 09:54
Na és? Eltaláltál vele legalább egy sörös dobozt? 
Elgondolkodtam, hogy lehetne ide feltenni képet, de csupán a profilfotót sikerült megváltoztatnom. Ugye szép lettem? Beleőszültem mire feljött a történetem első része. Ráadásul korban is jobban illek így már hozzád. 😇😂
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 14. 14:17-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. május 15. 21:32
Kedves Gaiai!

1.) Nagyjából egy hónapja nem volt szükség hozzászólás törlésére, így a tieidet sem töröltük.
2.) Ettől függetlenül kérünk, hogy az alábbiakhoz hasonló, több oldalas kohézió nélküli hozzászólásokon át, részben önmagaddal folytatott vitákat mellőzd. Az összeszedett, tények mentén folytatott vitákat természetesen továbbra is szívesen látjuk.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 14. 00:57-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. május 14. 17:26
Engem Lolamackó harisnyás lábai érdekelnek.
3
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 14. 14:17-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 14. 14:17
Tegnap kést dobáltam. Különös érzés volt, mintha újra gyerek lettem volna. Lehet, hogy sört kellett volna inkább innom, ikeás kolléga emlékére. 
Piáljon békében... szeretettel gondolok rá. 🥳
1
Gaiai
2024. május 14. 00:57
Na, mindegy. amíg a sorsomról döntés születik, íme egy írásom: Miért ne tedd meg!
Mármint, hogy miért ne szexuálj gyerekkel! Sok pedofil érzületű embeer ez nem is tudja és érti, ezért most bővebben leírom: Tőlem - Nekik!
Abban a pillanatban, hagoy egy gyerekhez szexuális vágyaid miatt nyúlsz, azt kockáztatod, hogy tönkre teszel egy emberi életet! Ez nem vicc! Akkor eltérül a szexuális fejlődése attól az úttól, amey eredendően neki ki volt jelölve! Amelyen végig kellett volna járnia, ha te nem macerálod őt! Tehát, tönkre teszel egy emberi életet azért a kis örömérzésért és orgazmus élményért.
Elveszed a gyerekektől a szex felfedezésének a varázsát! A fokozatosságot, hogy azt fokozatosan tapasztalja meg. Pedig, csodálatos bátorságot meríteni az első csókhoz, az első intim érintéshez és az első szexuális eseményhez, amit te elveszel a gyerektől! Mert, megadod neki akár rövid idő alatt, amit csak fokozatosan tapasztalna meg.
Valójában, a hozzád hasonló emberek miatt van annyi szexuálisan kiégett felnőtt a világban, aki már nem is élvezik a szexet, csak jelen vannak abban. Te és a hozzád hasonlók miatt lesznek a gyerekekből szexuálisen kiégett felnőttek, akik csak testileg élik át az orgazmust, lélekben már nem!
Elrontod a gyerekek arányérzékelését!  Mert, egy kisgyerek számára minden sokkal nagyobb, mint neked, felnőtt embernek! És, amikor a péniszed egy öt éves gyerek szájába, hüvelyébe, ánuszába tolod, a teste alkalmazkodni fog, de felnőtt korában a te pénniszed mérete már kicsi lesz a számára, sokkal nagyobbat akar keresni! Tehát, bármilyen ideális lehet egy férfi felnőttként a szemében, egy átlagos pénisz méret már kicsi lesz a számára, mert te elrontoddad az arányérzékelését! Átlagos pénisz egy pici hüvelybe. Majd nő a gyerek, felnőtté válik és a teste alkalmazkodik. Az a pénisz már felnőttként nem lesz elég a számára!
Neked csak nhány magömlés, neki egy tapasztalás és arra alapul majd minden más! Dugod a nevelt lányod? És neked jó az, ha ő nem ismerkedik és létesít kapcsolatot a korosztálya beli fiúkkal? Azért nem teszi, mert te kielégíted őt! De, telnek az évek és a lányod már szinte nő! Ám ,mégsem keres korban hozzá illő partnert, mert te betöltöd az űrt és elveszed mindazt az élményt, ami a szex felfedezésével járhat.
Dugod a lányod? Arra nem gondolsz, hogy a lányod anyaként etalonként gondol a gyerekkorára? Hogy, ha az apja őt szexuálisan használhatta, akkor azt fogja normálisnak tartani? És akkor, ha már neki is lesz gyereke, éppen miattad nem fogja semmi vissza tartani őt attól, hogy a saját gyereke felé forduljon? Ekkor, te magad csinálsz egy másik pedofil embert!
MIndezt néhány magömlésért teszed, miközben tönkre teszel egy életet? Gondold végig, hogy mit teszel, vagy mit készúlsz tenni! Inkább maszturbálj, vagy ha más megoldás nincs, akkor keress egy számodra megfelelő, sokszor használt elvtársnőt (Ugye, tudod kire gondolok!), minthogy egy gyerek felé fordulj akár gondolatban is!
Mert, miattad lehet az a gyerek homoszexuális, mert megundorodott miattad az ellenkező nemtől! Mert, niattad nem lehet kées később emberi kapcsolatok és párkapcsolat létestésére, mert te azt lehetetlenné tetted a számára. Mert, azért menekült az öngyilkosságba, vagy szükütt el otthonról, mert csak abban látta a kiutat.
Ne tedd meg, amit tervezel, vagy amit csinálsz, azt hagyd abba! Ne legyél lelketlen szörnyeteg!
0
Gaiai
2024. május 14. 00:22
Na, jól van, berágtam, mint a fogaskerék! A modi törölte a kommentjeim, majd elment aludni. Respektálom, várok pár napot az indoklására. A többi moderátor és az oldal tulajdonosának a figyelmét viszont felhívom az alábbiakra:
- A szabad és véleményt hangoztató kritikák cenzórázása BŰN! Legalábbis, a demokratikus országokban, Örüljünk annak, hogy itt élünk és nem ott! Utasítsák rendre a moderátort, aki törölte a három kommentemet, mert azok semmilyen törvényt nem sértettek és a valóságot tükrözték és nem mellékesen a gyerekek védelme miatt írtam azokat!
- Én valóban a gyerekvédelem érdekében harcolok! Úgy, ahogyan tudok. Ha, ezt nem respektálják, akkor az az oldalt minősíti... meglehetősen negatívan! Van elég történet itt, hogy bármelyik bírót meggyózzem arról: Ez az oldal talán már nem olyan, amilyennek indult és a pedofíliát támogatja!
Nem célom az oldal bezárásána elérése, mert itt legalább össze csaphatnak a vélemények. De az, hogy moderálják az én véleményeim a többi, engem támadó "kritikusokkal" szemben és szabadon hagyják azokat, amelyek talán a pedofíliát támogatják, az tűrhetetlen!
Én itt, ezen az oldalon rengeteget tanultam az emberek szexuális szokásiaikről és vágyakikről. Ezért, ez az oldal nagyon értékes a számomra. A tapasztalataimat pedig vissza forgathattam a gyerekvédelem ügyébe. De, ha még meg sem védehetem magam a támodások miatt egy olyan moderátor miatt, akinek nem tetszik, amit írok... amivel reagálok  a kommentekre... amivel védekezem... 
Helyezzék ki a korábban leírt és törölt kommentjeimet, mert én már nem írom azokat újra! Ott a .log fájl, keressék vissza! Én azokat néhány konkrét személynek írtam és nem látom értelmes okát, hogy miért törölték azokat!
Önükün a döntés sora, én csak arra fogok reagálni, ne csodálkozzanak az eredményén....
1
Gaiai
2024. május 13. 23:53
Nah, mindegy. Nézze meg a youtub csatornám videóit, aki valóban harcolni akar a pedofilizmus ellen, nem csak a száját jártatja, miközben csorgatja a nyálát a gyerekek után, mint a pontozásokból és a kommentekből következtetve oly sokan:
@zsoltpetrovics1163
Vállalom ott arcom, nevem és mindenem! Nem másért, mint a gyerekek érdekéért! Vajon, az olvasók közül ki ilyen bátor? Vagy csak sok bla-bla, de cselevés az nincs? Akkor, valóban nagy baj van a világban!
Eurostat statisztika, nézzen utánna, aki akara: MInden nyolcadik gyerek volt valamilyen szinten szexuálisan abuzálva családon belül Európában! Plusz-minusz három százalék országonként. És hol vannak azok az eseméneyek, amelyek titokban maradtak, ezért a statisztika azokat nem tartalmazza? És hol vannak azok, amelyek családon kívül történtek meg?
A valós arány mennyi lehet? 1:4? Vagy 1:3? MInden negyedik, akár harmadik gyerek felnőtt koráig szexuális abúzust szenved el és ez senkit nem érdekel?
Sok olvsó fel sem fogja ennek a súlyát, mert nem tapasztalja, látja azt. Hogy, akár egészen kicsi gyerekeke szophatnak péniszt és ehetnek ondót, mint anyatejet. Hogy, sok gyerek már természetesnek és normálisnak veszi, ha az apja időről-időre elő veszi őt, mint egy gumi-Zsuzsit, mert ahhoz szokott hozzá?
És moderálnak engem? Fasza!
Ismételten követelem, hogy a moderálást és a kommentjeim törlését indokolják meg!
1
Gaiai
2024. május 13. 23:33
Csúcs! Bármit írok itt, nem jelenik meg! Letiltott egy moderátor? Vagy, mi történik itt? Amikor lehet, hogy én vagyok az egyetlen itt, aki hangoztatja a véleményét a pedofiizmus ellen? Ez szép, de nem ért meglepetésként. Csak én valóban szerettem volna tudásban bővülni mások véleményével. És jogos elvárás, hogy indoklást kapjak a moderálás miatt! Hogy szerinte mit hibáztam! Ez a minimum!
Vagy, itt csak másokat lehet ostorozni és megszüntetni a védekezésre az esélyét? Amikor olyan írások jelenhetnek itt meg, amelyekben különböző korú és nemű gyerekeket abuzálnak, az oké, a kritika pedig tiltott?
Arjon nekem indoklást az a moderátor, aki a kommentjeimet letiltotta!
1
Gaiai
2024. május 13. 23:05
Megáll az eszem! Órákon át pötyögetettem és kitörölt valaki mindent! Miért is? Mert gyerekvédő aktivista vagyok? Akkor is, ha támadnak engem? Én legalább csinálok is valamit, ahogy tudok! Ez elvileg egy fórum, vagy nem? Kutúrált vélemény nyilvánítás a alappillér, nemde? Akkor? miért nem jelennek meg a kommentjeim, amelyekkben egyébként megvédem magam a támadások ellen? Vagy, itt csak mocskolni szabad másokat, védekezni nincs lehetőség?
Hol vannak a korábbi kommentjeim?
1