Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Én mindig is azt gondoltam, hogy csak véletlenül csöppentem erre a bolygóra, egyszer itt felejtettek. Még mindig reménykedem, hogy értem jönnek. Remélem, nem az fog kiderülni, hogy az a fekete maszkos pasi az apám, mert akkor illő lenne visszamenőleg is megnézni a filmeket és előtte sok kávét inni, hogy ne aludjak el.
Mindet én sem olvastam. Az utolsónak magyarul megjelent is azt hiszem megvan, de nem olvastam el. Ki bírna el ennyi jedivel? 😅 (2) Könyv keresése: star wars · Moly
Aha. Hiszen az esti mese arra való. Altatásra. Párom is bealudt néha rajta. De mikor Leia hercegnő csókolózott, arra mindig felébredt. 😀 Na, emiatt olvastam én inkább el az egész sorozatot.
Igen, mert olvasás helyett esténként ezt mind meg lehet tenni. Sőt ettől többet is! Én inkább arra gondoltam, hogy kikopott a tinta a billentyűzetükből. Jajj, már megint sokat írtam, de van még 😅
Igazából nem is írtál tegnap este, csak a kijelölés-másolás-beillesztést használtad. Segített, hogy ittál? Jobb volt így az estéd? Na és a reggeled milyen utána?
(2) Könyv keresése: star wars · Moly
Párom is bealudt néha rajta. De mikor Leia hercegnő csókolózott, arra mindig felébredt. 😀 Na, emiatt olvastam én inkább el az egész sorozatot.
Ez elég rövid volt. 🙄
Én inkább arra gondoltam, hogy kikopott a tinta a billentyűzetükből.
Jajj, már megint sokat írtam, de van még 😅
"Álmoska5"