Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
"Aztán, ha végre odacsábítod Virágot, akkor ő többet nem szabadul, mert bezárod a pincébe és örökre megtartod." ezt már megírta Wágner. Nem az Úr, csak a klimpírista. Elég szar a vége. Nekem meg pocsék reklám. Köszi. 😘
Megnéztem a jelszókezelőmet és nincs benne Arya belépési kódja, se a jelszava. Akkor ezt mégis hogyan? Azt hiszem mást kell megkérdeznem erről. Vagy másokat...
Azért remélem néha meglocsolgatod. Tudod a kishercegek gondoskodni szoktak a virágokról. 😀
Ezt megmutatom Arya-nak! Látnia kell. Na meg kíváncsi lennék a képzettársításaira. Nem tuti, hogy képernyőre való lesz és akkor nem fogjátok látni. 😇😅
Nem tudom Dorian láttad-e azt, amit én egyszer virtuális valóság kapcsán írtam. Nem idevalónak gondoltam, de már nem vagyok biztos abban, hogy ne férne el ezen az oldalon még úgy is, hogy a végét mindenki másképp képzelte el. Már aki látta, nem a szereplők. Ha meg mégis felpakoltam, akkor a mostani reakcióm talán azért van, mert magam is elszálltam egy másik valóságba. 😊
Mi ez a vonzódás a virtuális lét felé? Te is csak az internetes világban tudsz létezni? A szerelmedet az AI képezi le, készíti el? A barátaid is az AI és ikejás? Ha áramszünet és internetszünet lenne, akkor kétségbeesnél, hogy mi lesz, ha nem tudod újratölteni a szerelmedet és a barátaidat? Na, jó, ha nem is tüllszoknyás szerenádot képzelek el rólad, de egy remete, aki egy erdő közepén él magányosan, ez jelenik meg a fejemben rólad. Könyvekkel körülvéve, kandallóval a szoba közepén, ami előtt egy kényelmes fotel van, és egy kutya ül a lábadnál és nagy barna szemeivel kéri, hogy vele is foglalkozz, ne csak mindig a billentyűket paskold. Aztán, ha végre odacsábítod Virágot, akkor ő többet nem szabadul, mert bezárod a pincébe és örökre megtartod.
Te is, lányom, Brutus? Miért nem tüllszoknyás esti szerenádot képzeltek belém? Visszasírom ikeás kollégát, még ha mesterséges intelligenciát is játszott, vagy volt, hogy lehetett vele évődni hülye feltételezések nélkül. Virág is csak egy AI. Tuti. Lehet, hogy Arya klónja és most kitört belőle valami hekker által kreált digitális-elmezavar és így akar rávenni, hogy manipuláljam a következő burkina faso-i választásokat.
Szerinted milyen áldozatot kellene adnom az Arctalan Istennek, hogy Virág kollegina élvezhesse rajtad keresztül azt amikor fuldoklunk a gyönyörtől? Csak kicsit tovább kellene szorítanod. ;) ha érted, mire célzok.
Kedves cvirag! Hálás vagyok, hogy ezt így, szépen összefoglaltad! 2 napja akadtam el a korábbi vita válaszának megírásában (sajnos nálam ilyen elakadásokkal működik az írás, ezért nem jelent meg sokáig egy írásom sem). Bár én messzebbről kezdtem megadni a választ, és más szavakkal írtam volna meg, de pintosan
E hosszú Ünnepnapokra mindenkinek e leglevedzőbb dolgot kívánok.
Tisztelettel ( a vének vénebbje )
"Álmoska5"
hol voltál eddig?! egyedül kellett állnom a sarat ennyi nő ellen. van róla fogalmad, hogy mekkora meló ez?
Azt hiszem mást kell megkérdeznem erről. Vagy másokat...
Csak kapjam a kezem közé! 😈
Ezt megmutatom Arya-nak! Látnia kell. Na meg kíváncsi lennék a képzettársításaira. Nem tuti, hogy képernyőre való lesz és akkor nem fogjátok látni. 😇😅
Nem tudom Dorian láttad-e azt, amit én egyszer virtuális valóság kapcsán írtam. Nem idevalónak gondoltam, de már nem vagyok biztos abban, hogy ne férne el ezen az oldalon még úgy is, hogy a végét mindenki másképp képzelte el. Már aki látta, nem a szereplők.
Ha meg mégis felpakoltam, akkor a mostani reakcióm talán azért van, mert magam is elszálltam egy másik valóságba. 😊
Na, jó, ha nem is tüllszoknyás szerenádot képzelek el rólad, de egy remete, aki egy erdő közepén él magányosan, ez jelenik meg a fejemben rólad. Könyvekkel körülvéve, kandallóval a szoba közepén, ami előtt egy kényelmes fotel van, és egy kutya ül a lábadnál és nagy barna szemeivel kéri, hogy vele is foglalkozz, ne csak mindig a billentyűket paskold. Aztán, ha végre odacsábítod Virágot, akkor ő többet nem szabadul, mert bezárod a pincébe és örökre megtartod.
Virág is csak egy AI. Tuti. Lehet, hogy Arya klónja és most kitört belőle valami hekker által kreált digitális-elmezavar és így akar rávenni, hogy manipuláljam a következő burkina faso-i választásokat.
. 😘